Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar ben biraz önce lıght meyveli yoğurt yerine arkadaşımın yanlışlıkla almış olduğu normal meyveli yoğurt yedim normal meyveli yoğurt olduğunu sonradan anladım bardağa koyup getirmişti ... inanılmaz vicdan azabı çekiyorum şu an ... 24 gündür yapıyorum ilk defa yedim .... acaba çok etkilermi rejimimi?

ben onu atakta yaptım aynı gün sıgara böreği muska böreği ve 1 anamur muzu yedim.diyette olduğumu unuttum.börekler bir lokmalık minik minikti muzda öyle ama yedim.birşey olmadı sadece 200 gr daha az verdim takma gitsin

ya ilk kaçamağım oldu o yüzden çok üzüldüm... yorumun için çok teşekkür ederim

Arkadaşlar, trambolinle ilgili bir soru da ben sorayım. Ben de alacağım ancak internet sitelerinde yan taraflarında lastikli tutacak yerleri olanları var. Acaba onlar ne işe yarıyor, kullanan var mı ? Bir de eni kaç cm olsa yeter. 96 cm olanları vardı galiba benim gördüğüm kadarıyla. Kaç cm olmalı genişliği bilemedim... Bana fikir verir misiniz, özellikle tecrübelilerin dikkatine ! :)

link direk ana sayfaya yönlendiriyor ama açabilsem bakıcaktım ben :) link olmuyosa bile başlık sırasını söyleyebilirseniz ben bi incelerim tariflerinizi :)

link direk ana sayfaya yönlendiriyor ama açabilsem bakıcaktım ben :) link olmuyosa bile başlık sırasını söyleyebilirseniz ben bi incelerim tariflerinizi :)
yonlendirilen ana sayfada asagilara indiginizde "yemekteyiz,soframiz,benim mutfagima tiklarsaniz acilan sayfada bulabilirsiniz..guzel,uygulayabileceginiz tarifler bulacaksiniz cok guzel.bu hafat bizim katildigimiz kategori deniz urunleri

yonlendirilen ana sayfada asagilara indiginizde "yemekteyiz,soframiz,benim mutfagima tiklarsaniz acilan sayfada bulabilirsiniz..guzel,uygulayabileceginiz tarifler bulacaksiniz cok guzel.bu hafat bizim katildigimiz kategori deniz urunleri

Bence de dukana uygun süper tarifler var.. Enfess valla..
Bir balık sever olarak gözüm de midem de bayram ediyor deniz ürünleri ile hmmm..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html

Arkadaşlarım da var diye demiyorum.. Süper bir yarışma olmuş..

iç pilavlar un helvaları da var aman aman :) un helvası kalp kalp bütün tarifler acıktırıcı vallahi ama Lisabella özellikle sizin tarifiniz dukan usulü olmuş, başarılar hepinize :)

bu arada haftalık çizelge harikulade, genel durum çok çok iyi görünüyor. herkese tebrikler delycime hem tebrikler hem teşekkürler hem öpücükler :)

evet tehlikeli durumlarda soz konusu o yuzden onlari soyle uzaktan seyrettik bizdeama izgara baliklar,ispanakli olanlar falanda bize cok uygun..ben ozellikle bize uygun bir tarif sectim cunku aksam yemegimiz oydubegenmenize sevindim..cok tesekkur ederim

Lisacım ellerine sağlık.sunum harika görünüyor. eminim lezzetleri de harikadır. nasıl oy veriyoruz? beğenmemiz yeterli mi?
bu arada içanadolun bağrından kopup geldiğim için hiç karides yemedim. sofralarımızda hep bayat hamsiler olurdu. karides yemeyi çok istiyorum. cesaret edersem ilk tecrübemi tarifinle deneyeceğim. sevgiler...

canim cok tesekkur ederimdene bak lezzetide cok guzel begeneceginden eminimarkadasim bana oy vermek zorunda degilsiniz diger begendiginiz tariflerdende istediginize oy kullanabilirsinizdeniz urunleri sayfasinda sayfanin en ustunde anket yaziyor.orda begendiginiz tarifin yanindaki butona tikladiginizda yesil yaninca alttaki onaylaya basiyorsunuz..vallahi bana oy veresiniz diye vermedim ben linki ,guzel tarifler isinize yarayacak seyler bulabilirsiniz diye onerdim..bak utandim simdi yaya bende malatyaliyim bende cocukken falan bilmezdim kalamar,karides,somon falan bizdede bir hamsi yapilirdi birde alabalik o kadar..buyudukte buyuk sehirlere gecince ogrendik bunlari yemeyikaridesi hazir temizlenmis dondurulmus al zira o bocuk gibi hallerine ben bile eldiven takip zorla temizliyorum..bide uzun uzun biyiklari:18:tekrar ilgine tesekkur ederim arkadasim

102 tam ideal onlar Çekerek ekstra hareket yapmak için benimkinde yok onlardan

Aşkolsun un helvası da neymiş.. Ben onun yerine hep kepekten helva yapıyorum.. Bugün mesela kepek hakkımı daha yemedimm

Birazdan azıcık zeytin yağı damlattığım tavama 2 kaşık kepek koyup güzelce kavuracağım..
Sonra 2 kaşık splenda ile birazz da karamelize edipp..
Bir iki damla vanilya aroması tarçınn ve yarım bardakta light süt ileee... dukan helvamı tamamlayacağımm

Hmm enfesss.. Tavsiye ederim kızlarr.. Un helvasından kat be kat güzel oluyorrr...

ay ben un helvasını çok severim de onun için bu helva aşkım :) dukan helvayı üç beş kez bende yapmıştım baktım önünü alamıyorum dedim duuuuurr :) uzun süredir yapmıyodum bari bende onu yapiim de un helva aşkım törpülensin :)

Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin

çok tesekkürederim..

Sizinde mutluluğunuz daim olsun. çok tesekürler.
Anne olmak çok özel bir durum. Yasadiklarınız güzel dertler basaracaksınız elbette..

dely elerine sağlık...
Normal kilo olmama çok az kalmis... eyo..

kilo veren herkese tebrikler...

selamm be geldim. bugün çok yorgun geçti çokta yorulmadığım halde. suratsızmışım mutsuzmuşum bu tür tepkiler aldım. bende bu durumu aniden kestiğim çikolata aşkına bağlıyorum. mutluluk hormonlarımı çalıştırcak hiç bi tatlı tüketmiyorum

büssürüüü alıntı yapmışım. hemencik yorumları yazayım trampolinime gidiciğim ancak o enerji verir bana.

maşallah maşallah ne kadar güzel wermişsin darısı bize
darısı sana olmalı bu da araştırmayı bırakıp bian önce dukana başlamalısın

protein vücudu yorduğu için mi sürekli yorgunmuş hissi var bende aaaaa çok ilginç geldi şimdi :26:

tebrik ederimmm bu duraklama olayı 3 sayısına bağlı herhalde genel duraklama yorumlarını okuduğumda hep 3 hafta 3 ay zaman diliminden bahseden gördüm

Merhaba kızlaaarrrr!!!

Bol eksili bildirimleeerrr!!

İyi miiii Süppeeeeerr Maşallahhhhh!! Böyle gitse hepi erirsin sen erirsiinn Püppüüpüü! :)

çok teşekkür ederimmm..beni alıntıladığıını görünce çook sevindim. merak ettiğim bişi var. kilo bildirim günlerinde giriyosun genelde. yoğun bi iş yaşantın olmalı :26: ayrıca smleylere bayıldımmmmm....

inanmıyorum sanaa. aynı gün başlamıştık yapılır mı bu? bak ben 5 kg verdim 15 günde

Hanımlar aranızda trampolin kullanan varmı? Facebookta Simlanın sayfasında gördüm.
benn benn benn :122::122: en ideali bence 102 cmlik olanı. bende tereddütte kaldım. 122 cm alacaktım direkten döndüm 122 cmlik olanı havuz gibi bişi olurdu herhalde

eline sağlıkk

sizinkinin eni kaç cm? zıplarken tavana vuracak gibi sıçratıyormu? bende almayı istedim görünce. eğlenerek spor yapmak çok güzel fikir
102 cm lik benimki. valla tavana çarpmayı deniyorumda olmuyo. hepsiburadadan almalısın en ucuzu orada 102 cmlik delta marka. ve son 2 gün kaldı indiriminin bitmesine.

onlar kollarıda çalıştırmak için. ayrıca sayaç özelliğide varmış. ama ben pek yararlı bulmuyorum. ne kadar doğrucu olabilir ki? fazladan para harcıyosun sadece. hem ne kadar yaptığının bi önemi yok. yorulsan bile yapmak istiyosun

ayy canım trampolin çekti şimdi. gidemde zıplayım doğaçlama hareketlerimleeee. öpüldünüüzzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…