Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya bence 3-4 kilo ise vermen gereken bu diyete başlama derim. tabi sen bilirsin ama bence bu diyet şöyle 7-10 kilo ve üstünde fazlası olanlar yapmalı. boyun kaç bilmiyorum ama 55.5 kilo süper ...bu arada daha az fazlası olanlar için kitapta değişik alternatifler var. okuduysan görmüşsündür zaten. onları dene bence azsa kilo farkın.
ben 10 kg vermek için başladım 6 kilo 2 ay olmadan gitti çok şükür.
çok şanslısın eşinle birlikte yapıyorsun. benim tek desteğim burdaki canım arkadaşlarım.

kitabın tamamını okumadım ama,ne gibi alternatifelr var ben 52 yada 51 e düşmek istiyorum.eşim 10 kilo vermek istedi. benim yapabileceğim şeyler neler bilgin varsa paylaşırmısın canım

içinde süt tozu olmayan kek tarifi biliyor musunuz acaba?yarın kızımın arkadaşının doğum gününe gideceğim.kısır ve kek götüreceğim yanımda.ama kek tarifi bulamadım hepsi süt tozu ile

eşinle beraber yapıyor olman çok büyük bi şans canım geçenlerde haberlerde söyledi eşleriyle diyete başlayan kişilerde başarı oranı tek başlarına diyet yapanlara göre %80 daha fazla oluyormuş ben maalesef eşimle yapamıyorum bu diyeti sürekli ısrar ediyorum bakalım yakında başarırım umarım

katılıyorum sana canım 3-4 kilo için baya hızlı bi dukan olur gibime geliyorkeşke benimde 3-4 kilo kadar olsaydı dedim bi an ahhh ahhh

kitabın tamamını okumadım ama,ne gibi alternatifelr var ben 52 yada 51 e düşmek istiyorum.eşim 10 kilo vermek istedi. benim yapabileceğim şeyler neler bilgin varsa paylaşırmısın canım

Canım kitapta bölgesel fazlalıkları olanlar için 2+5 yada 2+0 diye iki yöntem geçiyor..

İlki haftada2 gün saf protein günü kalan 5 gün protein sebze günü..

Diğer seçenek ise haftada 2 gün yine saf protein, geri kalan günler ise abartmamak şartı ile normal yemek düzeninde devam etmek..

Bu yöntemler ile kilo vermek değil sıkılaşmak, vücudu şekle sokmak ve sorunlu bölgelerden yağ yakımı hedefleniyor..

Sen yine de iyice kitabını oku kitapsız olmaz bu iş tamam mı?

içinde süt tozu olmayan kek tarifi biliyor musunuz acaba?yarın kızımın arkadaşının doğum gününe gideceğim.kısır ve kek götüreceğim yanımda.ama kek tarifi bulamadım hepsi süt tozu ile

Canım süttozu olmadan kek tarifi biraz zor..

Ama istersen yulaf kepeği galeta karışımı ile yaptığımız ekmek tarifini tatlandırıcı ile yapmayı deneyebilirsin..

İçine tarçın koyabilir ve aromalarla da tatlandırabilirsin..

Denenebilir fakat nasıl bir sonuç alırsın bilemiyorum.. :18:

Son düzenleme:

hayatım ben eksik söylerim yanlış olur falan sen en iyisi kitabı iyice oku. aklına takılan birşeyler olursa burdaki herkes yardımcı olur merak etme..

Olmadi canim,bu kezde olmadikismet degilmis...10haftalikken kalbi durdu maalesef

çok geçmiş olsun canım, ben de wisper gibi tatil öncesi cinsiyetini öğrenmek için doktora gittiğimde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı hamilelikle birlikte sağlıklı eksiksiz noksansız evlatlar versin inş.. çok geçmiş olsun..:2:

canım ben kekimi 2 yemek kaşığı süt tozu yerine 1 küçük çay bardağı süt ile yapıyorum ve bir şey fark etmiyor:)) süt tozunu abartmamak için böyle yapıyorum, bir de sanırım ben de gaz yapıyor o:/

ayyy hoşgeldin canım özlemişimseni motive olmak için tek yer kk :) sen de benim gibi dönüş yapmışsın çaresiz kalınca :)

60lardan tekrar 80leri görünce başka çare kalmadı canım :)

hoşbulduk canımcım, ah biz nasıl kıymetini bilemedik verdiğimiz kiloların da geri aldık? :)) şimdi yeniden başladım ama maalesef o kadar hızlı veremiyorum, yine de devam devam devam... bir an önce gitsin kilolar:)))

kahve Dünyası'nın yoğurtlu dondurmaları ve mado'nun light dondurması serbest bildiğim kadarıyla. yoğurtlu pek güzel değil, ama mado gayet lezzetli.

Canim benim,nerden duydun bilmiyorum ama bence yanlis.Evde kendin yapacagin diyet dondurmayi evet istedigin kadar yiyebilirsinde disardaki dondurmalar her ne kadar light olsada yag ve kivam artirici icin nisasta,salep benzeri seyler katiyorlardir.o yuzden tipki diyet receller gibi light pudingler,dondurmalarda maalesef uygun degil.yemeye Yersin tabiki ama duraklama yasayabilirsin diye dusunuyorum.

herkesler nerde yav bu hafta delly de yok sanırım forumda bi yavaşlık var

hayırdır kızlar vazgeçmeyin geri gelin :)

Selamlaaar kosturmacali gunler geciriyorum yedigim spor seanslarina sayiyorum kosturmacalari az bisi yavasladigimi dusunurken kafama yaris sayesinde dank etti bir ayda 2900 gr vermisim buda bana kalirsa hedefe yaklasmis (her daim dusen hedefime) gayet basarili bir rakam baslarda verilen bolca kilolarin hala motivasyona faydasi da var hani ama hata nerde tabiki bende arkadaslarin dedigi gibi kacamaklar fazlalastikca bu is yavasliyor arkadaslar bunu idrak ettim etmesinede aaaah ah birde uygulayabilsek degilmi

Kahve dünyasındaki yoğurt dondurması light yoğurt ve tatlandırıcı ile yapılıyormuş, içinde üçüncü bi madde yokmuş. Oradaki yetkililer öyle demişti haliyle bu diyete uygun geldi bana. Zaten tadı da aynen öyle, dondurma gibi değil..

Mado light dondurma ve de Hasan usta Inn da iki adet light tatlısının dukana uygun olduğunu da netteki bi dukan sitesinde okumuştum. Tatlılar inandırıcı gelmemişti ama dondurmaya inanmıştım((( ama bunda sen haklısın sanırım, hiç düşünemedim.. Şu an duraklama en son ihtiyacım olan şey istemiyorum ve yemiyorum o zaman! Hıııh:) dukan keklerim var benim misler gibi yeter:)

günaydın kızlar uzun zamandır sizlere katılamadım işlerim çok yoğundu umarım herkes çok iyidir ve diyeti iyi gidiyodur.bu süreçte diyetim biraz sallantılı oldu maalesef.balıktan zehirlendikten sonra biraz güçlendirme şeklinde oldu tam 1+1 seyiri düzenli yapamadım.ama ben bu aşamada güçlendirmeye geçmek istemiyorum daha vermek istediğim 5 kilo var geç olsun güç olmasın diyorum.elimden geldiğince buraya uğramaya çalışıcam yoksa direk motivasyon düşüyo

Selam kızlar,
Ben 1 hafta önce 129.5 kilo ile dukana başladım, bugün 7. günüm 124.8 çıktım sabah Tabi hedefim 90 ve daha çok uzun bir yol var önümde...
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Ben siteden baktığımda 7 gün atak yapmamı söylemişti bugün de atakta son günüm ancak kitapta 20
kilo üzeri verecek olanların herhangi bir sıkıntı çekmemeleri ve düzenli su içtikleri durumunda 10 güne kadar yapabileceği söyleniyor. Ben şimdiye
kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım, acaba atak evresini 10 gün yapsam herhangi bir sıkıntı olur mu?
Şimdiden teşekkürler

ufff yaaa çok fena görünüyorlar benim ilk yaptığım berbat olmuştu tavayı yağlamadım daha diyet olsun diye yağlı kağıt kullanmıştım kağıttan ayrışmayınca pişmedi sandım tam pişince ayrılır diye düşündüm ocağı açtım biraz bu seferde yandı yine ayrılmadı kağıttan kağıt yanıyordu nerdeyse kapkara oldu ama krep inatla bırakmadı kağıdı hehhehehe parca parca koptu fln rezaletti kısacası bende bir daha denemedim

79 kiloya kadar çıkma başarısınız göstererek şok olan ben sonra düzenli beslenme sayesinde tam 63 kiloya kadar düştüm yavaş yavaş herkes çok şaşırdı çok da sağlıklıydım sonra stresli bir dönemimde tam bir ayda7 kilo birden alıp 70 e çıktım şimdi isyan edesim var nası aldım ben ya :26: teyzem geldi kendisi 63 yaşında ve dukan diyeti ile çok rahat 10 kilo vermiş çok da güzel olmuş yapıcam ben de karar verdim ama nası başlıcam napıcam bilmiyorum bana yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…