Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben aldım bir ara onu ama yiyemedim tadı çok kötü, canım çok helva çekmişti onun için almıştım ama sadece şekerden yana light diğer değerleri light değil, diyete uymuyor yani

Anladım teşekkür ederim, bende çok güvenemedim zaten. Tatlı krizindeyim kendime kakao nişasta ve sütle puding mi yapsam?

Anladım teşekkür ederim, bende çok güvenemedim zaten. Tatlı krizindeyim kendime kakao nişasta ve sütle puding mi yapsam?

Ben öyle yapıyorum canım, 2 su bardağı süt, 1 çorba kaşığı nişasta, 1 çay kaşığı kakao ile puding yapıyorum, yulaf kekeği hakkın varsa onunla da kek yap, üzerine dök pudingi al sana mis gibi tatlı

bu arada çok iyi kilo vermişsin, kaç kilodan başladın? şimdi kaçsın?

kaç kilodan düştün? ben 107 günde 19 verdiğime göre ben de bir tuhaflık var sanırsam...

Bende yavaş gittiğini düşünüyorum aslında bir ayda 12 kg. veren arkadaşım var. Üstelik çok düzgün yapamıyorum çok öğün atlıyorum, yeterli su içmiyorum, tam anlamıyla yapamadım galiba.

Aaaa çok teşekkür ederim çok sevindim ama ben şimdi, motivasyonum düşmüştü bugün iyi geldi. o zaman durmak yok yola devam dur bi bardak su içicem hemen

iyi akşamlar arkadaşlar.fazla giremiyorum.size bir şey sormam lazım.ben psikolojimin biraz bozulduğunu hissediyorum.( çok ta sağlam değildi ama)şimdi çok çabuk ağlıyorum.sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz.b12 kullanıyordum şimdi bitti.ne alayım sizce?

kaç kilodan düştün? ben 107 günde 19 verdiğime göre ben de bir tuhaflık var sanırsam...

Azracim sende biliyorsun, ikinci on kilo ilk on kilo kadar cabuk gitmiyor:), kac tane 20 kilo veren var bizim forumda bile. cok buyuk is basarmissin. Sizleri ornek aliyoruz. yaptigini hic kucumseme bence.

bendede var o ağlak tavırlar , gerçi benimde ayarlar çok sağlam değil buaralar ama
ben supradyn kullanıyorum canım , günde 1 tane alıyorum , gün boyu iyi geliyor çok şüküür

Azracım aslında kilo ağırlığı fazla olunca gidende fazla oluyor , seninki neden bu kadar uzun sürdü acaba ?

1. yaş faktörü
2. menapozda olmam
3. metabolizma faktörü
4. spor yapmamam
5. suyu fazla az içmem
6. tatlandırıcıyı fazla kullanmam
7. yağlarım ve ben yıllardır bir bütün olmamız ve benden ayrılamıyor olmaları.

en önemli etken kesinlikle 7 numero...

Benim diyetin basinda moralim cok kotuydu simdi oldukca iyiyim. Yani yemek konusuldugunda aglayasim geliyodu. Hic adetim olmadigi halde sinir krizlerine giriyodum.

Ara ara oluyo, sonucta karbonhidrat komfor yiyecegi olarak geciyor. psikolojik bir rahatlama sagliyor. onu hayatindan cikariyorsun. eh biraz yoksunluk belirtisi gostermen normal.

ben multivitamin kullaniyorum. Supradyn bana iyi geliyor. Bi de soguk alginligi olmasin diye arada imuneks yutuyorum. harika hasta olmak uzereyken kesiyor.

Ayrica diyetten cok uzun zaman onceden beri anti depresan kullaniyorum. kilo almama onlar neden olmustu zaten. Dukan antidepresan kilo vermenizi duraksatir diyor. gercekten diyetin basinda bile uc hafta duraklama yasadim ben.

canım sanırım diyetin etkisi. benki hayatta asla ağlayaman ben bile bugünlerde bir tuhafım. ağlak bir moddayım.

ben hergün değil ama 1-2 gün arayla multibionta diye bişi içiyorum.

hergün içsem iyi olacak

8. antidepresan kulanmam...

hmm sen o kadar ablamısın şekerimm , ben bilmiyodumm

3. faktör bendede illet bi durum ama bu aralar baya baya yıktım sankimm

ben tatlandırıcı hiç kullanmadım daha , çokta kullanmak istemiyomm , duraklamaya sebep oluyo diyorlarr...

ama sende suyuna özellikle dikkat et , biliyosun Dukan amcam bas bas bağırıyor , böbrekler için mutlaka yeterli su içmelisinn

7. numero sağlammış valla , benimkilerde 10 yılı aşkındır benimle birlikte takılıyolar , gidin diyom keratalara ama illede ayrılmakta zorluk çıkarıyorlarr

neyse bunca faktöre rağmen yinede tebrik ediyorum seni o haldee

Canım burada bir psikologumuz var ama tanışmanı pek tavsiye etmem, eğer görürsen arkana bakmadan kaç emi :111::111::111::111:

Ben solgar female multiple kullanıyorum tavsiye ederim ama sana özellikle balık yağı kullanmanı tavsiye ederim, diyette ortaya çıkan bu tip sorunları silip süpürüyor, akşam yatmadan önce alırsan yağ yakımına ve vücuttan atılmasına da destek oluyor

%10 değil miydi o yaa:44:
evet izin verilen yag orani %10mus, kitabi okudugum iki ayi geciyor, ben de motivasyon icin bir daha okusam iyi olacaka galiba, bak bilgilerde eskiyomus:))(hafizama laf yok:))

gerci disarda yedigim koftenin yag orani uymuyodur ona, haftada iki uc defa oluyor. cok aksatmadi kilo vermemi.

geç güçlendirmeye hadi biraz daha gayret. ama o dediğin şey züürt tesellisi değil. elbette ki imrenilecek bir irademiz var. herkes yapabiliyor mu bizim yaptığımızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…