Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun kuzu

bende sağlıkçıyım ve böyle kendini bilmez sağlıkçılar yüzünden bizimde adımız karalanıyor.. böylesini bende meslektaşım demem şikayet ederim...edinde zaten..184 sağlık bakanlığı şikayet hattı arayın ve olduğu gibi durumunuzu anlatın.şikayet dilekçesi oluşturulsun..bu arada ben bir sağlıkçı olarak yanlış iğne yapılmış olayını anlamadım..ilaç mı yanlış,iğneyimi yanlış bir noktaya vurmuş kavrayamadım..ama gittiğiniz hastanede masajla düzelttiklerine göre muhtemelen vurduğu yerde ödem oluştu. kılcal bir damara denk gelmiş olabilir..tekrar geçmiş olsun..dediğim gibi 184 sağlık bakanlığı şikayet hattı..mutlaka geri dönüşüm oluyor,olmazsa bir hafta sonra arayıp tekrar benim şikayet dilekçem vardı.sonucunu öğrenmek istiyorum dersiniz..

arkadaşlar google de aradım taradım indiremedim. burada geçmişe baktım ama eski linkler güncel değil olmuyor. lütfen biri bana link verebilir mi? şöyle söyleyeyim hayatımda doğru düzgün spor yapmışlığım yok. dukan da 9. günü geride bıraktım. bebeğimden dolayı yürüyüş falan da yapamıyorum düzenli. en azından o uyurken leslie ve callen yapayım diyorum. şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Anladim canım doğal diye daha masum geldi bana..
Denerim..
Bu arada yine senin ekmekten yaptım ama bu kez içine bolcana lor ve maydanoz koydum bildigin formu değişti pogaca oldu :)
Ama çok güzel olduuuuuu sabah olsa da yesemmm doya doya ufff ucundan tirtiklaya tirtiklaya yariladim nerdeyse :)

Ayyy bugün çok hamaratimmmmm

Çok çok geçmiş olsun...

Anladığım kadarıyla kalçadan emilimi uzun süren bir ilaç yapılmış size...
Bazı ilaçların (içeriğinde yağ bulunanlar) emilimi uzun sürer ve dolayısıyla ağrıya sebep olur...Emilim tamamlandığında ağrıda yok olur... Tabi bu ilacın kas içerisine yapılması gerekir ki yağ dokusu arasına sıkışıp kalmasın; emilim kas tarafından yapılabilsin...Bu sebeple genellikle yeşil uçlu iğneler kullanılır ve mümkün olan en dik açıyla sonuna kadar iğne batırılır ki ilaç kasa kadar ulaşsın...

Muhtemelen ilacın yağlı olması ya da bir miktarının yağ dokusunda kalması sonucunda ağrı oluşmuş (bu durum genellikle çok yaşanır özellikle kilo fazlası ya da bölgesel olarak kalçası yağlı olan kişilerde, çünkü kasa ulaşmak bazen zor ya da imkansızdır mevcut iğnelerle)...
Neyse ki bu durum çok önemli değildir...Biraz masaj ve zamanla emilim tamamlanır ve ağrı geçer...Önemli olan iğnenin sinire denk gelmemesidir...İşte o zaman tedavi çok uzun sürebilir veya hiç tedavi olmayabilir...Allah böyle durumlarla karşılaştırmasın kimseyi ...Şükür ki sizinki de sinire denk gelmemiş(siyatik sinir gibi) gelseydi o ağrı geçmezdi zaten...Ayrıca hemşire ya da doktor uygulamayı kim yaparsa yapsın bazen böyle durumlarla karşılaşılır...Çünkü enjeksiyon uygulama bölgesi siyatik sinirin geçmediği yer baz alınarak belirlenmiştir, ama bazen uygulama yapılan kişide o bölgeden geçeceği tutar; çünkü herkesin anatomik yapısı bir değildir...

Tabi yaptığım bu açıklamalar hemşire arkadaşımın hatalı olmadığını göstermez...
Hemşire arkadaşım, mesaim bitmiş demiş.... Gerçekte sistem kapanmış oluğu için mi yoksa acelesi olduğu için mi mesaisi bitmişti:26:...
Eğer gerçekten sistem kapalıysa ve o iğneyi doktorun baskısıyla yaptıysa hatalıdır, yapmamalıydı....Kayıt alamayacağım için yapamam demeliydi...Anlaşılır bir açıklama yapmalıydı...Herkes kendi işinin ehlidir, yaşanılacak kötü bir olayda kimse kimsenin arkasında durmaz...
Sistem açık olduğu halde yapmak istemiyorsa yine hatalıdır, herkes maaşını hak etmeli...
Ayrıca siz de sistem kaplıysa ve mesaim bitti diyorsa lütfen ona inanın, çünkü biz yaptığımız her şeyi kayıt altına almak zorundayız..Hem sizi hem kendimizi korumak için...Gördüğünüz gibi size yapılan ilaç görünürde yok ...Lütfen yaptırdığınız her ilacı, daha doğrusu her türlü müdahaleyi kayıt altına aldırın, alt tarafı bir iğne deyip geçmeyin ve sağlık ocağında bile yapılması sakıncalı ilaçları tam teşekküllü bir hastane de yaptırın...

Sizin olayda iki tatsız durum birleşmiş ve olayı daha da tatsızlaştırmış...Bu sebeple yorum yapmadan geçmek istemedim ...

Tabi ki bu işin peşini bırakmayın...Muhakkak ki şikayette bulunun...Büyük ihtimalle bir sonuç elde edilmese bile hemşire arkadaşım, yaşanan bu korku ve tecrübeyle işine odaklanmanın önemini unuttuysa hatırlayacaktır...Gerçekten mesaisi bitmeden işten ayrılmamayı ve gerekli her türlü müdahaleyi uygun şekilde yapmayı ya da gerçekten mesaisi bittiyse gece yarısına kadar öylesine orada da olsa, kim ne derse desin yasal olarak müdahalede bulunmaması gerektiğini hatırlayacaktır...

Ipeekkk pasta harika olduuuu ,tesekkur ederim tatlimm iyiki sesimi duyup bana aciyip o tarifi vermissin

Ben bunla oynar dururumm değişik değişik hallerde yaparım..şimdiki bildigin çikolatalı pasta..

Işten geldiğimden beri mutfaktayim elimde telefon tarif okuyorum bi yandan :))

kızlar hangi marka yoğurt kullanıyorsunuz dukanda, evde şu an pınarın yoğurdu var besin değerlerinde yağ oranında 3.0 yazıyor bu ne demek bu oluyormu yani,tam yağlı yoğurt ama ,%4 oranı değilmiydi,anlamadım ben şimdi,birde ligt sütlerle yoğurt olurmuki acep:26:

Son düzenleme:

Inanamiyorummm..dondum resmen....

canım çok geçmiş olsun ne.diycegmi bilmiyorum okurken gözlerim doldu..sinirden ağlamak üzereyimmm...
Allah o hemsirenin ....bela okumak istemiyorum cok sinirlendim.çok uzuldum canim benim iyiki gitmissin hastaneye...

Nasıl boyle insan sagligiyla oynayabiliyo...
Su an normale döndü degil mi?
Canım bi daha git hastaneye bi kontrol yapsınlar nolur nolmaz..
Lanet kadin ya..yaptığı iş batsın.................

ne kadar guzel aciklamissiniztesekkurler.bōyle durumlarda sikayet etmesek de uyarsak aslinda.belki evde bebegi var,sut bekliyor.ya da bir sorun. Da olabilir.biraz anlayisli olmaliyiz.ama sozkonusu sagliksa insan cok korkuyor.allah korusun insanlarin basina neler geliyor.neyse herkese gecmis olsun

sut urunlerinde yag orani %2yi gecmeyin diyo, kitabi okuduysaniz. light sutle yogurt oluyor, tabi ayni tadi vermez, ama idare eder

ben splenda kullanıyorum. şu ana kadar başka marka kullanmadım. onu da çok nadir kullanıyorum, yaklaşık 2 aydır diyetteyim aldığım ilk paket bitmedi bile.
takitanın pişirilebilen versiyonunu kullanan ve beğenen arkadaşlar var. takita kullanmadığım için bilemicem ama biraz damak zevkinize de bağlı. ben splenda alın derim. sütlü tatlılarda da kullanabilirsiniz. kek kurabiye vb. herşeyde de.

çok çok üzüldüm. insan hayatı bu kadar mı kıymetsiz. yazıklar olsun.
verilmiş sadakanız varmış ama, umarım hak eden cezasını layıkıyla bulur, geçmiş olsun çok çok.

geçmiş olsun canım,verilmiş sadakan varmış desem yeridir,yarın ilk işin birine sadaka ver hayatım,allah korumuş seni.

ben splenda kullanıyorum. şu ana kadar başka marka kullanmadım. onu da çok nadir kullanıyorum, yaklaşık 2 aydır diyetteyim aldığım ilk paket bitmedi bile.
takitanın pişirilebilen versiyonunu kullanan ve beğenen arkadaşlar var. takita kullanmadığım için bilemicem ama biraz damak zevkinize de bağlı. ben splenda alın derim. sütlü tatlılarda da kullanabilirsiniz. kek kurabiye vb. herşeyde de.

çok çok üzüldüm. insan hayatı bu kadar mı kıymetsiz. yazıklar olsun.
verilmiş sadakanız varmış ama, umarım hak eden cezasını layıkıyla bulur, geçmiş olsun çok çok.

öncelikle thebeatu çok geçmiş olsun canım küçük hatlar nelere mal oluyor işte çok üzüldüm kuzumm

MEDESA senin söylediklerinede üzüldüm haklısın bunlar benim olacak biraz sabretsem ama işte sabrımın sonu oluyo aslında öylede değil bazen beynim rejimi sanki kasdi unutuyor

ne bilim kuzum yaa pişmanım affedin beni

kaldığım yerden devam ama emini 1 aya zor görürüm 69 u ki zaten zor görmüştüm

şu anda hala güçlendirmeye geçim bir ödül ögün yapasım var

acaba yapıp kendimi rahatlatsammı bilmiyorm kuduruk köpek gibi geziyorum zor duruyorum bir bilseniz

kafamı meyvelere gömmek istiyorum regl oluyorumo ondan mı bilmem bir dukan puding yapıp yarını yedimm

bir iki güne geçer umarım

iyi geceler dukancanlarrr

boynum agrıdı gecmııs okumaktan beya bi uzak kaldım buradan yahh

thebeauty cok gecmıs olsun. verilmiş sadakan varmıs derler ya aynen öle olmus.. rabbim sifa vere ınsallah...

4 aydır dukan yapiyorum .su dukan testi yapamayan ben dukan dıyetım bitti testi yaptım demıncek. ama simla ablanın sayesınde yine :))) cok güzel anlatmıs:) ben biraz kıt kafalıydım galiba o sıralar:)) suan ideal kilomdaymısım meger:))) masallah bana yahhh darısı sızlere artık...

ben sizlere ben,m üst duzey abllarıma bişişler danısayım yıne diyorum...:))

dukan dıyet bıtdı . kitaptakılere uycaz okiş.diger yemeklerımız felan nasıl olucak sımdı . bizimkiler yaglı yemek yerler benim içide elvemıyor dogrusu ne yapsam acep??

Ben gün içerisinde sürekli ikisi bir arada kahve içiyorum,içmemem mi lazım acaba?Birde ben 1+1 yapıyorum ama zor geliyo,sebze günümde her zaman sebze yiyemiyorum vakit buluncada yapıp saldırıyorum haliyle ve bu sırada benim de durdu gibi kilo vermem 5+5 e geçsem bir sakıncası olur mu?5 gün sebzede daha rahat edicem,hem hafta sonu 2gün şehir dışında oluyorum,salata bile yiyemiyorum sanki daha kolay olur ve kilo vermemi hızlandırır diye düşünüyorum...

Madem kaçamaklar itiraf ediliyor ben de edeyim bari,3 akşamdır misafirlikteydim, bir lokma bile bişey yemedim,şekersiz çayımı içip oturdum ama 2 gündür yağlı doğal sütümü 2bardak içtim bugünde birde bugün eşime light çikolata aldırdım,yanında da light yulaflı bisküvi almış,2 tane de ondan yedim(((sonrada niye durdu diyorum, veya durduğu için kaçamağa başladım galiba...

herkese iyi geceler, güzel salı sabahları diliyorum

ay benim bunu kesin yapmam lazıııım geçen bi havuçlu tarçınlı kek yaptım da allahımmm o ne tatsızlıktır nefret ettim havuçtan tarçından kekten kendimden
hazır denenmiş onaylanmış mis gibi tarif, yapiiim ben bunu yapiiim

ben de 5-5 yapıyorum. 1-1den 5-5e geçmenizde bi sakınca olmaz. ben de 1-1e geçsem daha mı kolay olur diye düşünüyordum :) insanoğlu işte, bulunduğu yerden memnun olmuyo bi türlü
kaçamak yapmışsınız ama tekrar olmaz umarım

cyy,zemmuff,aliye,sincerelyesra,funda2544,mervexz,egotrik,hashish,snowdrop,tuna08.....teşekkürler...İyiyim şu an, iğnenin dozu azaltıldı, yarım saat öncesinde başka bir hastanede 2. vuruldu bir sorun yaşamadım allaha şükür... Egotrik insanlık halidir her insan hata yapar, ama insana insan gibi muamele etmek gerekir, hemşirenin orda telafi edilebilecek bir hatası olsa bile bana yapılan muamele yanlıştı...Hadi çabuk...Hızlı...Hadi hadi,işimiz gücümüz var...Toparlanmaya çalışırken iğneyi vurduktan sonra çık dışarı,seni mi bekleyeceğiz, odayı kapatıcam falan...birazcık tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya...iğne de11.50 de vuruldu, mesai bitim saati 12. Hadi diyelim hemşirenin işi vardı, acelesi vardı olabilir ama bana öyle davranmak zorundamıydı, başka bir hemşireye yönlendirseydi, yukarıda iki hemşire daha vardı...Sağlık ocağındaki doktor hemşirenin arkasında durmadı bile...bir sürü açıklamalar...işte olur böyle şeyler...hepimiz insanız, sinirli olabiliriz falan demeler...Neyse yarın belli olur olayın gidişatı...

Şimdi sheriffem arkadaşım ikisi bir arada kahve şu nescafenin gibi olanlardan bahsediyorsun sanırım, onlar bize yasak, bir de sürekli içiyorum demişsin...olmaz, onun yerine sütle sade kahve karıştırıp içiyorum ben, birazcık tatlandırıcı işte, üçü bir aradayı aratmıyor 5+5 yaparsan çabuk bıkarsın diye düşünüyorum, yani cidden başlangıçta kolay gibi de uzun süre zarfında 5 gün saf pro insanı kaçamaklara yöneltebiliyor...Light çikolata falan diyorsun,yağlı doğal süt,bunlarda bize yasak...bunları daha önce tüketmişsen duraklamanın sebebi 1+1 değil bence bu tükettiğin yiyecekler...Yulaflı bisküviden hiç bahsetmiyorum bile Misafirliğe giderkende şöyle güzel güzel kek kurabiye falan yap dukana uygun,at çantana, misafirlikte onlardan tüket...İlk başta ben utanıyordum da sonra emin ol misafirliktekiler senin dukan mamalarına saldırıyorlar Nasıl ya kek mi...Şeker, un yok içinde, güzelde kabarmış, ucundan alıyor merak ederek, tadıda güzel diyerek, herkesin de ucundan bir parça aldığını düşünerek senin bir dilim kekin bitiyor...Artık ben yanımda fazlasını götürüyorum..Şeker hastası olan teyzem falan artık direk kendi istiyor, Çıkar hadi kekleride yiyelim diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…