Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar mayalı ekmekteki süt tozu bildiğimiz süt tozumu farklımı

yağsız süt tozu tatlım neskafenin yanında satılan kahve kremalarından değil... yağsız süt tozu diye netten aratabilirsin ben ilk önce gurmenetten pınarınkini aldım da 200 g 8 tl gibi birşeydi sonra başka yerden 750 g ını 13 tl gibi birşeye buldum memnunumda şu an ondan... gidahammaddeleri gibi bir siteydi. aras kargo yüzünden sorunlu geldi 2 hafta sürdü gurmenetten alacaktım baktım oda aras ile çalışıyor vazgeçtim netten almaktan aktarların yolunu tutacağım artık :)

ayyy teşekkür ederim hepinize en önce yulaf kepeğimi değiştiricem anlaşılan.Sonrada mayalı ekmek yapmak istiyorum.Denemiş olduğn tarifi paylaşırsan çok mutlu olurum.
İlginiz için teşekkür ederim.

benim artık ölçüm kalmadı alıştım sanırım mayalı ekmek yapmaya en sonuncusunu yazayım...

önce 2 yk yulaf kepeği + 2 yk buğday kepeği + 2 yk yulaf kepeği galeta karışımı + 2 yk süt tozu + yarım paket kuru maya + yarım paket kabartma tozu yada çay kaşığının ucuyla karbonat bunları iyice karıştırıyorum kaşıkla üstüne 1 çay bardağı ılık süt 2 yumurta istersen lor peyniri ve baharatlar ekle karıştır beklet yarım saat karanlık ılık bir yerde sonra kalıba döküp hemen fırına... fırında 150 derece 1 saat

merhaba kızlar
bende aranıza katılmak istiyorum, bana yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
vermem gereken 24 kilom var, atak devresini kaç gün yapmam lazım?

Canım olabilir bak bütün migroslarda ve carrefourlarda doğalsan marka var en iyisi o diyorlar ondan alıyorum hep ,hiç öyle kokusu yok.krepte yaptım ekmekte çok güzel oluyor. Bende hatta aktardan aldım ama korkudan kullanmadım midem bulanır falan diye:))

SAol canım teşekkür ederim başka almam gereken bişey varmı:)

merhaba kızlar

hoşgeldin güzelim...

ilk önce dukanın sitesinden testini yap onun verdiği güne göre başla gerçekten başlamayı iyi düşün ama yarım bırakanlar tekrar alıyorlar kiloları hemde bazısı fazlasıyla çok mutlu olacağın bir diyet ama ya hep ya hiç diye yapmak gerekiyor kararını verdiysen bizler burdayız en azından ben :) yardımcı oluruz...

Anne Kaz | Adım Adım Dukan diyeti testi

http://www.dukandiyeti.co/dukan-diyeti-testi/

Son düzenleme:
Süper olmuşsun spirochet, 11 kg da bayağı farketmişsin sanki daha çok vermişsin gibi ,çok incelmişsin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın...ve forumdaki herkes...

Süper olmuşsun spirochet, 11 kg da bayağı farketmişsin sanki daha çok vermişsin gibi ,çok incelmişsin inşallah istediğin kiloya ulaşırsın...ve forumdaki herkes...

bu gömleğimm çok çok eski 1 senedir hiç giyemedim 1 sene öncesinde de hep hırkayla giydim çok dardı ilk kez giyiyorum hemde tek başına çok farklı birşey filinta gibi olmasanda birşeyi başarmanın çok farklı bir hazzı var darısı hepimize ben insülin direnci olan pkosu olan regli düzensiz zor kilo veren biriyim. bir sürü diyet denedim hep sağlıklı beslenmeye çalıştım ne yapsam veremedim anladım ki yinede pes etmemek lazımmış bana da uygun bir diyet varmış en doğru diyet dukan diyemem ama bana en uygunu oymuş... inşallah hepimiz ulaşırız hedefimize...

elifece bir şey daha yazacaktım unutmuşum :) unuttuğumu da unutmuştum şimdi hatırladım yazayım dedim
sp gününde yeşil çayı demle ve su yerine o gün yeşil çay iç.tabii mide de problem olmuyorsa.yani 2 lt olsun içtiğin yeşil çay.ertesi gün tartıl ve _gör

selam arkadaşlar bugünkü menümü paylaşayım
sabaheynir,y.domates,y.salata,3-4 tere,maydanoz,krep
öğle:tavuk sote,yoğurt,turşu
akşam:fırında hamsi ve salata yiycam.saat 7.30 da yürüyüşümü yapcam:)
şu ana kadar içtiğim 2lt su,2 fincan yeşilçay,3 çaybardağı çay

canım dün sp günümdü bu sabah tartıldım yine 67 çıktım.ama moralimi bozmuyorum.benim problemim sabahları wc ye çıkmadan tartılıyorum.zaten düzenli çıkamadığım için biraz onunda olumsuz etkisi var.bugün 2 bardak içtim yeşilçay ama 2 lt içebileceğimi hiç sanmıyorum.zira böyle şeyler bende çarpıntı yapıyor.ilgin için sağol tatlım.bu arada bu perşembe ve cuma sp yapıp bide öle tartılcam bakak da görek

google dan artırsan bir sürü tarif var cnm tatlı tuzlu ne istersen yap.deneye deneye sende tarif üretir olacaksın :)

60 dedi kaldım 1 haftadır normal biliyorum ama yinede can sıkıcı

cnm yaklaşık 3 ay durakladım bekledim bekledim....hatırlatırım :)

merhaba kızlar

hoşgeldin nuyo spirochet gerekli açıklamayı yapmış kolaygelsin:)

henüz erken ama 2 resmimi paylaşmak istedim dukan öncesi ve dukan ortası oluyor :) inşallah dukan sonu resmimi de koyarım :)

Eki Görüntüle 858529 Eki Görüntüle 858530

harikasın arkadaşım tebrik ediyorum seni

sağol bugün idare ettim yarın mutlaka doğalsan alıyorum.Birde yağsız lor nasıl oluyor tatlı lormu acaba nereden temin edebilirim.Şimdiden teşekkür ederim.Sizlerle daha rahat gidiyor dukanlı günler...

hoşbulduk canım.
teşekkür ederim canım, şimdi verdiğin sitelere girip testi yapıp yarın sabah başlıyorum

hoşgeldin nuyo spirochet gerekli açıklamayı yapmış kolaygelsin:)

hoşbulduk canım

3 hafta demek istedin sanırım 3 ay duraklama mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…