Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ankara yaşıyorum ve bir çok markete baktım mesai çıkışında keçiören Migrosa bakcam inş. bulurum .
sağlosun, hoş bulduk :)

Kesinlikle canim zaten kilo verdikce bunu sende cok iyi anlayacaksin verdigin kilonun daha altinda gorunuyorsun.Yani onceden 60 ile oldugum kiloyla suanki 60 ayni degil.ARkadasim bana cektin diyortoparlaniyorsun daha bir toplu duruyorsun.ama ben ilk 2-3 ay iyide spor yaptim onunda cok guzel katkisi oldu fit gorunusumde.suan altust 38 giyiyorum.cunku ben 55 de ancak 36 bedene girebiliyorum.simdide zorlasam olur ama icinde kimildamadan durmam gerekir

Ben de aynı durumdayım.
Bir gün +500, ertesi gün -400, tartı dalga geçiyor benle :)
Aynen devam ediyorum, biraz daha fazla su içmeye ve daha çok hareket etmeye gayret ediyorum.

Sadece sabır diyorum başka bişiy değil..

Teşekkürler canım bekleyelim başka da yapacak bişiy kalmıyor zaten :) Başka diyet yapmıyordum ama bende Polikistik over sendromu yar yani yumurta kisti 2 ay adet olamadım 74 kg ye çıkmıştım hormon ilacı içip adet olunca kendiliğinden 2 kgm gitmiş 72 kg ile dukana başlamıştım. Benim ilk kilolarım çok çabuk gitti. Sonra yavaşladı şimdide durdu.

Bu arada hormon ilacını bu ayda kullanıyorum sanırım onun etkisi var adetime daha 15 gün var. Süt tozu bile kullanmıyorum haftanın 3 günü sadece sınırlı izin kullanıyorum oda kakaolu puding sadece başka bi ekstram olmuyor. Bide yeşil çayı yeni içmeye başladım. Dediklerine dikkat edip h.sonuna kilo verebilmeyi umuyorum inşallah devam eder :26: Mayıs sonuna 60a inmeyi umuyordum.

ben de,ben de duraklamayi kiramayanlardanim.yalniz degilim diye sevinemedigim tek konu galiba
neden boyle oluyorum bilemedim.hergun tartiliyorum ama 1 haftayi gecti TIK yok
bir de 100 gr verdigimi gorsem gobek aticam ama yok.73.2 de takildi kaldi.fazla cikiyo eksik cikmiyo
lisanin onerdigi herrseyi yapiyorum.ama neden kiramiyorumkiiii.yanlisim da yok dukani oldugu gibi kabul ettim ve uyguluyorum ama o beni kabullenemiyor galiba.ama kusmek uzereyim az kaldi

Küsmeyelim lütffennn ne olursa olsun başaracağız sadece beklediğimizden daha uzun sürebilir bunuda atalatacağız inşallah :)

bir soru daha
yulaf kepegini 1 kasik falan fazla tuketirsek ne olur?

Yulaf kepeği karbonhidrat olduğundan kısıtlanmış diye biliyorum cnm fazla tüketilirse fazla karbonhidrat almış olursun oyüzden atakta 1,5 seyirde 2 güçlendirmede 3 kaşık

Kizlar selam kilo veren herkesi tbrik ederim.bende baslamwm istiyorum yarin.ama kafam cok karisti.atakta proti sinirsiz sut lightmi tavugun neresi illai gogus ve haslama sartmi ..kofte p sevmem...sut ve yumurtada sikinti yok..

Kizlar selam kilo veren herkesi tbrik ederim.bende baslamwm istiyorum yarin.ama kafam cok karisti.atakta proti sinirsiz sut lightmi tavugun neresi illai gogus ve haslama sartmi ..kofte p sevmem...sut ve yumurtada sikinti yok..

Süt ve süt ürünleri sınırsız değil, günde en fazla 1 lt.
Sadece yağsız süt ürünlerini tüketebiliyoruz.
Tavuğun en yağlı kısmı derisidir, kanat kısmı da biraz yağlıdır ama diğer kısımlarında kayda değer yağ yok.
En yağsız kısmı ise göğüs kısmı.

Lisa, cevabın için teşekkür ederim
38 bedende kendimi gayet iyi hissediyorum, 36 beden hedefim yok :)
Boyum da çok şükür uzun, senin kilonda rahat rahat 38 olacağım Allah'ın izniyle

eğer kitabın yoksa internetten araştır biraz yiyebileceklerin açıısndan fikir edinmiş olursun. atak için çok güzel tarifler var bloglarda. şimdiden hayırlı olsun diyelim... tavugun derisi olmadıktan sonra istediğin yerini yiyebilirsin ben göğüs sevmem pek mesela. köfte sevmiyorsan kıymayı kavurabilirsin üzerine yumurta akırarsın ya da sebze günlerinde domates falan eklersin ne bileyim işte :)) sen gel yaparız bişeler

Yardimlariniz simdiden moral oldu cok tesekkur ederim.hos gecen senede yaptim 10 kilo verdim ustelik sonrasi ne seyir kaldi ne guclendirme hic uygulamadim.simdi yine tutustum..offf su cikolatalar..yarindan itibaren basliyorum 2 kilo verdim aycz hnm diyetyle.83 um hedef 65 umarim ulasirim.haytimin rekor kilosu ilk kez bu hale geldim.son soru light peynir de yiyebilirim dimi.yerim tabi.

canım bu başlayıp bırakılacak bir rejim değil kesinlikle evreler bitmedn birakmamalisin. Birde bu rejimi hayatında 2kez yapma hakkın var yani her sene yapamazsın sagliga zarar verir demiş dukan amcamiz :)

Arkadaşlar ne tür sporlar yapıyorsunuz?
Ben şu an seyir evresindeyim ve bazı günler 2 saati bulan sporlar yapıyorum.
Tabii sporun son anlarında kendimi çok bitik hissediyorum.
Atakta spor önerilmediğini biliyorum ama seyirde hem yürüyüşü artırmamız öneriliyor hem de spor öneriliyor.
Biraz da aceleciyim, kilo verme sürecini hızlandırmak için spora yükleniyorum :124:
Sizler neler yapıyorsunuz?
Kimse yürüyüşünü ve yaptığı sporu yazmadığı için sorma gereği duydum :)

Herkese selam okuldan yeni geldim yemeğimi pişmeye bıraktım geldim siz hatunlara bir bakayım dedim....

Duraklamayı geçen hafta ben de yaşadım son 2 kilo kalmasına rağmen veremiyordum ama bu hafta çözüldü çok şükür kilo vermeye başladım umutsuzluğa kapılmayın sabredin eninde sonunda gidiyor tabi eğer diyete tam uyuyorsanız yeşil çayı sakın ihmal etmeyin ben çok faydasını gördüm........

haklısın canım daha önce gittiğimde de hazırlıklı gitmiştim.hemen tarifler istendi ve dukan için yapılan bir sürü acımasız eleştiri yerini testi nerden yaptırabiliriz ne önerirsin sohbetine bıraktı

o gün sebze günüm olacak.tavuklu kereviz salatası ,kakaolu kek düşünüyorum.bi de sade türk kahvemin yanına çikolata yapacağım kalpli kalpli.hatta resmini daha önce koymuştum.zaten hizmet etmekten çok yiyemem sanırım.

boşanma aşamasında olmana üzüldüm.hakkına hayırlısı olsun.bizler yanındayız.bırak milleti sevincini üzüntünü bizle paylaş.biz seni anlarız merak etme

ay inşallah inanıyorum zamanı gelince ben de katılacağım size.bekleyin beni..

Ben bugun başladım ve ilk defa bir diyet yapacağım
sabah bir yumurta va bir bardak süt içtim ve şuan başım ağrıyor ve acıktım bu aşamaları nasıl atlattınız ?
bana yardımcı olurmusunuz.

kahvaltın çok zayıf olmuş.dukan usulü ekmek yap kahvaltıda ye güzelce hakkın kadarıyla tabiki.hoş geldin aramıza.

sabır canım ben de bir ara sürekli 77 lerde geziyordum ama bırakmadım senin yaptığın gibi.çok şükür şimdi 74 üm.

valla bantta yürüyecektim ama bantım bozuldu.ben de jillian yada callanetics düşünüyorum.çünkü dışarda yürüme imkanım yok malesef.

bugün 5 pantolonumu terziye verdim daralttırmak için.terzi abla belinden kesin 8-10 cm incelmişsin dedi.ölçmedim gerçi ama çok mutlu oldum.kendimi zayıf ince başarılı gayretli olumlu mutlu hissediyorum.ay ne çok şey hissediyormuşum aferin bana.sürekli gömleklerimin üzerine V yakalı kazaklar giyiyordum.bugün ilk defa sadece gömlek ve montla gittim.çok güzel bir duyguydy.belki komik ve sıradan gelecek ama o gömleği o kazak olmadan giymek inanın benim için çok önemli bir şeydi.

sizin de var mı böyle zayıfladıkça ufak da olsa mutlu olduğunuz şeyler

ya kızlar bişi sorucam ben saf protein günlerinde sebze yediğim günlere göre daha iyiyim kimsede böyle oluyomu mesela bugün gayet iyi hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…