Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım 10 kilo ne kadar fark etmiş maaşallah

Dukanla verirken çok orantılı veriyor insan, verdiğinden daha zayıf görünüyor bu da insana moral veriyor

Bugün dr kontrolüm vardı, tahlilleri yarın alacağım, gitmişken diyetisyene uğradım, yağdan vermişim

Güzel vermişsin aynen devam et dedi, ben dukan yaptığımı diyetisyene söylemedim

Dahiliye dr 'ye söyledim dukan yapıyorum diye, böbrek ve karaciğerlerimde sorun olmadığından emin olmak istiyorum dedim

İnşallah sorun yoktur, sağlıkla hedefimize ulaşırız inşallah...

Bugünkü menüm

Sabah: dukan krep, light peynir, domates, şekersiz çay, haşlanmış yumurta

Öğlen: dukan mantı, yoğurt

Akşam: fırında tavuk, yoğurt, havuç domates salatası

2 buçuk lt su, 1 nescafe, birazdan açık şekersiz çay ve maden suyu içerim

35 dk koşu bandı 323 kalori...

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende bu diyet hakkında bilgi almak istiyorum bu dukan testini yapmak için siteye üyemi olmamız gerekiyor bu evreler nedir atak evresi falan,ne işe yarıyorlar,hepsinde ayrı programmı uygulanıyor?ay ne çok soru sordum,kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim acil vermem gereken 15 kg var fazlasıda avrda kısa sürede bunu vermem lazım.

Merhaba arkadaslaar dukana 2 temmuzda basladim ve 16 eylule kadarda az buz kacamaklarla da olsa devam ettim ve 6 kilo verdim fakat okul acilinca kacamaklar birer birer artti haliyle kilolarda ve dukani biraktim .8 kasimda ise tamamen dukana geri dondum inanir misiniz sırf okulda sebze yicem sp gununu yapamicam diye cocuk gibi okuldan kacıcam o denli kararlıyım
ben aslinda et yemiyordum bu diyetle tavuk kofte yemeye basladim ama okulda cikan et tarzi yemekleri yiyemedigim icin 5 gun malesef oglen sebze yiyordum sp gunlerimi haftada 2 gun haftasonu yapmak zorunda kaliyordum kilo verme hızım feci dusmustu bu da diyeti birakmamin bir diger sebebiydi.
simdi ise subat sonuna kadar ders programim sp gunlerimi haftaici yapabilcegim tarzda cok sukur o yuzden dukana son gaz devam edicem ve tabi kacamaksiz :)

Yaşasınn Dukan!

diyettimin 16.günündeyim ve 3.700 gram vermiş bulunmaktayım üstelik aç kalmadan başlarda kilo vermem hemen çok motive etti beni inşallah böyle aynen devam eederim

merhaba
Bende yeni başladım üçüncü günümdeyim ve 15 kilo vermek istiyorum.Yeniyim ama yazdan beri bana uygunmudur diye araştırdım.Bence önce kitabını alman şart güzelce okuyup sana göremi olduğuna karar verdikten sonra iinternet yardımıyla testini yapar ve başlarsın.Burdada çok güzel motive olur devam edersin.Bir bakmışsın ki kilolar gitmiş...

sağol cnm ben onun kitabını almıştım 1-2 yıl önce ama hiç okumadım şuan yerini bile hatırlamıyorum okunmayanlar arasında kaldırmış olabilirm neyse ben bir arayayım bakayım,kuzenim dahiliye uzmanı o bana bu diyeti tavsiye etti kısa sürede sağlıklı kilo veridiryormuş dedi bugün bende araştırmaya başladım ama denemk lazım tabi,inşallah dediğin gibi olur gider kilolar

bende 3.ayımda yaptırmıştım tahlillerimi.yoğun böbrek ağrısı yaşıyordum böbreklerim zararmı gördü diye çok endişelenmiştim ama böbreklerimde bir sıkıntı olmadığını söyledi dr.beyin cerrehına yönlendirdi ve bel fıtığı çıktı :)
tahlillerimde süperdi.hele B12 de süperstarsın dedi :)yanlız ben takviye alıyordum...

tatlım benim al satırlarda yazdığım linkler var oralardan girip testini üye olmadan yapabilirsin... normalde bu diyeti çok iyi araştırmak lazım ben etrafımda çok kişiden methini ayrıntısını duyduğum halde 1 ay araştırdım okudum okudum durdum yapanların gün gün menülerini yorumlarını sıkıntılarını birde yıllar önce kitabını okumuş bir arkadaşım kitapta birşey yok dediydi belkide önyargıdan kitabı biraz geç aldım. yanlız bunca araştırma ve başlanmış bir diyet sonucu okunmuş kitap resmen tüm taşları yerine dizdi... tek karar vermen gereken şey var bunu deneyeceğim değil ben bunu yapacağım sonuna kadar diyebilmek. sonrasında herşey çorap söküğü gibi geliyor...

yumruk tekme tokattt hiç biri fayda etmedi :)
vakti vardı demekkii.iyiki bırakmamışım

sabrından dolayı tebrik ediyorum güzelim zor bir dönem hemde 3 ay... bende tartılmayı bıraktım durmadan gözümde büyümesin eğer veremiyorsam herkesten zayıflama sözleri duydukça bir umut büyüyor ama tartılıpta bünyemin bunu imdat çağrılarına dönüştürmesini istemiyorum. sabretmek gerekiyor gr oynamasamda inşallah sabrederim bende...

günaydın çıtırlar...

dün ne yedim yazayımmm

sabah: yağsız omlet + dukan ekmeği

ara: 1 havuç

öğle: kabak yemeği + köfte + dukan ekmeği

ara: 2 çarliston biber + 1 havuç + tatlandırıcılı yoğurt

akşam: hamsi tava + salata

ara: puding (yaptım yine yaa :)

günaydın dukancanlar.aşure günümüz mübarek olsun.
bugün tartıda 94,7 gördüm sonunda :))) kurban bayramının arefesinde görmüştüm en son sonrada dikkat etmeyince ancak inebildim şükür.
Dünki Menüm
Sabah:2 yumurta haşlama 1 domates salatalık açık çay,dukan ekmeğim
Öğlen:fırında hamsi
Ara (17,30 gibi):tavuk göğüs
Akşam (22,15 gibi): tavuk pirzola,tatlandırıcılı yoğurt

2-2,5 lt su,3 fincan yeşil çay,1 fincan adaçayı,1 fincan türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…