umutsuza bak seeenn..Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 73
Gecen haftaki kilo :82.7
Güncel kilo:81.8
Hedef kilo : 75
Boy :1.71
81 de gordum ya tartida dahada gozum acik gitmez 😆😆😆 7 li rrakamlari gormeye az kaldi sankiiiiii cok heyecanliyimmm 😆😆😆😆
aynı zamanda başlamışız senınle =) aynı gidiyoruz hadi bakalıımmBaşlangıç tarihi : 25.02.2014
Başlangıç kilo : 81
Kaçıncı gün : 37
G. haftaki kilo : 76,5
Güncel kilo : 75,6
Giden kilo : 0,9
Top. giden kilo : 5,4
Hedef kilo : 61
Boy : 1,59
süper vermişsin yahu..bravooogunaydın canlarım iyi ki varsınız keske daha çok olsak burda...
duraklamayı kırıyorm sanki geçen persembeden berı dıyetın sporun yumruğun dibine vurdum ama daha düne kadar sadece 700 gr
veren ben nasıl oldu anlamadm bi anda 600 gr daha vermişim sukurler olsun...
gelelim bildirime:
başlangıç tarihi: 3 subat 2014
kaçıncı gün: 59
baslangıç kilo:88
geçen haftaki kilo: 78
güncel kilo: 76.7
hedef kilo:67
boy:164cm
kızlar bi sey daha soracaktm unuttm kabızlık ıcın acı biber tursusunu kesfettm ps gunlernde tükıyrm ama sızce sınırı nasıl koymalıym kuçuk olanlardn 10-15 tane yesem çok mu zira kendilerni çooookkk severm :)
umutsuza bak seeenn..
aynı zamanda başlamışız senınle =) aynı gidiyoruz hadi bakalıımm
süper vermişsin yahu..bravooo
turşu tuzluya belki su yapar...
umutsuza bak seeenn..
...
Calla bayagi umutsuzdum kuzu ama gene gitmis 900 gr 😆😆😆 ay gitsinnn defolup gitsinler... 😆😆😆 79.9 u gormek istiyorummmmm 😅😅😅
merhaba hanımlar 48 gündür dukan yapıyorum 6,5 kilo verdim çok yavaş gidiyo. spirocket (umarım doğru yazmışıdır) siz baya tecrübeliisiniz galiba ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz
merhaba kizlar
ben bugun 17 gunumdeyim, tam 4.5 kg verdim.
bir kac sorum var.
bu diyet de yemek yeme saati onemli mi? yani gece saat 12 de proteyin yiyebilirmigim?
canim cok ekmek ve pilav istiyor ve patates, neapacami bilemiyorum, nerdeyse pilav gordugumde gozlerimden yas geliyor
benim diyet 5 ay surecek, yani erik, cagala, kayisi yemiyecekmigim?
kızlar bi sey daha soracaktm unuttm kabızlık ıcın acı biber tursusunu kesfettm ps gunlernde tükıyrm ama sızce sınırı nasıl koymalıym kuçuk olanlardn 10-15 tane yesem çok mu zira kendilerni çooookkk severm :)
Merhabalar...
Başlangıç Tarihi : 23.03.2014
Başlangıç kilo : 98,8
Kaçıncı gün : 12
Gecen haftaki kilo : 94,9
Güncel kilo : 94,4
Giden kilo : 0,5
Toplam giden kilo : 4,4
Hedef kilo : 70
Boy : 1.72
üç gündür aynı kilodayım :105: sebepler belli aslında, sebze protein günlerinde yoğun olarak sebze yiyorum, yürüyüşü aksatıyorum, kullandığım kepekte yanlışmış zaten, üfff :85:
Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 73
Gecen haftaki kilo :82.7
Güncel kilo:81.8
Hedef kilo : 75
Boy :1.71
81 de gordum ya tartida dahada gozum acik gitmez 😆😆😆 7 li rrakamlari gormeye az kaldi sankiiiiii cok heyecanliyimmm 😆😆😆😆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?