Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün zemmuf u göremedim ben. nerde kiii?.

64 de geldiğimde kesin duraklamaya başlarım. kilit kilom

kizlar baya bi okudum son sayfalari.
kitabi indiremedim henuz, ins eve gidince esime indirtecegim.
ama ilkay ve simla diye diye iki kisi varmis, bunlarin sitelerinde dukan tarifleri varmis bunu anladim.

atak da meyve sebze yag sekere bunlar yasakmis,
sadece protein. bugun kahvaltida 3 yumurta yedim ama doymadim, cok az lavas la peynir de yedim.
ama ben daha baslayamadim cunku yulaf kepegim yok.
yine de edinene kadar dikkat edeyim diye dusundum.
yani en son 2012 agustos ta filan diyen yapiyordum, ondan beri iyice saldgm icin tekrar toparlanmam biraz zaman alicak.
cok ilginc ya 2012 ocak ta 70 kiloydum, 2012 agustos ta 61 dim.
sene 013 ocak ve ben yine 68 e merdiven dayadim. nasi ayni hataya tekrar dusuyorum, insan yerken, ve yavas yavas kilo alirken kilo vermek icin oncesinde ne kadar zorlandgni unutuyor..

hayirlisi bakalim ama dukan a baya sicak bakiyorum. hatta 2 arkadasim daha yapmak istyor onlarla beraber yapariz ins.

günaydın hatunlar kaptanın seyir defteri=7 gün atak sona erdi seyirin ilk günü bitti geriye 115 seyir 166 güçlendirme kaldı

Günaydın,

Hanımlar aranızda trampolin kullanan varmı? Facebookta Simlanın sayfasında gördüm.

Ben aylar önce keşfettim kendilerini. Çok eğlenceliiiii
Simla damı kullanıyormuş artık.

96 gayet yeterli hem daha az yer kaplar. Benimkinin ayakları katlanıyor. Kapatıpğ kadırıyorum dolabın yanına. Yan lastikler kol çalıştırmak için hem dengeyede yardım ediyor ilk zaman. Şİmdi gözüm kapalı zıplayabiliyorum.
KK da bununla ilgili bir forum bile var. Bir ara oraya takılmıştım. Şİmdi heveslenenleri görünce hoşuma gidiyor. Çok zorlamıştım iyidir bu zevklidir diya zamanında burayı...

kimsecikler görünmüyor sabah erkenci olduğumdan günü yarıladım bile.dışarda yağmur geceden yağmış.insan toprak kousunu arıyor.ama burda is kokuyor.benim memleketim olsa şimdi hem deniz hem toprak kokar.yürüsemmi bilmem sinüzit korkumda var.böyle havalar kaçkere baştan çıkardı beni amaaa sonunda baş ağrısı çektim.ben topramı istiyom

Aa benim gibi erken uyanan bir dukancan varmış:) günaydın kocaman

günaydın dukancılar benm bugün ikinci günüm bitki çayımı içtim yumurtamı haşlıyorum ama bişi sorcam benim dün akşam iki bacağımdada dizden aşşağı hissizlik oldu... yada halsizlikten mi öyle hissettim acaba bilemedim...
bide ben sarılık hastasıyım acaba zararı olurmu dukanın bilemedim:26::26::26:

Maalesef 15 tatil bozdu beni sonrada bir türlü dikiş tutturamadım silkindim dün kendime geldim bugün 80.400 çıktım -100 g :)) az kaldı 70 olmama inşallah herkes en kısa zamanda hedeflerine ulaşır :) çıtır çerkezler oluruz.

Günaydınlar

Benim de Dukan'ın ilk günlerinde vücudum gayet iyiydi ama bacaklarımda ve özellikle dizlerimde çok halsizlik vardı. Şimdi de mesela yürürken değil ama merdiven çıkarken aynı şeyleri hafiften hissediyorum. Bence seninki de normal, ik günlerde oluyor böyle şeyler.

Sarılık sanırım karaciğerle ilişkili bir rahatsızlık. Protein ağırlıklı bir diyetin karaciğere kötü bir etkisi olur mu bilemiyorum, ama bence sen yine de bir sor-araştır yada netten bir doktora falan danış.

40 dk yürüdüm ve hava islide olsa güzeldi bu hava aslında insanı hasta eder amaaa ne yapayım dedim yağmurun ıslattığı toprak kokusu insanı dışarı çıkarıyor.yürürken bu şiir aklıma geldi sizinle paylaşayım dedim beni bu güzel havalar mafetti böyle havada istifa ettim efkaftaki memuriyetimden tütüne böyle havada alıştım böyle havada aşık oldum eve ekmek tuz götürmeyi böyle havada unuttum şiir yazma hastalığım hep böyle havada nüksetti beni bu güzel havalar mafetti ORHAN VELİ

Ben dukan diyeti ile fazlalığım olan 10 kiloyu vermiş ve uzun süre korumuştum. Ancak son 3 ayda maalesef 7 kilosunu geri aldım

kilo bildirimim
Baslama 29/12/2012
baslama kilo 80,3
Boy 171
Gecen hafta 72,5
Bu hafta 71,8
Toplam giden :8,5
hedef kilo:65

duraklama sonrası atak yapmam işe yaradı yeniden eksileri görüyorum:)))

dün iş telaşından bildiremedim cumaya kaldı bildirimim:))

Son düzenleme:
Var canım var.Senden de yaşlıyım ben.Yaşlı değiliz biz hem.Çıtır çıtırda olucaz yakında.öpüyorum.

Şubatta aşk başkadır deyip bir güşlücük koyuyorumm :)

Ben dukan diyeti ile fazlalığım olan 10 kiloyu vermiş ve uzun süre korumuştum. Ancak son 3 ayda maalesef 7 kilosunu geri aldım

3. evreyi yaptınmı. Ya ömür boyu sürecek olan 4. evreyi ??
Ayrıntı verirsen nerde yanlış yapılmış anlayabilir ve aynı hataları yapmayız..

Var canım var.Senden de yaşlıyım ben.Yaşlı değiliz biz hem.Çıtır çıtırda olucaz yakında.öpüyorum.

18 yaşında kızım var ben ona kızıyorum 70 yaşında gibisin diye biz şimdiki gençlerden daha genciz.42 de olsam gönlüm 18 zinde evelalah çıtırım tabiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…