Aminnnn kuzumm aminnn :) 84 u gormeyeli yillar olmus hemde adet doneminde gormem beni 2 kat mutlu etti :) hibiskus ise yaradi sanirim. Sen var yaaa sennnn. IYIKI VARSIN SENNNNNN 😚😚😚😍😍😍😚😚😚😊😊😊
kuzuya ait hiçbir şeyi sevmem ben bööyykkkdanaydı ama bence kırmızı et ağırlık yapıo
çok kıskanıom seni bacımm
aaaa ne güzel kuzu sevmemen ben bayılırım yahubelki sindirim sistemin zorlanıyordur kırmızı ette... sadece ps günlerinde yeşillik roka tere marulla filan ye istersen kırmızı eti yanında bunca yeşillikle zorlamaz seni :)
çok sevindim senin adına çünkü bende düzenli adet göremeyen kiloda da tavan yapmış biri olarak dukanı neden daha önce keşfedemedim modundayım. yemin ederim sana 3 sene 5 sene önce yapmış olmayı çok isterdim hatta 3-5 ay öncesi bile olur yeterki kurtulaymışım kilomdan ve gerçekten sağlıklı olmanın ne demek olduğunu farkettim kilo gittikçe taşlar kendiliğinden oturuyor çünkü... inşallah sende yaşarsın bunu yaşın daha genç... bak 1 haftadır kaçamağın dibine vurdum gündüz yediklerimi hesap edemiyorum ama akşamına hemen sıfır yağ sebze yemeği ve tavuk ile dengelemeyi öğrendim. 73 te de kaldım ama zaten 72 den 73 e 1 kg serum yediğimde çıkmıştım... dünde iyice açılan boğazımın önüne durarak sp yaptım 72,5 u kabız olmama rağmen gördüm bu mucize gibi bir diyet... hibiskusu içmeyi çok isterdim ama olaki bebiş varsa ona yavaş yavaş öğreteyim dün dukan amcasının saf proteini ile tanıştı bunu baya bir sürede hazmedecek eminim :)))) sen benim yerime iç artık
sende iyiki varsın kuzucum...
başlangıç tarihi: 09/02/2014
kaçıncı gün: seyirde 37
boy:1.65
başlangıç kilo: 65
geçen haftaki kilo: 60,6
bu haftaki kilo: 61,9
hedef: 53
1,3 kg almışım nasıl ama. Ağzıma bir tane bile kaçamak koymadım suyumu içiyorum sporumu yapıyorum yeşil çay tüketiyorum ama yok yani..
Cuma gününden beri korkunç bir şişkinlik var dün doktora gitmek zorunda kaldım artık bi dolu mide ilacı gaz giderici bilmemne. Bıktım bu ne ya bi de üzerine regl olcam onun derdi sanırım bu.. Yaramıyo mu bu diyet bana hiç kilo veremicek miyim nolcak acaba artık of
Iste beklenen an ve beklenen cevaplar... normal hayata hafiften donus yapmaya baslayip kilo almiyo olmana en azz senin kadar seviniyorum canim benimm. Oyle komplo teorileri okudumki yok 3 kati aldim yok 5 kati aldim diye ...
Bu bebiste gelsin ama artik yaa 😊😊😊
merhaba bugun dukanda ucuncu gunum ilk defa tartıldım 72 ile baslamısıtım tartı 68 i gösteriyodu sabah sok oldum bu kadar olamaz nasıl oldu anlamadım.ama kızlar ilk gunden beri felaket ishalim var kabızlıga neden olan dukan bende ishal yaptı.biyerlerde yanlısmı yapıyorum acaba niye ishal oldum ben sızce?bu arada atagın 3. gunundeyim
Merhaba Arkadaşlar
Ben siteye ilk kez bugün giriş yaptım.Siteyi çok beğendim.Malum yaz geliyo hepimiz bi diyet telaşına düştük . Ben de daha önce biraz denemeye çalışıp tüm denemelerimde olduğu gibi yarım bıraktığım dukan diyetine yeniden başladım.Umarım bu sefer başarırım. Belki burdan biraz destek alırım düşüncesindeyim.Şu anda 68 kiloyum tavsiyelerinize oldukça fazla ihtiyacım var.Desteğinizi esirgemeyin...Şimdilik Hoşçakalın
merhaba bugun dukanda ucuncu gunum ilk defa tartıldım 72 ile baslamısıtım tartı 68 i gösteriyodu sabah sok oldum bu kadar olamaz nasıl oldu anlamadım.ama kızlar ilk gunden beri felaket ishalim var kabızlıga neden olan dukan bende ishal yaptı.biyerlerde yanlısmı yapıyorum acaba niye ishal oldum ben sızce?bu arada atagın 3. gunundeyim
listemiz biraz eksik ama daha fazla geciktirmenin alemi yok... ozlemceycey bu haftaki birincimiz ve kayramerve yada mervikoo çok yakın 1,4 kg vermiş eh ikisinden de dinleyelim neler yaptınız bu hafta????
Eki Görüntüle 1031043 Eki Görüntüle 1031044
Evet hemşerimle burun farkımız var :))
Bu kadar çok gitmesini ilk seyir haftam olmasına bağlıyorum. Bir de her insanın direnç gösterdiği bir kilo var. Uzun süre o kiloda kalabilir ve diyet duraklayabilir. Benimki 67. O günlere de hazırlıklıyım tabiki. Bir lokma kaçamak yapmadım ve dukan amcamın sözünden hiç çıkmadım.
Herkese sevgiler bol - 'ler...
sabahtan beri araştırıyorum bir sürü soru cevap okudum ama şu çağlayı sebzeden sayan yok halbuki yeşil şeker desen yok ne olurdu yani dukan amcam çağlaya bir geçit verseydin... güçlendirmedeki meyve hakkımı çağlada kullandım ama keşke sebze yerine geçeydi
Allah hepinize kolaylık versin arkadaşlar yaz geliyor lütfen kaçamak yapıp seyirinizi uzatmayın çünkü yazın baştan çıkaracak çok şey var hedefinize kısa sürede ulaşırsanız güçlendirmede az da olsa yemek insanı kandırıyor...
Çaģla demişken bir hamilelik anım geldi aklıma. Çağlalar çıktı geberiyorum ama onun için delircem yemezsem. Diger yandan da kusmalar devam ediyor. 16. Haftaya kadar kustum çünkü. Eşim kızıyordu yememe kusuyorum diye. Ben de işten erken çıkıp aldım 1 kilo Çağla, geldim eve. Aldım koca bir kova da önüme. Yedim yedim kustum... yedim yedim kustum 😊 ne manyaklik... alllahın bedene verdiği en keyifli delilik hamilelik... nasib eylesin herkeseçok duygulandimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?