Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

waaaaaaw maşallah ne yaptın sen öyle kuzuuuu... ben hftada 2 kilo versem 2 hftada güçlendirmede olurdum.. ne güzel olurdu valla ....o halde darısı hepimizin başına inşallaaaaahhhh
valla hiç kaçamak yapmıyorum canım neredeyse hergün yürüyorum haftanın 3-4 günü 200 mekik farklı farklı egzersizler falan baya spor yapıyorum bide karbonhidrat almıyoruz ya ondan olsa gerek fazla iştahım yok abartmıyorum ama yiyorum yine de özel bir şey yapmıyorum :)
Kızlar, beni de aranıza alır mısınız? Ben de dukan yapıyorum ve şu an seyir evresindeyim. arada kaçamakmaklardan kaçmak motive olmak için size ihtiyacım var... ne diyorsunuz??
ayyy hoşgeldin canım özlemişimseni motive olmak için tek yer kk :) sen de benim gibi dönüş yapmışsın çaresiz kalınca :)
annecimmm, gizem de burdaymış:)))

60lardan tekrar 80leri görünce başka çare kalmadı canım :)

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinizin kandilini kutlarım..Allahım hayırlı dualarınızı kabul etsin..
bildirimi ypayaım..
başlangıç:1 nisan
başlangıç kilo:80
geçen hafta:71.5
bugün:70.9
hedef kilo:57
herkese başarılar...dukanda 46.gün vayyy beeee...

Son düzenleme:
adı üstünde dukan tatlısı neden kaçamak olsunki.ben daha hiç yapmadım fırsat olmadı.hafta sonu deneyecem bende bişeler..

aynen adı üstünde.. hem de onlar olmasa sıkılır insan bir süresonra onlarinsanı motive ediyor :)

canlarım çok teşekkürler cvp için. bende dukan da olsa tatlı yediğimde huzursuz oluyorum... carte dor light dondurma yenebiliyor mu.. e süper o zaman...

canlarım çok teşekkürler cvp için. bende dukan da olsa tatlı yediğimde huzursuz oluyorum... carte dor light dondurma yenebiliyor mu.. e süper o zaman...

açıkçası araştırmadım ama dondurma benim en vazgeçemediğim şey.. yasakta olsa yine yerim lightını.. dondurma yapma makinemde yok

Son düzenleme:

Meloo tebrikler canım

Allah tamamına erdirsinn...

Selam tekrarr

Hehe kaçamak mı varmışş aaa lisacım yolar valla hepinizi amanin

Bunlar da benim evdeki yumurtalar o kadar çok tüketiyorum ki korkuyorlar artık benden

Olmadi canim,bu kezde olmadikismet degilmis...10haftalikken kalbi durdu maalesef

ayyyy canım ne diyorsun..ne diyeceğimi bilemdim valla çok üzüldüm .çok özür dilerim hatırlattığım için. ne olur kusuruma bakma... her şerde bir hayır vardır dediğin gibi güzelim. yeterki sen iyi ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…