hoşbulduk canımyulaftan ne yapıcagımı bilmiyorum ama krep yapıp peynirle mi yesem siz nasıl tükettiniz :44:
Kızlar, beni de aranıza alır mısınız? Ben de dukan yapıyorum ve şu an seyir evresindeyim. arada kaçamakmaklardan kaçmak motive olmak için size ihtiyacım var... ne diyorsunuz??
Olmadi canim,bu kezde olmadikismet degilmis...10haftalikken kalbi durdu maalesef
Eki Görüntüle 710692 Eki Görüntüle 710693 Eki Görüntüle 710694
kakaolu kekimizz tarçınlı kekimizzz light dondurma ve kek dilimimm :))
kekleri ablam yaptı :)
yani bildiğin romatizma kanıma geçmiş ve hatdinden fazla yüksek.bi enfeksiyon yani anlayacağın.bana doktorun söylediği böyle.kalbe vurabilirmiş rabbim korusun...
bu romatizmanın dukanla pek ilgisi yokk.ben çocukkende olmuştu böyle.ama herkes önce buna bahane bulur.dr bilmmmiyo,kolestrol sınıra dayanmış bu dukandan yumurta süt ve süt ürünlerini tüketmekten.eğer ihmal ettiyseniz yaptırın tahlillerinizi ne ollur ne olmaz...
kızlaaarrr atak için konu başlığı var mı ?
buarada sabah sağlık ocagına gittim birinde kan tüpü kalmamış birinde saat tutmadı derken tahlil yaptıramadım. normal sartlarda bugun başlıyodum tahlili yaptırmadan başlamayayım dedim. ama yarın kesin başlıyorum light alışverişimi de yaptım :))) artık ben de katılıyorum aranıza
benim bi krep denemem oldu ama tavaya yapıştı bunu önlemek için püf noktaların var mı canım
bu sabah yaptım canım dağılmadı daGeçmiş olsun sev..İyiki tahlil yaptırmışsın..
Şimdi doktorunun önerilerini dikkate al canım.. :18:
Önce sağlık biliyorsun.. Ve doktorun ile de diyetini konuş lütfen..
Dukanda ki saf protein günlerine izin vermez, senindurumun için uygun değil der ise güçlendirmeye geçip oradan devam edebilirsin..
Bizi de bilgilendirmeye unutma canım..
Sevgiler
Editörümüz Lisa dan rica edebiliriz canım..
Bizler için atak dönemi özetini hazırlayıp başlık açabilir..
Canım teflon tavalardan daha iyi sonuç alırsın, seramikler maalesef iyi sonuç vermiyor..
Biz de ilk zamanlar krep konusunda zorlanıyorduk ama yaptıkça ve zamanla alıştık..
Önce tavana birkaç damla yağ damlatıp peçete ile silerek yağlıyoruz..
Sonra tava iyice ısınınca malzemeyi üstüne döküyor ve krep biraz pişip göz göz olunca arkasını çeviriyoruz..
Bu şekilde yaparsan krebin dağılmaz merak etme..
Benim daha önce yaptığım krepten görüntüleri de ekleyeyim..
Gerçi bu biraz daha dürüm olmuştu ama
Eki Görüntüle 713898 Eki Görüntüle 713899
kızlaaarrr atak için konu başlığı var mı ?
buarada sabah sağlık ocagına gittim birinde kan tüpü kalmamış birinde saat tutmadı derken tahlil yaptıramadım. normal sartlarda bugun başlıyodum tahlili yaptırmadan başlamayayım dedim. ama yarın kesin başlıyorum light alışverişimi de yaptım :))) artık ben de katılıyorum aranıza
herkese günaydın,hayırlı cumalar hepimize.kızlar hepinize teşekkür ederim.iyiki varsınz.dün ben sonuçlarımı bikaç yere daha gösterdim.kolestrol dr dediği gibi sınırda değilmiş ve normalmiş.içim ferahladıeğer dr uyuo dün diyetimi bozsaydım vicdan azabı çekerdim.dün beni bir alevlendirdi dr ödümm koptu.bugun dr dukan kitabımla gidip vurasım var 9: kanımmmda çıkan romatizma ise büyük ihtimal hasta olduğum için bu denli yüksek çıkmış olabilirmiş.ben yinede haftaya ege üniversitesine gidicem bu konuyla ilgili.ama en çok dukanla ilgili bir problem yok onada sevindim.kolestrol yükselseydi ozaman işim çok zor olucaktı benim.aranızda tahlillerini ihmal eden varsa şimdiden yaptırın kızlar.dukan kitabıda böyle diyor zaten.1-2 ay sonra aynı tahlileri tekrar yaptırıcam ozaman biraz daha zayıf olucam inş
bu sabah yaptım canım dağılmadı dapeynirle yedim senin ki çok güzel görünüyo birazdan derse gidicem yanımda ne götürsem diye düşünüyorum. bugün ilk günüm. sabah gittim kan tahlili yaptırdım sonuçları pazartesi alıcam ama ben bekleyemedim bugun başladım
geçen sene dukan diyetiyle 9 kilo vermiştim tabi yanında yürüyüş ve platesle 3 kilosunu geri aldım malesef
bu diyetin en büyük amacı hayat boyu sürdürmek tabı ben beceremedim. acaba yine yapsamzararı olurmu?
Olmadi canim,bu kezde olmadikismet degilmis...10haftalikken kalbi durdu maalesef
arkadaşlar protein günümüzde soğan yiyebiliyorduk dimi? balığın yanında mesela :)
Ceyrek sogan yiyebiliyorsun
kızlar ben de aranıza yeni katıldım. pazartesi günü diyete başladım..bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim.atak evresini 4 gün yaptım.bugün sebze proteine geçtim.sizde gidişat nedir.bu diyeti yapmam doğrumu.yani verebiliyormusnuz kilo beni bilgilendirirmisiniz.bilgi ve deneyimlerinizi benle paylaşırmızınız
hayatım sana buradaki arkadaşların ilk söyleyeceği şeyi söyleyeyim. kitabı aldın mı ve iyice okudun mu. bu çok önemli.. sonra eski sayfaları okursan ne güzel kilocuklar verildiğini göreceksin. ben çok memnunum diyetimden şahsen. ve son şey çok şanslısın buraya geldiğin için. burda kaldığın sürece motivasyonun hiç düşmez. güven bana burda kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?