[sıze=3]hoşgeldiiiiinnnn[/sıze]ben de aranıza katılıyorum, yeni başlayanlara bol şanslar!
başarılar canım..inşallah beraber veririz kilocukları..:13:merhaba
kitabın sonlarına geldim, biraz da internetten araştırdım, yarın başlıyorum inşallah
malzemelerimi aldım, hatta stok yaptım diyebilirim,biraz tedirginim özellikle hafta sonları çok gezen biri olarak biraz zor olacak herhalde ama başaracağım inşallah
uzun süreli olması inşallah bıkkınlık yapmaz
burada sizlerin verdiği kiloları görmek teşvik edici oluyor
hamilileliğime kadar kilo sorunu yaşamamıştım,(13sene önce) ilk hamileliğim doğum ve 2 seneye yakın süren emzirme sürecinde 91 kilo olmuştum, yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek 1 senede 30 kilo vererek 61 kiloya indim
bir kaç sene kadar kilomu korudum ve ikinci hamilelik ve sonrası derken 82 kilo oldum, tekrar yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek 65 e kadar indim ama artık kilo almam kolay olmuştu, kışın alıp yazın vermeğe başlamıştım
son iki sene yürüyüşlerimi yapamadığım için kiloları veremedim
bugün tartıldığımda 85.4 ile kiloydum, normalde 84 küsürüm ama regl döneminde olmamdan galiba 1 kilo fazlaydım
hergün koşu bandıyla yürüyüşümü de yapacağım inşallah
aslında açık havada yürüyüşü çok seviyorum ama oturduğum yer açık hava yürüyüşü için müsait değil
teste göre 65 kilo olmam gerekiyor ama ben 60 kilo olmak istiyorum, boyum 1.63
herkese başarılar diliyorum, sağlıkla hedefimize ulaşırız inşallah...
bir arastirmacı bilgili dukanice daha geldi aramiza hosgeldi :) yoyo etkisini epey yasamissin anladigim kadariyla azmine hayran kaldim her seferinde tekrardan vermissin ama malesef geride gelmis ..dukani tam yaptiginda bunu yasayacagini sanmiyorum son diyetin dukan olsun hayirli olsun :)
başarılar canım..inşallah beraber veririz kilocukları..:13:
[sıze=3][/sıze]
Merhaba
Kitabın sonlarına geldim, biraz da internetten araştırdım, yarın başlıyorum inşallah
Malzemelerimi aldım, hatta stok yaptım diyebilirim,biraz tedirginim özellikle hafta sonları çok gezen biri olarak biraz zor olacak herhalde ama başaracağım inşallah
Uzun süreli olması inşallah bıkkınlık yapmaz
Burada sizlerin verdiği kiloları görmek teşvik edici oluyor
Hamilileliğime kadar kilo sorunu yaşamamıştım,(13sene önce) ilk hamileliğim doğum ve 2 seneye yakın süren emzirme sürecinde 91 kilo olmuştum, yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek 1 senede 30 kilo vererek 61 kiloya indim
Bir kaç sene kadar kilomu korudum ve ikinci hamilelik ve sonrası derken 82 kilo oldum, tekrar yürüyüş ve yediklerime dikkat ederek 65 e kadar indim ama artık kilo almam kolay olmuştu, kışın alıp yazın vermeğe başlamıştım
Son iki sene yürüyüşlerimi yapamadığım için kiloları veremedim
Bugün tartıldığımda 85.4 ile kiloydum, normalde 84 küsürüm ama regl döneminde olmamdan galiba 1 kilo fazlaydım
Hergün koşu bandıyla yürüyüşümü de yapacağım inşallah
Aslında açık havada yürüyüşü çok seviyorum ama oturduğum yer açık hava yürüyüşü için müsait değil
Teste göre 65 kilo olmam gerekiyor ama ben 60 kilo olmak istiyorum, boyum 1.63
Herkese başarılar diliyorum, sağlıkla hedefimize ulaşırız inşallah...
,ben guclendirmeye devam ediyorum. fazla yag yemek kalp hastasi yapar. o yuzden pek tavsiye etmiyorum. dukan atasozu hahha
neyse istahim baya acildi, sporu fazlaca yapiyorum, cunku kardesimler ingiltereye, okumaya gidecekler, bir sure kalip donecekler. o nedenle pek cok kutlama yemegine gidiyoruz, 61 sinirina gidip geliyorum. boyle aciliyomus
dukanda istah, tekrar guclendirmeye baslicam su 61 sinirina geleyim de. vucut eksikleri hemen karsilasin diye actim diyetin kemerlerini, fazla yaglanma olayini nasil kontrol edicem bakalim.
istah donuyo sahibini buluyo yine, yeni bebeciklere iyi bakin da, onlar da dukanin bilimsel bilgisinden faydalansinlar.
Kis gelsin, kiwi yemeye tekrar baslicam, harika dukan meyvesi.
Hoşgeldin canımben de aranıza katılıyorum, yeni başlayanlara bol şanslar!
Acı çehre kabızlık durumlarında günde 2-3 adet alınırsa kabızlık sorununu çözüyor ama fazlası sakıncalı dikkat etmek ve rutine bindirmemek gerekiyor.acı çehre hakkında bilgisi olan kullanan var mı acep ????
Merhaba arkadaslar sorum var size cetveli nasil yaptiniz acaba????
Canım sen bilirsinönemli olan kendini iyi hissetmen benim de uygun görülen kilo 55 ama bende açıkcası 54 ü görmeyi çok istiyorum güçlendirmeye geçmeden ama kısmet işte.baya direniyor vücut bi de motivasyonum çok düştü her an kaçamak yapabilecek moda girip çıkıyorum.o yüzden güçlendirmeye geçicem ama sp gününü 2 gün yapıcam.ödül öğünlerini de abartmıycam inşallah.
Hepimiz için hayırlısı ve bol eksili günler
Hmm.. güclendirmede eklenen yeni gidalari ekleyecekmisin canim? Ekmek, meyve gibi? Benim bunlari eklemek icin bir acelem yok aslinda, ama sp+ps günlerinden usanmaya basladim.. Sebzeyi aslinda fazla tüketmiyorum, malesef salata ile gecistiriyorum.. Ama yinede hep sebze günleri olsa rahatlayacagim!
Acaba böyle güclendirme yapsam olurmu? 5ps +2sp? Aslinda seyirin bir türü biliyorum, ama bir sekilde güclendirmeye yavas gecmis olurum, ve biraz daha kg vermem mümkün olur.. Olur mu ki? Lisaaa, sendende cvp bekliyorum
Bu güne kafam hic bukadar karismamisti valla :44: ki ben güclendirmeden korkan biri degilim, ama su an celiski icindeyim..
Hoşgeldin aramıza
Hoşbulduk
Hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?