Bugün biraz daha sakinim,
Güne kefirle başladım...
4 yumurta yerine 3 yumurta yedimsüt içtiiimmm....peynir yediimm domatis salatalık yediimmmm....
tarçınlı kakaolu sütlü nescafemi içtim(çok leziz oluyo)şimdiden 2 litre suyumu içtimmm.....
Devamında tavuk döner..yoğurt..kırmızı turşu gibi olan biberlerde(közlenmiş),
Sonra ton balığı
sonrasını bilmiyorum :) şimdiden yazdım ki araya karışmasın bişeyler..bi de yemek yemeyi unutmıyım..işe yarayacağını bilsem aç kalırım da işe yaramaz bilirim ki yersem zayıflıyorumama 1 haftadır aynıyım seyredip duruyorum..:26: yarına en azından 57,9999 göreydim mutlu olaydım
hoşgeldin yeniden..ewt ben hatırlıorum seni..hayırlı olsun yeni maceran :)
Bugün biraz daha sakinim,
Güne kefirle başladım...
4 yumurta yerine 3 yumurta yedimsüt içtiiimmm....peynir yediimm domatis salatalık yediimmmm....
tarçınlı kakaolu sütlü nescafemi içtim(çok leziz oluyo)şimdiden 2 litre suyumu içtimmm.....
Devamında tavuk döner..yoğurt..kırmızı turşu gibi olan biberlerde(közlenmiş),
Sonra ton balığı
sonrasını bilmiyorum :) şimdiden yazdım ki araya karışmasın bişeyler..bi de yemek yemeyi unutmıyım..işe yarayacağını bilsem aç kalırım da işe yaramaz bilirim ki yersem zayıflıyorumama 1 haftadır aynıyım seyredip duruyorum..:26: yarına en azından 57,9999 göreydim mutlu olaydım
kızlar bu diyette atak döneminde light kaşar peyniri serbesmi ?Yani şöle tavuk göğsüne kaşarı rendeleyip pişirsem atağa uygun olurmu diye merak etim
hepinize en içten Dukan günaydınları millet :) bol eksili bi Dukan günü geçirmeniz dileği ile
ewwett cnmm..cok sewındım bı hemserimi daha gordugum ıcın burada
Geçmiş olsuuunnnGünaydın bacılarım, yok tünaydın günü yarıladım gitti bi yandan yerleş bi yandan oku bu kadar okuyor
çeşitli ilaç kullanımı soğuk algınlığı ve bitmeyen üşümek, pek mutsuzum bu hafta, kendimi çok şişmiş hissediyorum yarın tartılmayı bekliyorum bakalım kader ağları nasıl ördü
Dün akşam tiyatroya gittik Ankara'da olan ve zamanı olan ''Hürrem''e gitsin derim tv deki dizisindense bu oyunu bin kere izlemeyi tercih ederim
ayyy konu dışı yasaktı dimiiii sustum
Bizzat tarafınızdan denenmiş bi çorba tarifi verir misiniz acabaaaa, içim ısınsın,2 tariftede fiyasko yaşadım canlarımmm
Bilyorum ben senii.. Tekrar merabaatşk ederim cnm....
inşallah hayırlısıyla 5 kg mımıda verdim mi tamamdır bu iş....
ilk diyete başlarkan 76 kg dım
dukana göre teorik ideal kg ım
dukan testinde 62,7 teorik kg dı
şimdi çözdüm 58,44inşallah 29 beden kota girerim ya....
merhaba kızlar
yulaf kepegım bıttı zaten dogalsan ın yenılenen paketınden almıstım en son dısıme kum tanesı gıbı seyler gelıodu sızdede oyle oldumu ?baska marka bulamadım bugday kepegı aldım gunde 2 kasık ondan yesem nasıl olur
tesekkurler
balkabağından cips yapan ve beğenen var mı? Yapmaya korktum da
hep tatlısına alışmışız.... biberli-tuzlu nasıl olur bilemedim
Bilyorum ben senii.. Tekrar merabaaOy sen 10 kilo mu vermiştiinn. Maşallaahh Yine aynı hızla verirsin inşallah.. Kotunu da giyersin
Buğday kepeği olmaz canım. Eğer kabızlık çekiyorsanız 2 kaşık yulaf kepeği yerine 1 kaşık yulaf kepeği + 1 kaşık buğday kepeği yiyin diyor ama mutlaka yulaf da olacak.. He bu geçiciyse hani 1-2 günlük, en fazla öyle olur belki. O da hani sadece 1 kaşık ye yiyeceksen buğday kepeğinden bence.
Benim bitti yulaf kepeğim ve bulamadım Kipa'da.. Migros'a da bakamadım. Bugün yine gurmenet'ten Doğalsan sipariş ettim. 3 tane alana light soya sosu hediyeymiş. Zaten alacaktım ben de 3 tane aldım.
balkabağından cips yapan ve beğenen var mı? Yapmaya korktum da
hep tatlısına alışmışız.... biberli-tuzlu nasıl olur bilemedim
Geçmiş olsuuunnnHastalıktandır şiş hissetmeenn.. Oyyy! Tiyatroo
Şşş! Konu dışını görmedi duymadı kimse
Bak bende bu tarifler var. Ordan burdan bizzat araklayıpoluşturduğum Dukan tarif kitabımdan veriyorum tarifleri, ama hiç çorba yapmadım. Buyrun
YOĞURT ÇORBASI
1 kase yoğurt, 1 yumurta, kepek hakkın varsa 1 kaşık kepek yoksa koymuyorum
bunları bir güzel çırp, üzerine su ekle, kaynat
kıyma ve baharattan misket büyüklüğünde köfteler yap, kaynayan çorbana at,pişene kadar kaynat,içine nane ekle altını kapat..
bol pul biber ve karabiber ile afiyetle ye..
YAYLA ÇORBASI
tavuk suyuna yada sade suya 4 kaşık yulaf ezmesi atılır...şiştiklerinde 2 su bardağı yoğurda bir yumurta sarısı karıştırılan karışım yavaş yavaş eklenir...bikaç taşım kaynadıktan sonra tuzu konulur...bol nane ilavesiyle şahane bi çorba elde edilmiş olunur:) afiyet olsunnn
EKŞİLİ KÖFTE
yarım kg yağsız kıymaya 4 kaşık yulaf 1 soğan rendesi kimyon tuz karabiber eklenir yoğurulur...top top yapılan köfteler kaynayan suya atılır...piştikten sonra yarım limon ve 1 yumurta sarılı terbiye yavaş yavaş eklenir...2 dakka sonra şahane çorbanız veya yemeğiniz hazır:)
DÜĞÜN ÇORBASI
kemiksiz haşlamalık kırmızı et bi güsel haşlanır...çıkarılıp didiklenir...yulaflar atılır şiştiklerinde etler ilave edilir..yoğurtlu terbiye yapılır süzme yoğurtla daha güsel oluyo...biraz piştikten sonra bol nane katılır...afiyet olsunn:)
ÇAKMA İŞKEMBE ÇORBASI
tavuk etleri suda haşlanır didiklendikten sonra yulaflarla beraber pişirilir.. sarımsak sirkeli sos ilave edilir...bol pulbiberle servs yapılır...afiyet olsunnn:)
cnm light kaşarlar yağsız değil sadece yağı azaltılmış,bunu bi bilelim önce
yemesen iyi olur ama tavuğun üstüne azcık rendeleyeceksen de sorun yok ama dilim dilim yemeğe kalkma emi
canım bende dün üst komşudan aldım bir parça balkabağı , yarın PS günüm , inşAllah deneyeceğimm
normalde hiç yeme balkabağını ama ilk olacak , hadi bakalım hayırlısı ...
slm bayanlar herkes nasıl ? Ben sabahları yiyemiyorum artık zorla kepekten yaptığım galetadan birazda beynir yedim 1 bardakta süt kahvltı bu artık öğlen arada kaynıo bir bardak nescafe içiyorum 9da kalkıp 12de zorla kahvaltı yapıyorum ne zor şey yahuuuu :) herkese kaçamaksız diyetler çok yazmışınız okuyamadım geçmişi yahuuuu :)
Selam Dukan fıstıklarımm
okuldan geldim , ton balıklarımı hüplettim
hava çok güzel , değerlendirmem lazım bunu , birazdan yürüyüşe çıkacamm , olleeyy
Merveciimm 4 yumurtamı yiyosun bebeeemm
MaşAllahh
ayyy boğuluyorum sonunda tavuk gögsü yerken ölen dukancan olarak tarihe geçicem yutamıom şu meretiii
canlarım iyisiniz maşşalah
çok teşekkürederim cnm cvp verdiğin için.ben kitabı indirdim okumaya başlıcam en sağlıklısı bu.ne yicem ne yememeliyim o zaman anlamış olurum heralde bende.şimdi bu şekilde epey karışık geliyor bana.yalnız dukan testimi yaptığımda bana kilo vermeye ihtiyacın yok dedi!!!nasıl yok boyum 1.55 kilom 59 nasıl olmaz.benmi yanlış yapıyorum kaç oldu deniyorum dukan ın yardımına ihtiyacın yok diyor banaben en azından 10 kilo vermeyi planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?