hoşbulduk 20cim..nasılsın kardeşim..okudum yazdıklarını az kalmış kaçamakları toparlamaya..kırmızıbalıgın blogunda bır söz vardı..kaçamak öldurmez süründürür dıye bizim için söylenmış sanırım..
hiç endişe etmiyorum canım, en kısa zamanda atarım ben o fazlalıkları..yeni yeni yöntemler ve yemek tarıfleri peşindeyım..mayısın 15 de 70 kg olucam Allahın izni ile belkı daha altında bıle olabırım..maden sulu yeşil çay, baharatlı yoğurt,tonalin cla karbonatlı su hepsine yeniden başladım..uzun süre de ne yurtiçi ne yurtdışı denetim var evde olunca hakkından gelırız değil mi ..birde birlik olunca Allahın izni ile dökülür bu kılolar..hepinizi çok özlemişim ya..
bu arada esracım özel mesajlarını şimdi gördum cevap yazdım canım ama sıstemde bır sorun oldu eğer cevap ulaşmamışsa haber ver yeniden göndereyım cevabımı..
trambolin alan ve kullanan arkadaşlarım; memnun musunuz, önerir misiniz ben de alayım mı. fayda gördünüz mü...
benim belden altı üst tarafıma göre 1-2 beden büyük.. şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum.. kitaptaki egzersizleri malsef hiç yapmadım.. trombolin mi alayım, ne yapayım bu basenleri eritmek için..
kizlar ben kursa gittigim icin cok yiyemiyorum sabah 7 gibi 1dilim peynir saat 3 gibide menumde et ve yogurt var okadar ,ne kadar fazla ve sik yersekmi daha cabuk kilo veririz. bide benim gibi kabizlik problemi cekenler eczaneden bekunis alsinlar bagirsaklarini tamamen bosaltiyor 4 tl fiyati yan etkisi yokmus
Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz.
Dün itibariyle hedefime 3 kilo varken (çok uzun sürdü artık10 ay) güçlendirmeye geçtim.
Dukan kitabımı seyir evresindeyken incelemesi için bir arkadaşa verdim 2 aydır hala getircek
O kadar inceledim netten ama endisem ve kararsızlıklarım var. Okuduğum halde kitapta bir çok yeri unuttum
1. Güçlendirmede protein perşembe hariç hergün sebze yenebiliyormu.
2.Yulaf kepeği yine 2 kaşık diye belirtiyor netten, peki tam tahıllı 2 dilim ekmekte aynı günmü tüketiliyor yoksa bir gün o bir gün diğerimi
3. Atak ve seyirdeki gibi izinli gıdalar yine sınırsızmı (özellikle sebzeleri soruyorum)
cevaplarınızı bekliyorum
buğdaytanesi kereviz koydun mu içine..kerevizin sapını ekleyınce o agır lahana kokusu kayboluyor bıraz..bol acı az lımon :)) gideri olur sanki..[/SIZE]]iyi geçtiğine sevindimdukana başlamadan lahana çorbası diyetiyle 4.5 kilo vermiştim.şimdide aynı tarifi yaptım.sebze günü yemeği olarak düşündüm.ama bir günlükten fazla oldu.sanırım 2 ps,2 sp yapacağım.dukan amca kitaptada bahsetmiş zaten bu çorbadan.mucize çorba diye
ama tadı cidden kötü
20cim benım ya..motivasyonum çok yuksek hakıkaten çunku kılo alsamda verme yöntemını bılıyoruz artık..esra adına çok sevınıyorum gerçekten Rabbım bizlerede nasıp etsın güçlendırmeyı..kaçamak yaptıkça uzuyor süre ama bu hiç kılo verememek kadar kötu degıl..yoğurda kattıgın baharatları eger tüketebılıyorsan zencefil ve tarcın olarakta artır derım..yarım çay kaşıgı bıle olsa 3nü aynı anda koymanı tavsıye ederım..insanın vucudu resmen ısınıyor ellamharikasın canım, hemen motive olmuşsun. ben de zerdeçal aldım. yoğurda karıştırıp yiyorum. bir de sulu yeşil çayı içiyorum. hakikaten çok faydalı oldu. evelallah üstesinden geliriz. biz kaç kilolar verdik gülüm.
sincerelyesranın çok az kaldı güçlendirmeye geçmesine. sanırım 4 kilo falan..darısı bize...
halley hoşgeldın aramıza..halley kuyruklu yıldızımı yoksa o enfes halley çıkolatası mısın ? bayılırdım kendılerıne bır zamanlar..mrb arkdşlar zaman zaman diyetler deneyen kah kilolar veren kah alan bir tombişim:))) ama sanırım dukan diyeti bana uygun çünkü en çok yağ karın bölgemde buda demektirki çok karbonhidrat tüketiyorum :) doğrudurrr.dukan diyetinide sık duymaya başladım ilk fırsatta kitabını almayı planlıyorum ama hemen başlamak istiyorum 2 gün detox yapıp başlamayı plnlıyorum bu arada da netten araştırayım nedir ne değildir.....bilenler bilmeyen bana acukkk anlatın nolurr desteğinize ihtiyacım var ben 110 kğ ne yapsam yoğurt süt vs.. yokmu bu diyette varsa ne zaman??????? sorular sorularr offff:26:
tebrik ederız hatzone..Bizim içinde güçlendırmeye gecenleri görmek çok motıve edıcı..bence güçlendırme seyırden daha kolay bır evre..Belkı yenı gecıtıgın için vucudun yenı yenı yedıgın yıyeceklere adapte olmaya çalışıyordur..yada güçlendırme psikolojısı dıye bırşey var bence..insanlar verdıklerı kıloları gerı almak ıstemıyor ve güçlendırmede daha az yemeye başlıyorlar..tükettıklerın az olabılır kardeşim..yedıklerını not edıp bakabılırsın neyi ne kadar tükettıgıne derım nacızane..kızlar dukan diyetine 2 ay önce başladım 64 kilodan 57 kiloya indim, bir haftadır güçlendirme yapıyorum. Bende yeni yeni halsizlik ve ara ara baş dönmessi olmaya başladı ne yapmalıyım, neden oldu acaba?
elifhavvacim kitaba burdan bakabilirsin
http://koti.welho.com/taksit/kotisivu/dukan/TheDukanDiet_PierreDukan.pdf
ingilizce ama, degilse ben sorularinin cevabini bulmaya calisirim.
Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz.
Dün itibariyle hedefime 3 kilo varken (çok uzun sürdü artık10 ay) güçlendirmeye geçtim.
Dukan kitabımı seyir evresindeyken incelemesi için bir arkadaşa verdim 2 aydır hala getircek
O kadar inceledim netten ama endisem ve kararsızlıklarım var. Okuduğum halde kitapta bir çok yeri unuttum
1. Güçlendirmede protein perşembe hariç hergün sebze yenebiliyormu.
2.Yulaf kepeği yine 2 kaşık diye belirtiyor netten, peki tam tahıllı 2 dilim ekmekte aynı günmü tüketiliyor yoksa bir gün o bir gün diğerimi
3. Atak ve seyirdeki gibi izinli gıdalar yine sınırsızmı (özellikle sebzeleri soruyorum)
cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?