kimse yardımcı olmak istemiyor mu cetvel konusunda ya(((((
Bu linklerde kilo cetvelini nasıl yapacağın ve foruma ekleyeceğin detaylı bir şekilde anlatılmış, sana yardımcı olacaktır :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
winnie ne zaman başlamıştın dukana? (daha önce sormuş olabilirim hatırlamıyorum)
azimli hatunnn
kızlar slmmm bende pazartesi başladım bugün 3. günüm ama halen kilo kaybı yok atak evresindeyim anlayacağınızyeni doğum yaptım 6 ay oldu bir türlü veremiyorum şu kiloları offf inşl işe yarar bakalım
xhemen yardımcı oluyorumm :)
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... bu siteye gir.
Weight Loss u seç
çıkan sayfada alt zemini seçmek için. 1 den 18 e kadar sayfa var tek tek girip bakabilirsin. zemini seçmek için yanında ki kutucuğu işaretle next de. imleci seçmeye geldikkk.. aynı şeyi onun içinde yap. sonra next de
Choose a Password/Pin: buraya mutlaka şifre girmen gerekiyor. her seferinde kafadan atsanda olur. çok önemli değil.
altında ki seçeneğe dokunmuyoruz.
bi altında yazan track bölümünde weight i seç
Weight Measurements yazan yere geldikk..
Weight Units: olan yer kilograms seçilecek
your target weight: hedef kilon
your starting weight: başlangıç kilo
your current weight: güncel kilon
weight date başlangıç tarihin
Waist Measurements burayı es geçelim. yapmasakta olur.
Body Mass Index (BMI) - Optional yere geldikk
height units olan yeri metric SI seçiyoruz. boyumuzu giriyoruz.
next dedikten sonra,cetvelimiz çıkıyor. üstünde sağ tıklayıp,özelliklere girip orda ki linki kopyalıyoruz. profilimize girip cetvel yazan yerede linkini yapıştırıyoruzz..
umarım geç kalkamışımdır
tatlım kuzunu allah bağışlasınne keyiflidir senle oynadıkça...çizelgene baktım bayağı kilo vermişin ne kadar zamanda verdin kaçamakların felan oldumu???
çoğunluk diyette zorlandığından bahsetmiş, demek yalnız değilim.... seyire geçtiğimden beri +lardayım.... çok moral bozucu doğrusu... artıı tavuk görünce kaçacam az kaldı..... gel gör ki bir sürü malzeme aldım malzemelerin hatrına diyete devam edicem umarım dukan amca haklı çıkar....
bu günkü menüm
sabah : 2 haşlama yumurta
ara: hakkım kadar kepekle yapılmış dukan keki
öğle :3 tavuk baget
Ara : 1 kase yoğurt bol kırmızı biberli...
akşam : 2 tavuk baget
Selam kızlar;
Bu aralar işlerim çok yoğun, o yüzden yazma fırsatı bulamadım. Umarım hepiniz iyisinizdir. Mersin'e gittim haftasonu. (Donbul abla senin yerine de soludum havasını bol bol, biz de Tarsus'luyuz bu arada.) Annem beni kapıda görünce şok oldu, herhalde en az 10 kez ay inanmıyorum ay inanmıyorum deyip durdu. Herşey çok güzeldi kızlar, ama ben bayağı bi kaçamak yaptımTatlıyı çok seven ben kerebiç, cezerye ve taş kadayıfına dayandım da, kısır ve yaprak sarmasına dayanamadım Pazartesi akşamı döndüğümde 63 ten 64,4 e fırlamıştım, çok şükür ki bugün 63,2 ye geri düşmüşüm. 1 haftalık emeğim boşa gitti ama. Diyen doğru demiş: " Kaçamak öldürmez, süründürür"
Bu arada doktora gittim kızlar, bebek için. Klomen kullanmıştım, 2 tane güzel yumurtam olmuş. Gece de çatlatma iğnesi yaptırdım. Merakla bekliyorum bu ayki reglimi :18: Dua edin kızlar, bi an önce bebişim olsun
Bildirimde görüşürüz, hoşçakalın ...
kızlar slmmm bende pazartesi başladım bugün 3. günüm ama halen kilo kaybı yok atak evresindeyim anlayacağınızyeni doğum yaptım 6 ay oldu bir türlü veremiyorum şu kiloları offf inşl işe yarar bakalım
hayırlı olsun bebeğin benimde 4 aylık var:)))) şimdi bende fazlalıklarımı vermeye çalışıyorum senin kaç kilo fazlan var ?benim durum rezalette;((
teşekkür ederim,Allah herkesin çocuğunu bağışlasın,isteyenlerede nasip etsin inşallah.. Aralık ayının başında başladım canım ben.toplamda 3 kaçamağım oldu ama 2si tadımlık şeklindeydi...
canım benim yediklerin sanki çok az gibi geldi...
öncelikle afiyet olsun diyeyim...olur o kadar,anacığının yanına gitmişsin,yaptığı yemeklerden yemişsin,özlem gidermişsin...
bu 15 gün geçmez artık... çok iyi bilirim o bekleyişi.. umarım biranönce hamile kalrsın canım benim
ben de Ağustosta doğum yaptım.ama emziriyorsan güçlendirmeden başlaman gerek bebişin için.yok emzirmiyorsan daha doğrusu emziremiyorsan-ki her anne bebeğini emzirmek ister,en gıcık aldığım soru niye emzirmiyorsun? sanki keyfimizden süt olmadı... -hoşgeldin:))
+çok tesekkür ederim canım ilgin için.. gerçi benim cetvel çok kötü ama belki motive olurum herkes görücek diye .yeni doğum yaptım evlendiğimden beri aldıklarımla 35 kilo fazlam var çoook mutsuzum((((((
erkekler ve tatlı çok ilginçDukana Kasımın 14 ünde başladım canım.. Ve evet ne kadar zor olsa da azmettim vereceğim..
Sabahtan akşama kadar işte oturuyormak ve çok geç akşam yemeği yemekte beni yavaşlatan şeyler..
Birde bizim ofis sırf erkek ve sürekli tatlıymış pastaymış eksik olmuyor :18:
Daha bugün winnieeeee diye seslenip, seslenip tatlı yemem için ısrar ettiler..
Abartmıyorum 4-5 kere ayrı ayrı sordu hepsi.. Yeter artık zayıflama lafları da gırla zaten..
Ama azimliyim bu duraklamayı kırıp 60'ı yakalayacağım artık başka yolu yok..
rica ederiimm :))x
çok teşekkür ederim hemen yapıcam şimdi))
selamlar kızlar bi kaç gündür sadece yazılanları okuyorum anca yetişiyorama bugün sizinle birşeyler paylaşmak istedim herkese anlatıyorum ayyyyyyy çok sevinçliyim bugün veli toplantım vardı artık herkes biliyor diyette olduğumu :44:hocam ne güzel kilo vermişsiniz süzülmüşsünüz dediler çok mutlu oldum daha önce bi teyze geldi sınıfıma hoca eyisen hoşsen dedi iyiyim teyze dedim sağlığın yerindedir?he yerindedir hoca sen çok zayıflamıssın konuşma bu şekilde bitti yaaa buna ayrıca bi sevinmiştim artık farkediliyor kilo verdiğimmmm Birde bugün netten sipariş ettiğim 42 beden gömlegim geldi veeeee bana bol geldiii başka zaman olsa bir sürü sayar dökerdim ama bugün resmen havaya uçtum hatta ve hatta oynadım ama utanarak söylüyorum mecbur kaldım ve velimin davet ettiği öğle yemeğinde iki küçük dilim börek yedim ama dururmuyum hemencik cezalandırdım kendimi bugün başka birşey yok bana biraz önce bir bardak ayran içtim sadece ve bir dilim domates yedim :26: canım çok çok tatlı çekiyor tatlısız yapamayn biri olarak ama bugün diyetimde 25. günüm daha bir kere dukan helvası yapıp bir bardak ligh kola içtim bir ısırıkta kek çok inançlıyım düğünümde kuğu gibi süzüleceğim kilolarda gidiyor artık ama tartım dijital olmadığı için tam olarak kaç gram verdim göremiyorum ama yavaş yavaş ibre geri çekiliyor YAŞASIN DUKAN,YAŞASIN DUKANNN ayyyy çok konuşmusum kusuruma bakmayın gari mutluluğumu paylaşmak istedim
çok tesekkür ederim canım ilgin için.. gerçi benim cetvel çok kötü ama belki motive olurum herkes görücek diye .yeni doğum yaptım evlendiğimden beri aldıklarımla 35 kilo fazlam var çoook mutsuzum((((((
Rica ederim. Burada 5 kilo vermek isteyen arkadaşlar da var, 30 ve daha fazla kilo vermek isteyen arkadaşlar da. Adı üstünde diyet yapıyoruz, böyle bir çekincen olmasın :) Dukan 20 kilo versen yeter dedi ama bana sorsan benim de 30-33 kilo vermem lazım aslında :)
Rica ederim. Burada 5 kilo vermek isteyen arkadaşlar da var, 30 ve daha fazla kilo vermek isteyen arkadaşlar da. Adı üstünde diyet yapıyoruz, böyle bir çekincen olmasın :) Dukan 20 kilo versen yeter dedi ama bana sorsan benim de 30-33 kilo vermem lazım aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?