Merhaba hatunlar
son günlerde sık sık dukan diyetini duyar oldum açıkçası sırf protein ağırlıklı bir diyet olduğu için pek sıcak bakmıyordum dün biraz araştırdım fakat okuduklarımdan pek birşey anladığım söylenemez.....
Ben daha önce montignac diyeti yaptım ve 3 ayda monti ile 13 kilo verdim .... tabii sonra neyime nereme güvendiysem o kiloları aynennnnn hoooppp geri aldım :)
şu sıralar monti yapmaya cesaretim yok aslında çok kolay bir beslenme şekli fakat nedense bir türlü start veremedim kendime.
Dukan diyetini de sürekli duyunca bunu denemeye karar verdim...
Amaaaaa siz gibi tecrübeli bilgili ablalarımın kardeşlerimin arkadaşlarımın yardım ve yataklığına ihtiyacım var :)
Bana yardım edebilecek kimse varmıııııııııııııııı
Günaydın Canlarr
Hoşgeldin yavru kurt :)
Hemen start ver ama
hiç burada aklını bulandırmadan önce bi kitabı oku..sonra da takıldığın yerleri tartışırız olur muinternetten de okuyabilirsin ama sipariş verip alsan daha iyi,kaç kilo ile başlıyosun ?
Arkadaşım kitabı okumadan önce ben de senin gibi bu diyete yanlış bir gözle bakıyordum, bu diyet sadece protein diyeti değil, sadece atak süresince saf protein alıyoruz ki o da en fazla 10 gün sürüyor, seyir dönemi diyetin en uzun dönemi sayılır ve bu dönemde sebze de yiyebiliyoruz, sen kitabı edin ve oku, diğer konularda seve seve yardımcı oluruzkitaptaki bütün bilgileri sana aktarmamız mümkün değil maalesef ve onlar olmadan da bu diyet yapılamıyor.
hmmmm diyorsunuz ki kitap olmazsa olmaaazzz
o halde hemen sipariş vereyim kitabı beennnn ama ne olur lütfen sizde yardımcı olun kızlarrrr daha önce monti de de takımlarda yarışmıştım burada çok güzel motive oluyorum ama dedim ya bu kez monti yapasım yokkkkk dukanı yapmak istiyorummmmm :)
Günaydın kızçelergüzel mutlu güneşli, keyif dolu bir gün olsun herkese, geç kahvaltı olayı beni sardı iyice, oğluş omletini yerken ben de kahvemi içtim ama kahve bayatlamış galiba pek keyif vermedi, bayatlamasın diye kutudakilerden almıştım ama cıks bir süre sonra kokusu tadı değişiyor
Ellam hep dukan dışı konuşmuşsunuzdukan dışı konuşurken aralara "dukan" falan yazın bari de dukan içi olsun
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu değil
Bu da değil
Bu da değil
Bunların hiç biri değil
Tarih hayal edenleri değil, gerçekleştirenleri yazar "Ali ağaoğlu"
Kitaba netten pdf olarak da ulaşabilirsin sanırım, bir araştır istersen en azından atak kısmını o şekilde okursun
bendee sizin gibi zayıflamayıp güzelleşmek istiyorum :)
mervecim hoş bulduk canım hemen start vereyim vereyimde anacım neye göre kime göre okudum kafam karıştı ne zaman ne yicem saf protein ne anlamadım gitti.
kitabı sipariş versem kaç günde elime gelecek kitap elime gelene kadar en azından şu atak bölümünü atlatsam sizlerin yardımı ile çokmu beleşçi hazırcı olurum gari :)
ben 10 kg vermek istiyorum balım........ verirsem daha fazlasıda olur tabii no problem :)
Canlarım günaydınnnnn musmutlu bir günnn olsun herkes için inşallahh,güzellikler hepiciğinizle olsuuuunnnn
dukan dışı dileklerden dolayı kızmasınlar hemencicikkk bol eksili bir gün olsuunnnn diyeyimmmm
ı love dukann
Günaydın kızlar
Bugünde ofis mazlemeleri yeniden değiştiği için mülteci olarak oda oda dolaşıyorum bu hasta halimle, hızlıca göz gezdirdim geçmişe içimde kalıyo yoksa
Dün akşam kaçamağım varanneme gittik lahana sarması yapmış bize hastayım diye alıp gelecekmiş biz gidince yiyemem diyosunuz ama anne olunca sözü sizden üstün hemen laf serpiştirdi aralarda zaten az yiyosun çabuk hastalanıyosun oysa hiç az yediğimi yok kendide biliyo daaaa
Toplasanız 1 yk kadar pirinç yemiş bulundum ve ev yoğurdu tabiki...
Bide doktor dün öksürük şurubu verdi ama şekerli bacılarım napaceyük
hanımlar şimdi dukan diyeti ve dukan diyetı zayıflatan tarifler kitaplarının siparişini verdim bakalım kaç günde gelecek :)
light meyveli yoğurduma yulaf kepeği attım..
Hoşgeldin, hayırlı olsun. Ne konuda yardım istiyorsun ? Yumurta, özellikle de beyazı çok iyi bir protein kaynağı es geçmezsen daha başarılı sonuçlar alabilirsin.
Valla Tarifler konusunda menü olarak netten buldum ama ara öğünler de ne yemem gerek bilmiyorum..Dün 80,5 idim bugün aç karnına 79 çıktım su kaybı olsa gerek demi yoksa mümkün değil bence.. Dukan da Harfiyen uyulması gerek biliyorum ama benim canım mesela meyve istiyor yesem mi yemesem mi bilmiyorum aralar da ne yenmesi gerekiyor vs. vs. hiç bilmiyorum kitap da daha almadım
2 yk yulaf kepeği, 1 yumurta, 1/2 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 çorba kaşığı light labne ile ekmek yaptım, mikrodalga da diyor ama ben normal fırında pişirdim, 1 karış büyüklüğünde bir kare yaptım yağlı kağıdın üzerine, yumuşacık bişi oldu, bunun içine splenda koyulup pandispanya da yapılırmis gibi pasta olur la bundan
kızlar bugün tatlandırıcı alacağım hangisini tavsiye edersiniz genel olarak tatlı yapmak için almak istiyorum çayı kahveyi içebiliyorum şekersiz ama tatlı isteğim başlıyacak malum dönem geliyor ....bugün 8.günüm benim sadece 1bucuk kilo verebilidim hafta sonu misafirim vardı kaçamaklarım oldu ondan galiba birde çok fazla layt kullanmadım ürünler inşallah daha çok dikkat etmeye çalışacağım ..tatlandırıcı ismi bekliyorum öğlen çıkacağım evden o zaman kadar yazrsanız sevinirim şimdi dukan ekmek yaptım pişiyor bakalım nasıl olacak gidip kahvalktımı yapayım:)
Valla Tarifler konusunda menü olarak netten buldum ama ara öğünler de ne yemem gerek bilmiyorum..Dün 80,5 idim bugün aç karnına 79 çıktım su kaybı olsa gerek demi yoksa mümkün değil bence.. Dukan da Harfiyen uyulması gerek biliyorum ama benim canım mesela meyve istiyor yesem mi yemesem mi bilmiyorum aralar da ne yenmesi gerekiyor vs. vs. hiç bilmiyorum kitap da daha almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?