Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Garfıeld bende94 ten 85 e dusmustm dukanla ıkı ay once sımdı 88 oldum...bende yarın baslıım dıyorm yaklask senle aynı kilodayz, bırlkte paslamıs olalım

Kizlar diyete yeni başladım. Atak evresindeyim. Aşırı şekilde başım ağrıyor. En belirgin yanetkisi sanirim..yaşayanlar olmuştur. :44:

tatlım bende de olmuştu
hatta geçen hafta yumruk harekatı yaptım :) tekrar oldu
sanırım saf protein yan etkisi :)
seyire geçince düzelir

bende bugun bu siteye katildim. dun diyete basladim.umarim basarabilirim. 87.8 ile basladim. hic bukadar kilo almamistim

hoş geldin bol şans bol - ler :)

:-* Tamm canım cok saoL.bana her ikiside uzak zaten ama benim burada bulunmuyor mecbur qittigimde alıyorum.hatta Yulaf kepeğini ararken yenimahalledeki Carrefoura baktım yoktu.metronun önünden geçerken esim dedi metroda varmıdır diye girip bakmadık.bidaha gittiğimde oraya bakayım. :)

Aynen benimde geciktirdi 1 hafta kadar hatta bende endişelendim çünkü normalde hiç gecikmezdi. Metabolizma sarsılıyor sanırım
ben de gecikme olmadı ama o nasıl sancı o nasıl ağrı =( doğumdan sonra 16 ay regl olmamıştım; 2 aydır oluyorum hiç bu kadar sancı çekmemiştim; ödem yapmasın diye de ağrı kesici bile içmedim. atak evresiyle giden göbikim reglle yeniden geldi inşallah ödemdir =( gerçi haftasonu hiiiç diyet uygulayamadım. dukan sen beni affet hayatım..
Kizlar diyete yeni başladım. Atak evresindeyim. Aşırı şekilde başım ağrıyor. En belirgin yanetkisi sanirim..yaşayanlar olmuştur. :44:
ben de aşırı baş ağrısı, fena çarpıntı ve ağız kokusu yapmıştı. şimdi seyirde düzeldi. sebze günlerinde boll sebze yiyorum koku yapmasın diye.. bi de fena ter yaptı :S
en güzeli perşembeleri hep beraber forumca tartılmak çok zevkli oluyor. ama şu da gerçek seyirin ilk haftası akşam 68 çıkıosam sabah 65 çıkıodum o kısım da zevkli.. şimdi o kdar oynamıyor tabii.
bende bugun bu siteye katildim. dun diyete basladim.umarim basarabilirim. 87.8 ile basladim. hic bukadar kilo almamistim

Garfıeld bende94 ten 85 e dusmustm dukanla ıkı ay once sımdı 88 oldum...bende yarın baslıım dıyorm yaklask senle aynı kilodayz, bırlkte paslamıs olalım
hoş geldiniz efendimm

en iyisi metro hem kiloluk alabilirsen daha iyi ; çünkü süt tozu, yulaf kepeği ve tatlandırıcı bizim olmazsa olmazımız kek poğaça yapınca insanın gözü doyuyor; e ekmekle tost yapıyoruz bolca

Haklısın.keyifli hale getirmek en iyisi sıkılmamak ve kaçamak Yapmamak icin .bide ben cok seviyorum hamur isiyle uğraşmayı resmen stresimi öyle atıyorum.kac gündür zor sabrettim esimle oğluma dun pogaca yaptım.oda alışkın artık bundan sonra tatlı falan yok bu evde diyorum yazık eşimde cok sever tatlıyı :)

ilkayın dukan lezzetleri ve dukantariflerim sitesini ziyaret etmelisin. biz eşimle dukan kakaolu kek yiyoruz =) cheesecake bile yaptım. hele ki burda bir arkadaşın kurabiye tarifi var on numara. içinde kepek de yok; otur tepsinin başına bitir yani o derece =) yazayım istersen belki o da yazmıştır.

kendisinden alıntı yapıyorum affetsin beni..

1.5 ymk kaşığı tatlandırıcı, 1 yumurta, 4 ymk kaşığı süt tozu, 1 ymk kaşığı silme mısır nişastası; isteğe bağlı aroma veya 1 tatlı kaşığı kakao. hepsini çırpıp yağlı kağıtlı tepsiye 1er kaşık dök, önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10 dakika pişir, sonra kapağını aralayıp soğumaya bırak.
sonra yanınıa neskafenı yap ohh mis..

Son düzenleme:
reglin 2. günü resmen 1.2 kg aldım dukan yapmama rağmen. Bakalım atacak mıyım yoksa böyle mi devam etcek. Ufff bozdu moralimi . Hiç kaçamakta yapmadım...

tam iki yıl önce dukan diyeti yaparak 2.5 ayda 18 kg verdim. 6 ay kilomu koruduktan sonra doğum yaptım ee tabi verdiğim kilolar misliyle hoop geri geldi.tekrar başlamak istiyorum ama rahatlığa öylesine alışmışki vücut haftalardır cesaret edemiyorum. 2 yıl önce bu sitedeki paylaşımlar sayesinde kilo verirken o kadar rahattıkki. şimdi tamamen unuttum herşey sil baştan. acaba herşey aynımı yani yaptığımız şeyler diyet evreleri yulaf kepeği ölçüsü vs. kitabım var ama değişen yada eklenen bişi varmı asıl merak ettiğim bu.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

yoğurt neyi kesiyor arkadaşlar...

yoğurt regli keser azaltır erken bitirir her bünye ayrı ama benim vaktiyle regl olmadığımda gittiğim doktorlarım bile derdi zaten 3 gün sürüyordu 3 gün yoğurt yeme... bende süt ürünlerini azaltırdım sanırım ben yanlış anladım hafif sütlü tatlılar yerine şerbetli tatlılara atladıydım :) ama yoğurt kesin... tecrübeyle de sabit... benim reglim herşeyden etkileniyor gerçi başlayacağı gün ağrı kesici kas gevşetici filan bile alsam direk o gün kesilir 2 gün sonra başlar oda az olur... o yüzden benim regl dönemim herşeye cısss baktığım bir dönem...

inşallah olacak gel pazartesi geeel geeeeeeeeeeeeellllllll :)

pazar günü de evde gebelik testi yapıcam zaten doğum günüm belki bana hediye vermek ister orda belli olur ama acaba yapmasam mı eğer yoksa bu kezde pazarım 32. yaş günüm zehir olacak :44: üfff ne yaşlanmışım yaaa

ben kaç günün sürdüğüm sefası adına bugün sp günü yapıyorum sabah açılışı kefirle yaptık haftanın 1 günü sp gününe sadık kalmak istiyorum.

hibiskusu ben çok sevdim ama şu an riskli olabilir diye içmiyorum malum regl iken coşturuyor ama sen iç güzelim tatlandırıcı ekle extra tarçın koy karanfil koy yinede iç...

yeni gelen baya arkadaşımız var hoşgeldiniz diyorum...

dukan diyeti yapanların bugün bildirim günleri... atak evresinde olanlar hariç 1. belirliyoruz. 1. mizden önerilerini neler yaptığını öğreniyoruz... bize sonraki hafta 1. olabilmek için tiyolar veriyor atak evresinde olanlarda yazsınlar bilgilerini nasılsa dukan 2 günlük bir diyet değil uzunca bir zaman beraberiz... katılmak isteyen aşağıdaki bilgileri yazar listeye dahil olur...

başlangıç tarihi:
başlangıç kilo:
hedef kilo:
kaçıncı gündesin:
geçen haftaki kilo:
güncel kilo:
boy:

bir arkadaşımız değişiklik var mı diye sormuş... ben başlamadan kitabı okumuşsundur ama tekrar okumanı öneririm... ayrıca çoğu yerde yeni güncelleme olarak 1 yk zeytinyağı kullanabileceğimiz söyleniyor yine kabızlık problemine özel bir durum yoksa 1 tk... sonra yine kabızlık durumuna özel ps günlerinde sabah aç karnına 1 adet küçük kivi yenebiliyor... yine bak araştır netten takıldığın birşey olursa sor...

reglin 2. günü resmen 1.2 kg aldım dukan yapmama rağmen. Bakalım atacak mıyım yoksa böyle mi devam etcek. Ufff bozdu moralimi . Hiç kaçamakta yapmadım...
Sen mi ben mi yaa. Bildirim yapmicam işte kustum... 66.8... yarin bugün olcam şiştim de şiştim. Geçer dimi yaa çok sinirim bozuk. Sirf haftasonu kaçırdım diye 3 gündür sp yapıyorum. Gidakliyorummm

Aman haa bitki cayi sakin

Başlangıç tarihi : 25.02.2014

Başlangıç kilo : 81

Kaçıncı gün : 23

G. haftaki kilo : 78,1

Güncel kilo : 77,4

Giden kilo : 0,7

Top. giden kilo : 3,6

Hedef kilo : 61

Boy : 1,59

başlangıç tarihi: 24/02/2014
başlangıç kilo: 69,9
hedef kilo:60
kaçıncı gün:22
geçen haftaki kilo:65,8 (hatırlamıyorumm)
güncel kilo:66,8
boy:1,70

2 gündür wc de yok; ohh... regl olunacak ohh miiss... bir de akşamları ciğer ya da kırmızı et yemicem sindiremediğimi anladım yani.. köfte tavuk en iyisi..

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 59
Gecen haftaki kilo :85.0
Güncel kilo:84.3
Hedef kilo : 75
Boy :1.71

Bu persembe tartilmama karari almistim. Cunku 6 aydir regl olmuyodum ve sali gunu regl oldum bu sabah daha 3. Gunu yani . Davul gibi sisirdi beni meret. Oyuzden haftaya kadar bekle dilek dedim kendime ama sabah tartiyla goz goze gelince dayanamadim 😊😊😊 resmen regliyken 700 gr vermisim 😊😊😊 1.5 yildir gormedigim 84u gordum 😊😊😊 cok guzel bir sabahhhh 😊😊😊😊

Son düzenleme:
Başlangıç tarihi 11.03.2014. Başlangıç kilo. 78. Kaçıncı gün 10. Geçen haftaki kilo 76. Güncel kilo 75.9. Hedef kilo 65. Boy 1.65 pek bi ilerleme kaydedemesemde listeye bir bulaşayım dedim sanırım vücudum dukana direniyor bende inat ettim bırakmıyorum :)) inşallah yeni haftada benim inadım yenerde bol bol kilo kaybetmiş olurum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım belki kuzu ciğeri yiyorsan o yağlı oluyor direk depo yapıyorsundur birde akşam olunca...

tavuk ve balık akşam için süper öğünlerde işte denk getirebilirsek...

ooo gözün aydın darısı 70 lere...

atakta yol katetemediğine göre çok ödemin yokmuş... ayrıca seyire geçişte duraklama normal kendine biraz zaman ver... dukanla elbet olacak biraz sabır...

ooo gözün aydın darısı 70 lere...

Aminnnn kuzumm aminnn :) 84 u gormeyeli yillar olmus hemde adet doneminde gormem beni 2 kat mutlu etti :) hibiskus ise yaradi sanirim. Sen var yaaa sennnn. IYIKI VARSIN SENNNNNN 😚😚😚😍😍😍😚😚😚😊😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…