Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah maşallah ne kadar güzel wermişsin darısı bize

benimle başlayan arkadaşların oldukça gerisindeyim aslında..

iki kez 3 haftaya yakın duraklama yaşadım... kırılma noktası kilolar olduğu için, vücudum çok direndi...

her insanın yapısı farklı... ben haftada 100 grama bile razıyım... yeterki gitsin...

hücremiz saf yağ depolamıyor.yağla beraber suda depoluyor.1 kilo kaybettiğimizde nekadar yağdan kaybettiğimiz herkese göre değişir.yağ ölçümünü hücresel boyutta yaparlarmı bilmem.bu kaybettiğimizin kas olmaması için proteyin tüketmeliyiz proteyinde bol bol susattığından ve vücudu yorduğu için dukanla saf yağ kaybediyor olabiliriz.onun için 10 kg vermek bile 6 ay gibi bir zamanı alıyor.buda sağlıklı bana göre

Scholarin bildiriminden sonra benimki de pek bildirim sayilmaz ama....(tebrikler cigdemcim)
Baslama 10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy168
Hedef68
Gecen hafta 78.7
şu hafta 78.2
Giden -500 ğr

Başlangıç tarihi:14.11.2012
Başlangıç Kilo: 75
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki Kilo: 67.4
Bu Haftaki Kilo: 66.5
Fark:-900

Uzuun bir duraklamayı yeni kırdım kızlar.. Yaklaşık 3 hafta sürdü ama kazanan ben oldum..

bakalım bende bugün başladım tavuk göğsü haşladım yedim suyuna baharat attım kaynattım akşamda onu içerim... öğlende yumurta yicem öğlen akşam arası yoğurduda çaktımmı 2 bardak daha çay içip 2 litrelik suyumuda bitirince bugünü kapatırım artık

oooohhhhh mis

huu huuu

delycim geçen hafta bildirimde bulunamadım çünkü sabahın köründe apar topar iş görüşmesi için çıkıp akşam gelmiştim :26:

geçen hafta kilom:55.4
bu hafta kilom:55.4
hedef: 47
boy:1.58
başlangıç tarihi: 14.01.2013
başlangıç kilosu:59.5

hafta ortasında 55 i görmeme rağmen geri aldım, hiç kaçamak vs de yok. ama dün dışarda aç kalmak zorunda kaldım bikaç saat, sanırım bu da etkiledi.

Son düzenleme:

vücudunuzun isteğide motivasyonunuzu düşürüp, diyeti bıraktırmak... çünkü kendini tehdit altında hissediyor...

2-3 saat aralıklarla beslenmeye başlayın... en azından 2-3 saatte bir 1 yudum ayran için... açlık kilo verimizi iyice durdurur...

bol baharat kullanın... özellikle tavuğun göğüs etini bol acı biber vb. tavuğa yakışan baharatlarla karıştırıp, fırın poşetinde pişirebilirsiniz... bunun yanına kıvırcık salata ekleyebilirsiniz... tuzu olabildiğince azaltın ve günde br tatlı kaşığı zeytinyağını mutlaka tüketin... böylece vücut tehdit hissinden kurtulur ve kilo verimi başlar...

kolay geldin...

biraz temizlik yapıyorum biraz çay içiyorum biraz sizin yazdıklarınızı okuyorum biraz yazıyorum biraz uyuşuk biraz canlıyım bugün birazları yaşıyorum.benim koca emeklilik kararı aldı yaşı daha çok genç ama 18 yaşından beri meslekte ordan oraya savruldu artık savrulmayız diyorduk fakat kızımın çalışacağı yere birsüre yerleşmeliyiz yaşı daha küçük 18 hem okuyacak hem çalışacak destek lazım.ortancamda sbs ye seneye girecek birde arkada haylaz bir oğlan var eşim ben emekli oluyorum amaaaa senin daha8 senen var diyor doğru oğlanın okulu bitirmesine 8 sene var.üniversteyi hesaba bile katmıyorum.birini meslek sahibi yaptık Allahıma şükürler olsun okulunuda bitirir.geriye kaldı 2 tane .bu çocuklarla uğraşırken hayat akıp geçti yaş oldu 42 aslında daha gencim kilomu attımmı daha genç olurum inşallah elbette sağlıkla beraber olunca zayıflamak iyi yaşı 35 den küçük varsa kilo vermek size şuan kolay 35 geçtinizmi zor verirsiniz 35 geçmeden vermenizi tavsiye ederim

Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki Kilo: 75 - başlangıç kilom
Bu Haftaki Kilo: 73.2
Fark: -1.800

Bildirim günümüze geldik yine.

Başlangıç tarihi : 03,12.2012

Başlangıç Kg : 103 kg

Gün Sayısı : 81

Hedef Kg : 65 kg

Geçen haftaki kg :94,4 kg

Güncel kg : 93,2 kg
1 haftada giden : -1,200 kg
Boy : 1,65 m

TOPLAM GİDEN : -9,800 KG

10 kiloya 200 kaldı. İnanamıyorum gerçekten...Şimdilik motivasyonum gayet iyi,umarım böyle devam eder. Herkese bol (-) li günler diliyorum. Çok emek veriyoruz ve karşılığınıda almalıyız.

Dely emeklerin için şimdiden teşekkürler..

Başlangıç tarihi:20.11.2012
Başlangıç Kilo: 92.4
Hedef Kilo: 73
Geçen Haftaki Kilo: 80.9
Bu Haftaki Kilo: 80.2
Fark:-700

mutlu bildirimler olsun...

herkese selaaaaaam
şoklar içerisindeyim, 70li bişeyler görmek üzre çıktığım tartıda 70li bişeyler görmedim demek 2 haftalık şehir dışı aksaması olmasaydı dukanın verdiği 10 şubat günü ideal kilom olan 61 küsüre ulaşmış olacaktım

Bildirimimi de yapim hemen
Başlangıç Tarihi: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Boy: 1.68
Hedef Kilo: 55
Geçen Haftaki Kilo: geçen haftaki değil de 24 Ocaktaki kilom 67.8miş, geçmiş msjlara baktım da. sonra aralarda şehir dışı falan derken kaynadı baya baya, tickerım da 66.8 görünüyo. bildirim yapmayı unuttuğum bi hafta 66.8 görmüştüm heralde:).. ama bence geçmişin günceli olarak en son bildirdiğimi baz alalım daha çok vermiş gibi görüniiiim delycim bana bi kıyak geçer mi acaba bu konudaaa
Güncel Kilo: 65.5
Haftalık Fark (bikaç haftalık tabii): -2300 gr şaka gibi
Toplam Fark: -18 kg

kolay gelsin delycim

Son düzenleme:

en iyi çözümlerden biri sıcak çorbadır...

simlanın sayfasından çorba tariflerine bakabilrsiniz...

eğer çorba işe yaramazsa, 1 tatlı kaşığı diyabetik reçeli bir orta boy bir kase yoğurda karıştırarak yiyin... sakın daha fazla koymayın!!!!

ve bunu son çare olarak uygulayın...

Merhaba kızlaaarrrr!!!

Bol eksili bildirimleeerrr!! İnşallah iyi sonuçlar olmuştur, olmadıysa da haftaya olsuunn

Ben geçen hafta içi 59,7 gördüm ama o bi ciiee! yaptı kaçtı. Bugün yine 60,1. Haftaya daha iyi olacak inşallah

Herkese listeye hazırladıktan sonraki güzel dilekleri için teşekkürelr :))
Yaratıcılığınıza da hayranım

ayy tühh yaa yine kaçırdım listeyi(( silmiş beni delycik((
Geçen hafta ailemleydim tartı yoktu bu hafta yükseklisanstaydım tüm gün daha yeni geldim eve sabah zor yetiştim zaten(( Beni affedermisin dely((
Canım bi de affeder misin demiş. Estafurullah yahuu

İyi miiii Süppeeeeerr Maşallahhhhh!! Böyle gitse hepi erirsin sen erirsiinn Püppüüpüü!

buldum bilgilerimi.güncelliyorum:

başlangıç tarihi :06.02.2013
başlangıç kilo: 71.2
güncel kilo: 68.9
geçen hafta : 69.3
boy :1.67
hedef kilo:65

çok yavaş veriyorum farkındayım:
Senin vermek istediğin kilo çok azzz. Ondan yavaş gidiyor. Merak etme gideceekk

Selam Kizlar

Delycigim

Bugun itibariyle guncel kilom 74,300

Hedefime ulastim hatta gectim cok sukur.Hedef kilom olan 75 i 72 ye dusurmek istiyorum.
Simdiden ellerine saglik.

Çok çok çoookkkk!! Tebrik ederim canıımmm

Devamı da böyel gelsin inşallaaahhh!!

Bigün bende böyle bir mesaj yazmayı hayal ediyorum...

"65 kilo oldum ama 60 kiloya düşmeye karar verdim"... hayali bile güzel...
Sen çok azimlisin ve çok da iyi veriyorsun canıımm! Sana da bir sürüüü maşallaaahhhh!!! Şimdiye kadar verdiğinin yarısı kadar daha kalmış kii! Bişet kalmamış kiii Tabiki yazacaksın sen de böyle, tabikii.. Az kaldı aaazzz

bu foruma ve sizlere rastlamasaydım; biliyorum bu kiloları vermeyi başaramazdım... bu foruma ilk geldiğimde, bildkleri herşeyi paylaşan, en önemlisi bizi anlayan ve motivasyonumuz düştükçe bizi ayağa kaldıran arkadaşların hepsine gönülden teşekkürler.... sana da ayrıca teşekkürler canım... hala bıkmadan bizim listelerimizi hazırlıyor ve tecrübelerini paylaşıyorsun...

SEVGILI DELY

baslangic tarihi:26 kasim 2012

baslangic kilo:76 kg

hedef kilo:60 kg

gecen haftaki kilo:66.5 kg

guncel kilo:65.3 kg

1 haftalik degisim :-1.2 kg

kalan kilo:5.3 kg

toplam giden :10.7 kg

boy:1.70 cm

sevgiler ve
o zaman simdiden ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…