Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kesinlikle splenda. diğerlerine göre biraz pahalı ama çok daha iyi.

sen mi vermiştin bunu kaydetmişim ama senin postun değil aslı yazıyor, o da senden aldı zaar ben sandviç yaptım, domates, marul, maydanoz, kaşar ohh mis gibi oldu böylece 2 dilim ekmek hakkımı akşam yiyebileceğim

bu bizim köyden değil

biliyorum netten bulduğum kadarını okudum..Eşim alacak..Birden karar verdim yapacağım diye kitap gelene kadar da netten idare edeceğim..Teşekkür ederim..

kesinlikle splenda

kitabı okumadan nasıl yapıyorsun ki? netten bul kitabı bari :44: ne yedin dün mesela? çalışıyor musun?

Kitabım gelecek inşallah..Birden karar verince kitabı beklemek istemedim açıkcası sonra hep bir şey çıkıyor kalıyor diye başladım..

Dün kahvaltı da 2 çatal peynir ve su yumurta almaya üşendim =))

öğlen tavuk kuşbaşı doğradım suyunu çekene kadar pişirdim sonra bir çay kaşığı sıvı yağ ve 1 kırmızı biber doğradım

akşama da köfte yaptım 5 tane yedim ve su bu kadar

bugün ki kahvaltı 2 yumurta süt ve 1 kaşık yulaf kepeği çıptım sonra da kırmızı biber jülyen doğradım hahfif sote sonra karımşımı döktüm omlet yaptım doğru mu =))()

Ama bak şimdi atak bu diyetin en önemli bölümü, oldukça agrasif bir başlangıç, sadece saf protein tüketmen gerek, kırmızı biber olmaz köfteyi nasıl yaptın? nette kitabı pdf olarak bulabilirsin bari onu oku

netten buldum tarifi puff atak dönemi tarifleri diye baktım kitap bugün gelmesi gerek yoksa olmayacak çok teşekkür ederimmm

günaydın milletttt (günaydın dmkte konu dışı mı oluyor acaba ) en iyisi en içten Dukan günaydını hepinize (bu konuya uygun oldu artk sanırsam) dün benim burya ilk üye oldugumda,üye oldugum baska bi dukan sitesi daha wardı.orya baktım biraz eskilere korumada kilo aldıklarını fln iddia etmişler.ama biraz sayfaları inceleyince bu kişilerin güçlendirmeye geçip,ucu kacırıp tekrar seyire,tekrar ataga vs donduklerını yanı kısaca dıyetın ewrelerını karman corman yaparak vucutlarının dengesini şaşırttıkları görülüor.we kilo almalarıda cok dogal cunku koruma dmk bence,eski hayatımızdakı gibi yeme duzenine dönmek deil.hergun manti börek çörek yersen sonucta vücut bu robot deil elbette alacak.bence korumadada bikaç gün fazla kaçırdıysak,diğer 1-2 gun kontrol etmeliyizki birbirini dengelesin.ben bundan sonra sanırım korumadada güçlendirme ikinci ewre gibi gidicem.çünkü ipin ucunu kacırdın mı yeniden motive olmak cok zor oluor.hem güçlendirme ikinci ewre gayet iyide,haftada 2 ödül,2 nişasta,,ee hergun ekmek peynir hakkıda war daha ne olsun..bu kdr emek wermişken eski yeme duzenime dönüp,eski kiloma dönmek istemiorum.

dur buraya bi revize yapalımda,bari konu ile alakalı olsun Dukan hayal edenleri değil,iradesine sahip olup diyeti gerçekleştirenleri yazar "Pierre Dukan Ağaoğlu"

Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop

:)

hoho,,delisiniz ya

geçmiş olsunn..sağlık bu mecbur içeçceksin.

sen yap bi dene güsel olursa bizde yaparız kobay sensin

atak saf ve bol proteinden oluşmalı.bu kadar yemekle zayıflayamazsın, ancak hasta olursun. kitabı oku öyle başla. dukan bir diyet olmaktan çok, bir sistem. sistemi tam kavramazsan, küçük gibi görünen ama aslında büyük hatalar yaparsın ve emeklerin boşa gider.

ben bugün +2 kg çıktım. hem önceki gün yaptığım kaçamak, hem dün yediğim fazladan yulaf kepeği ve diğer sınırlı izinliler... ama asıl etki regl öncesi şişlik. suratımın şekli değişmiş şişmekten.

Selam geleceğin çıtır hatunlarıııı
Kütüphanedeki çalışmama devam etmem gerekiyor, o yüzden hemenciiiikkkk kahvaltıda müsli yediğimi yazayım. yanıma bir tane yoğurt ve 1 tane dukan muffin aldım (ve böylece günlük yulaf kepek hakkımı doldurdum). akşama o güzelll brokoli çorba tarifesini yapacağım...yarın da protein günlerim başlıyor yine. bu aralar yine suyumu ihmal ettiğim için, ona da ceza uygulamaya düşünüyorum. 2litre içmem gerektiğinden 2liradan düşeceğim. yani hiç su içmediğimde 2TL ceza, 1.5 litre içtiğimde içmediğim 0.5litre için 50kuruş ceza falan. kütüphaneye su şişesi sokmak yasak olduğundan, kalkıp dolaba gidip su içip gelmek biraz zahmetli oluyor

Günaydın kızlar,

Günaydın yazdım ama konu dışı sanırım.. Ay nasıl konuşucaz yani anlamadım ki.. Ayrıca da rahatsız olan varsa, gelsin buraya yazsın yani. Adam mı yiyoruz. Diyetteyiz biz yiyemeyiz zaten Yok efendim rahatsız oluyolarmış.. O kadar bilgi veriyoruz destek veriyoruz, onları okuyup da güzel güzel bilgileri destekleri alıp da şurda 2 günaydınımızdan 2 iyi akşamlarımızdan 2 bugün şunu şunu yaptımımızdan rahatsız olan da varsa, gözüne dizine dursun yanii!! Verdiği kilolar 15bin kat olarak kendisine geri gitsin!! He hiç kilo vermediyse de ömrü billah veremesin, daha da alsın, kilolardan yürüyemez hale gelsiinnn inşallaahh!!! Ohh ohh!!!

yürü beee kim tutar seniiiii ağzına sağlık en dukancasından

canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin,darısı başıma

canım dukanla ilgili bu paylaşımların için çook teşekkür ederiz,Dukan Oğuzdan yok mu haber

Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop

:)

dukanımın gülü ipektoşum stop
o konu maillere sığacak gibi değil stop
dün akşamki dukanımla ilgili iyisimi ben seni 7'de ariiim stop
o kahveye eklediğim kepeklerle ben ne kekler yaparım stop
hepinizi seviyorum çıtırlarım muah

hohohohoooooo didooom ömürlüksün vallahi,hay ağzına sağlık
hiç beddua eden bir insan değilim ama senin bu dileklerine de aynen katılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…