google dan artırsan bir sürü tarif var cnm tatlı tuzlu ne istersen yap.deneye deneye sende tarif üretir olacaksın :)
cnm yaklaşık 3 ay durakladım bekledim bekledim....hatırlatırım :)
hoşgeldin nuyo spirochet gerekli açıklamayı yapmış kolaygelsin:)
harikasın arkadaşım tebrik ediyorum seni
kızlar merhaba bende bu diyet hakkında bilgi almak istiyorum bu dukan testini yapmak için siteye üyemi olmamız gerekiyor bu evreler nedir atak evresi falan,ne işe yarıyorlar,hepsinde ayrı programmı uygulanıyor?ay ne çok soru sordum,kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim acil vermem gereken 15 kg var fazlasıda avrda kısa sürede bunu vermem lazım.
merhaba
Bende yeni başladım üçüncü günümdeyim ve 15 kilo vermek istiyorum.Yeniyim ama yazdan beri bana uygunmudur diye araştırdım.Bence önce kitabını alman şart güzelce okuyup sana göremi olduğuna karar verdikten sonra iinternet yardımıyla testini yapar ve başlarsın.Burdada çok güzel motive olur devam edersin.Bir bakmışsın ki kilolar gitmiş...
Canım 10 kilo ne kadar fark etmiş maaşallah
Dukanla verirken çok orantılı veriyor insan, verdiğinden daha zayıf görünüyor bu da insana moral veriyor
Bugün dr kontrolüm vardı, tahlilleri yarın alacağım, gitmişken diyetisyene uğradım, yağdan vermişim
Güzel vermişsin aynen devam et dedi, ben dukan yaptığımı diyetisyene söylemedim
Dahiliye dr 'ye söyledim dukan yapıyorum diye, böbrek ve karaciğerlerimde sorun olmadığından emin olmak istiyorum dedim
İnşallah sorun yoktur, sağlıkla hedefimize ulaşırız inşallah...
3 hafta demek istedin sanırım 3 ay duraklama mı oldu
3 ayy yani yaklaşık 3 ay:)2 ay 27 gün durdum duran kadın oldum öylee bekledim eylem yaptım kendimce
Kilolar eylem yapmiscokk sabirliymissin ama ben olsam birakirdim hemen :/
Yumruk falanda mi etki etmedi
kızlar hındı salam yıyebılıomuyuzz lıght deıl ama normal
kızlar merhaba bende bu diyet hakkında bilgi almak istiyorum bu dukan testini yapmak için siteye üyemi olmamız gerekiyor bu evreler nedir atak evresi falan,ne işe yarıyorlar,hepsinde ayrı programmı uygulanıyor?ay ne çok soru sordum,kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim acil vermem gereken 15 kg var fazlasıda avrda kısa sürede bunu vermem lazım.
yumruk tekme tokattt hiç biri fayda etmedi :)
vakti vardı demekkii.iyiki bırakmamışım
yumruk tekme tokattt hiç biri fayda etmedi :)
vakti vardı demekkii.iyiki bırakmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?