Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aycaaycım dukan makarna ve ekmek yapabilirsiiin vazgecmene gerek yok kesinlikle :)

aycaaycım dukan makarna ve ekmek yapabilirsiiin vazgecmene gerek yok kesinlikle :)

evet ekmeği duydumda makarna yeni duyuyorum neden olmasın şu acemiliği atayım üstümden bende ustalaşırım elbet şu dukan şefliğinde
hepimize kolay gelsin
Bir gün daha bitti...

arkadaşlar ben lor çok seviyorum.Sizler yağsız lordan bahsediyorsunuz tatlı lor mu acaba?Nereden ne marka alıyorsunuz?

yaklaşık iki haftalık bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar ,

aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz eski arkadaşlara da selamlar diyorum ve uzun süre yok oluşumun nedenlerine geliyorum:
1. nişan telaşım var ve güneş batana kadar araştırmalar yapıyorum o çarşı senin bu çarşı benim
2. okulda vize dönemine girdik ders çalışmak lazım
3. 3 haftalık duraklama beni benden aldı ( ama sanırım ben daha inatçı çıktım ve duraklamayı kırdım )

ya işte böyle . Tartıda gram oynamadığını görmek beni çok üzüyordu ama eski arkadaşların yazdıklarını okuduğum için çok da panik yapmadım ve diyeti de bozmadım bu azmimin meyvasını sanırım 2 - 3 gün sonra reglim bitince tartıya çıkınca fazlası ile alıcam en az 2 - 3 kiloluk bir oynama bekliyorum ve bu haftaki listede tebrik edilen olma adayı görüyoum kendimi şimdilik hepinize iyi geceler diliyorum ve sizi kocaman öpüyorummmm

hayatım biz sende ki değişimi gördük ve tastikledik hiç kafana takma tartı da - olmasa bile sıkılaşacaksın emin ol ve lütfen azmini kaybetme.bende çok uzun sürdü ama sizde öyle olmaz eminim heleki sen maşaallah 0 kaçamakla devamdasın

Canım tlbtlb hissediyorum seninle ben bu işi becereceğim hafta sonu migros rafları inecek aşağı

jelesec imm başarıcaz Allahın izni ile biri birimizi motiveye devam arkadaşım gör bak her şey (ama her şey)çok güzel olacak

arkadaşlar ben lor çok seviyorum.Sizler yağsız lordan bahsediyorsunuz tatlı lor mu acaba?Nereden ne marka alıyorsunuz?
evet ekmeği duydumda makarna yeni duyuyorum neden olmasın şu acemiliği atayım üstümden bende ustalaşırım elbet şu dukan şefliğinde
hepimize kolay gelsin
Bir gün daha bitti...
Simla hanimin ne tarifleri var siteyi incelemediysen hemen incelemelisin cidden diyette oldugunu unutuyor insan :1
idtanbulda cagri markette kaanlar marka var onu aliyorum lor olarak .yag orani epey dusuk :)

kızlar bildiğiniz gibi ben güçlendirmedeyim.her defasında hatırlatıyorum çünkü bazen kafamız karışabiliyor.ilk haftam ve ben bu haftaya her güne bir meyve ekledim.bu gün sp günümdü hani güçlendirmede haftanın bir günü yapıyoruz ya..sabah hiç bir şey yemedim çünkü sözde ben bu gün oruç tutacaktım :)gece geç vakitte dukan poğaça yapmıştım salatayla onu yemiştim o yüzden sabah toktum kahvaltı yapmadım oruç da tutamadım çünkü faranjitim azdı bu ara sadce bol bol ılık sıvı aldım..saat 4 gibi haşlanmış tavuk eti yedim.akşam kavrulmuş kıyma yedim biraz.yulaf kepeğimi henüz yemedim birazdan yoğurduma ekleyip yiycem.ki hiç haz etmem bu şekilde yemekten ama mecburum vakit geç oldu :)

Hamsi tavayi yagda mi yaptiniz yada disarda mi yediniz ? Onun disinda havucu her ogunde tuketmememiz gerekiyor malesef

Her öğünde derken, her sebze gününde mi demek istediniz, ben domatesli havuç salatasını seviyorum, sebze günümde sadece akşam yemeğinin yanında yemenin sakıncası var mı?

Herkese günaydın

Bugün tartılma günü

Başlangıç tarihi: 9 eylül
Başlangıç kilosu: 85.4
Hedef kilo: 60
Dukanın kaçıncı günündesin?: 67
Geçen hafta kilo: 75.2
Bu hafta kilo: 74
Boy: 1.63

Herkese günaydın kizlar benim bu haftaki yaglarim :))

Başlangıç tarihi: 27 Ekim 13
Başlangıç kilosu: 95.7
Hedef kilo: 61
Dukanın kaçıncı günündesin?: 19
Geçen hafta kilo: 90.9
Bu hafta kilo: 88
Boy: 1.72

günaydın.yine bir bildirim günü çok içler açısı değil benim durumum artık biran önce 8 li rakamları görmek istiyorum.dün oruçtum sp günümdü ama tavuk ve lorlu salata yedim ve azıcık da salatalık turşusu bugünde orucum ve işyerinde olduğum için yine tavukla salata yiyeceğim 3 gündür ps yapmış oluyorum 5+5 tamamlıyacağım

başlangıç tarihi: 23.10.2013
başlangıç kilosu:98,8
hedef kg:70
geçen hafta kg:95,6
güncel kg:94,5
boy :1,72
fark:1,100

Başlangıç tarihi: 31 Ekim 13
Başlangıç kilosu: 63
Hedef kilo: 56
Dukanın kaçıncı günündesin?: 14
Geçen hafta kilo: 60
Bu hafta kilo: 60
Boy: 1.61

regl dönemim yaklaştı sanırım ondan dolayı biraz durakladım

Günaydın Herkese,

Bu hafta biraz zayıfladım.İnşallah böyle devam eder. Bozmadan devam edicem....:)))

Başlangıç tarihi: 22 Ekim 2013
Başlangıç kilosu: 68
Hedef kilo: 58
Dukanın kaçıncı günündesin?: 24
Geçen hafta kilo: 65
Bu hafta kilo: 64.10
Boy: 1.68

merhaba kızlar,

Ben de 27 Ekim gününden beri Dukan diyeti yapıyorum.
Aranıza katılabilir miyim?

Dukan diyeti ile tanıştığım için öyle mutluyum ki, yolu yarıladım.
Pantolonlarım düşüyor:)
Geçtiğimiz hafta yaklaşık bir hafta boyunca gram kilo verememiştim.
Dün sabah tartıldığımda birden 900 gram eksildiğini görünce daha da heveslendim.
İnşallah yavaş yavaş bile olsa kilo vermelerimiz devam eder...

Başlangıç tarihi: 17 Ekim 2013
Başlangıç kilosu: 77,4
Hedef kilo: 62,5
Dukanın kaçıncı günündesin?: 28
Geçen hafta kilo: 70,9
Bu hafta kilo: 70,0
Boy: 1.63

Son düzenleme:
merhaba kızlar

yoklamaya katılayım dedim.

başlangıç tarihi:07.05.2013
başlangıç kilosu:75kg
hedef kilo:60
geçen hafta kilo:60,200
güncel kilo:59
boy:1.60

Son düzenleme:
merhaba kızlar uzun süredir forumda sizlerin deneyimlerini takip ediyodum en sonunda kayıt olmaya karar verdim :) sizlere sormak istediğim bi soru var. ben 1,53 boyunda 54 kiloyum ve fazlalığım kalçalarımda hafif bi göbeğim var.Kitabı okudum ama yinede danışmak istiyorum size 2/0 yöntemi işe yarıyor mu ? benim kalça erir mi yani haftada 2 gün saf protein 5 gün normal beslenme

Masallah herkes cok guzel kilo vermis ben tartiyi kaldirmistim surekli tartiliyorum diye :)
Sabahta gec kalinca tartilamadim haftaya aranizdayim :) 134 gundur dukanlayim ama kacamaklar sagolsun devasa bir kilo veremedim neyse saglik olsun ben suanda mutluyum ve 2 ay kendime ciddi anlamda soz verdim kacamagi aklimdan bile gecirmiyorum insallah boyle de devam eder

arkadaşlar bişey sormak istiyorum sütün kaymağı alınarak evde yapılan yoğurt serbestmi
%2 yada daha az yagli bir sutle yaparsaniz ve kaymagini alirsaniz en sagliklisi olarak ev yogurdu tabiki :)
Vermek istediginiz kilo miktari ne kadar ? Eger 5 kilodan daha fazla bir kilo vermek istiyorsaniz 5/2 ile daha hizli kilo verirsiniz haliyle kalcalarinizda kuculur :)
Her öğünde derken, her sebze gününde mi demek istediniz, ben domatesli havuç salatasını seviyorum, sebze günümde sadece akşam yemeğinin yanında yemenin sakıncası var mı?
kitabın 96. Sfsinda yaziyor ama bir basim hatasi var orda her ogunde tuketmemek kosuluyla domates salatalik turp vs. Yiyebilirsiniz demis ama orda bahsettigi ps gununde her ogunde havuc pancar gibi seker orani yuksek sebzeler yemeyin olacak yani ps gununde her ogunde bunlari tuketmememiz daha dogru.tabiki de sadece aksam proteinle birlikte yemenizde sakinca yok :)

Son düzenleme:

Cevap için teşekkür ederim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…