37. gündeyim 9 kilo verdim.
Ben aldım bir ara onu ama yiyemedim tadı çok kötü, canım çok helva çekmişti onun için almıştım ama sadece şekerden yana light diğer değerleri light değil, diyete uymuyor yani
MaşAllahh
güncel kilon nedir peki tatlım ?
93.2 ile başladım bu sabah 84.4 çıktım
Anladım teşekkür ederim, bende çok güvenemedim zaten. Tatlı krizindeyim kendime kakao nişasta ve sütle puding mi yapsam?
kaç kilodan düştün? ben 107 günde 19 verdiğime göre ben de bir tuhaflık var sanırsam...
kaç kilodan düştün? ben 107 günde 19 verdiğime göre ben de bir tuhaflık var sanırsam...
iyi akşamlar arkadaşlar.fazla giremiyorum.size bir şey sormam lazım.ben psikolojimin biraz bozulduğunu hissediyorum.( çok ta sağlam değildi ama)şimdi çok çabuk ağlıyorum.sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz.b12 kullanıyordum şimdi bitti.ne alayım sizce?
Azracım aslında kilo ağırlığı fazla olunca gidende fazla oluyor , seninki neden bu kadar uzun sürdü acaba ?
iyi akşamlar arkadaşlar.fazla giremiyorum.size bir şey sormam lazım.ben psikolojimin biraz bozulduğunu hissediyorum.( çok ta sağlam değildi ama)şimdi çok çabuk ağlıyorum.sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz.b12 kullanıyordum şimdi bitti.ne alayım sizce?
Benim diyetin basinda moralim cok kotuydu simdi oldukca iyiyim. Yani yemek konusuldugunda aglayasim geliyodu. Hic adetim olmadigi halde sinir krizlerine giriyodum.
Ara ara oluyo, sonucta karbonhidrat komfor yiyecegi olarak geciyor. psikolojik bir rahatlama sagliyor. onu hayatindan cikariyorsun. eh biraz yoksunluk belirtisi gostermen normal.
ben multivitamin kullaniyorum. Supradyn bana iyi geliyor. Bi de soguk alginligi olmasin diye arada imuneks yutuyorum. harika hasta olmak uzereyken kesiyor.
Ayrica diyetten cok uzun zaman onceden beri anti depresan kullaniyorum. kilo almama onlar neden olmustu zaten. Dukan antidepresan kilo vermenizi duraksatir diyor. gercekten diyetin basinda bile uc hafta duraklama yasadim ben.
1. yaş faktörü
2. menapozda olmam
3. metabolizma faktörü
4. spor yapmamam
5. suyu fazla az içmem
6. tatlandırıcıyı fazla kullanmam
7. yağlarım ve ben yıllardır bir bütün olmamız ve benden ayrılamıyor olmaları.
en önemli etken kesinlikle 7 numero...
evet izin verilen yag orani %10mus, kitabi okudugum iki ayi geciyor, ben de motivasyon icin bir daha okusam iyi olacaka galiba, bak bilgilerde eskiyomus:))(hafizama laf yok:))%10 değil miydi o yaa:44:
cancazım, onlar pastalarını yerlerken habire benim irademe olan hayranlıklarından bahsediyorlar, ben de gaza geliyom. (züğürt tesellisi dediğinizi duymadım sanmayın)
bu arada güçlendirmede olan arkadaş 2 pastadan birer dilim yedi...
"tutmayın beni ben güçlendirmeye geçicem" diyen azra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?