Kizlar diyete yeni başladım. Atak evresindeyim. Aşırı şekilde başım ağrıyor. En belirgin yanetkisi sanirim..yaşayanlar olmuştur. :44:
bende bugun bu siteye katildim. dun diyete basladim.umarim basarabilirim. 87.8 ile basladim. hic bukadar kilo almamistim
:)) Süt tozunu metrodan aldım bildiğim kadarıyla kipada da varmış yalnız ararken kahve reyonuna bakma pasta malzemelerine bak. Tatlandırıcı almadım henüz. Ama kek yapmak istiyorum bir iki güne alırım o da metro da vardır ama gidemem. Bir arkadaşım eczanelerde de olduğunu söledi oraya bakıcam.
ben de gecikme olmadı ama o nasıl sancı o nasıl ağrı =( doğumdan sonra 16 ay regl olmamıştım; 2 aydır oluyorum hiç bu kadar sancı çekmemiştim; ödem yapmasın diye de ağrı kesici bile içmedim. atak evresiyle giden göbikim reglle yeniden geldi inşallah ödemdir =( gerçi haftasonu hiiiç diyet uygulayamadım. dukan sen beni affet hayatım..Aynen benimde geciktirdi 1 hafta kadar hatta bende endişelendim çünkü normalde hiç gecikmezdi. Metabolizma sarsılıyor sanırım
ben de aşırı baş ağrısı, fena çarpıntı ve ağız kokusu yapmıştı. şimdi seyirde düzeldi. sebze günlerinde boll sebze yiyorum koku yapmasın diye.. bi de fena ter yaptı :SKizlar diyete yeni başladım. Atak evresindeyim. Aşırı şekilde başım ağrıyor. En belirgin yanetkisi sanirim..yaşayanlar olmuştur. :44:
en güzeli perşembeleri hep beraber forumca tartılmak çok zevkli oluyor. ama şu da gerçek seyirin ilk haftası akşam 68 çıkıosam sabah 65 çıkıodum o kısım da zevkli.. şimdi o kdar oynamıyor tabii.Ya çok tatlisin:)ben de ordan bi 38 beden alayimkitabı okudum ama hepsini değil. Okuduğum kısımda her gün hatta her saat tartil diyordu.onu atak için söylemiştir belki...artık öyle yapayım bari. Yine de dönmek yok diyetten.
bende bugun bu siteye katildim. dun diyete basladim.umarim basarabilirim. 87.8 ile basladim. hic bukadar kilo almamistim
hoş geldiniz efendimmGarfıeld bende94 ten 85 e dusmustm dukanla ıkı ay once sımdı 88 oldum...bende yarın baslıım dıyorm yaklask senle aynı kilodayz, bırlkte paslamıs olalım
:-* Tamm canım cok saoL.bana her ikiside uzak zaten ama benim burada bulunmuyor mecbur qittigimde alıyorum.hatta Yulaf kepeğini ararken yenimahalledeki Carrefoura baktım yoktu.metronun önünden geçerken esim dedi metroda varmıdır diye girip bakmadık.bidaha gittiğimde oraya bakayım. :)
ben de gecikme olmadı ama o nasıl sancı o nasıl ağrı =( doğumdan sonra 16 ay regl olmamıştım; 2 aydır oluyorum hiç bu kadar sancı çekmemiştim; ödem yapmasın diye de ağrı kesici bile içmedim. atak evresiyle giden göbikim reglle yeniden geldi inşallah ödemdir =( gerçi haftasonu hiiiç diyet uygulayamadım. dukan sen beni affet hayatım..
ben de aşırı baş ağrısı, fena çarpıntı ve ağız kokusu yapmıştı. şimdi seyirde düzeldi. sebze günlerinde boll sebze yiyorum koku yapmasın diye.. bi de fena ter yaptı :S
en güzeli perşembeleri hep beraber forumca tartılmak çok zevkli oluyor. ama şu da gerçek seyirin ilk haftası akşam 68 çıkıosam sabah 65 çıkıodum o kısım da zevkli.. şimdi o kdar oynamıyor tabii.
hoş geldiniz efendimm
en iyisi metro hem kiloluk alabilirsen daha iyi ; çünkü süt tozu, yulaf kepeği ve tatlandırıcı bizim olmazsa olmazımızkek poğaça yapınca insanın gözü doyuyor; e ekmekle tost yapıyoruz bolca
Haklısın.keyifli hale getirmek en iyisi sıkılmamak ve kaçamak Yapmamak icin .bide ben cok seviyorum hamur isiyle uğraşmayı resmen stresimi öyle atıyorum.kac gündür zor sabrettim esimle oğluma dun pogaca yaptım.oda alışkın artık bundan sonra tatlı falan yok bu evde diyorum yazık eşimde cok sever tatlıyı :)
yoğurt neyi kesiyor arkadaşlar...
Ssssss olumsuz dusuncelerin hepsini kafamizdan derhalll def ediyoruz.. hersey yolunda ve hersey cooookk guzel olacakkk. Bebis gelsinde glirken getirdigi kilolari zevkle veririrz yine :))))))
Dogru soluyosun cok yogun oldugum soylenemez normal seyrinde. Ben hibiskus demliim burnumu tikiip icim ( alisamadim tadina bi turlu biliyosun)
Aksam yemegide yiyemedim. 2 kasik kepek hakkimla bi guzel tatli krep yaptim icinede cikolata sos. Oturdum bi tabak tatli yedim gozum acildi valla 😁😁
Sen mi ben mi yaa. Bildirim yapmicam işte kustum... 66.8... yarin bugün olcam şiştim de şiştim. Geçer dimi yaa çok sinirim bozuk. Sirf haftasonu kaçırdım diye 3 gündür sp yapıyorum. Gidakliyorummmreglin 2. günü resmen 1.2 kg aldım dukan yapmama rağmen. Bakalım atacak mıyım yoksa böyle mi devam etcek. Ufff bozdu moralimi . Hiç kaçamakta yapmadım...
inşallah olacak gel pazartesi geeel geeeeeeeeeeeeellllllll :)
pazar günü de evde gebelik testi yapıcam zaten doğum günüm belki bana hediye vermek ister orda belli olur ama acaba yapmasam mı eğer yoksa bu kezde pazarım 32. yaş günüm zehir olacak :44: üfff ne yaşlanmışım yaaa
ben kaç günün sürdüğüm sefası adına bugün sp günü yapıyorum sabah açılışı kefirle yaptık haftanın 1 günü sp gününe sadık kalmak istiyorum.
hibiskusu ben çok sevdim ama şu an riskli olabilir diye içmiyorum malum regl iken coşturuyorama sen iç güzelim tatlandırıcı ekle extra tarçın koy karanfil koy yinede iç...
başlangıç tarihi: 24/02/2014
başlangıç kilo: 69,9
hedef kilo:60
kaçıncı gün:22
geçen haftaki kilo:65,8 (hatırlamıyorumm)
güncel kilo:66,8
boy:1,70
2 gündür wc de yok; ohh... regl olunacak ohh miiss...bir de akşamları ciğer ya da kırmızı et yemicem sindiremediğimi anladım yani.. köfte tavuk en iyisi..
Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 59
Gecen haftaki kilo :85.0
Güncel kilo:84.3
Hedef kilo : 75
Boy :1.71
Bu persembe tartilmama karari almistim. Cunku 6 aydir regl olmuyodum ve sali gunu regl oldum bu sabah daha 3. Gunu yani . Davul gibi sisirdi beni meret. Oyuzden haftaya kadar bekle dilek dedim kendime ama sabah tartiyla goz goze gelince dayanamadim 😊😊😊 resmen regliyken 700 gr vermisim 😊😊😊 1.5 yildir gormedigim 84u gordum 😊😊😊 cok guzel bir sabahhhh 😊😊😊😊
Başlangıç tarihi 11.03.2014. Başlangıç kilo. 78. Kaçıncı gün 10. Geçen haftaki kilo 76. Güncel kilo 75.9. Hedef kilo 65. Boy 1.65 pek bi ilerleme kaydedemesemde listeye bir bulaşayım dedim sanırım vücudum dukana direniyor bende inat ettim bırakmıyorum :)) inşallah yeni haftada benim inadım yenerde bol bol kilo kaybetmiş olurum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ooo gözün aydın darısı 70 lere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?