Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok sevinirim senin adına.. Umarım hedeflerine bu sefer ulaşırsın.. :13:

Ben toplamda 12 kilo verdim ancak yaklaşık 1.5, 2 aydır çok çok yavaş ilerliyorum..
Daha çok 2 ileri 1 geri diyebilirz..

Birinci sebep kilo verince şımardım.. İltifatlar ve beni görüp dukana başlayanların sayısı 5-6 kişiyi bulunca iyice gevşedim..
Bu dönemde ben de light ürünleri bırakıp peynir vs. leri yağlı yedim ve sınırlı izinlileri de her gün bolca kullandım...
Biri eşimin yaşgününde olmak üzere 1 çatal, 1 çatal kaçamaklarım da oldu..
Ben böyle yaptıkça üstesinden gelemediğim tatlı krizlerine tutldum ve tatlandırıcıyı sonuna kadar kullandım..
Ve sonuç olarak hala vermem gereken 5-6 kilo bulunuyor ama artık yaza da çok çok az kaldı..

Neyse ben de pes etmek yerine silkelenerek sınırlıları kesmeye ve tekrar extra yağsız ürünlere dönmeye karar verdim..
Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek..

Hepimize başarılarrr..

Cevabın için teşekkür ederim canım. karışık yapmıyorlar mesela sadece taze fasulye sos falan yok suda haşlıyorlar sordum çok azda yag ekliyorlarmış. et ayrı tavuk ayrı haşlanıyor sos falanda koymuyorlar. herşeyi ayrı haşlıyorlar.

Canım arkadaşım benim.. Oğluşunu yaşgünü kutlu ve de mutlu olsun.. :124:

Uzuun uzun mutlu, huzurlu, sağlıklı, başarılı bir ömrü olsun.. Allah acılarını göstermesin hiç birimize..

Seninki kaçamak sayılmaz artık canım, hem güçlendirmeye geçtin sayılır, hedefini ikidir düşürüyorsun..
Bunu ödül olarak bile algılayabilrsin..
Hem o kadar çook kilo verdin ve o kadar istikrarlı uyguladın ki bir ödülü de hakettin artık diye düşünüyorum..

Ama bak pasta işi ok de kendine dukana uygun atıştırmalık yapmaz isen bozuşuruz ona göre

Sevgilerrr..

Merhabalar ;
Bende dukan diyeti yapamaya karar verdim umarım becerebilirim kitap siparişini verdim umarım bugün elimde olur.hafta sonuda malzemelerimi almak istiyorum ama tam liste yapamadım..Testimide yaptım 4 gün atak verdi tek sıkıntım çalışıyor olmam ve evde 2 tane kuzumun olması:) ayrı yemek olayı beni biraz korkutuyor şu halde bile hiç birşeye yetişemiyorum

hımm evet hatırladım canım. çok kalmadın ama .

Akşam eşim pc yi alıp götürdüğü için mecbur cepten giriyordum.. Ve birkaç kere oturumdan düştüm..
Lisacım yemeği yapmaya başladıktan sonra tekrar denedim gelmeyi ama kazene sesimi duyaramadım

Neyse artık bir dahaki sefere inşallah..

Dukan için de yapılacakmış sanırım böyle bir oturum.. :13:Heyecanla bekliyorum.

Bu arada kızın çok tatlıydı allah bağışlasın..

Topiğimize de hoş geldin, pek dukanlık halin yok gibiydi ama yine de başlamak istersen yardımcı oluruz...

Sevgiler..

bende 7 gün atak sonrası bugün seyire başladım ama 2,8 vermem gerekiyordu ben 2,5 verdim acaba neden olabilir?hamilelik sonrası daha regl olamadım ondan kaynaklanabilirmi?

tükan amca bahane ben sizinle tanışmaya geldim
Allah sanada nasip etsin öyle tatlı bir yumurcak inşallah.
Lisa yaptı tart çok güzel oldu ,ellerine sağlık
bana müsaade sizde bol keyifli diyetler:79:

Hoş geldin o zaman her zaman bakleriz..
Akşam yanımda yoktu ama var benimde 3,5 yaşında bir oğlum ellerinizden öper..

Lisacımın yaptığı her şey enfes oluyor zaten, hatun çok yetenekli valla

Görüşürüz canım öptüm çook

Tomurcuk canım öncelikle hoş geldin;

Ve Allah bağışlasın çocuklarını da.. Çalışan ve 1 çocuğu olan bir anne olarak sana bu diyetin çok da kolay ve ucuz olmadığını söylemem lazım.. Ama imkansız değil tabiki...

Kendi yaptıklarımdan örnek verecek olursam..

Kendime yaptığım yemeklerin yanına eşim ve oğlum için salata ve/veya makarna/pilav ekleyerek öğünleri kurtarıyoruz..
Ve tüm yemeklerimi 1 gece önceden mutlaka hazırlıyorum.. Salata içinde sofrayı hazırlarken hemen yapılabilecek basit şeyler seçiyorum..

PS günleri pek sorun olmuyor ama SP günlerinde evet biraz sıkıntı oluyor.. Ama onu da şöyle çözüyorum.. Bir gün önce yapacağım yemeği biraz fazla hazırlıyorum ki ertesi güne sebzeli birşeyler kalsın diye..

Ekmeklerimi ve keklerimi pazar gününden hazırlayıp buzdolabına yada bir kısmını buzluğa atıyorum..
Bunlar dışında hemen her akşam yemek yapmak biraz yorucu olabiliyor ve 8'de evde olan biri olarak 10 dan önce de malesef oturamıyorum.. Yine de değer mi dersen bence hepsine değer

eger cızelgenız dogru gıdıyorsa ben pek beceremıyorum da bu cızelge olayını 10 kılo vermıssınız ne kadar surede verdınız benımde 6 temmuz da dugunum var o zamana kadar en az 10 kılo vermem lazım

canım ben kasım ayında başlamıştım ve 1 ay yaptım 8 kg verdim 89 kg düştüm sonra bıraktım .şimdi ise tekrar başladım 7. günüm 3.atak günü tartıldığımda 1.400 gr verdiğimi gördüm,yani şu anki çizelgedeki kilo,bakalım yarın ne olacak yarın tartı günü:18::18::18:

canım seni hatırlar gibiyim sende çok iyi başlamıştın hızlı kilo veriyordun ,hatta sana yazmıştım kilolarımız aynı diye,bravo sana ne güzel vermişsin ben hala 87 lerde dolaşıyorum,ama bu sefer soonn,seni ve azmini kutluyorum

hadi bakalim sekerim super gidiyorsun buraya takil surekli,uzaklasma sakinbu kez sana verdirecegiz bu kilolari.menun gayet basarili canim

iste o ozel gunlerde lutfen cok dikkat etmeye calis.yaninda birseyler gotur kesinlikle cunku seyirin baslangicinda kacamak yapar duraklamaya girersen uzadikca uzar bu is.insallah zaten kardesinin dugunune istedigin kiloda gideceksin.hem cok guzel bir firsat olacak insanlara kendini zayif halinle gosterebilmek adina

belirtilen atak suresinden fazla yapma yorma vucudunu sonucta atakta sebze olmadigindan vucudunun vitamin eksikligini seyire gectigindeki sebzelerle karsilayacaksin.eger atagi uzatirsan rejimden daha erken SIKILABILIR,kacamak yapmaya daha uyugun hale gelebilirsin.sebzeyi mutlaka ama mutlaka ye ve ayrica ek vitamin destegi haplarida al....
aynen öyle lisabella bir tane Allah onun gönlüne göre versin

Caniiiim,cok tesekkur ederimAllah hepimizin gonlune gore versin insallah

Merhaba ,hosgeldin rapunzel77...bu son sansin ve lutfen iyi kullanmaya bak.sonucta once kendin icin zayiflamak zorundasin..

Kızlaaaaarr günaydınnn
63.1 e takıldım bi 62 yi görsem diye diye diyeee bugün 62.3 gördüm
tartılamadığım sürede duraklamayı kırmışım oh beeaa
merhaba canim,valla tebrikler

Canim arkadasimin ,biricik oglu,pasasi,kiymetlisi,goznuru sevgili Eren in dogum gunu kutlu olsun..nice guzel,saglikli yaslari olsun.Dukan amcasi ona aslinda en guzel hediyeyi verdi.zayif,harika bir anne..onunla birlikte zayif haliyle daha kolay simaracak,debelenecek annesi...

Datlum,hosgeldin seni burda gormek cok guzel.aksam varliginla bana destek verdigin icinde cok tesekkurler arkadasim..istedigin zaman gel bekleriz

buralardyım canım sürekli takipteyim,gözlerim seni arıyor tart yapmışsın güzel oldu diyeokudum nerede bu tarif biz görebiliyormuyuz bekliyorum sabırsızlıkla:18::18:

önerilerin için teşekkür ederim arkadaşım acaba bu diyet bana ağırmı geliyor karatayamı geçsem çok kararsızım 2 3 gündürr

buralardyım canım sürekli takipteyim,gözlerim seni arıyor tart yapmışsın güzel oldu diyeokudum nerede bu tarif biz görebiliyormuyuz bekliyorum sabırsızlıkla:18::18:

Dun yogundum biraz pek ugrayamadim ama bundan sonra burdayim tart yaptim canim guzel oldu tarifi ve fotolari buraya koymam pek uygun olmaz cunku bize hic bir sekilde uygun degil.ama arkadasimin topigine ekleyecegim linki veririm bakmak isteyen ordan baksin

tamam canım bekliyorum.

sabahtan beri insan 5 dk oturmaz mı ya.... bebişimle oyun,8 aylık bebek hiç mi yorulmaz ve hep oyun mu ister???????benimki istiyorrrr...ben bu kadar hareketli olsaydım şimdiye 50 olmuştum ya....

kızımla oynadıktan sonra günlük yoğurdunu yaptım. sonra kızıma meyve suyu hazırlama,şaklabanlık yapa yapa içirme.. kızımı uyuttum.ıspanak temizleyip pişirdim.birde fazla abarttım yapmışken 2 günlük olsun diye,canım cıktı yarın ps günüm ben de yerim bugün kocişim yer..sonra canım kızımın sebze çorbasını pişirdim.kendime tavuk göğsü haşladım.bebişim uyandı çorbayı yine takla ata ata içirdim.iştahsızda-hiç anasına çekmemişşimdi yemek yeyip bebişe yürüteç keyfi yaşatacağımm....gel mayıs gel de çalışmaya başlayayımm:)))))))) şaka şaka kızımla çok mutluyum.mayısta işbaşı yapacağım o ayrı.seyirin de bitmesi gerek en acilinden,çalışırken yapamam çünkü....

ben de ama ben yaptım bile buğday tanesi görmesin ya rıştayız da:44:

regl olduğun için tatlı krizin kabul edilebilinir... zaten sen yede ben yarışı kazanayımmmbu sabah dün sebze protein günü olmasına rağmen -200le uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…