4.günde bittiii:)))
ilk dukan tecrüemde bende korkunç şeyler yptım yulaf kepeğiyle. ama bu defa sağolsunlar dukancı arkadaşlarım inanılmaz ekmekler örekler çörekler yapmışlar. bende onlardan faydalanıyorum.
süper bir ekmek tarifi yazağım şimdi sana inan ilk yaptığımda da son yaptığımda da süper lezzetli oldu. denemeni tavsiye ederim.
2 gün de tüketmen gereken dukan ekmek tarifi
6yk yulaf kepeği galeta karışımı
6 yk süt tozu
2 yumurta
1 bard. süt
kabartma tozu
mahlep( ben ekledim tarife çok iyi yakıştı)
bütün toz malzemeleri karıştır.yumurta sarılarını ve sütü ilave et. yumurta beyazlarını başka bir kapta iyice çırp ve karışıma ekle.
170 derecede 25 dk pişir.
nefis oluyor. ben malzemeleri yarıya indirerek de yaptım bir günlük.öyle de yapailirsin. nasıl arzu edersen.
afiyet olsun... dene bakalım
kızlar herkese iyi pazarlar pazarları benım gibi öğleye kadar yatanlara günaydın:)hayatımda yaptığım en uzun diyet 20 gün oldu daha önce rekorum 2 haftaydı an itibariyle 7 kilo vermiş bulunuyorum tam 73 kiloyum başladığımda 80dim bu hafta fazla hareket edemedim ama bundan sonra durmak yok:)hiç kacamak yapmadım sizde yapmayın:))herkese başarılar..
süper sonuç :) benim de tam 20 gün oldu bugün, kilo kaybı 4,6. kendi çapımda iyi bir kayıp, duraklama fln olmasın da :)
herkese slm umarım kaçamaksız gidiyordur gününüz.perşembeye gün var bende.dünyanın 6-7 çeşit yapacağım.kendime de alternatif bir şeyler hazırlayayım da dukana laf etmesinler :))
yaptımmm, süper oldu :))) teşekkürler ecemus <3
Herkese mutlu dukanli pazarlar :))
bugun seyir evresinin ilk gununun tadini cikararak kendime mantar ve kabak yaptim yanindada omlet cok guzeldi:)) Tarif konusunda cok fazla bilgim yok bilgili olan arkadaslar tariflerini bizlerle paylasirsa cok sevinirim.. birde sorum olucak herzamanki gibi :) Bazi sayfalarda dukan dondurma dukan pasta vs buna benzer tarifler goruyorum bunlari nezaman yemeye baslayabilirizz...
Merhaba dukandaslar :) aksam misafirlikteydik ve ben arkadasima uzerine basa basa ben dukandayim hamur isi yapma cay iceriz demistim bir gittimki ne goreyim arkadasim dukan sitelerini tavaf etmis ve dukan kurabiyesi iki cesit birde dukan pogacasi yapmis bana taa nerelere gidip yulaf ve tatlandirici almis cok sevindim ve buyuk keyif aldim hem diyet bozmadim hemde hamur isi yiyerek sohbet etme sansini yakaladim :) canim arkadasima tesekkurlerr <3
YARDİM !!! Dukan
ekmegini ekmek pisirme makinesinde yapan var mi dukancanlar????
Merhaba dukandaslar :) aksam misafirlikteydik ve ben arkadasima uzerine basa basa ben dukandayim hamur isi yapma cay iceriz demistim bir gittimki ne goreyim arkadasim dukan sitelerini tavaf etmis ve dukan kurabiyesi iki cesit birde dukan pogacasi yapmis bana taa nerelere gidip yulaf ve tatlandirici almis cok sevindim ve buyuk keyif aldim hem diyet bozmadim hemde hamur isi yiyerek sohbet etme sansini yakaladim :) canim arkadasima tesekkurlerr <3[/bende istiyom böyle arkadaş:)bizim arkadaşları bırak kendi ailem gözümün önünde börekleri pastaları götürüyo
bende yaptım nar şerbetini bugün sanki dahada ince geldim gözümehayırdır inşallah,inşallah eksilmişimdir,tartılmıyorum ben sadece perşembeye bırakıyorum ,daha heyecanlı oluyor.
cnım sen neden 10 kg aldın dikkat etmemişmiydin yoksa başka sebeptenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?