Maşallah diyorum nazar değmesin evlatlarına. Yordum seni bisürü anlatmışsın. Ben yinede özünü bozmadan güçlendirmede deneyeceğim bunu zaten şurda bir aydan az kaldı hedefimide görmüş olurum inşallah o zamana. Birde bu ara çok dikkat ediyorum tatlı yapmamaya çalışıyorum bol bol çay ve bitki çayı ile tatlı ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum (günde en fazla 5 tablet tatlandırıcı kullanıyorum oda öyle misafir falan olursa) uzun süreden beri ilk defa bugün kek yaptım oda bana değil eşime malum yeni bir dukancımız var artık.
Mesajini aldim canim, ama ben özel mesaj gönderemiyorum.. Sitenin kuraliymis, forumda 100 cvp yazmadikca kimseye özel yazamiyorum.. (Acaba ayni msji 100 keremi göndersem) Gecen Catlak'a yazmaya calistim, gönderemedim
Bu arada catlak ve zemmuf nerelerdeeee... Özlettiniz kendinize
Eki Görüntüle 674500 Eki Görüntüle 674501
Eveeettt keklerim hazır. İçine süt tozu koymadım da üzerine süsleyim diye birer piske koydum :) Ne koydum ne koydum içine...
3 yk kendi imalatım light yoğurt
1 yumurta
4 yk kepek
kabartma tozu
1 yk sıvı tatlandırıcı
bir kaç damla tereyağı aroması
çırptım çırptım biraz bekletmek zorunda kaldım oğlanınkiler önce pişti sonra birer tatlıkaşığı kadar koydum kalıplarıma yarım saat kadar 190 derecede pişirdim. Tatlarına daha bakmadım akşam çay ile servis etmek istiyorum büyüsü bozulmasın. Romantik dukancılar olcaz inşallah
şuan okuduğum kitapda bir buda rahibi romanın kahramanına karmadan bahsediyor.hayatınızın birinde fakirleri hor görüyorsan diğer hayatında sende fakir oluyorsun.acaba ben hayatımın birinde 180 boyunda 90-60-90 lık bir hatundumda benimgibi sürekli diyet yapan hatunlara burunmu kıvırıyordum ,acaba ceza olsun diye beni 160 cm boyuna ve100-86-107 cm ölçülerinemi gönderdiler.neyse Allahtan budist deyildim nekötü bir hatunmuşum diye kahralurdum.umarım dukan amcanın diyeti beni 63 kiloya indirir
Eveeettt keklerim hazır. İçine süt tozu koymadım da üzerine süsleyim diye birer piske koydum :) Ne koydum ne koydum içine...
1 yumurta
4 yk kepek
kabartma tozu
1 yk sıvı tatlandırıcı
çırptım çırptım biraz bekletmek zorunda kaldım oğlanınkiler önce pişti sonra birer tatlıkaşığı kadar koydum kalıplarıma yarım saat kadar 190 derecede pişirdim. Tatlarına daha bakmadım akşam çay ile servis etmek istiyorum büyüsü bozulmasın. Romantik dukancılar olcaz inşallah
1 yumurta
4 yk kepek
kabartma tozu
1 yk sıvı tatlandırıcı
canım en önemli öğün kahvaltı biliyosun.sabahtan metabolizma bi gazını alması lazım ki bütün gün hem vücut hızlı çalışsın hemde sen enerji dolu olasın.kahvaltını sadece kahveyle geçiştirme bence.yumurtayı öğlen yerine sbah tüketip öğlene başka bişeyler uydurmaya çalış derim daha verimli olur senin için diye düşünüyorummerhaba sevgili Dukan arkadaşlarım benim,
Dün ve bugün iki güzel Dukan günü geçiriyorum.Dün seyir yaptım bugün atak.1+1 gitmeye karar verdim.Böyle daha kolay olduğunu düşünüyorum.
Sabah kahvaltı olarak 1-2sütlü ve tatlandırıcılı kahve içiyorum.
Öğle haşlanmış yumurta veya lorla omlet (ama bugün yumurtanın kokusundan tiksindim.yarısını yiyemedim.)
Akşam:köfte veyoğurt yiyeceğim. erken yediğim için genelde 8-9 gibi acıkıyorum.Bunu ayran veya tarçınlı sütle geçiştiriyorum.
Yulaf kepeğim bitti birde tatlandırıcı alabilirsem dukana uygun kek yapmayı planlıyorum.Bu çay saatlerinde çok işe yarar.Dün televizyonda Esra Akkaya'yı gördüm.İğne iplik olmuş önceden gayet tombul biriydi. ve Dukan diyeti yaptığındanbahsetti.BarnaLaçin'de inceciknegüzel.dedim.Yani bende şu 8-9 kilomu versem çabucak...
Birde haftada3 gün koşu bandında en yarım saat yürüsem ne güzel olacak.Herkese kolay gelsin...
çok geçmiş olsunnyarın toparlıyorum bi da kaçamak yapmıcam derken hastanelikoldum pazar günü çok üzgünüm zemmuff ve mahir..
yumurtalık kistim patlamış iç kanama olmuş dehşetbir ağrıyla pazar sabahı hastanedeydim gece 3 te çıktım kanama durdu dediler durmasaymış ameliyat olcakmışım.. bunu yaşayan var mı aranızda benim karnımda bi şişlik oldu çünkü..
işte böle şimdi yine dukana dönmeye çalışıyom....
bence aralara falan da bişeyler eklemişsin çok güzel bi menü olmuş.ben çoğu zaman kendimi tam doyuramazsam çok duraksıyorum ama diyete uygun bol bol yersem çok güzel tartı hareketleniyo o yüzden aç kalımaktansa böylesi daha iyi bana göre.zaten bi süreden sonra vücudunun neye nasıl tepki verdiğini gördükçe ona göre ayarlıcaksınız yediklerini.acıkdıysanda bence artık yiyebilirsin normal bu saatte akşam yemeğidukan'la ilk günüm. sabah tartıldım, 86.7'yim. hey maşallah
sabah: 2 yumurta+2 kaşık lorlu baharatlı omlet
1 parça dukan ekmeği
2-3 lokma göğüs eti
2 kaşık yoğurt
ara: yağsız sütle tatlandırıcılı nescafe
öğle: 3 adet haşlanmış baget + yağsız yoğurt
ara: 1 lokma dukan ekmeği + 2 parça göğüs eti
göğüs etlerinden sote yapmıştım.
akşama da fırında balık yiyeceğim, diyet kola içerim yanına da. yatmadan da light kefir içerim diye düşünüyorum.
sanırım sabah kahvaltım abartılı oldu; ama acıkıp sapıtmaktan korktum iş yerinde
yarın toparlıyorum bi da kaçamak yapmıcam derken hastanelikoldum pazar günü çok üzgünüm zemmuff ve mahir..
yumurtalık kistim patlamış iç kanama olmuş dehşetbir ağrıyla pazar sabahı hastanedeydim gece 3 te çıktım kanama durdu dediler durmasaymış ameliyat olcakmışım.. bunu yaşayan var mı aranızda benim karnımda bi şişlik oldu çünkü..
neyse hatunlar hepinize iyi akşamlar benim nazlı herifim şimdi işten gelir bugün nazı 3 katına çıkar çünkü hasta.gidip endi çorbamıda yapayım bari.
yarın toparlıyorum bi da kaçamak yapmıcam derken hastanelikoldum pazar günü çok üzgünüm zemmuff ve mahir..
Tatlım atağa uygun bir kek bu yapabilirsin tabi çok kaçırma günlük kepek miktarını ayarla yeter.süper görünüyor, acayip canım istedi, şu ataktan bir çıkayım derhal yapacağım :)
bu arada yediklerime rağmen aç gibiyim ben ya, üstelik kulağımda akupunktur iğneleri varakşam yemeğini şimdi yesem mi ki? erken mi olur? levrek yiyeceğim.
Kızlar sabahtan akşama menümü yazıyorum
Sabah:2yumurtadan peynirli sütlü maydanozlu omlet, 1 dilim yağsız peynir, şekersiz yeşilçay
Öğle: haşlanmış yumurta üzerine bol pulbiberli sarımsaklı yoğurt,1 dukan kurabiyesi(1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini böle yemiş oldum),1dilim yağsız hindi salamı, Light ıcetea
Ara: sade soda
Akşam: bir tabak dolusu fırın poşetinde bol baharatlı yağsız et( baya yedim ya dukan amca miktar kısıtlamadığı için yedim),yağsız yoğurt ve kola Zero 1 bardak
Gün içinde 45 dükalık plates ve 20 dklıkyürüyüş yaptım spora giderken ama şimdi bi 20 dk daha tempolu yürüyüş yapıcam
Şimdiye kadar 2 buçuk litre su içtim yatana kadar 3 buçuk litreyi bulur
Akşam da 2 bardak Yeşilçay ve 1 bardak formçay içmeyi düşünüyorum
Ya kızlar bide deneyimlilere bişey soracağım, dukan amca sınır yok diyo ama ben akşam yemeğimde baya koca tabak dolusu yedim ama bi de sizlere sorayım kısıtlama miktar falan koymak gereklimidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?