ya hu ne tarifler var sende!
inan şaşkınlıkla okuyorum.
ben çok üşeniyorum bu tür şeyler hazırlamaya.
canım çok tatlı çekiyor ama toz tatlandırıcı alamadığım için deneyemedim onları da.
keğepi genellikle kek şeklinde tüketiyorum(tuzlu) demiştim.
senin kısır tarifi aklımı çeldi.
belki denerim yarın sebze de varken.
ben de spora başladım.haftada 2 gün aerobik, step, aletler karışık.
çarşamba gidicem kısmetse 2. kez.
herşey güzel görünmek için
senelerini mutfakta geçirirsen böyle oluyor.sevdiğim şeyleri dukan amcaya uydurmaya çalıştım.daha dondurma tarifim var malum yaz geliyor
kızlaaarrr :) internetim yoktu bakamadım kaç gündür :))) köydeyim ve light olmayan ama tamamen el yapımı yoğurt peynir süt yumurtayla beslendim. zeytini unutmuşum zeytin de yedim. tabi bu size örnek olmasın ama tatlıyı çok seven bi insan olduğum için ve burda süttozu tarzı şeyler olmadığı için günde 1lt ye yakın kola içtim. regl olmama rağmen 6 kilo vermişimm :) önceki sefer(geçen sene 1. dukanımda) o kadar yavaş vermiştim ki(1 ay yaptım 4kg)... ve anladım ki bu iş dinlenmeyle psikolojiyle çoook ilgili... tatilde olmam ve burası yani siz da bana o kadar büyük bi yoldaş oldu ki :) o yüzden moralleri yüksek tutalım arkadaşlarımmm nice 2 haftada 6+ kilolar diliyorum hepimize inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh :)....
ohhhhhh ne güzel ya köy temiz hava verirsin tabi.kıskandım
dukan diyeti atak 3, gün
sabah: 2 yumurta,lor peynir,çay
ara: neskafe
öğle : haşlanmış baharatlı tavuk,light yoğurt
ara: light sütaş meyveli yoğurt (serbest zannediyordum meğer seyirde serbestmiş.bi daha yemem seyire kadar)
akşam: 5 ızgara köfte,light yoğurt
2 lt su
1 kupa yeşil çay
meyveli yoğurdunu sen yapabilirsin.4 kaysıyı incecik kıyıp 1 bardak sütün içinde biraz şişir.sütle beraber ılıt.2 yemek kaşığı sütozu 1 yemek kaşığı tatlandırıcı ekle 2 küçük kaba ayır.maya olarak ister normal yoğurt istersen aktivya kullan.üzerini hafif sararak ılık biryerde 4-5 saat mayala kapagı açık şekilde 1 gece dinlendirip tükete bilirsin.aktivyalar çok pahalı.1 tane sade aktivya alıp mayasını sen devam ettirebilirsin.içine kaysı koy kabızlıkta kaysı tüketebiliyorsun.bu ölçüyü 2 gün tüketebilirsin.
kızlar dukan diyetine 2 ay önce başladım 64 kilodan 57 kiloya indim, bir haftadır güçlendirme yapıyorum. Bende yeni yeni halsizlik ve ara ara baş dönmessi olmaya başladı ne yapmalıyım, neden oldu acaba?
vitamin eksikliğin kendini iyice göstermiş.vitamin kullanmalısın.1-2 kullanımda enerjin yerine gelir baş dönmelerin kesilir.
mrb arkdşlar zaman zaman diyetler deneyen kah kilolar veren kah alan bir tombişim:))) ama sanırım dukan diyeti bana uygun çünkü en çok yağ karın bölgemde buda demektirki çok karbonhidrat tüketiyorum :) doğrudurrr.dukan diyetinide sık duymaya başladım ilk fırsatta kitabını almayı planlıyorum ama hemen başlamak istiyorum 2 gün detox yapıp başlamayı plnlıyorum bu arada da netten araştırayım nedir ne değildir.....bilenler bilmeyen bana acukkk anlatın nolurr desteğinize ihtiyacım var ben 110 kğ ne yapsam yoğurt süt vs.. yokmu bu diyette varsa ne zaman??????? sorular sorularr offff:26:
detoks iyi ama dukanın başlangıcı zaten seni zorlayacak onun için bence dukanla direk başla diyet yoğurt ,süt ve peynir tükete bilirsin yağ oranı yanılmıyorsam yüzde 2 yi geçmicek yani herdiyet ürünü dukana uygun deyil.atakta hiç sebze ve meyve yok.engüzeli kitabı okuman sana ne yapman gerektiğini iyice anlatıyor.internette testi var oda kaçgün atak kaçgün seyir yapman gerekktiğini söylüyor.atakta 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği tüketeceksin.seyirde 2 kaşık.hadi kolay gelsin
Dr.Dukan'ın ellerinden öpesim, yanaklarını mıncırasım geliyor. 2 haftada 5 kilo verdirdi. daha da gidecek kilolar var tabi ama diyet harika gidiyor. hem bu kadar yiyip hem de kilo verebileceğim hiç gelmemişti aklıma. Allah razı olsun mu desem, tuttuğu altın olsun mu desem şaşırdım.
aynen katılıyorum
Mesajımı yineliyorum arkadaşlar lütfen ekmek sorunuma bir çözüm
güçlendirmede kepeği artık ilaç niyetine tüketeceksin.sınırlı serbestlerle elbette beraber tüketebilirsin.
ayni durumdayiz sayilir.bugun tam 2 hafta oldu ve sadece 1.5 kilo verdim orda duruyorum
ayda 3 hedeflemistim kaldi 2 hafta.
atakla beraber 1.5 verdiysem seyir 2 haftada 1.5 u zor veririmneyse sabirrrrr
verirsin vücut dirensede bir tartıya çıkmşsın bir bakmışsı 2 kilo birden gitmiş dukan böyle şaşırta biliyor.bu yüzden kilo vermiyorum sanıyorsun ama vücut yagı çözmüş kanda atmaya hazırlıyor.bu atım evresi gerçekleştimi mucize gibi hemen kilon düşüyor.
gece gece annemin bize yemek ısmarlayacağı tuttugittik onlar hapur humur yerken ben sadece köpüklü yayık ayranı ve çay içtim. ayranın yağ oranını bilmiyorum umarım çok değildir çok zorladılar. ayran içmek zorunda kaldım:18::18:
bu arada biraz önce şort siparişimi verdim. şansıma hızlı kargoymuş. ayy yarın gelse keşkeeeacaba diyorum belediyenin spor salonuna gitmesem mi? ücretinden dolayı değilde. gitmekten sıkılabilirim. bide ben asosyal bi varlık olduğumdan alışma süreci. ayy hareketleri doğru yapayım rezil olmayayım düşünceleri felan. ters tepiyor sanki. hem şort ve zemmuf ablamın tavsiyesiyle belki gerek bile kalmayacak. zaten günde 15 dk sporumu yapıyorum. yakında arttırcam süreyi
ücretsiz yararlanabileceğin yer varken neden birdünya para vereceksin.ben spor salonlarınada gittim.doğru dürüst ilgilenmiyorlar bide zamanı ço az tutuyorlar sınırsız üyelik içinde birservet istiyorlar.işi soyguna çevirmişler.birde hiçbirşey vermiyorlar.bende gençlik sporunkine başladım haftada 4 gün.2 plates 2 airobik.geçensenede gitmiştim.gayette memnun kaldım.hatta şuan gitmek için hazırlandım bile.hareket yapta ister ters ister düz olsun