valla hiç kaçamak yapmıyorum canım neredeyse hergün yürüyorum haftanın 3-4 günü 200 mekik farklı farklı egzersizler falan baya spor yapıyorum bide karbonhidrat almıyoruz ya ondan olsa gerek fazla iştahım yok abartmıyorum ama yiyorum yine de özel bir şey yapmıyorum :)waaaaaaw maşallah ne yaptın sen öyle kuzuuuu... ben hftada 2 kilo versem 2 hftada güçlendirmede olurdum.. ne güzel olurdu valla ....o halde darısı hepimizin başına inşallaaaaahhhh
ayyy hoşgeldin canım özlemişimseni motive olmak için tek yer kk :) sen de benim gibi dönüş yapmışsın çaresiz kalınca :)Kızlar, beni de aranıza alır mısınız? Ben de dukan yapıyorum ve şu an seyir evresindeyim. arada kaçamakmaklardan kaçmak motive olmak için size ihtiyacım var... ne diyorsunuz??
annecimmm, gizem de burdaymış:)))
ben hiç kaçamak yapmadım aklımdanda geçmiyoda zaten.ben uslu bir dukancanım
dukan tatlıları kaçamak sayılıyorsa ben kaçamak yapıyorum(((
adı üstünde dukan tatlısı neden kaçamak olsunki.ben daha hiç yapmadım fırsat olmadı.hafta sonu deneyecem bende bişeler..
adı üstünde dukan tatlısı neden kaçamak olsunki.ben daha hiç yapmadım fırsat olmadı.hafta sonu deneyecem bende bişeler..
aynen adı üstünde.. hem de onlar olmasa sıkılır insan bir süresonra onlarinsanı motive ediyor :)
canlarım çok teşekkürler cvp için. bende dukan da olsa tatlı yediğimde huzursuz oluyorum... carte dor light dondurma yenebiliyor mu.. e süper o zaman...
canlarım çok teşekkürler cvp için. bende dukan da olsa tatlı yediğimde huzursuz oluyorum... carte dor light dondurma yenebiliyor mu.. e süper o zaman...
Günaydın kızlar:) artık nişanlı bir bildirimciyim bazen zorluyor diyet ama çok çok canım çekse bile küçük bir parça pastamın tadına bakmıştım onun dışında bir bozulma yok:) zaten kaçaklar gösterir kendini kilo verimini durdurur diye kendi sağlığım açısından uzak duruyorum, ayrıca kaçamak yapıpta kendine itiraf edemeyen kesime sesleniyorum tadını bilmediğimiz şeyler değil kızlar yapmayınÇoğu zaman fırsat bulup yazamasamda birebir okuyorum yazılanları bildiğim herseyi kitabı okuduktan sonra buradan öğrendim bir kez daha iyiki varsınız diyorum ve hepinize hayırlı kandiller diyerek bildirime geçiyorum :)
başlangıç tarihi:27.02.2013
başlangıç kilo:105.7
hedef kilo:65
geçen haftadan bir öncesi yani 02.05.2013 kilo:90.7
güncel kilo:89.0
boy:1.73
fark:1700gram:)
Selam tekrarr
Hehe kaçamak mı varmışş aaa lisacım yolar valla hepinizi amanin
Bunlar da benim evdeki yumurtalar o kadar çok tüketiyorum ki korkuyorlar artık benden
Eki Görüntüle 713520
lisacım senin hamilelik nasıl gidiyor...
Olmadi canim,bu kezde olmadikismet degilmis...10haftalikken kalbi durdu maalesef
Olmadi canim,bu kezde olmadikismet degilmis...10haftalikken kalbi durdu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?