- 12 Temmuz 2008
- 1.004
- 114
- 363
canım bu helvayı sebze günündemi yesek,protein günündemi:18::18:
hoşgeldin canım seni hatırlıyor gibiyim,bende bıraktım tekrar başladım bu sefer kararlıyım,sende hoşgeldin aramıza,bu sefer bırakmak yok anlaştıkmı
canim bende aydinliyim ama orda yasamiyorum su anda.cok ozluyorum baharini ozellikle.ogretmen oldugum icin bahardada hic gelemedim 14 yil oldu.sicaklar baslayinca istahinda kesilir .merak etme catir catir verirsin kilolari takipteyim seni
merhaba hanımlarrr
nasılsınız?
dün sabah vardiyasındaydım çok yorulmuştum. işten gelince fitness a gittim akşam 9 da yattım. bugün 12 de kalktımtartıldım ama perşembe günün ki kiloyla aynı ama çoook kalori yaktım ben
merhaba hanımlarrr
nasılsınız?
dün sabah vardiyasındaydım çok yorulmuştum. işten gelince fitness a gittim akşam 9 da yattım. bugün 12 de kalktımtartıldım ama perşembe günün ki kiloyla aynı ama çoook kalori yaktım ben
hee süt tozunu ben bulamadım hangi marketlerde vardır??
hee süt tozunu ben bulamadım hangi marketlerde vardır??
Afiyet olsun şimdiden :)Biri dukanella demiş hemen bugün yapıcamm !!! ölüyorum çikolatasızlıktan yaa
Merhaba bayanlar iki gündür giremedim yine haftasonu da full okuldayım sınavlarımız var gözetmenliklerimiz var bol spor yerine geçiyor topuklar tıklamasın diye hep spor ayakkabı giyiyorum bir ön bir arka yürüyüp duruyorum günlük 2 saat falan ayakta yürür gibi oluyorum. Birkaç arkadaşım teşvik edici şeylir yazmış hakkımda çok teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kilolarımız tarafında... Duraklamayı kırdım sanırım hafif hafif düşmeye başladım şu abur cubur olayını kestim yine akşamları, abur cuburdan kastım tatlı ve dukan usulü cips falan kızlar yanlış anlamayın :) Bir arkadaşım kısırlıktan bahsetmiş sonra winniem bizi örnek göstermiş evet çok haklı 3 aydır hayatımın hiçbir genç kızlık safhasında görmediğim regl düzenim var ve eminim kistlerim de azalmış durumda :) müzmin pkoslu olarak bu azalmanın belirtilerini takip edebiliyorum. Bunun dışında yumruk yapmıyorum kızlar pek çok deneyimli arkadaşımın dediği gibi yumruk son ihtimal olmalı diyet serüvenimizde sanırım kilolar gittikçe hırslanıyoruz yine ilk dönemlerdeki gibi gitsin istiyoruz ama olmuyor işte çok şükür ideal kiloya az çok yaklaşınca bu olay yavaşlıyor. Değme diyetisyenlerle uygulanan diyet periotlarında olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?