- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
günaydın dukancancanlar:)))
55li rakamlarda dolanıp duruyorum,1 ileri 2 geri...54.9u görsem havalara sıçrayacağım perşembeye az kaldııı
ben görsem 54 lü bişi inme iner herhalde :)))
Bendemi etkili oldu bilmiyorum sabahlari ac karnima 2 corba kasigi sirkeyi iliktan biraz sicak suya katip iciyorum. 15 dk sonra buyuk bir bardak soguk sut iciyorum yine bir 15 dk sonrada iliktan sicak bir bardak suya 1 cay kasigi bikarbonat koyup iciyorum birak kabizligi ishal olursunvallahi bende cok cektim ama boyle yaptigim hergun bagirsaklarim super calisiyor. Allah kimseye vermesin kabizlik zorr.
Tünaydın kızlar...
diyete tam uymama rağmen artılar artmaya başladı geceden karın ağrılarıda başladı,regl yaklaşıyor sanırım,olsada biran önce perşembeye kadar ödemi atsam bari:18: ama bu dönemde artılara rağmen diyete daha da sıkı sarılmak lazım çünkü metobolizma daha hızlı çalıştığı için daha fazla yağ yakımı oluyomus regl sonunda toptan iniveriyo tartı aşağıya
buğday tanem ben hasta oldum ve diyete ara vermek zorunda kaldım vermesem daha cok düşüyorum o yüzden, bu diyetteyken 2. soğuk algınlığım,:2:
yani 55 li rakamlardan 56 ya çıkmışım yarısta ağır darbe aldım cnm
ama olsun şu günler gecsin güçlendirmede yakalarım seni arkadaşım
Kızlar günaydınlar güzel haftalar herkese:) 1 ay oldu dukana başlayalı regli dönemimde olmama rağmen + çıkmadım sadece canım tatlı istiyor dün ufacık bitter attım ağzıma ama çok ufaktı:) sizlere sorum şu 1+1 yapıyorum 5+5e m, geçsem kararsız kaldım tecrübeliler yardım edebilir mi acaba bana:)
Dukan yap ablacigimlahana zayıflamak isteyene mucize gibi ama ben lahanadan birparça yedimi mide ağrısından kıvranıyorum.ölecek gibi oluyorum.ilaçda fayda etmiyor.ne yapsam acaba bir bilen varsa bana yazıversin lütfeeen.
Dukan yap ablacigim,hicbirseyle karistirmadan,soylenenlerin disina cikmadan daha otesi yokkki...
dukan yapıyorum ama sebze günümde lahanayı yemek istiyorum.lahana kandaki biriken toksinleri tek temizleyen sebze.salatasını yada çorbasını yapıyım içiyim diyorum olmuyor.şimdi karşıdaki markete gidip alacağım.birdaha deniyeceğim ağrırsada neyapayım.kefir içerim.
dukan yapıyorum ama sebze günümde lahanayı yemek istiyorum.lahana kandaki biriken toksinleri tek temizleyen sebze.salatasını yada çorbasını yapıyım içiyim diyorum olmuyor.şimdi karşıdaki markete gidip alacağım.birdaha deniyeceğim ağrırsada neyapayım.kefir içerim.
Geçen pazartesi başladığım dukanda çok iyi neticeler alıyorken ben yine nefsime yenildim.Bozdum yanii.Haftasonu yediklerime göre yine az bir zararla kurtulup bugün seyir yapıyorum.Yarından sonra 3 gün atak yapacağım.Galiba ben şu diyet işini beceremiyorum.
Yardım edin lütfen...
şimdi ağlıycamArkadasim,sana yardim falan edemeyiz bu durumda sana yardimi yine sen yapacaksin..Ama bu aralar ozellikle yenilerde cok duymaya basladim ,ne bu kizlar daha diyetin basinda yok pudingler,yok ciklotalar ,yok kacamaklar...boyle olmaz yapmayin.ister kiziyor diyin ne derseniz diyin ama boyle olmaz.siz bu diyete basladiginizda inanarak;okuyarak baslamadinizmi nedir bu daha yolun basindayken igne batirmalar.Dedik diyoruz balona igneyi batirmayacaksin yok batirdiysanda sonucuna katlanacaksin..O nefsimize Hakim olamadiklarimiz simdilik bizim degil ama sonra yiyecegiz yine onlardan 3-5 ay yemeyi verin.diyet isi irade isi iradene Hakim olamayacaksan baslamayacaksin..
birde kacamagi yapip 3 gun 5 gun atak yapacagim diyorlar ne bu ya dukana yeni uygulamami getirdiniz.yeni baslayan arkadaslar ozellikle size soyluyorum kacamak yapmayin yapsanizda sonuclarina katlanin ve kilo veremezseniz bunu dukana baglamayin..tama yaptiniz diyelim vucudunuza atak ile yada yumruk ile yine dengesini bozmayin.yolunuza kaldiginiz yerden devam edin.zira yumruga yada ataga daha cok ihtiyaciniz olacak donemler olacak.
kizmak zorundaydim cunku yeter artik diyorum gunlerdir buraya yazilanlar karsisinda....
şimdi ağlıycamne desen haklısın ne denirki?
Geçen pazartesi başladığım dukanda çok iyi neticeler alıyorken ben yine nefsime yenildim.Bozdum yanii.Haftasonu yediklerime göre yine az bir zararla kurtulup bugün seyir yapıyorum.Yarından sonra 3 gün atak yapacağım.Galiba ben şu diyet işini beceremiyorum.
Yardım edin lütfen...
Arkadasim,sana yardim falan edemeyiz bu durumda sana yardimi yine sen yapacaksin..Ama bu aralar ozellikle yenilerde cok duymaya basladim ,ne bu kizlar daha diyetin basinda yok pudingler,yok ciklotalar ,yok kacamaklar...boyle olmaz yapmayin.ister kiziyor diyin ne derseniz diyin ama boyle olmaz.siz bu diyete basladiginizda inanarak;okuyarak baslamadinizmi nedir bu daha yolun basindayken igne batirmalar.Dedik diyoruz balona igneyi batirmayacaksin yok batirdiysanda sonucuna katlanacaksin..O nefsimize Hakim olamadiklarimiz simdilik bizim degil ama sonra yiyecegiz yine onlardan 3-5 ay yemeyi verin.diyet isi irade isi iradene Hakim olamayacaksan baslamayacaksin..
birde kacamagi yapip 3 gun 5 gun atak yapacagim diyorlar ne bu ya dukana yeni uygulamami getirdiniz.yeni baslayan arkadaslar ozellikle size soyluyorum kacamak yapmayin yapsanizda sonuclarina katlanin ve kilo veremezseniz bunu dukana baglamayin..tama yaptiniz diyelim vucudunuza atak ile yada yumruk ile yine dengesini bozmayin.yolunuza kaldiginiz yerden devam edin.zira yumruga yada ataga daha cok ihtiyaciniz olacak donemler olacak.
kizmak zorundaydim cunku yeter artik diyorum gunlerdir buraya yazilanlar karsisinda....
merhaba,3 gün atak yapmanıza gerek yok.seyirden devam edin derim.zaten birsüre sonra -fazlalıklarınızdan kurtulmaya başladıktan sonra-içinizden kaçamak yapmak gelmez.çünkü harcadığınız emeklerinize acırsınız en başta,bilirsiniz ki her yoldan sapmanız sizin sürenizi daha da uzatacak.zaten kilo fazlanız pek yok,yolunuz çok uzun değil yani.beceremiyorum diye birşey zaten yok.herkesin yaptığını siz de yapabilirsiniz.umarım kitabı okumuşsunuzdur,çünkü diyetin mantığını anlamak için bu çok önemli.kendinize güvenin gerisi zaten gelir.sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?