Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başta lisacan olmak üzere tüm arkadaşlarımdan terlik çanta yumruk sopa vs ne varsa bekliyorum...güzel güzel kilo vermeye başlamışken,daha vereceğim 10 kg varken bu ne şımarıklık bu ne dengesizlik yaaa...bide saçma sapan canımın bile pek istemediği şeylerle kaçamaklar yaptım dün..sabah tartıya çıkmaya korktum..gece öyle rahatsız ve huzursuz uyudum ki anlatamam...hepinizden ve en başta kendimden özür diliyorum ve ilk sopa benden diyerek bir daha tövbe diyorum.....

hazırım lisa bana her şekilde kızabilirsin:18::18::18:

başarılar canım..inşallah beraber veririz kilocukları..:13:
[sıze=3][/sıze]

Herkese merhaba,

Uzun zaman oldu burayı takip edemiyordum.
Tekrar mesajları inceleme fırsatım oldu.Ben -12.5 kg gördükten sonra sanki güçlendirme evresine
geçmiş gibi oldum.Fakat daha vermem gereken -14 kg var.
1 haftadır yürüyüş yapıyorum ve çok dikkat ediyorum.Akşam dayanamayıp patlamış mısır ve sarma yedim.
Çok üzgünüm.
Yaklaşık 2 haftadır kilom hep sabit, bir yükseliyor bir düşüyor.
Şimdi daha da uzun yürüyüşler yapmaya karar verdim.
Sizlerin de bana tavsiyeleri olursa süper olur.
Bunaldım hep aynı kiloyu görmekten

Durumum aşagıdaki gibi işte:

Baslangic tarihi: 01.06.2013
Baslangic kilo: 88,5
Boy: 1.62
Hedef: 62
Gecen hafta: 78.5 kg
Güncel: 76 kg
Haftalik degisim:2.5 kg
Toplam fark: 12.5 kg

Selam Kızlar, Dukan diyeti deneyimim iki defa oldu ve ikisinde de iyi kilolar verdim ama başlama tarihim hep plansız olduğu için koruma evrem ramazan ayına denk geliyordu. Oruç tuttuğum içinde malesef diyetim bozuluyordu. Bu sefer tam zamanı sanırım bugün yedinci günüm ve toplamda 3,5 kilo verdim. İnşallah bu sefer herhangi bir engelim olmaz ve güzel bir şekilde sonuçlandırırım. Dukana göre istediğim kiloya Aralık ayında ulaşıyorum ama ben hep verdiği tarihten bir ay önce istenilene ulaştım. Muhtemelen Kasım ayı gibi hedefime ulaşacağım İşte size aşağıda an itibari ile durumum...

Baslangic tarihi: 02.09.2013
Baslangic kilo: 80,5
Boy: 1.75
Hedef: 65
Gecen hafta: 80.5 kg
Güncel: 77 kg
Haftalik degisim: 3.5 kg
Toplam verilmesi gereken kilocuk :15.5 kg

Son düzenleme:
Herkese merhaba :) bugün itibari ile ben de aranıza katılan azimli dukan kadınlarındanım :)perşembeden beri forumu takip ediyorum ve cuma günü de kitabı alıp bir güzel hatmettim :)
Son bir yıldır biraz fazla kilo aldım ve 4-5 kiloyu saymazsak kurtulamadım. Neyse sonuçta sayenizde fena halde gaza geldim ve bugün dukanımın ilk günü.
Ama şöyle de bir sorunum var,ben haftasonu kilomu 70 olarak düşünmüştüm ve hedef kilom da 55.dukan amca bunun benim için doğru kilo olduğunu söyledi ve çıkarttığı planda 6 günlük atak önerdi.bugün tartıldığımdaysa 69.600 çıktım,bi de öyle hesapladım, atak süresi 3 gün çıktı 😳 400 gram bu kadar farkettirir mi sizce? Ve ben ne kadar uygulamalıyım atak süresini?açıkçası düşündüğüm 70 kg kabul edip 6 gün uygulamak,diyetten sıkılmak gibi bi derdim olacağını sanmıyorum çünkü zaten eti çok severim.

İnşallah evet bu sefer kalıcı olsun zayıflığım istiyorum, öyle olur inşallah

Kitabı okudum ama sizlerin tecrübesi ve paylaşımları bizim gibi yeni başlayanlar için çok önemli

merhaba kızlar daha önce dukana güzel bir başlangıç yapmıştım. 1 ayda 7 kilo vermiştim ama hem taşınma durumları hem iş yerimin değişmesi hemde benim irade zayıflığım yüzünden birkaç kez sabah başlayıp öğlen bozdum diyetimi. dün akşam düşündüm taşındım. sabahda evdeki malzemelerimle krep yapıp dukan amcaya başladım. 7 gün atak devrem var. şubat ayında da ideal kiloma gelmem bekleniyor tabloda. çok heyecan yaptım. çokta korkuyorum. ayrıca gebelik istiyorum. ne olur siz desteklerinizi çekmeyin.
eleştirilere kulağını tıkayan tiplerden değilim. o yüzden zor günler beni bekliyor

pazartesi bildirimi yapayım. sabah 98.6 başlangıç bu aralar 100ü gördüm ne yazıkki. bu sabah kilom bu. boyum 1.72

Hoşgeldin aramıza
,
Esra cığım,bunu sürekli söylüyorsun ve yeni arkadaşlar yanlış anlıyor.Dükan diyetinde sende çok iyi biliyorsunki meyve yemek güçlendirmeye kadar yasak.Senden rica ediyorum lütfen bu şekilde söylersen millet oturup kiwi yiyelim madem sakıncası yok der.Evet dükan kışın vitaminsiz kalanlara haftada 1 kiwi yeme hakkı vermişti.Ama sen sürekli kiwi dersen oturup 1 kilo kiwi yemek olarak algılayabilir yeniler bunu.
ben de aranıza katılıyorum, yeni başlayanlara bol şanslar!
Hoşgeldin canım
acı çehre hakkında bilgisi olan kullanan var mı acep ????
Acı çehre kabızlık durumlarında günde 2-3 adet alınırsa kabızlık sorununu çözüyor ama fazlası sakıncalı dikkat etmek ve rutine bindirmemek gerekiyor.
Merhaba arkadaslar sorum var size cetveli nasil yaptiniz acaba????

Oncelikle bu sayfaya gidiyorsun:

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php

-Weight Loss seciyorsun

-1-18 arasi cetvelinin seklini seciyorsun ve olmasini istediginin sol yanindaki daireye isaretliyorsun

-Next tusuna basip ilerliyorsun

-1-11 arasi sayfada yer alan cetvelinin ustundeki olmsini istedigin simgeyi seciyorsun

-yine Next yapiyorsun

-Acilan sayfadaki PIN yazan yere herhangi bir sey yaz onemsiz bir sey cunku

-Privacy de private data seciyorsun

-Track ta Weight seciyorsun

-Weight Measurements te ise

Weight Units: Kilograms seciyorsun

Your target weight:Hedef kilonu yaziyorsun

Your starting weight: Baslangic kilonu yaziyorsun

Your current weight: Guncel kilonu yaziyorsun

Weight Date:ay/gun/yil seklinde tarih yaziyorsun

-Waist Measurements kismini geciyorsun

-Body Mass Index (BMI) - Optional de ise

Height Units: Metric seciyorsun

Your Height:boyunu ilk kutucuga metre olarak ikinciye cm ini yaziyorsun.Yani benim boyum 1.70 birinciye 1 ikinciye 70 yaziyorum

- butun bunlari yaptiktan sonra Next diyorsun.

-Acilan sayfada bb code yazan yerde url ile baslayan degil onun altindaki http ile baslayani http de dahil ye kadar olan kismini ([img] yi almiyorsun png ile bitecek) kopyala olarak aliyosun[/COLOR]
-Kadinlar kulubundeki kullanici kontrol panelinde sol tarafta profilimi duzenleyi tikliyor ve acilan sayfada cizelge yazan kutucuga yapistir yapiyor sonrada degisiklikleri kaydet diyorsun.bu sekilde kilon degistikce yeni cetvelini ayni sekilde yapip guncelliyorsun
[/COLOR]

[quote="mesube, post: 31830264"][FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#800080]Başta lisacan olmak üzere tüm arkadaşlarımdan terlik çanta yumruk sopa vs ne varsa bekliyorum...güzel güzel kilo vermeye başlamışken,daha vereceğim 10 kg varken bu ne şımarıklık bu ne dengesizlik yaaa...bide saçma sapan canımın bile pek istemediği şeylerle kaçamaklar yaptım dün..sabah tartıya çıkmaya korktum..gece öyle rahatsız ve huzursuz uyudum ki anlatamam...hepinizden ve en başta kendimden özür diliyorum ve ilk sopa benden diyerek bir daha tövbe diyorum.....[/COLOR][/SIZE][/FONT]:22::22::22::22:

:41::41::41::41::41:

:4::4::4::4::4:

[FONT=comic sans ms][SIZE=3][COLOR=#800080]hazırım lisa bana her şekilde kızabilirsin[/COLOR][/SIZE][/FONT]:18::18::18:[/QUOTE]

yok artık sana birşey demiyorum ben :30: :30: küstüm ben sana :19::19::19:
[quote="berrinse, post: 31831280"]Herkese merhaba,

Uzun zaman oldu burayı takip edemiyordum.
Tekrar mesajları inceleme fırsatım oldu.Ben -12.5 kg gördükten sonra sanki güçlendirme evresine
geçmiş gibi oldum.Fakat daha vermem gereken -14 kg var.
1 haftadır yürüyüş yapıyorum ve çok dikkat ediyorum.Akşam dayanamayıp patlamış mısır ve sarma yedim. :( :43::43::43:
Çok üzgünüm. :50::50::17:
Yaklaşık 2 haftadır kilom hep sabit, bir yükseliyor bir düşüyor.:50::50::50:
Şimdi daha da uzun yürüyüşler yapmaya karar verdim.
Sizlerin de bana tavsiyeleri olursa süper olur.
Bunaldım hep aynı kiloyu görmekten :( :43::43::43::43::50::50::50::50:

Durumum aşagıdaki gibi işte:

Baslangic tarihi: 01.06.2013
Baslangic kilo: 88,5
Boy: 1.62
Hedef: 62
Gecen hafta: 78.5 kg
Güncel: 76 kg
Haftalik degisim:2.5 kg
Toplam fark: 12.5 kg[/QUOTE]

ama çok normal değilmi duraklamaların.yediklerine bakılınca bence normal.kılo verirken güçlendirmeye geçmiş geri dönmüş ve akşamda kaçamak yapmışsın.bence normal hep aynı kiloyu görmen bu durumda.şimdi yapman gereken diyetine güzelce kaçamaksız devam etmen.bu hafta sınırlı izinli kullanma.suyunu yeşil çayını iç,tuz kullanma ve sebze protein günlerinde sebzeyi abartmamaya çalış.yürüyüşe devam et mutlaka vee en önemlisi kaçamak yapma artık.yerinde sayar durursun..:34:
[quote="seda_1983, post: 31831965"]Selam Kızlar, Dukan diyeti deneyimim iki defa oldu ve ikisinde de iyi kilolar verdim ama başlama tarihim hep plansız olduğu için koruma evrem ramazan ayına denk geliyordu. Oruç tuttuğum içinde malesef diyetim bozuluyordu. Bu sefer tam zamanı sanırım bugün yedinci günüm ve toplamda 3,5 kilo verdim. İnşallah bu sefer herhangi bir engelim olmaz ve güzel bir şekilde sonuçlandırırım. Dukana göre istediğim kiloya Aralık ayında ulaşıyorum ama ben hep verdiği tarihten bir ay önce istenilene ulaştım. Muhtemelen Kasım ayı gibi hedefime ulaşacağım :4: İşte size aşağıda an itibari ile durumum...

Baslangic tarihi: 02.09.2013
Baslangic kilo: 80,5
Boy: 1.75
Hedef: 65
Gecen hafta: 80.5 kg
Güncel: 77 kg
Haftalik degisim: 3.5 kg
Toplam verilmesi gereken kilocuk :15.5 kg[/QUOTE]
Hoşgeldin aramıza :29:
[quote="Handete, post: 31832235"]Herkese merhaba :) bugün itibari ile ben de aranıza katılan azimli dukan kadınlarındanım :)perşembeden beri forumu takip ediyorum ve cuma günü de kitabı alıp bir güzel hatmettim :)
Son bir yıldır biraz fazla kilo aldım ve 4-5 kiloyu saymazsak kurtulamadım. Neyse sonuçta sayenizde fena halde gaza geldim ve bugün dukanımın ilk günü.
Ama şöyle de bir sorunum var,ben haftasonu kilomu 70 olarak düşünmüştüm ve hedef kilom da 55.dukan amca bunun benim için doğru kilo olduğunu söyledi ve çıkarttığı planda 6 günlük atak önerdi.bugün tartıldığımdaysa 69.600 çıktım,bi de öyle hesapladım, atak süresi 3 gün çıktı  400 gram bu kadar farkettirir mi sizce? Ve ben ne kadar uygulamalıyım atak süresini?açıkçası düşündüğüm 70 kg kabul edip 6 gün uygulamak,diyetten sıkılmak gibi bi derdim olacağını sanmıyorum çünkü zaten eti çok severim.[/QUOTE]

Hoşgeldin canım:29:Atak süresi 10-20 kilo arası için 5 gündür aslında.Ama test yaparken başka birçok bilgiyide girdiğimizden sana uygun gördüğü 6 yı kabul et.400 gr için o kadar bir fark olmamalıydı aslında.bilgileri aynı şekilde girdmedinmi acaba.Benim tavsiyem sana söylenen ilk baştakı 6 günü uygulaman.:34:

Son düzenleme:

Hmm.. güclendirmede eklenen yeni gidalari ekleyecekmisin canim? Ekmek, meyve gibi? Benim bunlari eklemek icin bir acelem yok aslinda, ama sp+ps günlerinden usanmaya basladim.. Sebzeyi aslinda fazla tüketmiyorum, malesef salata ile gecistiriyorum.. Ama yinede hep sebze günleri olsa rahatlayacagim!

Acaba böyle güclendirme yapsam olurmu? 5ps +2sp? Aslinda seyirin bir türü biliyorum, ama bir sekilde güclendirmeye yavas gecmis olurum, ve biraz daha kg vermem mümkün olur.. Olur mu ki? Lisaaa, sendende cvp bekliyorum

Bu güne kafam hic bukadar karismamisti valla :44: ki ben güclendirmeden korkan biri degilim, ama su an celiski icindeyim..

selam canlar.. bi kac günden beri yazmadim dukana ayni devam tam gaz. En son gecen Persembe tartildim bu persembe tartilmayi düsünüyorum tekrar :) artik hafta da bir tartilmak istiyorum.

dukan amcamin hesabina göre son 3 haftama girdim ben sanmiyorum 3 hafta sonra ideal kiloma ulasmis olup 3. evreye gecebilecegime ama bakalim süpriz olsun. Dukan diyetini uyguluyorum ama yürüyüsümü yapmiyorum büyük bir eksik oldugunu biliyorum ama tembellik ve zaman darligi yüzünden ama en fazla tembellik tabi

Lina cığım,güçlendirmeye gitmiş ve dönmüş biri olarak hep söylüyorum ya gerçekten bence bu diyetin en zor evresi.Şaşırıyorsun ne yiyeceğini ve korkuyorsun yeniden kilo almaktan.Bahsettiğin şekilde yapabilirsin.Yeni eklenen gidaları yavaş yavaş eklersin hepsini birden değil.Mesela önce ekmek eklersin bir süre sonra diğerlerine geçersin sırayla yani.Bahsettiğin 5 PS+2SP güçlendirmeye geçipte hala verecek kilosu olanlar için önerilen bir yöntem zaten.Bu nedenle olur bence

Hoşgeldin aramıza

Hoşgeldin canımAtak süresi 10-20 kilo arası için 5 gündür aslında.Ama test yaparken başka birçok bilgiyide girdiğimizden sana uygun gördüğü 6 yı kabul et.400 gr için o kadar bir fark olmamalıydı aslında.bilgileri aynı şekilde girdmedinmi acaba.Benim tavsiyem sana söylenen ilk baştakı 6 günü uygulaman.[/QUOTE]

Tesekkürler :) aslında sadece kilo kısmını değiştirmiştim hesaplamada ama çok mantıklı gelmedi 2. sonuç,ben de dediğin gibi 6 gün yapmaya karar verdim.şimdilik sorunsuz gidiyor,insallah böyle devam eder.. :)

Son düzenleme:
bugünki menüm
sabah: 1 krep, peynir, 1-2 kaşık yoğurt, şekersiz çay
ara: kefir
öğlen et şiş, biraz soğan, ayran
ara 1 krep
akşam için tavuk göğsü planlıyorum. :18:

Ben şimdilik haftada 1 tartılacağım
İleride kilo vermem yavaşladığında 15 te bir tartılmayı düşünüyorum
Sık sık tartılmak azmimi ve moralimi etkiliyor

Baslangic tarihi: 10.09.2013
Baslangic kilo: 85,4
Boy: 1.63
Hedef: 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…