Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim yorumunuz için. Seyire başladığımdan beri spor yapıyorum. Atak 7 gündü son 2 gün yürüyüş yaptıştım.
Daha önceleri çok rejim yaptım spor yaptım fitnes yaptım. ondanda zor gidicek belki benim ama bozmucam tam motiveyim hedefime ulaşıcam ne olursa olsun.
Bundan sonrada çarşambaları balık günüm :) Birde kabızlık var dukana başladığmdan beri onunda etkisi var sanırım.

Kadın bünyesi bir acayipdir.nedensiz su tutar.biraz tuzlu yemen 1-2 gün tuvalet olayının olmaması+2 kg ye sebep olabilir.kan gurun A+ ise su tutmaya müsaitsin demek.2 gün tuzu kes ödem atıcı çay falan iç diyeti bırakma birden 2 deyil 3 bile gider.bende regliden dün akşam kurtuldum.ona rağmen -600 oldu.sadece sabır.düşmüyorum diye diyeti bırakma.mücadeleyi göreceksin sen kazanacaksın.

Kabızlıktandır o zaman
A101 mest çay benim kurtarıcım tavsiye**
Sebzeli günlerden sonra vücudun su tutması beklenen davranış.
Sıkıntı yapmaa, yarın bunun boşa olduğunu göreceğine inanıyorum

Aral derken :)
Regl yüzündendirr emin ol.
Ayrıca 52 ile hamile kaldıysan bunlar hamilelik kilolarııı yani sonradan alınan.
Hiç canıı sıkmaa
50 olmasada o tarihe kadar sorunu hallersin
Sonradan gelen kilolar dukanla daha çabuk gidiyor. Yıllarca takıldığın kilo daha zor gidiyor.
Morali ve motiv. yüksek tut
kaçamak yapmaa
2. çocuğada acele etmee

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE DİYETİ BIRAKMICAM :)
hedefime ulaşıcam motivasyonum çok iyi. Yaşasın dukannn :)

Merhaba dely

baslangic tarihi 21 Ocak 2013
baslangic kilo 72.800
boy 170
hedef kilo 62
güncel kilo 67.800

bol eksili günler diliyorum

dely cim tatlım şimdiden eline sağlık bu hafta alkışlatıp şımartılmayı hakedecek kadar kilo vermesemde en azından azıcık kaybettim.hala tombul teyze formundayım ama azar azar çıtır teyze formuna gelirişz elbet.öptüm tatlım

Aral:atak telefondan bu kadar olmus :))) kacamak yapmiyorum AMA kendime bisiler hazirlamak hic bana gore degilken basladim bu diyete :)) ben baskalari icin bisiler pisirmeyi seviyorum :)) burda hedefine ulasamayan cok dukanist varmi?

Başlangıç Tarihi: 14.11.2012
Başlangiç Kilo: 75
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki Kilo: 66.5
Bu Haftaki Kilo: 66.5

Fark:0

Hafta içinde daha düşük rakamlar görmüştüm ama son iki üç gündür böyle bir yükselişe geçti..

Ben de bugün, yarın regl olucam.. Sanırım o yüzden bu hafta kilo veremedim.. Umarım haftaya bomba gibi geri dönerim...

Delycim şimdiden ellerine, kollarına sağlık..

Kilo veren, vermeye çalışan, bu yolda emek harcayan herkese de tebrikler..

Kızlar Excel'de bir tablo yaptım, ekte size de atıyorum. Her sabah tuvaletten sonra kilomu ve spor yaptığım süreyi yazıyorum. Evde tartımın hemen üstündeki kapıya yapıştırdım. Bu beni çok acayip motive ediyor, tavsiye ederim. Sadece spor kısmında çok fazla tire var Keşke salonum müsait olsa da şu eliptiği oraya taşısaydım. Müzikle bile yapsam, odada yalnız yalnız çok canım sıkılıyor

Son düzenleme:
KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE DİYETİ BIRAKMICAM :)
hedefime ulaşıcam motivasyonum çok iyi. Yaşasın dukannn :)

ablandan sana kocaman bir tebrik.bak haftaya rekor kırarsın.sen bağırsak yumşatıcı bişeyler dene.okadar uzun süre durma.sonra zor olur .benim çok uzun süredir olduğu için dayanamadığım noktada ilaç alıyorum.bekunis vermişti doktor.eczaneden 3.75 alıyorum.ama ilacı tavsiye etmiyorum.rahatlığına alışıp sürekli kullanırsan işe yaramıyor.ben bazen ayda bir bazende haftada bir kullanıyorum.çalışıyorsan haftasonu kullan.ama önce doğal yolları dene.

Aral derken :)
Regl yüzündendirr emin ol.
Ayrıca 52 ile hamile kaldıysan bunlar hamilelik kilolarııı yani sonradan alınan.
Hiç canıı sıkm
50 olmasada o tarihe kadar sorunu hallersin
Sonradan gelen kilolar dukanla daha çabuk gidiyor. Yıllarca takıldığın kilo daha zor gidiyor.
Morali ve motiv. yüksek
kaçamak yapmaa
2. çocuğada acele etmee[/QUOTE]

Hergun tartilmayn diolar

öyle bir tablo yapıp bende buzdolabıma yapıştırdım.2-3 güne bir kilomu yapıp günlerin üzerini çiziyorum.böylece kaçıncı gündeyim sebze günüm hangisi biliyorum.dediğin gibi motive ediyor.kilonun bir aşağı bir yukarı oynamasına baıyorsun.sonra bir bakmışsın kilon düşmüş

Arkadaşlar Günaydınlar Herkese !

Ancak fırsat bulup yazabiliyorum. Bu sabah tartıldım ve Allah' a şükürler olsun bu haftayı +200 gr ile kapattım :). Bu şükrüm size kötü örnek olmasın hafta sonu yaptığım karbonhidrat bayramının karşılığı bu +200. Ben daha fazla artı görebilirim diye pişmanlıklarla kıvrandım resmen bu hafta ve çok dikkat ettim. İşte bu yüzden şükür diyorum ama siz hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın arkadaşlar aman ! :)) Şimdi ne güzel -lere düşecektim hem de 62.9 u görür gibi olmuştum geçen hafta. Sanırım fazla şımardım hemen kendimi toplamam lazım... Veeee kilo bildirimim şu şekilde;

Başlangıç tarihi 10/01/2013
Başlangıç kilo 67.5
Boy 1.66
Hedef kilom 58
Geçen Haftaki Kilom 63.2
Bugün kü Kilom 63.4

Rica ederim Ben de öpüyorum..

Kızlarrr yaa, masa üstümdeki excel tabloyu ekleyemedim. Nasıl yapabilirim, bilen var mı ?

Eğer olmuyorsa da Gün-Tarih-Kilo-Spor sütunları yaptım. Gün (1, 2, ..., 30), Tarih (1 Şubat, 2 Şubat, ...), Kilo ve Spor da günlük değerlerim. Bir yatay sayfada bu sütundan yanyana toplam 3 tane var. Yani 30*3= 90 günlük bir tablo.

1 Şubat benim başlangıcım ( 67,8), Mayıs'ta tabloyu 5 li kilolarla revize edecem

Tablo yapmak hergün not almak çok güzel bir fikir :))) Ben de yapayım :)

Ben ilk atağa başladığım gün ölçtüm heryerimi (göğüs bel, kalça, bacak, kol) not ettim. 1 ay sonra tekrar ölçüp bakıcam :)

Evet, kesinlikle tavsiye ederim. Çünkü:

1- Kaç gün diyet yaptığını görüyorsun
2- Ne kadar popoyu kaldırıp spor yaptığınla yüzleşiyorsun
3- Ve bence en önemlisi de duraklama yaşadığında başlangıç kilona bakıp aslında gayet de iyi gidiyorum diyorsun

Canım jpg'den başka dosya ekleniyor mu buraya bilmiyorum. Önce exel'i jpg yapman gerekiyor. Yani ben öyle biliyorum ve öyle yapıyorum. Ama bunun için de önce exel'i pdf'ye çeviriyorum Ben de pdf writer var onu kullanıyorum. Sen de yazarsan internete "exel to pdf" falan diye, çıkar sanırım. Sonra o pdf'yi jpg yapıyorum yine internetten :) exel - pdf - jpg Bildirim çizelgelerinin yolculuğu böyle oluyor yani

Son düzenleme:

Dely'cim teşekkürler. Yapmayı denedim ama benim çalıştığım yerde program indirme, video, vs yasak. O yüzden izin vermedi. Neyse artık ben bi ara evden denerim.
Bizim çizelgelerin yolculuğa bayağı bir uzunmuş hani Tekrar ellerine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…