Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaş 40 oldu canım yaa. ben 35ten beri menapozdayım

eve yaklaştık, şimdi servisten ineceğim. eve gidince yemek faslı. sonra oğluşa ders çalıştırmaca.

bir ara yine size bulaşırım:)

servis kuşu azradan sevgiler

Ben de ufak problemler, herkese olabilecek kucuk duygu degisimleri icin antidepresan onermiyorum.

yanlış anlattım sanırım. benim zor kilo vermemin 8. sebebi antidepresan kullanıyor olmam demek istedim. menapoza girdiğimden beri ani sinirlenmelerim oluyor diye doktor verdi antidepresanı. mecbur kullanıyorum yoksa dayanılmaz bir insan oluyorum

ben yanlis anlamisim, evet tekrar okuyunca anladim. Evet kilo vermeyi oldukca zorlastiran bir sey. Cipralex kullanirken cok fenaydi, durmadan kilo aliyodum. Doktor kilo problemim yuzunden welbutrine degistirdi. Ondan beri kilomu daha kolay kontrol ediyorum.

ACE Selenyum+ m...cap omega 3 desteğiyle sinirimi ve bünyemi sağlam tutmaya çalışıyorum ben de. Normalde de hala gençliği aşamamış höthöt eden bir insandım, şimdi daha bir sinirlerim ayaklandı sanki. Karbonhidrat yoksunluğundan mı gerçekten bu, Allah'ım uyuşturucu bağımlısı gibi yoksunluk sendromuna mı yakalandım?

İkisi de Türk markası olduğundan ucuz, herşeye çözüm olabilirler mi bilmiyorum ama öneririm. :)

seninki ders aralarinda internete girememendendir diye kotu bir espri yapayim.

bende o kadar sinir durumu yok ama baze okulda kendimi kaybetmemek için elimden geleni yapıyorumm , bunların hepsinin suçu karbonhidratmıymışş ?? ben bilmiyorumm ...

Superr.tebrikler.. Bana simdilik hayal gibi gorunse de umarim basaririm. İlk zamanlar ne kadar kilo verdiniz paylasir misiniz ltf??

İlk 10 günde 5 kilo vermiştim diğer 4 kiloyu vermek 27 günümü aldı ama arada kaçamaklarım oldu fazla su içemedim spor yapamadım falan hakkıyla yapmış olsaydım 10 kiloyu eminim geçmiştim. Totalde 20 kilodan fazla vermek istiyorum daha önümde zaman var yani.

ozzy eğer motivasyonun güçlüyse birazda iraden gerçekten hayal değil oluyor inan. Çevremde dukan diyetiyle kilo verip evrim geçirmiş 2 arkadaşım var.

iyi akşamlar arkadaşlar
callen egzersizlerinin
linki varmış
ama ben bulamadım
cd si de yok dnr da
bana link gösterebilecek ya da msj atabilecek var mıdır
tabii yeni üyeyim ben msj atamam
Allah rızası için siz atabilirsiniz bulamadım

light helva gördüm markette tüketen var mı acaba?

OO ben bayılırımmm helvaya ama yassaakkkkkk

Aaaa çok teşekkür ederim çok sevindim ama ben şimdi, motivasyonum düşmüştü bugün iyi geldi. o zaman durmak yok yola devam dur bi bardak su içicem hemen

Burası böyle iştee ama birde nankörler varr uzak duruyoruzz

Ahh kıyamam ben sana
Bana mail at cd kapına gelsinnn
pksnmz@hotmail.com

ok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…