Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Rica ederim canım.ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum hormon sağlayıcılarla reglimi düzene koydu doktorum.bu şekilde vaktinde olan regl sayesinde hem yeni kiste mahal verilmemiş oluyo hemde mevcut kist küçülerek kayboluyor.bitkisel çözümleri de deneyip çok fayda gören olduğunu duymuştum aslında ihtiyacımız olan ne varsa doğada var zaten

Zayıfladıktan sonra herşey yoluna giriyo ya inşallah hepimiz kurtuluruz bu kilolardan

doğudayım ve merkeze gittimde migrostaki tum yulaf kepekleri bitmişti int sipariş vereceğim gurmenet veya kargosu en uygun nerden verebilirim ???

Merhaba

Kitabın sonlarına geldim, biraz da internetten araştırdım, yarın başlıyorum inşallah

Malzemelerimi aldım, hatta stok yaptım diyebilirim,biraz tedirginim özellikle hafta sonları çok gezen biri olarak biraz zor olacak herhalde ama başaracağım inşallah
Uzun süreli olması inşallah bıkkınlık yapmaz

Burada sizlerin verdiği kiloları görmek teşvik edici oluyor

Hamilileliğime kadar kilo sorunu yaşamamıştım,(13sene önce) ilk hamileliğim doğum ve 2 seneye yakın süren emzirme sürecinde 91 kilo olmuştum, yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek 1 senede 30 kilo vererek 61 kiloya indim

Bir kaç sene kadar kilomu korudum ve ikinci hamilelik ve sonrası derken 82 kilo oldum, tekrar yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek 65 e kadar indim ama artık kilo almam kolay olmuştu, kışın alıp yazın vermeğe başlamıştım

Son iki sene yürüyüşlerimi yapamadığım için kiloları veremedim
Bugün tartıldığımda 85.4 ile kiloydum, normalde 84 küsürüm ama regl döneminde olmamdan galiba 1 kilo fazlaydım

Hergün koşu bandıyla yürüyüşümü de yapacağım inşallah

Aslında açık havada yürüyüşü çok seviyorum ama oturduğum yer açık hava yürüyüşü için müsait değil

Teste göre 65 kilo olmam gerekiyor ama ben 60 kilo olmak istiyorum, boyum 1.63

Herkese başarılar diliyorum, sağlıkla hedefimize ulaşırız inşallah...

ben guclendirmeye devam ediyorum. fazla yag yemek kalp hastasi yapar. o yuzden pek tavsiye etmiyorum. dukan atasozu hahha

neyse istahim baya acildi, sporu fazlaca yapiyorum, cunku kardesimler ingiltereye, okumaya gidecekler, bir sure kalip donecekler. o nedenle pek cok kutlama yemegine gidiyoruz, 61 sinirina gidip geliyorum. boyle aciliyomus
dukanda istah, tekrar guclendirmeye baslicam su 61 sinirina geleyim de. vucut eksikleri hemen karsilasin diye actim diyetin kemerlerini, fazla yaglanma olayini nasil kontrol edicem bakalim.

istah donuyo sahibini buluyo yine, yeni bebeciklere iyi bakin da, onlar da dukanin bilimsel bilgisinden faydalansinlar.

Kis gelsin, kiwi yemeye tekrar baslicam, harika dukan meyvesi.

Zayıfladıktan sonra herşey yoluna giriyo ya inşallah hepimiz kurtuluruz bu kilolardan
Âmin inşallah canım

dayanamadım ve gurmenetten söyledim teşekkürler :))
İyi yapmışsın canım.bende bir türlü süt tozu bulamayınca gurmenetten alışveriş yaptım.dedim madem standart kargo parası ödiycem yakınımda Migros olmasına rağmen yulaf kepeğimi de gurmenetten aldım.rusheim marka indirimdeydi 2+1 paket aldım bir de doğalsan yulaf kepeği karışımı aldım 2 paket.markettekinden daha uyguna bile geldi aroma ve tatlandrıcı filan da aldım tabi onu atlamayayım.

Kizlar.. Persembeden sonra Ecemus ve Lotus ile beraber güclendirmeye gecmeye niyetliydim... Ama kendimi hic hazir hissetmiyorum! Bu aralar kilom sanki hop iniyor, hop cikiyor.. Ve ben kilomu biraz sabitlemeden güclendirmeye gecmek istemiyorum!

Güclendirmeye 58 kgda girip, 60 kgda güclendirmeden ciksam iyi olur diyordum.. Ama fikrim degisti, güclendirmede 58 kgyu gecmek istemiyorum... Dolayisiyle 58in altina inmem gerek.. :44:

Ben biraz daha böyle devam edeyim, Allahin iznile memnun oldugum bir kiloya inecegim!

Bu arada gecen bir arkadasa demistim: zayifladikca dahada zayiflamak isteyeceksin diye - aynen öyle.. Ilk dukanin uygun gördügü kg (63) yeter diyordum, sonra 60 yeter dedim, sonra 58.. Simdi 58in altina inmek istiyorum...

Allahim hepimize istedigimiz kgda kilomuzu sabitlemeyi nasip etsin (aminn)

Canım sen bilirsin önemli olan kendini iyi hissetmen benim de uygun görülen kilo 55 ama bende açıkcası 54 ü görmeyi çok istiyorum güçlendirmeye geçmeden ama kısmet işte.baya direniyor vücut bi de motivasyonum çok düştü her an kaçamak yapabilecek moda girip çıkıyorum.o yüzden güçlendirmeye geçicem ama sp gününü 2 gün yapıcam.ödül öğünlerini de abartmıycam inşallah.
Hepimiz için hayırlısı ve bol eksili günler

Merhaba herkse, yaklasik 1 aydir Dukan Dieti yapan biri olarak
bende cetvel yapmak istiyorum . Bu sayfanin sayesinde kendimi daha iyi hisetmeye basladim.
Bu diet cok inisleri cikislari olan bir diet ama sonuc olrakta cok tatmin edici kurallara uyana oldukca kilo vermesinde faydali olan bir diet. Dilerim kimsenin sevki kirilmaz , herkes istedigi kilosuna saglik ile kavusur .
Cetvel konusunda yardim ci olursaniz cok sevinirim .

Guclendirmede eger odul ogunleri ve nisasta ogunleri disinda arti seyler yediyseniz bundan da kaynaklanmis olabilir istah acikliginiz ,vucudunuz buyuk olasilik hala yeni kilosuna alisamadi ve tekrar eskiye donmek icin fiziksel aclik degil de duygusal aclik yaratiyor olabilir ama devam ediyorsaniz guclendirmeye tam anlamiyla ve buna ragmen eski istahiniz yerine geldiyse hormonlardan olabilir veya aldiginiz karbonhidrat orani fazlaligindan dolayi olabilir
ben de aranıza katılıyorum, yeni başlayanlara bol şanslar!
Hosgeldin aramiza nickini cok sevdim kakao ve vanilyaa
Insan aynada kendini nasil mutlu hissediyorsa odur canim onun idealigi birde dayanirim seyir harika gidiyor boyle daha da gotururum kacamaksiz falan diyorsan kim durabilir onunde :)
bir arastirmacı bilgili dukanice daha geldi aramiza hosgeldi :) yoyo etkisini epey yasamissin anladigim kadariyla azmine hayran kaldim her seferinde tekrardan vermissin ama malesef geride gelmis ..dukani tam yaptiginda bunu yasayacagini sanmiyorum son diyetin dukan olsun hayirli olsun :)
Tam yagli ayranlarda genelde 1.7lik bir yag orani gordum limelemoncum o yuzden tam kacamak degil bence icini rahat tut motivasyonun yuksek olsun buralara gel ozletme kendini :) ne guzel goturmussun yemeklerini yeri geldiginde tavuk sis yemissin is hayatinda bile devam ettirebiliyorsun bu cok guzel vitaminini de aldiginda insallah daha iyi hissedeceksin opuyorum :)

Bugun sp gunumdu ve dedim ki kendime buse iyice saldin hayirdir dostum sebzeler havada ucusuyor yogurda peynire iyi sardin birde kalorilerini ezberlemisim onceki diyetten kalma aliskanlik olarak kalori hesabi yapiyorum bak bak akla bak kendine gelir misin dukan bu degil aklini basina al dedim ve istahim acik deyip duruyordum bu tarcin suyundanmisss iyi hos tadi guzel tatli ihtiyacini aliyorda nasil aciktiriyor yarabbiiiim e ben seni bundan sonra aksam icmez miyim ....

sabah
2 yumurta , 2 yk yogurt
ara
dukan salcali bol baharatli cips
Aksam
200 300.gr.kadar tavuk sis
1 kutu zero ( disardaydik orda da bir restoranti biliyoruz sadece iyi diye ama bana uygun yemek var mi bilmiyordum orda hep sebze yedigim icin sonucc : annemler yedigi yemegi begenmedi bense bayilarak yedim ve en cok ben yedim aralarinda ilk defa i love dukan diet ^.^ )

yasasin basardim cizelge eklemeyi :))
Artik hergun ne yedigimi gunluk yazmaya calisicam .
Umarim herkes basariyla tatammlar dietini

istahim hala acik,

Yulaf kepegi tarifimi degistirdim,az zeytin ezmesi(ev yapimi) ekledim baya lezzetli bir yemek oldu. Guclendirmede daha keyifli yemekler bekliyor bebecikler sizi.

Ama hamile kalanlara bir sorum var Dukan hamile kalmayi kolaylastiriyomus diye bir sey okumustum, yabanci forumun birinde. Acaba saglik sorunu cekenler var mi hamilelik sirasinda. Yoksa dukan yerine yanlis bir rejim mi yaptim. Cok arastirip bilgi sahibi olanlar var ya onlara soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…