Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Genel olarak sinirli izinlileri saf protein gununde tuketmemek oneriliyor canim

lisabellacım helvan çok güzel ama keşke kepek hakkımıız gitmese ben çok severim helvayı

günaydın kızlar güneşli bir pazar gününden hepinize günaydın. Ben çok sevinçliyim bugün yaa maşallah derseniz kilomu söylerim size. Neyse telefon yazmama müsade etmişken söyleyim demi. Perşembe 95.3 bugün 93.8 ne güzel demi 4günün içinde hem 95i gördüm hem 93u. Yanlız geçen hafta pazarda aynı kilodaydim mens olunca çıkmıştı umarım bu hafta 91lere doğru giderim. Herkese çıtır günler

canim bende aydinliyim ama orda yasamiyorum su anda.cok ozluyorum baharini ozellikle.ogretmen oldugum icin bahardada hic gelemedim 14 yil oldu.sicaklar baslayinca istahinda kesilir .merak etme catir catir verirsin kilolari takipteyim seni

Gunaydin dukan guzelleri umarim hepiciniz iyisinizdir bol eksili gunleriniz olsun insssss...
Bende aydinliyim ama disardayim nasil simdi mis kokuyordur heryer cok ozledim memleketimi tabiiiii bide anacimla babacimi :-( sabah sabah duygusallastim yine neyse guzel seyler konusalimm dun pantolonlari terziye verdimmmm tabiki daraltmak icinn cok mutluyum gidiyor kilocuklarrrr artik hergun tartilip kafamada fazla takmiyorum diyte uydugum zssurece gidecegini biliyorum cunku neyseki bugun hava burdaa bharrrr bunada suksurrr

Günaydın kızlarrr

Yaklaşık iki gündür işimle ilgili sebeplerden enerjim çoook düşük.. Doğru düzgün yemek yiyemedim, su ve yeşil çayımı da ihmal ettim..

Dün hele hiç evden çıkmadım bütün gün yattım yattım uyudum Spor yürüyüş vs desen de hak gettire..

Arada da yememek ve moral bozukluğundan kaçamağa yöneldim.. Daha doğrusu sakinleştirici olarak kullandığım tatlı şeylere..

Yapmasaydım iyidi biliyorum, hatta kendimi aç bırakmasaydım keşke diyeceğim..
Neyse biraz artım var ama bugün toparlanıyorum söz.. Ve Seyire kaldığım yerden devam edeceğim..

Bu arada yeni gelenler hoş gelmişler.. Kaçamak yapmayın aman kızlar bakın benim 4. ayım dukanda ve ilk aylarda hiiç kaçamak yapmadım..

Arada bilmeden izinli zannedip yedikleriniz olabilir.. O zamanda moralinizi bozmadan seyirden devam edin..

Diyetinizi ne kadar düzgün yaparsanız o kadar çabuk sonuca ulaşır ve güçlendirmeye geçersiniz..

Hadi diyorum sizlere de kızlar biraz daha gayret.. Kendime de diyorumm toparlan winnie..

Son düzenleme:
herkese günaydn ben 1.5 ayda 12 kilo verdim az yedim ve spor yaptım ama şuan kilo vermem durdu ( 2 hafatadır ayn kilodaym ) karatay m dukan mı araştrrken dukana karar verdim yarn inş. başlıcam 3 gün atak yapmay düşünüyorum 6 kilo fazlam kaldi umarim onlarda gider ve bide hiiç almam

guunnaayyddiinnn
ben geldiim :) .masallah masallah cok mutluyum kizlaarrr.bugun tekrar tartildiiimmm.biliyosunuz atagin son yani 4. gunundeyim.3gunun sonucu olarak sabah tartildigimda 74.3 u gordum.
3 gun once 77.6 kg idim.bende de ne odem varmis be arkadas 3.300 kg gidermi 3 gunde insandan

aksam disarida yemek yememize ragmen kendimi tuutum ve sadece adananin kofte kismini ve 2 $i$ karides yedim ve light kola
kendimle gurur duydum.simdi gidip misafirim icin hazirlik yapmaliyim ve tabiki kendim hicbirinden yememeliyim

günaydın kızlarrrrrr
dün 97 yi gördüm çok mutluyum şimdi hedefimm 95 i görmek nedense tek sayılara takıntım var 95-93-91 gibi inş o günleri de görürüm bu arada kocam da zayıfladın sen dedi şimdiden mutlu oldum valla inş hayırlısıyla devamını getirmek istiyorum

merhaba hanımlarrr
nasılsınız?
dün sabah vardiyasındaydım çok yorulmuştum. işten gelince fitness a gittim akşam 9 da yattım. bugün 12 de kalktım tartıldım ama perşembe günün ki kiloyla aynı ama çoook kalori yaktım ben

Vücudunu çok hırpalamissın ona biraz zaman tanı. Karatay derki çok spor yapmak şu tutulumuna sebep olur. Vücudunuza zaman tanıyın.

Biri dukanella demiş hemen bugün yapıcamm !!! ölüyorum çikolatasızlıktan yaa

spordan sonra geçici bir kilo artışı oluyor merak etme.

Merhaba bayanlar iki gündür giremedim yine haftasonu da full okuldayım sınavlarımız var gözetmenliklerimiz var bol spor yerine geçiyor topuklar tıklamasın diye hep spor ayakkabı giyiyorum bir ön bir arka yürüyüp duruyorum günlük 2 saat falan ayakta yürür gibi oluyorum. Birkaç arkadaşım teşvik edici şeylir yazmış hakkımda çok teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kilolarımız tarafında... Duraklamayı kırdım sanırım hafif hafif düşmeye başladım şu abur cubur olayını kestim yine akşamları, abur cuburdan kastım tatlı ve dukan usulü cips falan kızlar yanlış anlamayın :) Bir arkadaşım kısırlıktan bahsetmiş sonra winniem bizi örnek göstermiş evet çok haklı 3 aydır hayatımın hiçbir genç kızlık safhasında görmediğim regl düzenim var ve eminim kistlerim de azalmış durumda :) müzmin pkoslu olarak bu azalmanın belirtilerini takip edebiliyorum. Bunun dışında yumruk yapmıyorum kızlar pek çok deneyimli arkadaşımın dediği gibi yumruk son ihtimal olmalı diyet serüvenimizde sanırım kilolar gittikçe hırslanıyoruz yine ilk dönemlerdeki gibi gitsin istiyoruz ama olmuyor işte çok şükür ideal kiloya az çok yaklaşınca bu olay yavaşlıyor. Değme diyetisyenlerle uygulanan diyet periotlarında olduğu gibi.

Biri dukanella demiş hemen bugün yapıcamm !!! ölüyorum çikolatasızlıktan yaa
Afiyet olsun şimdiden :)

Kızlar biri süt tozu demiş süt tozunu burada genpa diye bir market var her daim orada buluyorum ve gurmenetten alabiliyorsunuz netten bilgi amaçlı yazmak istedim. Aktardan alıyordum ama hafiyelik yaptım ben aldıktan bir saat sonra falan ablamı yolladım süt tozu değilte caffe mate al diye aynı yerden tartmış vermiş sonra girdim baya bir cırladım benim sağlığımla oynuyorsunuz şuna şuna alerjim var bende sizden onu istemeyi bilirim resmen enayi yerine koyuyorsunuz diye aaaah ah aslında kendi hatamdı da sormayın kendi aktarında olmayan şeyi git iki kuruş ucuz olsun diye bilmediğin aktardan almaya çalış öyyyle dur durakla bakalım neyse bence güvenmediğiniz aktardan da almayın derim kızlar.

Şu dondurma mevsimini yaşadığımız dönemlerde de kendimce bulduğum çareyi anlatmak istiyorum kızlar bildiğiniz dukanellayı çukurca bir kaba koyup bir çubuk koyarsanız içine dondurucuda bir gece donunca kandırmalık dondurma oluyor. Kakao eklemez vanilya koyarsanız vanilyalı da olabilir ben denemedim ama neticeye emin olamam. Kakaoluya da çubuk geçirmedim dikdörtgen bir kabın altına yaydım ve dondurduktan sonra ısırdım sert mert hem tablet çikolata ısırma ihtiyacımı karşılıyor hemde buz gibi dondurma ihtiyacımı karşılıyor. Tavsiye ederimmm...

adet düzeni konusunda ben de aynı şekilde düşünüyorum.
kendimi bildim bileli düzensizdir adetlerim.
genelde olması gerekenden çok sonra olurdu.
dukana başladığımdan beri düzene girdi.tesadüf mü diye düşünmekteydim ki, daha önce dukan yapan arkadaşım da bunu söyleyince artık emin oldum.

dukanın çok artıları oldu beslenme tarzımda aslında.süt ve yoğurdu, sebzeyi hiç tüketmediğim kadar çok tüketiyorum diyet esnasında.
genelde abur cuburla beslenen biri olarak bundan memnunum ve vücudum da memnun:)
ete de düşkünlüğüm yoktur, o da girdi hayatıma.
ilk kez bir diyette bu kadar başarılı oluyorum.daha ne olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…