Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

geç kalmadım dimi kızlaaar :26:

Başlangıç tarihi:14.01.2013
Başlangıç kilo :59.5
Hedef : 47
Boy:1.58 cm
Geçen hafta : 55.4
Güncel : 54.2

dely'ciiim şimdiden çoook teşekkür ederim, ellerim dert görmesiiin

Gerçekten şaka gibiiii.... Ben de bütün gün nescafe içiyorum. Hatta en başlarda birde yağsız krema kullanıyordum düşünün. Şimdi sütle içiyorum diye avutuyordum kendimi ancak demek bu yüzden çok yavaş ilerliyorum ve sürekli durağanlık yaşıyorum ! İyi oldu bunu söylediğin Lisabella ama acı bir gerçekle yüzleşmiş oldum tabii

tebrik ederim tatlım darısı bizim başımıza 1,5 ayda 2-3 kilo vermişsin bu azmı.yine aşırı duraklama yaşamamışsın.artık kilondan memnunsan diğer etaba geçe bilirsin.devamınıda aynı şekilde başar.

Arkadaşlar bu arada şu ''Yulaf Kepeği-Galeta'' karışımını nereden bulabilirim ? Aradım taradım yok marketlerde bulamadım. Kullananınız varsa nereden aldığını paylaşabilir mi acaba ? Bir de bu karışımı kek yaparken kullanmayı düşünüyorum. Daha güzel olacağını düşündüm ama hiç deneyen var mı kekte ?

buseee en burdamıydındııı :):)

Ben Mi.gros. Marketten buldum aldım. Ama küçük mig.roslarda olmayabiliyor. Ben ikinci baktığım yerden buldum.

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 73

Güncel Kilo: 73

Hedef Kilo: 65.3

....................................................

amiiiin
çook tebrik ederim siziii darısı başımızaaa

buseee en burdamıydındııı :):)

evet büşüm ben dukana başladığımdan beri burdayım, sen de buralardan ayrılma

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 73

Güncel Kilo: 73

Hedef Kilo: 65.3

....................................................

olsun canım üzülme en azından korumuşsun

tebrikler zeynep darısı bize benim de az kaldı 5 kilo daham kaldı güçlendirmede birbirimize destek olalım :))

kipadan aldım migrostsda vardı

hala ekstradan birşeyler yapmadım.diyet puding yapayım dedim.ilk başta birkere puding yapmıştım.biraz fazla sütle pişirip 1 parçasını sıcak salep gibi içip gerisini puding gibi yemiştim.şimdidemi yapsam yarınmı yapsam.janbonlu peynirli yumurta yaptım yerken miydem kalktı.ama mecbur yedim.sabahta krep yapmıştım.şuan karnım doydu boşveriyim yemeği eniyisi biraz dinleneyim.sabahtan beri dolandım.üstelikte hava soğuk.eşim arabayı çok kullanırsan kasan büyür demişti.dediği gibide oldu.şimdi arabayla deyil heryere yürüyerek gidiyorum.az az ihtiyaçlarımı alıyorum.buda 2 -3 kere uzun yürümemi sağlıyor.spor hocasıda yeniden spora başladıklarını haftada 4 gün yaptıklarını söyledi.gençlik ve sporun güzel bir olaı ücretsiz spor yaptırıyorlar 2 gün plates 2 gün ayrobik.şanslıyım diyet yapmak ve takibi için dünya kadar doktor parası vermiyorum sporada öyle.destekleriniz ve mesajlarınız için yeninden teşekkürler hatunlar

bu gayret ve azimle 60lı kiloları görmemen gibi bir olasılık gözükmüyor yeterki motivasyonunu kaybetme

güzel dukancanlar,bugünlerde denediğim ödem söktürücüyü sizinle paylaşmak istiyorum.simlanın facedeki sayfasında belki gözünüze çarpmıştır; nar şerbeti. mutlaka deneyin derim

Çikolatalı kek seviyorsanız, bu tarif ben son günlerdeki favorim.

Malzemeler:
2 çay b. kepek
1/2 çay b. tatlandırıcı (Takita-Formtat 60)
1 yemek k. kakao
1/2 paket kab. tozu
1 fiske karbonat
1 yumurta
1 çay b. süt
1 portakal kabuğu rendesi ve 2-3 damla vanilya aroması

Üstüne:
1 çay b. süt - 1 çay k. tatlandırıcı - 1 çay k. kakao

Önce tüm kuruları karıştırıp, yumurta, portakal kabuğu ve en son sütü ekliyorum. Önceden ısıtılmış 175 C fırında 25-30 dakika pişiriyorum. Çıkınca hemen üstüne sütlü karışımı döküyorum. Yağlı kağıt serdiğim küçük yuvarlak borcamda yapıyorum, tabii sütü dökmeden önce kağıttan ayırıyorum. 16 küçük kare çıkıyor. Buzdolabında soğutunca enfes oluyor. Çikolata ve portakal birbirine çok yakışıyor kesinlikle.

bEN 69 u göreyim göbek atacağım. Ahtım var. Kırılma noktamm.

Süpersin zeynep tebrik ederim. Darısı başımıza...

Çok zorlandım seni anlarken ama çok güldümmm sana. Ayyy mezuniyet gibi oldu ya buu :)

Ben kipadan aldım dün tam 4 paket. Ve bir daha asla normal kepek almam.
Bu resimdeki yuvarlak kalıptaki ve muffin kalıplarında olanlar karışımla yapıldı. Keki de son kalan yulafımla yaptım.
Kek olayını da geçen hafta denemiştim karışımla.
1 yumurta ve tatlandırıcıyı çok çırpıp az yoğurt ve karışımla muffin kalığlarına döktüm . Tabi kakao ve az kabartmayla. Muffin kaplarında mikroya attım. Normal fırında olabilir.
Hayat daha kolay bu karışımlaa. Ay bu yuvarlak olan çok lezzetli. Akşam olsada gitsem yesem modundayımmm.
İçindede 1 yumurta az süt ve karışım var.
Azıcık mahleple azıcık haşhaş kattım.
Oldukça cıvık bir sıvı oldu. Fırında pişirdim. Ayy nasıl güzel nasıl lezzetli.
Kete yada katmer yesem de aynı öyle mutlu olurdum.
Tek geçiyorum...

Eki Görüntüle 644457

bende yapayım ama bugün kepek hakkım bitti inşallah yarın yaparım.tarif için teşekkürler

Bu tarifi denemem lazım. hatta bugün denicem :) Ben çikolatalı ıslak keki çok severim normalde :) ama seyirde sp günüm. portakal kabuğu koymasam daha iyi olur sanırım onunda girdiği herşeyi çok severim gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…