Merhaba ben bugün başladım dukana sonrasında regl oldum o yüzden 3 gün atak sonrasında tartılıcam hem regl şişliğimde inmiş olur şu an 53 civarıyım. ,50-51 en takıntılı olduğum kilodur yıllrdır ilk hedefim 47 diyebilirim ama 45e kadar yolu var
dün bir arkadaşımı gördüm 5 haftada 7 kilo vermiş çok gaza geldim başladım valla
bugünde öğlene doğru yulaf kepekli ekmek 2 yumurta peynir yedim
akşamda tavuk ve yoğurt yedim
öğlen acıktım ama bi kahve içtim o tuttu beni baya şu an hiç aç değilim zaten tavuk baya tok tuttu
öyle işte kızlar beni de aranıza kabul edersiniz umarım :)
size asıl sormak istediğim bir arkadaşım dukana regliyken başlama dedi de bunun hakkında bi fikriniz var mı ben bu kadar kaarlıyken devam ettirmek istiyorumda?[/QUO
Aramıza hoşgeldiniz.Karar vermiş ve başlamışsınız yani en zor kısmı atlatmışsınız sakın vazgeçmeyin.Önemli olan başlamak.Burda regl olup başlayanlar oldu geçmişi okursanız denk gelirsiniz.Şimdiden başarılar diliyorum.
Merhaba ben bugün başladım dukana sonrasında regl oldum o yüzden 3 gün atak sonrasında tartılıcam hem regl şişliğimde inmiş olur şu an 53 civarıyım. ,50-51 en takıntılı olduğum kilodur yıllrdır ilk hedefim 47 diyebilirim ama 45e kadar yolu var
dün bir arkadaşımı gördüm 5 haftada 7 kilo vermiş çok gaza geldim başladım valla
bugünde öğlene doğru yulaf kepekli ekmek 2 yumurta peynir yedim
akşamda tavuk ve yoğurt yedim
öğlen acıktım ama bi kahve içtim o tuttu beni baya şu an hiç aç değilim zaten tavuk baya tok tuttu
öyle işte kızlar beni de aranıza kabul edersiniz umarım :)
size asıl sormak istediğim bir arkadaşım dukana regliyken başlama dedi de bunun hakkında bi fikriniz var mı ben bu kadar kaarlıyken devam ettirmek istiyorumda?[/QUO
Aramıza hoşgeldiniz.Karar vermiş ve başlamışsınız yani en zor kısmı atlatmışsınız sakın vazgeçmeyin.Önemli olan başlamak.Burda regl olup başlayanlar oldu geçmişi okursanız denk gelirsiniz.Şimdiden başarılar diliyorum.
çok teşekkür ederim arkadaşım, bir de bişey sorucam kahvaltının dukan için ayrı bir önemi var mı ben kalkınca hemen kahvaltı yapamıyorum da? kitabı henüz alamadım çok soru soruyorsam kusura bakmayın
çok teşekkür ederim arkadaşım, bir de bişey sorucam kahvaltının dukan için ayrı bir önemi var mı ben kalkınca hemen kahvaltı yapamıyorum da? kitabı henüz alamadım çok soru soruyorsam kusura bakmayın
Rica ederim tabiki sorucaksınız.Kahvaltı tüm diyetlerde olduğu gibi dukandada önemli.Şöyle diyor Bay Dukan:Kahvaltı,saf protein rejiminin dışında tutulamaz.Aspartam ile çay yada şekersiz kahve,rafadan bir yumurtabir dilim hindi yada yağsız jambon kesinlikle bir kase çikolatalı mısır gevreğinden daha doyurucu ve enerji vericidir diyor.(syf 84)
Ben kepek hakkımı genelde sabah kullanıyorum.Gerçekten tok tutuyor.Kahvaltınızı mutlaka yapın derim ben.kolaylıklar diliyorum.
valla ben 26 kasımdan beridir yapıyorum 19a yakın kilo verdim bugün itibari ile ama ne reglle alakalı ters bir durum yaşadım ki hatta müzmin pkosum 2 aydır ilaçsız dertsiz regl gördüm bu benim için çok önemli bişi çünkü ilaçsız asla olamıyordum... Kahvaltı içinse bende çalıştığım ve oğlum kreşe gittiği için kahvaltı çok zor bizim evde oğlanın okulda yiyebilmesi için hocalarının görüşü haftaiçinde evde kahvaltı yapılmıyor yani ama ben dukan için kesinlikle ters bi durumla karşılaşmadım. Ama metabolizmanın hemen çalışması lazım erken kalkıp atıştırma olarak mesela iki kaşık yoğurt veya biraz peynir veya biraz süt atıştırırsan metabolizman çalışır ve yediğin zamana daha hızlı eritmeye meyilli bir vücutla girersin tatlım yani deneyimler eşliğinde sana bunu diyebilirim
valla ben 26 kasımdan beridir yapıyorum 19a yakın kilo verdim bugün itibari ile ama ne reglle alakalı ters bir durum yaşadım ki hatta müzmin pkosum 2 aydır ilaçsız dertsiz regl gördüm bu benim için çok önemli bişi çünkü ilaçsız asla olamıyordum... Kahvaltı içinse bende çalıştığım ve oğlum kreşe gittiği için kahvaltı çok zor bizim evde oğlanın okulda yiyebilmesi için hocalarının görüşü haftaiçinde evde kahvaltı yapılmıyor yani ama ben dukan için kesinlikle ters bi durumla karşılaşmadım. Ama metabolizmanın hemen çalışması lazım erken kalkıp atıştırma olarak mesela iki kaşık yoğurt veya biraz peynir veya biraz süt atıştırırsan metabolizman çalışır ve yediğin zamana daha hızlı eritmeye meyilli bir vücutla girersin tatlım yani deneyimler eşliğinde sana bunu diyebilirim
kızlar bende bi ara dukan yapmaya başlamıştım ama uzun sürmedi hamile kaldım sonra da düşük oldu maalesef o dönemde dikkat edemedim hiç
az önce dukan testini çözdüm 3 gün atak verdi yarından itibaren hem kitabı okumaya hemde diyete başlıyorum
aklıma gelen ilk şeyi size sorayım dedim ben bankada çalıştığım için masamdan çok kalkıp bişeyler atıştırmaya gitmem çok mümkün olmayabilir. masama küçük günlük sütlerden alıp içsem nasıl olur mu ara öğün gibi bide o sütlerin sadesi bazen midemi bulandırabiliyo kakaolularını falan içeibliyormuyuz onların
kızlar bende bi ara dukan yapmaya başlamıştım ama uzun sürmedi hamile kaldım sonra da düşük oldu maalesef o dönemde dikkat edemedim hiç
az önce dukan testini çözdüm 3 gün atak verdi yarından itibaren hem kitabı okumaya hemde diyete başlıyorum
aklıma gelen ilk şeyi size sorayım dedim ben bankada çalıştığım için masamdan çok kalkıp bişeyler atıştırmaya gitmem çok mümkün olmayabilir. masama küçük günlük sütlerden alıp içsem nasıl olur mu ara öğün gibi bide o sütlerin sadesi bazen midemi bulandırabiliyo kakaolularını falan içeibliyormuyuz onların
hava güzel iştahım kapalı biraz yürüyüp geleceğim orhan velini bir muzip şiiri varbelki size dönüşte yazarım
Öncelikle geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Süt,yağsız süt serbest ;ama ,kakaolu süt malesef kullanamıyoruz.Kitabı aldığınızda da okuyacaksınız zaten.Dilerim herşey istediğiniz gibi olur.
sağol arkadaşım Allah kimsenin başına vermesin
kitap var evde önceden almıştım dün başladım atak kısmını okudum az bişi kaldı
3 gün zaten çabuk geçer
sut en fazla %2 yaglı olmalı mumkunse yagsız sut bulmaya calıs... cogu markanın var aslında rahatlıkla bulabılırsın.
atakta kakao tuketımı yasak oldugu ıcın ancak seyır donemınde gunde 1 tatlı kasıgı kakao serbest bunuda yagsız sutune karıstırarak ıcebılırsın ancak ama kakao tolere besınlere sınırlı ızınlılere gırıdıgınden hergun hergunde kullanmaman gerekır cunku duraklamaya yol acabılır...
3 gun atakta bırazcık dısını sıkacaksın :)) kıtabı bulabılırsen sana daha cok yol gosterecektır... Kolay gelsın...
evet geçengün benim aklımdai şiir buydu bunu yazmıştım ammmmaaaa dediğim muzip şiir bu deyil şimdi aceleyle bir pilav yapmam lazım öğleden sonra bulur yazarım.Madem ki havalar güzel orda, bu size gelsin :)
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?