selam dukkancanlar :)
geçen kafama birşey takıldı ben diyet ile 7 kg verdim şuana kadar göbek ve popo bölgemdeki yağlar gitti fakat yüzüm aynı(iyi birşey tabiki) sizdede bu şekildemi acaba, yorumuma göre protein olarak beslendiğimiz için böyle
3.gün de gitti:))) Yalnız 1/2 bardak süt içmeme rağmen bağırsaklarım bozuldu(( 1-1,5 yulaf kepeği katıp içiyorum... nasıl oldu bu yahu? ben dukana başlamadan önce 1 koca bardak süt içerdim her gün... bir de ben seyir dönemini nasıl yapsam bilemedim yaaa... şimdi uygulama yöntemlerini okudum da 5/5 mi 1/1 mi 2/5 mi 2/0 mı nasıl olcek bacılarrr yardım istiyom:))
yuzun degismez umarim ama eger verilecek kilon fazla olunca sona yaklastikca suzuluyor yuzun en azindan bende oyle oldu son 5 kiloda falan yuzum degisti...
Yulaf kepegini sute katma bence ekmek olarak tuketmeyi dene derim.kitabi okuduysan ordada bahsediyor uygulanis sekillerinden.2/7 kilo fazlasi az olanlaradir yani 5 kilo gibi ,2/0 daha cok bolgesel sorunlu olan kisilere selulit problemine...bizim uyguladigimiz seyir evresindeki 1/1 yada 5/5 dir.ikiside ayni sonucu veriyor lakin gerek dukanin onerdigi gerekse burda cogunlugumuzun uyguladigi 1/1...Cunku 5/5 bir sure sonra SIKICI olabiliyor ve rejimden uzaklasmana sebep olabilir diyor...simdi iki secenegin var sadece 1/1 yada 5/5 karar senin onerim 1/1
yuzun degismez umarim ama eger verilecek kilon fazla olunca sona yaklastikca suzuluyor yuzun en azindan bende oyle oldu son 5 kiloda falan yuzum degisti...
Yulaf kepegini sute katma bence ekmek olarak tuketmeyi dene derim.kitabi okuduysan ordada bahsediyor uygulanis sekillerinden.2/7 kilo fazlasi az olanlaradir yani 5 kilo gibi ,2/0 daha cok bolgesel sorunlu olan kisilere selulit problemine...bizim uyguladigimiz seyir evresindeki 1/1 yada 5/5 dir.ikiside ayni sonucu veriyor lakin gerek dukanin onerdigi gerekse burda cogunlugumuzun uyguladigi 1/1...Cunku 5/5 bir sure sonra SIKICI olabiliyor ve rejimden uzaklasmana sebep olabilir diyor...simdi iki secenegin var sadece 1/1 yada 5/5 karar senin onerim 1/1
İyi geceler...Bende bu diyete başlamak istiyorum atak dönemi 3 gün gösteriyor ve sadece 0,800 gr zayıflayacağımı söylüyor..Bu diyeti yapıpta yoğum saç dökülmesi yaşayan oldu mu?...Birde bu 3 gün boyunca ne yememiz gerekiyor...Yani kahvaltıda sadece yumurta ve peynirmi? bi zahmet yardım etseniz?
selam dukkancanlar :)
geçen kafama birşey takıldı ben diyet ile 7 kg verdim şuana kadar göbek ve popo bölgemdeki yağlar gitti fakat yüzüm aynı(iyi birşey tabiki) sizdede bu şekildemi acaba, yorumuma göre protein olarak beslendiğimiz için böyle
İyi geceler...Bende bu diyete başlamak istiyorum atak dönemi 3 gün gösteriyor ve sadece 0,800 gr zayıflayacağımı söylüyor..Bu diyeti yapıpta yoğum saç dökülmesi yaşayan oldu mu?...Birde bu 3 gün boyunca ne yememiz gerekiyor...Yani kahvaltıda sadece yumurta ve peynirmi? bi zahmet yardım etseniz?
merhaba kizlar,
gecmisi okuyamadan hemen yazmak istedim cunku size gecrcekten ihtiyacim vardi.
kabizlik problemimi ilacla da olsa cozmus bulunuyorum.ardindan tabi bir hevesle tartildim ama malesef en son sonuc hala duruyor karsimda hicbir - olmamis
simdi bazi arkadaslar diyecek sen duraklamanin normal oldugunu bilmiyormusun da soruyosun diye ama.inanin en kucuk bir kacamak yapmiyorum.3 litre suyumu iciyorum,yuruyus yapiyorum,yesil cay ve form caylari iciyorum,yulaf kepegimi tuketiyorum..... eee daha ne yapayim ben de kilo vereyim anlamadim.yani mantikli bir cozum bulamadim 5 gunluk bir takilma icin.zaten baslayali 10 gun oluyor.seyire geceli tik yok anlayacaginiz.regl donemi hic degil,yazik ama bana
bir de ozellikle sabahlari cok istahsiz oluyorum,yulaf kepegi,yogurt,yumurta ile yaptigim krepi bitiremiyorum bile.sirf protein alanilmek icin su an kendimi zorluyorum gercekten ama zor ..
Oncelikle hosgeldiniz aramizaCaninizin yemek yemek istememesi kotuye isaret aslinda bu metebolizmanizin yeterince calismadigi anlamina gelirki durakladiginizi soyluyorsunuz.size tavsiyem kucuk kucuk az az da olsa kendinizi yemeye zorlamaniz.sonra yedikce yiyesiniz gelecektir.birde yesil cay icin mutlaka ...
Canın sabahları dahi bir şey yemek istemiyorsa muhtemelen metabolizman yavaşlamıştır.
Proteinler bizi çok tok tutuyor.
Eğer kendimizi biraz zorlamazsak kahvaltı ile bütün günü geçirebiliriz.
Kendimden örnek vereyim, hiç iştahım olmadığı için yemek yemezsem - bir günü nerdeyse birkaç lokma ile geçirdiğimi bilirim - kilo vermem duruyor.
Bunun tersine, canım istemese de düzenli olarak öğünlerimi yersem hem kabızlık bir nebze çözülüyor hem de tartıda sonuç almaya başlıyorum.
Yani canın istemediği için yemek yemeyi azaltırsan metabolizman da yavaşlar.
Üstelik kabızlık sorunu da giderek artar.
yok canim ya ilac cay filan bi sey icmedim, doktoruma nasi sorcam yaneyse gecer ins bi kac gune..
ecemus cum neden oluyor acaba boyle, ins vucudumuza zarar vermeyiz canim.
ben dukani cok sevmistim ve her yerde dukan bayraktarligi yapiyodum, 2 arkadasim da benle basladi, biri halsiz dustu ayildi bayildi birakti, birinde kalp agrilari oldu o da birakti, ikisi de bana birak diye israr ettiler, benim simdiye kadar bi saglik sorunum olmamisti, hatta esim asla izin vermez ama o da tamamen destekliyordu hatta beraber dukan yaptik, ama simdi bu durumdan dolayi baska diyete gec diye tutturdu. bilmiyorum ya, ins hakkimizda hayirlisi olur, ben weight watchers yapmaya basliyorum,
guclendirme gibi bi sey olcak benim icin yulaf kepegi yemiycem sadece. ins kilo vermeye devam edebilirim. son 4 kilom kaldi zaten..
:26:
günaydınlarr..nasılsınız kızlar? kızlar ben neredeyse 4-5 gündür aynı kilodayım bi ara 69.8 e falan düştüm sonra tekrar 70 oldum ve hala yetöişte çakıldım kaldım yediklerimi gözden geçirdim süt urunlerini fazla kaçırdığımı anladım onları kestim fakat hala durum aynıııı..normalde bugün regl olmam gerekiyor ve ben olmadım zaten düzensiz olan reglim 3-4 aydır düzene girmişti ama bu sefer geciktii ama ben hala belirtilerini hissetmiyorum acaba sabit kiloda kalmam buna bağlı olabilir mi? dukana başladıktan sonra regl oldum sevindim sanırım düzenimi bozmayacak diye ama bu ay böyle oluncaa azıcık tırsmaya başladım umarım tekrar düzene girerrr ve en kısa zamanda teşrif eder kendileribirde kızlar dukan testinde hedef kilom 64 çıkmıştı ben 60 da daha mutlu olabileceğimi ümit ederek hedefimi 60 yaptım sizce testteki hedef kilomdamı kalayım yoksa kendi hedefimde mi?neyse bir kaç gün daha bekliyim şöle bi tam on gün falan olsun eğer hala bi düşüş olmazsa nar şerbetini falan deneyeyim diyorum belki reglin etkisi belkide vücut direnişe geçtiii bu zamana kadar neredeyse zorlanmadan verdim her hafta 1-1,5 kilo bakalım inş. duraklamam müthiş motivasyonunu kırıyor insanın.
ben bu diyetle birlikte 9 bitkili zayıflama çayı içiyorum, onun içinde yeşil çay var ve herkese tavsiye ediyorum, o çay sayesinde kabızlık problemim olmadı bugüne kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?