Benimde dogum günümmm =)19 kilo vermeme rağmen ben de hala kendimi beğenmiyorumzaten bizi hırslandıran ve motivasyonumuzu arttıran bu değil mi?
21 temmuz benim doğum günümsenin için özelliği nedir?
Bende bana böyle sert bir tokat atan olsun diye yazmıştım.Teşekkürler Lisabella.Ağlasam sesimi duyar mısın?
Biliyorum ablacigim,takildim sana...EVet Dukandada oneriliyor lahana sebze gunlerinde.Gercekten zayiflamaya yardimci bir sebze.Onunla ilgili aklimda yanlis kalmadiysa pisirme suyuna katacagin karbonat gazini alabiliyordu..yada gaz giderici caylarla giderebilirsin..
içine domatesini biraz fazla koyup tadını bastırabilirsin.ayrıca kimyon yakışıyor lahana çorbasına.kırmızıbiber vs baharatlarla da zenginleştirebilirsin.ama kimyonu mutlaka deneyin derim.
yapmayin kizlar gercekten yapmayin bu isten zararli yine siz cikarsiniz..ben aylarca tatli yemedim ama dert etmedim yiyecegim birgun diye..duaknda der oncelikle sizi kacamaga iten sebebi bulun ve onu cozmeye calisin.cok uzuluyorum ben daha henuz diyetin basinda bunlari duyunca.yolumuz uzun o yuzden bastan ipleri saglam tutmaliyiz..
ya arkadaşlar dukan günlüğü tutanınız varmı günlüğünü beslenmesini menülerini takip edip örnek alabileceğim biri. buraya sık ve düzenli gelemiyorum o yüzden burdaki yazıları çok sık takip edemiyorum. daha sakin şekilde yazıları takip edebileceğim günlüğü olan varmı???
kızlar ben perşembeden bu yana 500gr vermişim ne güzel dimiii???
Dukandaki ilk atak günümün ara öğünü yani ikindi menüsü; yogurt üzerine pul biberli yanında Light ıce tea
Benimde dogum günümmm =)
kızlar ben perşembeden bu yana 500gr vermişim ne güzel dimiii???
canım benim,geçmiş olsun.bol yeşil biber yeyip,kuşburnu içebilirsin.havalar çok aldatmaca yapar bahar ayında,dikkat edelim.ayrıca ben 54.9u görene kadar beni yakalamayacağın ne malum??
Arkadaşlar merhaba ben dün süttozu almak istedim aradım ama bulamadım sadece cofeemate marka light bulabildim. bu yapılan ekmeklere eklenen süt tozu bumu. ben başladıgımdan beri kepegi lorlu kurabiye ve krep olarak tükettim ama ekmek falanda yapmak istiyorum. Kuru kayısı bize yask mı? bu kefek galeta unu karışımı diye bahsediyorsunuz ya ben onuda bulamadım.ekmek içine katmak için. bana cevap verirseniz çok sevinirim. sevgilerr
Yok hayir pinarın süt tozunu migroslarda bulabilirsin...cofeemate bize uygun değil..
Kızlar bişey sorcam tartılma sıklığınız ne kdar? Ne zamanlar tartılıyorsunuz? Ben sabah aç karna tartılmıştım tekrar yarın sabah aç karna tartışmayı düşünüyorum ama bi öneriniz var mı? Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Arkadaşlar merhaba ben dün süttozu almak istedim aradım ama bulamadım sadece cofeemate marka light bulabildim. bu yapılan ekmeklere eklenen süt tozu bumu. ben başladıgımdan beri kepegi lorlu kurabiye ve krep olarak tükettim ama ekmek falanda yapmak istiyorum. Kuru kayısı bize yask mı? bu kefek galeta unu karışımı diye bahsediyorsunuz ya ben onuda bulamadım.ekmek içine katmak için. bana cevap verirseniz çok sevinirim. sevgilerr
Kızlar bişey sorcam tartılma sıklığınız ne kdar? Ne zamanlar tartılıyorsunuz? Ben sabah aç karna tartılmıştım tekrar yarın sabah aç karna tartışmayı düşünüyorum ama bi öneriniz var mı? Sizler nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?