canım belki kuzu ciğeri yiyorsan o yağlı oluyor direk depo yapıyorsundur birde akşam olunca...
tavuk ve balık akşam için süper öğünlerde işte denk getirebilirsek...
Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 59
Gecen haftaki kilo :85.0
Güncel kilo:84.3
Hedef kilo : 75
Boy :1.71
Bu persembe tartilmama karari almistim. Cunku 6 aydir regl olmuyodum ve sali gunu regl oldum bu sabah daha 3. Gunu yani . Davul gibi sisirdi beni meret. Oyuzden haftaya kadar bekle dilek dedim kendime ama sabah tartiyla goz goze gelince dayanamadim 😊😊😊 resmen regliyken 700 gr vermisim 😊😊😊 1.5 yildir gormedigim 84u gordum 😊😊😊 cok guzel bir sabahhhh 😊😊😊😊
Bigun dukanda ikinci gunum felaket basim agriyor dunden beri.dukandanmidir acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 59
Gecen haftaki kilo :85.0
Güncel kilo:84.3
Hedef kilo : 75
Boy :1.71
Bu persembe tartilmama karari almistim. Cunku 6 aydir regl olmuyodum ve sali gunu regl oldum bu sabah daha 3. Gunu yani . Davul gibi sisirdi beni meret. Oyuzden haftaya kadar bekle dilek dedim kendime ama sabah tartiyla goz goze gelince dayanamadim 😊😊😊 resmen regliyken 700 gr vermisim 😊😊😊 1.5 yildir gormedigim 84u gordum 😊😊😊 cok guzel bir sabahhhh 😊😊😊😊
Başlangıç tarihi: 05.03.2014
Başlangıc kilo: 80.500
Kaçıncı gün : 15. Gün
Gecen haftaki kilo :76.800
Güncel kilo: 75.400
Hedef kilo : 60
Boy :1.66
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başlangıç tarihi: 05.03.2014
Başlangıc kilo: 80.500
Kaçıncı gün : 15. Gün
Gecen haftaki kilo :76.800
Güncel kilo: 75.400
Hedef kilo : 60
Boy :1.66
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya nasıl verionuz bu kadar =( vallahi tebrikk
Heeyyy hemen hemen aynı gidiyoruz
kuzuya ait hiçbir şeyi sevmem ben bööyykkkdanaydı ama bence kırmızı et ağırlık yapıo
çok kıskanıom seni bacımm
başlangıç tarihi: 09/02/2014
kaçıncı gün: seyirde 37
boy:1.65
başlangıç kilo: 65
geçen haftaki kilo: 60,6
bu haftaki kilo: 61,9
hedef: 53
1,3 kg almışım nasıl ama. Ağzıma bir tane bile kaçamak koymadım suyumu içiyorum sporumu yapıyorum yeşil çay tüketiyorum ama yok yani..
Cuma gününden beri korkunç bir şişkinlik var dün doktora gitmek zorunda kaldım artık bi dolu mide ilacı gaz giderici bilmemne. Bıktım bu ne ya bi de üzerine regl olcam onun derdi sanırım bu.. Yaramıyo mu bu diyet bana hiç kilo veremicek miyim nolcak acaba artık of
Dukan diyeti yaparken ishal olan nadir insanlardan biri olacağım sanırım.millet kabiz oluyo bnde 2 gün çıkmadım tuvalete kabizmi oluyorum derken bugün ishal olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?