selam kızlar ben geldim. Bugün jillian denen kadının sporunu yaptım hala elin bacağım titriyor birde bu kolay olandı zorunu düşünemiyorum. Neyse bugünde böyle geçti. Yarın için kendime etli lahana dolması yaptım. Uyduruk oldu ama fena değil. Süt tozunu bende bulamadım aradım pınarın müşteri hizmetlerini. Bilgilerimi alıp 24saat içinde geri döndüler. Arayan kişi çok ilgilendi. Mevcut marketi söyledi isterseniz danışmaya sizin için ayırt ettiririm dedi. Bulmuşken 2tane aldım. Hem bulamadığımdan hemde pahalı oldugudan çok fazla tüketmiyorum ama yaz ve dondurma işi bozuyor
Merhaba,
Dukan diyeti benim için mucize, 82 kg ile başladığım diyetim su anada 68 kg kadar ulaşmış bulunmaktayım. Dukan testine göre 52kg olmam gerekiyor.
Hayatımda ilk defa zorlanmadan yaptığım bir diyet herkese tavsiye ederim.
Seyir evresinde ki kilo geri almalarınız sakın sizi yıldırmasın. Bol bol yeşilçay ile destekleyin
kızlarrrr pantolonlarımı terziye vermiştim yaaa haniii bugün aldımmm ve hemen denedim tabi ilk başta görünce dedimki bunlar minicik olmus bana tam gelmezzz ama ben onların içine girdim çok ilginç hiç o kadar dar belli pantolonlarım olmamıştıı ama sanırım yeterli spor yapamadığımdan olsa gerek kilo göbekte birikti gibi bişey karar verdim bugünden itibarende egzersizlere başlıcam orayıda erittim mi bitmiştir bu iş çok mutluyum yaaaa hemen sizle paylaşmak istedimmm meger ben kendime ne yapmısım magazada olsa ben buna sığmam der bırakırdımm
iyi akşamlar kızlarbahar aylarının gelmesiyle sayfamız şenlendi gelenler çok bir daha Allah böyle sayfalara düşürmesin (eski arkadaşlara bakmak haricinde tabi )
çarşamba günü güçlendirmeye geçiyorum ödul öğünüyleartık 1 kiloya bakmadan dalacam güçlendirmeye çarşamba günüm var o yüzden ödül hakkımı kullanıyorum perşembede saf protein günüm nasılsa hadi hayırlısı Allah herkese nasip etsin
Günaydın kızlarrr
Yaklaşık iki gündür işimle ilgili sebeplerden enerjim çoook düşük.. Doğru düzgün yemek yiyemedim, su ve yeşil çayımı da ihmal ettim..
Dün hele hiç evden çıkmadım bütün gün yattım yattım uyudumSpor yürüyüş vs desen de hak gettire..
Arada da yememek ve moral bozukluğundan kaçamağa yöneldim.. Daha doğrusu sakinleştirici olarak kullandığım tatlı şeylere..
Yapmasaydım iyidi biliyorum, hatta kendimi aç bırakmasaydım keşke diyeceğim..
Neyse biraz artım var ama bugün toparlanıyorum söz.. Ve Seyire kaldığım yerden devam edeceğim..
Bu arada yeni gelenler hoş gelmişler.. Kaçamak yapmayın aman kızlarbakın benim 4. ayım dukanda ve ilk aylarda hiiç kaçamak yapmadım..
Arada bilmeden izinli zannedip yedikleriniz olabilir.. O zamanda moralinizi bozmadan seyirden devam edin..
Diyetinizi ne kadar düzgün yaparsanız o kadar çabuk sonuca ulaşır ve güçlendirmeye geçersiniz..
Hadi diyorum sizlere de kızlar biraz daha gayret.. Kendime de diyorumm toparlan winnie..
iyi akşamlar kızlarbahar aylarının gelmesiyle sayfamız şenlendi gelenler çok bir daha Allah böyle sayfalara düşürmesin (eski arkadaşlara bakmak haricinde tabi )
çarşamba günü güçlendirmeye geçiyorum ödul öğünüyleartık 1 kiloya bakmadan dalacam güçlendirmeye çarşamba günüm var o yüzden ödül hakkımı kullanıyorum perşembede saf protein günüm nasılsa hadi hayırlısı Allah herkese nasip etsin
off of ne biçim yemişim kızlar yaaa bilemezsiniz akşama kadar okuldaydım eve gelirken balıkçıdan baya baya kocamaaan bir çupra aldım (ay buda nasıl yazılıyor bi türlü aklımda tutamıyorum) koydum balıkçımın içine bir baş soğanıda kabuğuyla falan ortadan kestim koydum iki yanına az tuz ektim üstüne önce bir tarafını sonra diğer taraflarını pişirdim hafifte yakıvermişim derisini ama nasıl gitti anlatamam resmen saldırdım. Ardından bir bitki çayı bir parçada dondurma çikolatamdan yedim şimdi mide canavarım sakinledi birazdan da bir fincan siyah çay içerim amaaaaannn sabahlar olmasın... Keyfime keyif eklensin.
Birde bugün bizim geleneksel düğün şenliklerimizin startını vermiş bulunmaktayım. Bilirmisiniz bilmem ama helva kabune olayından da galibiyetle çıkmış bulunmaktayım o kadar tadına bak ucundan sen helva seversin demelerine rağmen ııh dedim de bişi demedim oğluşuma yedirdim ooooh yarasın koçumaaaa... Ama alt üst siyah giyinmiştim pantalon 40 beden az likralı kumaş ama olsun etiketine baktıkça tatmin ediyorum kendimi Allah Allaaaaah diye... Üzerimde de siyah bluz ayağıma topuklu ayakkabı giyince bütün bakışları üzerimde hissettim resmen özellikle burda haremlik selamlık oturulur yemek esnasında kadınlar tarafında annemin arkadaşlarından biri beni tarif ederken "şu dal gibi olan uzun boylu kız" demiş annem söyledi ay ben bir neşe duydum bir neşelendim sormayın. Tabi anacığım bunun arkasına da tamam yeter yani artık bak olmuşsun kızım bırak dedi ve neşemi kursağımda bıraktı... O kadar kilo aldın yeter artık eşinin yanında annesi gibi duruyorsun de de şimdide kilo verince yeter artık hasta olucaksın diye durdurmaya çalış. Seviyorum ben bu hatunu yaaa çelişken cimcimem o benim...
Çok haklısın diyet gibi değil sanki başlarda yapamam diye korksam da şu anda çok rahatım normal zamanlardan çok bir farkı yok tabii bunda eşimle beraber bu diyeti uyguluyor olmam da etkili... Eğer ona ayrı kendime ayrı yemek apsam zorlanabilirdim onun yediklerinden yemek isteyebilirdim.... Ama şu anda hiç sıkılmadan diyete devammm ...
Yeşil çay biraz zor iş benim için maalesef....
Yolun sonuna geldin ne güzel benim de son 2 kilom kaldı ama 59 da takıldı kanca onu kurtarmaya bakıyorum kurtarır kurtarmaz2 haftaya kadar ben de güçlendirmeye geçerim inşallah....
Ama sen yine de o dönemde de uğra buralara deneyimlerini paylaş....
Çok haklısın diyet gibi değil sanki başlarda yapamam diye korksam da şu anda çok rahatım normal zamanlardan çok bir farkı yok tabii bunda eşimle beraber bu diyeti uyguluyor olmam da etkili... Eğer ona ayrı kendime ayrı yemek apsam zorlanabilirdim onun yediklerinden yemek isteyebilirdim.... Ama şu anda hiç sıkılmadan diyete devammm ...
Yeşil çay biraz zor iş benim için maalesef....
yeşil çayı takma kafana bende ilk başlarda zorlandım ama şimdi akşamları acıkınca bir yeşil çay ohh dinlendiriyoda insanı ben liptonun sallama limonlusunu kullanıyorum
belki bu yüzden sınırlı izinlileri pek kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?