Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende iş taşıyorum yoksa dukan mukan kalmaz....

Günaydın kızlar....

hala regl olamadım artılardayım neyse bakalım inecek nasıl olsa.Buarada benim canım köpişim geçen gün hastalanmıştıdün veterinerde serum falan taktılar bir sürü iğne vurdular dün akşam baya toparlamıştı bugünde yine iğnesini olmaya diye bi çıktık ooo sıpa iyileşmişte beni koşturuyo arkasından,önce veterinere ordanda kasaba uğradık kıymamızı aldık ordan markete ugradık lahana aldık 1-1.5 saattir dışarılardayız baya kosturmalı tempolu yürüyüş oldu bahaneyle banada yarın sebze günüm bugünden lahana sarmayı düşünüyorum bakalım,yoğurtlu limonlu sumaklı falannn oooof sabırsızlandım şimdiden

Gunaydin Dukan guzelleri...Bol - li ,bol iradeli ,neseli bir gun olsun hepinize

Herkese günaydın arkadaşlar umarım herkesin diyet iyi gidiyordur ben daha önce yazmıştım pazar sabahı 67.7 çıkmıştım şimdi size kaç oldugumu söylemiycem ama diyet süper gidiyor perşembeye sonuçları görücez umarım herkesin benim gibi iyi gidiyordur ... Durmak yok yola devam ...

Kızlar gecen haftadan beri sadece 500gr vermişim reglim biteli 2 gün oldu sizce nasıl kızlarrr

bu hafta 500 gr verirsin haftaya 1.500 kg verirsin dukanda böyle oluyor canım daha perşembeye var,eminim gidecek birazdaha.

Gunaydin Dukan guzelleri...Bol - li ,bol iradeli ,neseli bir gun olsun hepinize

günaydın şeker,çok hastayım isabella,kemiklerim kırılacak resmen,ateşim felanda çıktı,dün oğlumun doğumgünü vardı okulda herkez şaşırdı aaaaaaa nasıl zayıfladın böyle dediler,çok sevindim,bugün birazdaha iyiyim,çorba felan içtim,ufak çaplı bozdum diyeti ama bugün devam etmeye çalışıyorum,

kızlar kanal turk te ender saraç kabızlıkla ilgili bişeyler anlatıyo kaçıranlar sonradan netten izlemek ister belki diye haber veriyim dedim :)

Tünaydın Kızlar;

Bahar geldi hoş geldii Ay insanın içi kıpır kıpır oluyor valla.. Nasıl güzel bir gün bu böyle..
Diyete de gaz vermek lazım malum, bikini mevsimine çok az kaldıı

Umarım herkes beklediği eksileri perşembeye kadar görür..

Geçmiş olsun Snowcum.. Bol dukan usulü çorba, bitki çayları artı vitaminlerle daha çabuk toparlarsın canım..
Çok dukan dışına çıkmamaya çalışırsan daha iyi olur ama tabi ki herşeyin başı sağlık

canim yaa cok gecmis olsun ama bak iste sen ne zaman diyete baslasan hastalaniyorsun yaa..vitamin aliyormusun sen.cunku vucudun bu sekilde tepki veriyor diyete.halsiz dusuyorsun ..ama yapma neolur disina cikmamaya calis ..bitki caylari ile destekle bol bol..birde sebze gununde bol sebze ye bagisikligi guclendirici..

kızlar kanal turk te ender saraç kabızlıkla ilgili bişeyler anlatıyo kaçıranlar sonradan netten izlemek ister belki diye haber veriyim dedim :)

bizde onu izliyorduk winni ile :)))dukandan da bahsetti kan gruplarindanda

bizde onu izliyorduk winni ile :)))dukandan da bahsetti kan gruplarindanda

Ender Sarac programda Dukan'ı öneriyorum dedi.. Ama biraz sosyetik buluyormuş..
Yani halktan herkes yapamazmış, pahalıymış..

Dukan amcanında dediği gibi bol bol su, yeşil çay ve soda içilmesini önerdi.. Bunlar proteinin böbreklerde biriktirdiği atıklar içinmiş..
Kemik sağlığımızı korumak için de Kalsiyum alımını ihmal etmememiz gerektiğini söyledi..

Eskiden Dukan yapmayın zararlı derdi diyetisyenler, şimdi sonuçları görünce öneriyorlar bile.. Nereden nereye..

teşekkür ederim canım,yok öyle aşırıya kaçmadım,masum bir çorba sadece bol limonlu

teşekkür ederim canım,daha vitamin almadım canım,hiç fırsatım olmadı,netten alayım bari,sebzelerimi tüketiyorum bol bol

gecen gunlerde catlak kemik aciklamisti bak bu isini gorecektir.takilirsan sorabilirsin yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…