EEEEEEEEEEEsoruma tam cevap alamadım kızçeler haftanın 2 günü sp 5 günü sebze protein yapayım mı.böyle uygulayan varmı.o dediğiniz kabızlık yöntemleri bende işe yaramadı.sabah kalkar kalkmaz 2 ılık su peşine kahvaltı ederim.lahana da yedim(sinameki de sürekli içilmemesi gerek diyolar.form çayını bile en fazla 3 günde bir içerim.2/7 ritmini uygulayan yok mu kilo verdiriyormu :44:
EEEEEEEEEEEsoruma tam cevap alamadım kızçeler haftanın 2 günü sp 5 günü sebze protein yapayım mı.böyle uygulayan varmı.o dediğiniz kabızlık yöntemleri bende işe yaramadı.sabah kalkar kalkmaz 2 ılık su peşine kahvaltı ederim.lahana da yedim(sinameki de sürekli içilmemesi gerek diyolar.form çayını bile en fazla 3 günde bir içerim.2/7 ritmini uygulayan yok mu kilo verdiriyormu :44:
cnm ben kaçırmışım neden böyle bir şeyi tercih ediyorsun?
seyir de değilmiydinki :44:
canım seyirdeyimde kronik kabızlığım var ve daha çok sebze yemem gerekiyor.bende 5 gün sebze pro,2 gün saf pro yapmaya karar verdim.yavaş versemde artık napıyım kabız olunca da veremiyorum en azından sancı çekmem
haklısın cnm.aslında dukanın sınırları belli kendimize uyarlayabiliriz diye düşünüyorum ben.hayırlısı bakalım
ben güçlendirme bölümüne ufak ufak uzayayım dedim ama birde ne göreyimkimse yok orda kiloyu veren kaçmış
bende burdan devam etmek istiyorum hem sizleride takip etmiş olurum dimi :)
bu gün yediklerime gelince
sabah peynirli omlet çay
tüm gün dışardaydım diyebilirim o nedenle akşam eve gelince dukan mantı yaptım yedim.2.5lt suyumu içtim
veee bu gün 1 mandalin yedim :)))aylardan hatta 1 yıldan sonra
biraz evvel 1 bardak light sütümü içtim
bu hafta ödül yemeği yok bir meyve eklemekle başlıyorum işe ama önümüzdeki hafta ahtım var künefe yiycem
Ne güzel maaşallah ödüller gelsin artık, hak ettin
Mandalinanın tadı nasıl geldi, tatlı geldi mi?
Künefeden ne kadar yenebilir acaba, eşim heyecanla künefe yiyeceğim günü bekliyor :)
Bugün hatay sofrasının önünden geçerken canı çekti de, garibim ben yemeyince o da yiyemiyor...
haklısın cnm.aslında dukanın sınırları belli kendimize uyarlayabiliriz diye düşünüyorum ben.hayırlısı bakalım
ben güçlendirme bölümüne ufak ufak uzayayım dedim ama birde ne göreyimkimse yok orda kiloyu veren kaçmış
sabah peynirli omlet çay
tüm gün dışardaydım diyebilirim o nedenle akşam eve gelince dukan mantı yaptım yedim.2.5lt suyumu içtim
bu hafta ödül yemeği yok bir meyve eklemekle başlıyorum işe ama önümüzdeki hafta ahtım var künefe yiycem
arkadaşım çoook güzeldiiiiiiii
öyle tatlı fln gelmedi bana belkide tatlı bir mandalina değildi bilemiyorumki tadını unutmuşum :))
miktar derken ödül yemekleri bir porsiyon ana yemek ve tatlıdan oluşuyor.ikinci porsiyon yasakkk
künefeyi bazen büyük porsiyonla veriyorlar mesela ben erzurumda yemiştim tepsi gibi bişiydi porsiyonuo olmaz yani ufak bir porsiyon uygundur
Kizlar bi sorum olacak gunluk iki yemek kasigi yulaf kepegi hakkimi bir kasik yulaf kepegi bir kasik bugday kepegi olarak kullansam sorun olurmu sizce bugday kepeginin faydasi nedir.seyir evresinseym
Merhaba arkadaşlar
uzun uzun yazdıklarınızı okuyarak ve yazdan beri araştırma yaparak nihayet bende bugün dukancı oldum.Bana ve hepimize hayırlı olsun.6 gün atak ve 140 gün seyir gibi uzun bir yolum var.Sizlerle vazgeçmeyeceğime inanıyorum.Burada her sıkıntı paylaşılıyor ne güzel
sabah peynirli omlet çay
Bu konuda ne dyosun canim?Arkadaslar bse sorcam bende istahsizlk basladi 5+5 yapiyorum saf protein haftam bu hafta son uc gundr fln ya aksam ya oglen sadece yulaf kepegi goji ve yogurt karisimi yiyorum doyuruyo zaten beni baska bse yiyesm gelmiyo .mesela bugunde is yerime bu karisimi getirdm.napm et tawuk fln istemiyo canm.ACİL!!! Yorum beklyorm sizlerden öğunde et tawk gbi seyler yememem sorun olurmu???
oh ne güzel imrendim sana doğrusu daarısı bizim başımıza diycem ama galiba ben başaramayacağım.bu sabah 67 çıktım.400 g verdiydim seyirde onu da geri aldım.tabi sebze çok ekleyince napıyım böyle devam artık giderse gider.gitmezse son 2 hafta daha deniycem sonra bırakcam moralim bozuluyor.bugün sp günüm sabah krep yumurta ve peynir yedim.bugün yürüyüşe de başlıcam.bu hafta yürüycem günde 30 dk.bakalım bir değişiklik olcakmı:44:
Arkadaslar bse sorcam bende istahsizlk basladi 5+5 yapiyorum saf protein haftam bu hafta son uc gundr fln ya aksam ya oglen sadece yulaf kepegi goji ve yogurt karisimi yiyorum doyuruyo zaten beni baska bse yiyesm gelmiyo .mesela bugunde is yerime bu karisimi getirdm.napm et tawuk fln istemiyo canm.ACİL!!! Yorum beklyorm sizlerden öğunde et tawk gbi seyler yememem sorun olurmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?