aycaaycım dukan makarna ve ekmek yapabilirsiiin vazgecmene gerek yok kesinlikle :)evet doğru yapmışsın sakın bırakma benim bugün atakta dördüncü günüm bitti tam tamına 3 kilo vermişim,tabi sular gidiyor(ne kadarda suluymuşum diyorum)olsun genede moralim yüksek.Ben tatlıya düşkün değilim bana zero cola bir bardak yetiyor.Beni makarna ekmek ve çerez yememek zorluyor.hepimize kolay gelsin inşallah...
Sabrın sonu selamet eminim sende vermeye başlıyacaksın en kısa sürede
aycaaycım dukan makarna ve ekmek yapabilirsiiin vazgecmene gerek yok kesinlikle :)
sabrından dolayı tebrik ediyorum güzelim zor bir dönem hemde 3 ay... bende tartılmayı bıraktım durmadan gözümde büyümesin eğer veremiyorsam herkesten zayıflama sözleri duydukça bir umut büyüyor ama tartılıpta bünyemin bunu imdat çağrılarına dönüştürmesini istemiyorum. sabretmek gerekiyor gr oynamasamda inşallah sabrederim bende...
Canım tlbtlbhissediyorum seninle ben bu işi becereceğim hafta sonu migros rafları inecek aşağı
arkadaşlar ben lor çok seviyorum.Sizler yağsız lordan bahsediyorsunuz tatlı lor mu acaba?Nereden ne marka alıyorsunuz?
Simla hanimin ne tarifleri var siteyi incelemediysen hemen incelemelisin cidden diyette oldugunu unutuyor insan :1evet ekmeği duydumda makarna yeni duyuyorum neden olmasın şu acemiliği atayım üstümden bende ustalaşırım elbet şu dukan şefliğinde
hepimize kolay gelsin
Bir gün daha bitti...
kızartmadıysan o kadar sorun olacak problem oluşturmaz , onlarda et ürünü ama yağ oranları fazla ve katkılı oldukları için yasak.Bir daha yapmazsın olur biter...
Hamsi tavayi yagda mi yaptiniz yada disarda mi yediniz ? Onun disinda havucu her ogunde tuketmememiz gerekiyor malesef
%2 yada daha az yagli bir sutle yaparsaniz ve kaymagini alirsaniz en sagliklisi olarak ev yogurdu tabiki :)arkadaşlar bişey sormak istiyorum sütün kaymağı alınarak evde yapılan yoğurt serbestmi
Vermek istediginiz kilo miktari ne kadar ? Eger 5 kilodan daha fazla bir kilo vermek istiyorsaniz 5/2 ile daha hizli kilo verirsiniz haliyle kalcalarinizda kuculur :)merhaba kızlar uzun süredir forumda sizlerin deneyimlerini takip ediyodum en sonunda kayıt olmaya karar verdim :) sizlere sormak istediğim bi soru var. ben 1,53 boyunda 54 kiloyum ve fazlalığım kalçalarımda hafif bi göbeğim var.Kitabı okudum ama yinede danışmak istiyorum size 2/0 yöntemi işe yarıyor mu ? benim kalça erir miyani haftada 2 gün saf protein 5 gün normal beslenme
kitabın 96. Sfsinda yaziyor ama bir basim hatasi var orda her ogunde tuketmemek kosuluyla domates salatalik turp vs. Yiyebilirsiniz demis ama orda bahsettigi ps gununde her ogunde havuc pancar gibi seker orani yuksek sebzeler yemeyin olacak yani ps gununde her ogunde bunlari tuketmememiz daha dogru.tabiki de sadece aksam proteinle birlikte yemenizde sakinca yok :)Her öğünde derken, her sebze gününde mi demek istediniz, ben domatesli havuç salatasını seviyorum, sebze günümde sadece akşam yemeğinin yanında yemenin sakıncası var mı?
) kitabın 96. Sfsinda yaziyor ama bir basim hatasi var orda her ogunde tuketmemek kosuluyla domates salatalik turp vs. Yiyebilirsiniz demis ama orda bahsettigi ps gununde her ogunde havuc pancar gibi seker orani yuksek sebzeler yemeyin olacak yani ps gununde her ogunde bunlari tuketmememiz daha dogru.tabiki de sadece aksam proteinle birlikte yemenizde sakinca yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?