Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese selam ancak girebiliyorum.. baya bir kaçırdığım sayfa var onlara bakacağım ama birazdan hasta gelecek yine.. arada yazayım.. ben daha 3 kilo verdim ama nedennn bugün 7 gün... 4 atak 3. seyir...

eeeee gayet güzel. normali bu. sen nasıl bir sonuç bekliyorsun bilmiyorum ama daha fazlasının olması için kilonun 100'ün üzerinde olması lazım. ayrıca o da ilk hafta olur ancak. sonrasında vücudun 1 kg vermesi için en az 10 güne ihtiyaç var...

İyi öğlenler fıstık dukancanlarr

nasılsınız ? benden iyilik , reglimin 3. günündeyim , baskül hergün kafasına göre bişeyler gösteriyor , bitsede düzenime dönsem geri

okuldan geldim , köfte ve yoğurt yedim , bugün protein günüm , şimdide havanın güzelliğini fırsat bilerek yürüyüşe çıkacam

buarada MEST çayı içen arkadaşlar acaba hangisini içiyorlar ? ben nane lmonlu yeşil çay aldım onu içiyorum....

Sevgi nerede kalmıştık :)
şu tickerımı güncelleyene kadar yani o da 69 lu rakamlar demek bir yenilik yok bende
okuyorum öğreniyorum
selam sevgi herkese ...
bu arada yazmamaktan mı bilmem bende ticker görünmüyor bile ya 73 lü ya 74 lü birşeylerdi sanırım

Son düzenleme:
slms kızlarrrr..dun hamaratlıgım ustumdeydı sanırsam,bugunun yemegını yaptım,dukanella yaptım,dukan helwa yaptım,bide ipeğin tarif werdiği poacalardan yaptım.süper oldu.uzun zmndır ilk kez yumurta kokusu olmadan lezzetli bişi yedim zira artk tiksinti gelmişti benım kendı yaptıgım poacadan.maya hakkaten hamuru cok gusel yapıor ben daha once hıc kullanmamıstım,ilk kez kullanıorum.fakat ben ipekonun tarifini biraz modifiye ettim bir pkt kabartma tozu,birkac dal dereotu,1.5 ksk sut tozu ve loruda 2 kasık değil 4-5 kasık koydum.uzerlerınede yumurta sarısı ve bı cımdık corek otu ekledım,,gercekten pastane poacası gıbı geldı sabah yerken,,tekrar saol ipek kardeşş..

kızlar ya siz onu bunu bırakın da yeni manitalarınız napıyor hadi onu anlatın,çıkar ayak neşemizi bulalım

benim sewgilim mi warmıs? hiç haberim yok dunku cocugu diosan ne bilim ya tipim deildi ya salladım,canım isterse cıkarız bigun yemege..tipim olaydı iyiydi,seke seke giderdim o yemege

ipeğin tarıfını werdıgı poacayı yap.ben dun yaptım cok gusel oldu.

8 ksk yulaf
1 pkt kuru maya
1 tatlı kasıgı tatlandırıcı
az tuz
2 kasık lor.
alabildiği kdr süt.
hepsını karıstır,hamuru az dınlendır.daha sonra top top yap fırına wer.

fakat ben bu tarıfe dereotu,kabartma tozu ve sut tozuda ekledım.ayrıca loruda daha fazla koydum.ve cok begendım.

herkese selam ancak girebiliyorum.. baya bir kaçırdığım sayfa var onlara bakacağım ama birazdan hasta gelecek yine.. arada yazayım.. ben daha 3 kilo verdim ama nedennn bugün 7 gün... 4 atak 3. seyir...

7 gunde 3 kilo az mı? bence haksızlık etme

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm tıckerı guncellemen lazım ondan gorunmuordur.

merhabalar,

geçmişi okumadan size bir ses vereyim dedim.

netbookumun ekranı kırıldı o sebepten size bulaşamıyorum(((

haftasonu 94,4 gördüm ama sonrasında grip ve ÜSYE oldum. diyetim biraz bozuldu. bu sabah 95,5 idim((

ateş, boğaz ağrısı, öksürük sormayın. berbatım(

hasti azra sizi uzaktan öper...

geçmiş olsun canımm

benim tartı da öyle. kafasına göre takılıyor. önce 67.7 oldu. 2 gün sonra 67.3, sonra 67. şimdi yine 67.7. o gidip gelenler su. bir müddet takılıyor, sonra düzene giriyor kendiliğinden.

mest form çay kabızlık için içebilirsin. ama sürekli içersen baparsak tembelliği yapar. mecbur kaldığında iç.

ben kaçtım kızlarr , yüyüyeyim bi güzeell , gelirim sonraa

öperim herkesii

ıslak malzemeleri nerde bu hamurun. yumurtasını yoğurdunu sütünü karıştırmadan mı yedin naptın?

geçen gün nesliyle konuşurken, başka bir doktorun diyetinden bahsetti. adını unuttum şimdi. o doktorun söylediği birşey mantıklı geldi. birkaç gündür uyguuyorum. diyor ki amcam, sabah kalktınız, vücudun enerjiye en çok ihtiyacı olan zaman. hemen kahvaltı etmeyin ki depodaki yağlardan yesin. ben kalkar kalkmaz kahvaltı edenlerdenim. şimdi biraz gezeleniyorum. ufak tefek işler yaıyorum falan. 1-2 saat sonra kahvaltı ediyorum. bakalım etkisi olacak m?..

ya aslında dukan amca zaten ancak ocak ortasında 53 olacağımı söylemiş zaten ama ben yine de böyle bi güzel hemencecik gidiversin kilolar istiyorum

dün de eşime bot bakıyorduk satıcı kız gebe misiniz diye sordu iyice sinir oldum daha da çabuk gitsin istiyorum kilolar.. ama bu 1 kilo için 10 günü söylediğin iyi oldu -kitapta var mıydı dikkatimden kaçmış o- yoksa ben niye kilo veremiyorum diye strese girerdim.. :)

geçmiş olsun cnm..

ıslak malzemeleri nerde bu hamurun. yumurtasını yoğurdunu sütünü karıştırmadan mı yedin naptın?

ayy ewt onu unutmusum,hoho bu tarıfte yumurta yok ztn o yuzden hemen denedım.yogurtta yok.sadece alabıldıgı kdr süt war o kdr.

bende öle yapıorum.sabah 9 gıbı yedı otlu cay ıcıorum.10-10.30 gıbı yapıorum kahwaltıyı.

Bana da ablamla gezmeye çıktığımızda "kardeş misiniz..benziyosunuz"........işaret parmağı bana dönerek " siz ablasınız sanırım...."

Mantıklı hiç düşünmemiştim..ben de uygulayayım...:)

herkese merhabalaar

Ben de her şeyi denemek istiyorum ama, dediğin gibi en iyisi simla'nınkiler sanırım..
70 sayfayı okudun mu Ben haftasonu yazılan 10 sayfayı bilem okuyamadım :S Maşallahın var :)

dünkü tecrübeden sonra bi daha bilmediğim tarif yapmam valla :)
okudum ama ben de inanamıyorum açıkçası 20 sayfadan sonra hata vermişti zaten, ertesi gün okumuştum kalanınınapalım, insan işsiz olmaya görsün

hava burda da güzel olsa keşke, yağur ha yağdı ha yağacak

geçmiş olsun, çabuk iyileşin

sinir oluyorum şöyle satıcılara. bi de eşinize bot bakarken size sormuş, hayır ona ne ki yani. çok sinirlenirim böyle tiplere.

oHH OH NE GÜZEL OLMUŞTUR. fAVORİM OLACAK SANIRIM BU BENİM.

Xüt vat züttt ama yumurta yok. Evde yoktu bu çıktıı :)

OO BU NE KALABALIK BÖYLE

sevgili dukandaşlarım sizleri çok özlüyorum artık size çok yogunum da demiycem inanmayabilirsiniz sizlere vakit ayırmaya çalışıyorum ama yok oluyoooo

işyerine eleman almam lazım işler yetişmio ama müşterilede para vermiyoki eleman alım anlıcnız iş var para yokkk

nese güzellerimbenim ben 2 gündür oğlumu servise bırakıp yürüyorum 40 dakika kadar sonra 7. kata merdiven ile çıkıyorummm

umarım artık 69 görürümm

platesde yapıom accık akşamları karın için böle işte

AZRASILA geçmiş olsun canım

accık geçmişe bakim

öpüldünüz kuu

kitapta var mı hatırlamıyrum. ben başka bir doktordan duymuştum bunu. 1 kg almak için de vermek için de 10 gün gerekiyor en az. geri kalanı su. gidiyor geliyor... 10 gün sonra gerçek kayıp çıkıyr ortaya.

Kızlar slm,

CD leri hala kargoya veremedim. Yeni indirdiklerimi kimse tek tek açıp parça parça izlemesin, yaparken spor bölünmesin diye birleştirmem gerekiyor. Ama ben beceremedim. Bilgi işlemcimde bir kaç gündür diğer şubede takılıyor. O geldiği an yaptırıp yollayacağım. Walla kargo poşetlerine izimlerinizi bile yazdım ama henüz gönderemedim. Lütfen kusura bakmayın.

İsteyen varsa bana tel adres isim yazsın özelden. Hizmette sınır yok. O kilolar gidecek selülitlere ölümmmmmmmmmmmm

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…