Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

vallaha harikasın sabah sabah spor bitmiş üstüne türk kahvesi ...

ah keşke benim çocuklar büyük olsada spor yapsam sen müsayitsen hiç üşenme ben senin yerinde olsam hemen spora giderim canım

yok canim yaa benimkilerde kucuk henuz biri 5 yasinda digeri 9 aylik. oyle yorgun hissediyorum ki kendimi sorma gitsin birde regl oldum bu sabah onunda etkisi var sanirim. seninkiler kac yasinda?

Son düzenleme:
yok canim yaa benimkilerde kucuk henuz biri 5 yasinda digeri 9 aylik. oyle yorgun hissediyorum ki kendimi sorma gitsin birde regl oldum bu sabah onunda etkisi var sanirim. seninkiler kac yasinda?

anladım canım ben sen öyle yazınca bende müsayitsimde üşeniyorsun diye düşündüm seni iyi anlıyorum benimkilerinde büyügü bu ay 5ine giriyor biride tam 1 yaşında hemen hemen aynılar seni en iyi ben anlarım sen mi izmirde oturuyorsun birinin msj'ını olurken izmirdeyim yazmıştı ama kim oldugunu unuttum

Selam Kızlar
Herkese Mutlu,hareketli hafta sonları diliyorum.
Ben henüz kitabı edinmedim en kısa zamanda alıcam inşallah ama bişey aklıma takılıyor.
Dukan amca diyor ya "kaçamak şişirilmiş balona iğne batırmak gibidir"
burdaki mantık nedir sizce.
benim anladığım şu.biz diyet boyunca vucuda şeker,karbonhidrat falan fazla göndermiyoruz.
protein +sebze ile metabolizma işleyişi değişiyor.
gönderince de vucut farkı bi tepki mi gösteriyor ,direniyor mu?
yoksa bi kaçamak yaparsak devamı gelir diye mi öyle demiş...

ben mesela evdekilere meyva dilimlerken dayanamayıp 1 dilim elma yiyorum....
yaptığım küçük küçük çok kaçamak varda bu en masumu...(

Allah bagislasin yavrularini. Benim kizimda henuz 5 yasina girmedi eylulde girecek insaallah. cocuklarla diyet yapmakta ayrica zor onlara ayri yemek kocaya ayri yemek keza bana da oyle. ay vallahi cok zor. hayir canim ben Turkiyede degilim Danimarkadayim. keske olsaydim

uzun sure yapanlar ve tecrubeliler sana en guzel cevabi vereceklerdir emin ol. Ben guclendirmeyle basladim cunku bebegimi emziriyordum. mecburen meyvemi cerezimi yiyordum sutumun kalitesi acisindan, yinede kilo veriyordum ama ben bunu emzirdigim icin veriyorum diye yorumluyorum. bence kacamak yapma dukan diyorsa bir bildigi vardir.

aaa çocuklarda aynı kaderde aynı bende türkiyede degilim almanyadayım ama benim burda hiç ailem yok bir görümcem oda bana 8 saat uzak başka şehirde umarım senin akraban vardır

selamlar :) bende güçlendirmeye geçemiyorum seyir dönemim çok uzun sürdü mayıs 16 da 1 yıl olacak , kendimi kaçamak kraliçesi gibi hissetsem de yılmadan devam ediyorum 64 görmeden bitirmem seyri isterse 2 yıl sürsün , güçlendire güçlendire gittiğimi varsayıyorum :)
güçlendirme korkutucu ama güçlendirmede verilen kilolar güçlendirmenin sonuna doğru tekrar geri alınıyor ve korumaya hedef kilonuz yani güçlendirmeye geçtiğiniz kilonuzda giriyorsunuz
bu dukan yapan arkadaşlarımdan edindiğim tecrübe bu yönde
dukana sadık kalalım gerisi kolay :)

aaa çocuklarda aynı kaderde aynı bende türkiyede degilim almanyadayım ama benim burda hiç ailem yok bir görümcem oda bana 8 saat uzak başka şehirde umarım senin akraban vardır

ah canim senin bir gorumcen varmis benim o da yok. almanyaya yakin sayiliriz alisverise falan gidiyoruz bazen. bak bu iyi oldu sana sorayim o zaman galeta karisimli yulaf kepegi varmi almanyada?

vallaha harikasın sabah sabah spor bitmiş üstüne türk kahvesi ...
normalde annem ve ben sabah kalkma alışkanlığımız hiç yok hastaneye bile öğleden sonra giden tipleriz ama. 1-2 defa sabah spora gidince insan daha mutlu huzurlu oluyor. öğlen ve akşam saatlerinde çok kalabalık oluyor fitness. daha sen yapman gerekenleri bitirmeden seans bitiyor. birazda mecburi :)
Benide soyle arkadan bir ittiren olsada bende sporumu yapsam. ay bir rehavet coktu ustume en iyisi cocuklar biraksada yatsam uyusam
tek başına olunca insan kaytarmaya meyilli olsada. arkadaş bulup gitmek daha iyi olur bence :) fitness ta ki hatunlar bugün spor yaparken kahvaltıda 2 dilim kek ve 1 poğaça yiyeceklerini söylediler. kalorilerine ahh bi bilseler :)

sınırlı izinlileri biraz kaçırdığımızda küçük kaçamak oluyor ki benim en çok yaptığım şey :) sınırlı izinli listede olmayan (evrelere göre değişiyor) tüketilen meyve,abur cubur büyük kaçamak yani dukan amcanın bahsettiği balonu patlatmak anlamına geliyor.

Selam kızlar herkesin hafta sonu güzel geçer umarım...

dün ki -300 ve gün içinde -100 den sonra bugünde - 200 62 lerde uzun süre kaldıgım ıcın takılacagımı tahmın edıyodum ve kırdım o noktayı cok mutluyum bundan sonraki de 59 larda olucak tahminimce bakalım bi ellileri görelimde hayırlısıyla

evet zaten emzirme döneminde dukan diyeti uygun değil.ama ne güzel daha emziriyorken burdayı takip ediyorsun..
ben o kadar geç farkına vardım ki buranın, geçen aylarıma hatta yıllarıma yanıyorum.
dukan ı duydum ama etraflıca araştırıpta başlamadım maalesef.
keşke diyorum hep keşke bu kadar geç kalmasaydım.doğum kiloları+doğum sonrası kiloları ile olduk duba.
bakalım hayırlsı inşallah bundan sonrası güzel olur.

inşallahh çok güzel bir gn olur bizim için. dışarısı günlük güneşlik olsada çalışacağım malesef
yalnız güzel bi haber aldım bugün full kasada oturacakmışım. üzülmüş gibi yapsamda çooooooooooooooooooooooookk sevindim

59 dukan amcanın bana layık gördüğü kilo. 64 te tökezleyeceğim kilo eminim umarım fazla duraksama olmaz. şuan gram gram gidiyor tabi dukan kaçamaklarım yüzünden olsa gerek

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…