Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım belki kuzu ciğeri yiyorsan o yağlı oluyor direk depo yapıyorsundur birde akşam olunca...

tavuk ve balık akşam için süper öğünlerde işte denk getirebilirsek...

kuzuya ait hiçbir şeyi sevmem ben bööyykkk danaydı ama bence kırmızı et ağırlık yapıo

çok kıskanıom seni bacımm

başlangıç tarihi: 09/02/2014
kaçıncı gün: seyirde 37
boy:1.65
başlangıç kilo: 65
geçen haftaki kilo: 60,6
bu haftaki kilo: 61,9
hedef: 53

1,3 kg almışım nasıl ama. Ağzıma bir tane bile kaçamak koymadım suyumu içiyorum sporumu yapıyorum yeşil çay tüketiyorum ama yok yani..

Cuma gününden beri korkunç bir şişkinlik var dün doktora gitmek zorunda kaldım artık bi dolu mide ilacı gaz giderici bilmemne. Bıktım bu ne ya bi de üzerine regl olcam onun derdi sanırım bu.. Yaramıyo mu bu diyet bana hiç kilo veremicek miyim nolcak acaba artık of

mrb kızlar bu hafta çok umitliydm ama umdugm kadar gitmedı malesef bi de isin ilginç tarafı dunle bugunkı kılom arasında +600 gr gibi dehset bi fark var ne oldu anlamadm dun ps gunumdu ama hiç abartmadm 100-200 fazla çıksa anlardm da 600 çok yanı ne bilem hayırlısı onu da verırık zaaaar :44:

başlangıç tarıhı: 3 subat 2014
kaçıncı gun: 45
baslangıç kilo: 88
geçen haftaki kilo; 79.8
guncel kilo:78.8
hedef kilo: 67
boy:164cm

Arkadaşlar aklıma bahara girdiğimiz geldi. Gecen sene bu zamanlar diyetisyenim bu şişkinliğin normal olduğunu ve suyu 3lt içip 40 dakika hızlı yürümeyi onermisti..

Bigun dukanda ikinci gunum felaket basim agriyor dunden beri.dukandanmidir acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalim insallah vecer ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar ben mervikoo dünden beri diğer hesabımdan giremiyorum.ne oldu anladım.bende yeni hesap actım.yeni gelen arkadaslar hoş geldiniz.bildirimimi yapayım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başlangıç tarihi: 05.03.2014

Başlangıc kilo: 80.500

Kaçıncı gün : 15. Gün

Gecen haftaki kilo :76.800

Güncel kilo: 75.400

Hedef kilo : 60

Boy :1.66

Tebrikler :)

Başlangıç tarihi 8 Mart 2014
Başlangıç kilo :77
Kaçıncı gün: 12
Geçen haftaki kilo: 74
Güncel kilo: 72.5
Hedef kilo: 62
Boy: 165

Seyirde ilk haftamı bitirmiş oldum. Darısı diğer haftanın başına :)) :18:

Yarın reglin 4. günü olacak. Şişkinliğin yarın gideceği konusunda ümitliyim inşallah:)))

Başlangıç tarihi: 28/01/2014
Başlangıc kilo:67
Kaçıncı gün :51
Gecen haftaki kilo :60.1
Güncel kilo:59.4
Giden kilo:700gr
Hedef kilo :54
Boy :1.68...

canım aynısını 2 hafta once ben yasadım sıstım de sıstım bosuna yumruk yaptım regl olunca gecıyor onun sıslıgı ve arkdaslarda bahsetmıs mevsım degısıklıgınınden sıskınlık oluyor biraz sabret aslında kılo almadın vucudun sis bol bol su iç ve regl olunca farkı goruceksın :)

Dukan diyeti yaparken ishal olan nadir insanlardan biri olacağım sanırım.millet kabiz oluyo bnde 2 gün çıkmadım tuvalete kabizmi oluyorum derken bugün ishal olmuşum

2/3 kez bende de oldu yulaf kepegı kullanmayıp cok sıvı tuketıyorsan ondan kaynaklı olabılır sahsen benım ole :):) ben az yulaf kepegı kullanıyorum haftada 2 kez fln baktım ıshal oluyorum yada kabız oldum yulaf epegınden kek fln yapıorum iyi geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…