2 3 yk kadar kullandim ve buyuk.olasilikta katkili hazir.cumku :O simdi napmaliyimm
Rica ederim canım.ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum hormon sağlayıcılarla reglimi düzene koydu doktorum.bu şekilde vaktinde olan regl sayesinde hem yeni kiste mahal verilmemiş oluyo hemde mevcut kist küçülerek kayboluyor.bitkisel çözümleri de deneyip çok fayda gören olduğunu duymuştumBen ilaç kullanmıyorum çünkü o kadın doğum kontrol hapları bana fayda etmedi bende kendim bitkisel yöntemler kullandım soğan suyu, maydanoz suyu içtim yediklerime dikkat ettim derken bayağı düzeldi. pkolu olanların yavaş kilo verdiğini biliyorum canım cevabın için çok teşekkürler
Rica ederim canım.ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum hormon sağlayıcılarla reglimi düzene koydu doktorum.bu şekilde vaktinde olan regl sayesinde hem yeni kiste mahal verilmemiş oluyo hemde mevcut kist küçülerek kayboluyor.bitkisel çözümleri de deneyip çok fayda gören olduğunu duymuştumaslında ihtiyacımız olan ne varsa doğada var zaten
doğudayım ve merkeze gittimde migrostaki tum yulaf kepekleri bitmişti int sipariş vereceğim gurmenet veya kargosu en uygun nerden verebilirim ???
Âmin inşallah canımZayıfladıktan sonra herşey yoluna giriyo yainşallah hepimiz kurtuluruz bu kilolardan
İyi yapmışsın canım.bende bir türlü süt tozu bulamayınca gurmenetten alışveriş yaptım.dedim madem standart kargo parası ödiycem yakınımda Migros olmasına rağmen yulaf kepeğimi de gurmenetten aldım.rusheim marka indirimdeydi 2+1 paket aldım bir de doğalsan yulaf kepeği karışımı aldım 2 paket.markettekinden daha uyguna bile geldidayanamadım ve gurmenetten söyledim teşekkürler :))
Canım sen bilirsinKizlar.. Persembeden sonra Ecemus ve Lotus ile beraber güclendirmeye gecmeye niyetliydim... Ama kendimi hic hazir hissetmiyorum! Bu aralar kilom sanki hop iniyor, hop cikiyor.. Ve ben kilomu biraz sabitlemeden güclendirmeye gecmek istemiyorum!
Güclendirmeye 58 kgda girip, 60 kgda güclendirmeden ciksam iyi olur diyordum.. Ama fikrim degisti, güclendirmede 58 kgyu gecmek istemiyorum... Dolayisiyle 58in altina inmem gerek.. :44:
Ben biraz daha böyle devam edeyim, Allahin iznile memnun oldugum bir kiloya inecegim!
Bu arada gecen bir arkadasa demistim: zayifladikca dahada zayiflamak isteyeceksin diye - aynen öyle.. Ilk dukanin uygun gördügü kg (63) yeter diyordum, sonra 60 yeter dedim, sonra 58.. Simdi 58in altina inmek istiyorum...
Allahim hepimize istedigimiz kgda kilomuzu sabitlemeyi nasip etsin (aminn)
Guclendirmede eger odul ogunleri ve nisasta ogunleri disinda arti seyler yediyseniz bundan da kaynaklanmis olabilir istah acikliginiz ,vucudunuz buyuk olasilik hala yeni kilosuna alisamadi ve tekrar eskiye donmek icin fiziksel aclik degil de duygusal aclik yaratiyor olabilir ama devam ediyorsaniz guclendirmeye tam anlamiyla ve buna ragmen eski istahiniz yerine geldiyse hormonlardan olabilir veya aldiginiz karbonhidrat orani fazlaligindan dolayi olabilirben guclendirmeye devam ediyorum. fazla yag yemek kalp hastasi yapar. o yuzden pek tavsiye etmiyorum. dukan atasozu hahha
neyse istahim baya acildi, sporu fazlaca yapiyorum, cunku kardesimler ingiltereye, okumaya gidecekler, bir sure kalip donecekler. o nedenle pek cok kutlama yemegine gidiyoruz, 61 sinirina gidip geliyorum. boyle aciliyomus
dukanda istah, tekrar guclendirmeye baslicam su 61 sinirina geleyim de. vucut eksikleri hemen karsilasin diye actim diyetin kemerlerini, fazla yaglanma olayini nasil kontrol edicem bakalim.
istah donuyo sahibini buluyo yine, yeni bebeciklere iyi bakin da, onlar da dukanin bilimsel bilgisinden faydalansinlar.
Kis gelsin, kiwi yemeye tekrar baslicam, harika dukan meyvesi.
Hosgeldin aramiza nickini cok sevdim kakao ve vanilyaaben de aranıza katılıyorum, yeni başlayanlara bol şanslar!
Insan aynada kendini nasil mutlu hissediyorsa odur canim onun idealigi birde dayanirim seyir harika gidiyor boyle daha da gotururum kacamaksiz falan diyorsan kim durabilir onunde :)Kizlar.. Persembeden sonra Ecemus ve Lotus ile beraber güclendirmeye gecmeye niyetliydim... Ama kendimi hic hazir hissetmiyorum! Bu aralar kilom sanki hop iniyor, hop cikiyor.. Ve ben kilomu biraz sabitlemeden güclendirmeye gecmek istemiyorum!
Güclendirmeye 58 kgda girip, 60 kgda güclendirmeden ciksam iyi olur diyordum.. Ama fikrim degisti, güclendirmede 58 kgyu gecmek istemiyorum... Dolayisiyle 58in altina inmem gerek.. :44:
Ben biraz daha böyle devam edeyim, Allahin iznile memnun oldugum bir kiloya inecegim!
Bu arada gecen bir arkadasa demistim: zayifladikca dahada zayiflamak isteyeceksin diye - aynen öyle.. Ilk dukanin uygun gördügü kg (63) yeter diyordum, sonra 60 yeter dedim, sonra 58.. Simdi 58in altina inmek istiyorum...
Allahim hepimize istedigimiz kgda kilomuzu sabitlemeyi nasip etsin (aminn)
bir arastirmacı bilgili dukanice daha geldi aramiza hosgeldi :) yoyo etkisini epey yasamissin anladigim kadariyla azmine hayran kaldim her seferinde tekrardan vermissin ama malesef geride gelmis ..dukani tam yaptiginda bunu yasayacagini sanmiyorum son diyetin dukan olsun hayirli olsun :)Merhaba
Kitabın sonlarına geldim, biraz da internetten araştırdım, yarın başlıyorum inşallah
Malzemelerimi aldım, hatta stok yaptım diyebilirim,biraz tedirginim özellikle hafta sonları çok gezen biri olarak biraz zor olacak herhalde ama başaracağım inşallah
Uzun süreli olması inşallah bıkkınlık yapmaz
Burada sizlerin verdiği kiloları görmek teşvik edici oluyor
Hamilileliğime kadar kilo sorunu yaşamamıştım,(13sene önce) ilk hamileliğim doğum ve 2 seneye yakın süren emzirme sürecinde 91 kilo olmuştum, yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek 1 senede 30 kilo vererek 61 kiloya indim
Bir kaç sene kadar kilomu korudum ve ikinci hamilelik ve sonrası derken 82 kilo oldum, tekrar yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek 65 e kadar indim ama artık kilo almam kolay olmuştu, kışın alıp yazın vermeğe başlamıştım
Son iki sene yürüyüşlerimi yapamadığım için kiloları veremedim
Bugün tartıldığımda 85.4 ile kiloydum, normalde 84 küsürüm ama regl döneminde olmamdan galiba 1 kilo fazlaydım
Hergün koşu bandıyla yürüyüşümü de yapacağım inşallah
Aslında açık havada yürüyüşü çok seviyorum ama oturduğum yer açık hava yürüyüşü için müsait değil
Teste göre 65 kilo olmam gerekiyor ama ben 60 kilo olmak istiyorum, boyum 1.63
Herkese başarılar diliyorum, sağlıkla hedefimize ulaşırız inşallah...
Tam yagli ayranlarda genelde 1.7lik bir yag orani gordum limelemoncum o yuzden tam kacamak degil bence icini rahat tut motivasyonun yuksek olsun buralara gel ozletme kendini :) ne guzel goturmussun yemeklerini yeri geldiginde tavuk sis yemissin is hayatinda bile devam ettirebiliyorsun bu cok guzel vitaminini de aldiginda insallah daha iyi hissedeceksin opuyorum :)buseiremciğim bazen evden götürdüm dukan ekmek ve peynir, bazen tavuk şiş yedim dışardan. Tam yağlı ayran içtim bir defa :26: tansiyonum düşmüş gibi hissettim, başka alternatifim de yoktu. Şuan yoğun çalışmıyorum yine de halsizlik oldu, vitamin alıcam haftaya, bakalım belki daha iyi olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?