bu sabah tariflerden kilom hakkında yazamadım dün 76.2 bugün 76.3 oldum ama dün sebze günümdü ve tuzlu dana janbonlu tost yedim büyük bir olasılıkla bünye su tutu.perşembeye kadar 500 gr olur inşallah dediğim gibi ben haftada yarım kiloya razıyım.yeterki gitsin.dayanamadığım noktalar oldu onlardada verdiğim tariflerdekilerden yapıp yedim.bu dayanmamı kolaylaştırdı.dayanma noktam artımı yine sade yemeye başlıyorum.dün ilkez dana yürek pişirdim.kurbanlarda karışık yapardım.ama sade olara ilkez yaptım.ete göre dha ser oluyor.ama yağ oranı düşük hemde lezzeti iyi.fiyatıda uygun kilosu 10 lira yarım kilo epey bir miktar sırf kas olduğu içinde su salıp miktarı çok düşmüyor.değişik şeyler denemek isteyenlere tavsiye olunur.tavuk köftesi yapmayı deniyeceğim duan usulü.tuturursam size tarifini veririm.kıyma köfte yapmıştım.herhalde buda tutar .adana da yapacağım adanada zaten ekmek yok tutar ama adananın çöpşişinde elimde kalmadı.onun yayvan şişinin tahtasını bulmuştum şimdi yok bulamıyorumçadanayı tavuk kıyması ilede yapmıştım.neyse demir şişe dizer tost makinasında pişiririm mayalı dukan krebine azbir sumaklı soğan salatasıyla dürüm yapabilirm.bugünlerde yemek konusunda iyice abartım.bukadar tarifi verdim yaptıklarımıda buzluğa koydum inanın ama hiçbirşey yiyesim yok.yaparken doydum.şuan vitaminde kullanıyorum.normalde vitamin iştahımı açardı ama A101 den aldığım multivitamin hem iyi geldi hemde iştahımı açmadı.fiyatıda uygun 15 lira civarında normalbir vitamin şimdi 40 dan aşağı deyildir.hemde onlar çok iştah sçıyor.günde sabahları birtane aldım işe yarıyor.kendimi çok enerjili hissediyorum.tavsiye ederim
paylaştığın tarifler için sağol.başka tariflerini de heyacanla bekliyorum.maya demişsin ataktaki krebe maya kullanabilir miyim?bi de ben kıvamı tutturamıyorum ya.normal krep gibi mi kıvamı ayarlayacağım.yani aynı kıvam mı olacak
Süpersiniz valla. Ne güzel her gün düzenli spor yapabiliyorsunuz. Ben bi türlü şu bisikletimi, bornozlardan kurtarıp kendi işlevinde kullanamıyorumHergün bi yarım saat yapsam süper olacak, bacaklarımın üst kısmı portakal kabukları içinde yüzüyor
Ben de dukanelladan dondurma yapıyom. 5 y.k. süt tozu, 3 y.k. tatlandırıcı, 1,5 y.k. kakao ve 1 ç.b. sütü karıştırıp, activianın minik yoğurt kaplarına döküyorum. 3 tane yarı dolu kap oluyor. Sonra da buzluğa atıp, canım tatlı istediğinde 3-5 çay k. yiyorum. Sıvı halini 1 dikişte yutabilirim nitekimAma katı olunca daha az yemiş oluyorum.
Bu arada 8 Mart'ta sigarayı bırakıyorum. Asıl ondan sonra nasıl olacak bakalım. Çünkü çay-sigara beni çok güzel frenliyordu. Bıraktıktan sonra sürekli bişeyler atıştırma krizlerim başlayacak. Daha önce de çok kereler bıraktım ve geri başladım, keşke bu kadar zararlı bi zıkkım olmasaydı, çok seviyorum çok. Ama muhakkak bırakmalıyım. Bebek istiyoruz çünkü. Yaklaşık 9 aydır evliyim ama maalesef hamile kalamadım. Fsh'ım biraz yüksek çıktı, 9,5 civarında. Hergün 2 kupa hayıt tohumu içiyorum. Ve 1 aydır da progestan kullanıyorum. Bu ay 2. ayım olacak. İnsanlar biraz laf ediyor, ama ben gayet sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Her gün 1 tane One-Day Woman ve yarım tablet folik asit içiyorum. Dua edin kızlar, eşim de ben de çok istiyoruz.
Perşembe de yaklaşıyor ufaktan, hepimize bol eksili günler olsun. Öpüldünüz
hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah size inşallah.sigarayı bırakma kararı süper ötesi bir şey.dukanı yapmakla zaten sağlığınıza yatırım yapıyorsunuz bi de sigara bırakınca harika olacak.şahsen sigara kokan bayanlara tahammül edemiyorum.perşembe tartı günü mü bilmiyordum
Merhabalar... inşallah hepiniz iyisinizdir :) Kilolarınızı veriyorsunuzdur. sularınızı içiyorsunuzdur, sporlarınızı yapıyorsunuzdur :)
Ben yoğun çalışmaca bildiğiniz gibi. Hafta sonu misafirler geldi. kocaman pasta getirmişler rejimde olduklarını bildiikleri halde. oturdu herkes yedi ama ben bir çatal bile yemedim en sevdiğimdendi :)
Kendimle gurur duyuyorum :) Bugün işyerinde herkes mickey kilo verdin, inceldin sen dediler. Bunları duymak çok güzel
öğle yemeğimde tavuklu kereviz salatası yedim. edanın tariflerinden baktım. herkese tavsiye ederim denemeyenlere, harikaaa ötesi :)hem doyurucu hem lezzetli.
tebrikler seyirde mi yeniyor bu salata