evet canım kitabı aldım ve okudum..aslında kilom çok aşırı değil ama rahatsız oldum.çok diyet yaptım aç kaldım veremedim kiloları.kıyafetlerim olmuyor eski halime dönmek istiyorum.akşamları 57-58 çıkıyordum.diyete başladığım gün sabah tartıldım.56,4 ile başladım.bugün sebze proteine geçtim.sabah 55,5 çıktım 1 kilo vermişim.tabi adet günüm de yaklaştı.zor bir diyet ama verip korumak güzel bişey hep aynı kiloda kalmak istiyorum.en azıından birlikte yaparsak motivasyon olur dediğin gibi.eşimle beraber başladık.o 3 kilo verdi 4 günde :)) sizde durumlar ne ??
ya bence 3-4 kilo ise vermen gereken bu diyete başlama derim. tabi sen bilirsin ama bence bu diyet şöyle 7-10 kilo ve üstünde fazlası olanlar yapmalı. boyun kaç bilmiyorum ama 55.5 kilo süper ...bu arada daha az fazlası olanlar için kitapta değişik alternatifler var. okuduysan görmüşsündür zaten. onları dene bence azsa kilo farkın.
ben 10 kg vermek için başladım 6 kilo 2 ay olmadan gitti çok şükür.
çok şanslısın eşinle birlikte yapıyorsun. benim tek desteğim burdaki canım arkadaşlarım.
eşinle beraber yapıyor olman çok büyük bi şans canım geçenlerde haberlerde söyledi eşleriyle diyete başlayan kişilerde başarı oranı tek başlarına diyet yapanlara göre %80 daha fazla oluyormuş ben maalesef eşimle yapamıyorum bu diyeti sürekli ısrar ediyorum bakalım yakında başarırım umarımevet canım kitabı aldım ve okudum..aslında kilom çok aşırı değil ama rahatsız oldum.çok diyet yaptım aç kaldım veremedim kiloları.kıyafetlerim olmuyor eski halime dönmek istiyorum.akşamları 57-58 çıkıyordum.diyete başladığım gün sabah tartıldım.56,4 ile başladım.bugün sebze proteine geçtim.sabah 55,5 çıktım 1 kilo vermişim.tabi adet günüm de yaklaştı.zor bir diyet ama verip korumak güzel bişey hep aynı kiloda kalmak istiyorum.en azıından birlikte yaparsak motivasyon olur dediğin gibi.eşimle beraber başladık.o 3 kilo verdi 4 günde :)) sizde durumlar ne ??
ya bence 3-4 kilo ise vermen gereken bu diyete başlama derim. tabi sen bilirsin ama bence bu diyet şöyle 7-10 kilo ve üstünde fazlası olanlar yapmalı. boyun kaç bilmiyorum ama 55.5 kilo süper ...bu arada daha az fazlası olanlar için kitapta değişik alternatifler var. okuduysan görmüşsündür zaten. onları dene bence azsa kilo farkın.
ben 10 kg vermek için başladım 6 kilo 2 ay olmadan gitti çok şükür.
çok şanslısın eşinle birlikte yapıyorsun. benim tek desteğim burdaki canım arkadaşlarım.
kitabın tamamını okumadım ama,ne gibi alternatifelr var ben 52 yada 51 e düşmek istiyorum.eşim 10 kilo vermek istedi. benim yapabileceğim şeyler neler bilgin varsa paylaşırmısın canım
içinde süt tozu olmayan kek tarifi biliyor musunuz acaba?yarın kızımın arkadaşının doğum gününe gideceğim.kısır ve kek götüreceğim yanımda.ama kek tarifi bulamadım hepsi süt tozu ile
kitabın tamamını okumadım ama,ne gibi alternatifelr var ben 52 yada 51 e düşmek istiyorum.eşim 10 kilo vermek istedi. benim yapabileceğim şeyler neler bilgin varsa paylaşırmısın canım
Olmadi canim,bu kezde olmadikismet degilmis...10haftalikken kalbi durdu maalesef
Olmadi canim,bu kezde olmadikismet degilmis...10haftalikken kalbi durdu maalesef
içinde süt tozu olmayan kek tarifi biliyor musunuz acaba?yarın kızımın arkadaşının doğum gününe gideceğim.kısır ve kek götüreceğim yanımda.ama kek tarifi bulamadım hepsi süt tozu ile
ayyy hoşgeldin canım özlemişimseni motive olmak için tek yer kk :) sen de benim gibi dönüş yapmışsın çaresiz kalınca :)
60lardan tekrar 80leri görünce başka çare kalmadı canım :)
kahve Dünyası'nın yoğurtlu dondurmaları ve mado'nun light dondurması serbest bildiğim kadarıyla. yoğurtlu pek güzel değil, ama mado gayet lezzetli.
canım ben kekimi 2 yemek kaşığı süt tozu yerine 1 küçük çay bardağı süt ile yapıyorum ve bir şey fark etmiyor:)) süt tozunu abartmamak için böyle yapıyorum, bir de sanırım ben de gaz yapıyor o:/
Canim benim,nerden duydun bilmiyorum ama bence yanlis.Evde kendin yapacagin diyet dondurmayi evet istedigin kadar yiyebilirsinde disardaki dondurmalar her ne kadar light olsada yag ve kivam artirici icin nisasta,salep benzeri seyler katiyorlardir.o yuzden tipki diyet receller gibi light pudingler,dondurmalarda maalesef uygun degil.yemeye Yersin tabiki ama duraklama yasayabilirsin diye dusunuyorum.
Canım teflon tavalardan daha iyi sonuç alırsın, seramikler maalesef iyi sonuç vermiyor..
Biz de ilk zamanlar krep konusunda zorlanıyorduk ama yaptıkça ve zamanla alıştık..
Önce tavana birkaç damla yağ damlatıp peçete ile silerek yağlıyoruz..
Sonra tava iyice ısınınca malzemeyi üstüne döküyor ve krep biraz pişip göz göz olunca arkasını çeviriyoruz..
Bu şekilde yaparsan krebin dağılmaz merak etme..
Benim daha önce yaptığım krepten görüntüleri de ekleyeyim..
Gerçi bu biraz daha dürüm olmuştu ama
Eki Görüntüle 713898 Eki Görüntüle 713899
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?