Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bi sey daha soracaktm unuttm kabızlık ıcın acı biber tursusunu kesfettm ps gunlernde tükıyrm ama sızce sınırı nasıl koymalıym kuçuk olanlardn 10-15 tane yesem çok mu zira kendilerni çooookkk severm :)

Son düzenleme:
Salı
Kahvaltı: 2 adet dukan tost ve çay
öğlen: Yarım grill tavuk ve zero
Akşam: kıymalı yumurta ve bol yoğurt

ara yapmadım çünkü çatladım.

Çarşamba

Kahvaltı: 1 dukan krep, bol peynir ve 2 dilim domates ve çay
Ara: sütlü kahve
Öğlen: 1 porsiyon köfte ızgara ve 1 porsiyon tavuk, 100 gram salata, 50 gram naneli yoğurt, 10 gram acılı antep ezme (yağsız) ve zero
Akşam: 1 küçük dilim palamut, 1 dukan krep (bu krep beni fena tıkıyor, 3 dilim palamutun 2 sini yiyemedim ), roka ve domates salatası 6 kaşık
veeee muhteşem ara: dukan cheesecake tadında sufle. kendimden geçtim!!!

NOT: genelde perşembe öncesi sp yapmaya çalışırdım, ama PS'nin püfünü çözdüm. mesela 6 parça tavuklu kocaa salata yiceğine, kocaa tavuğa salata serpiştireceksin ya da ıspanak yemeği yiyeceğine ıspanaklı kıyma yiyeceksin ya da ıspanaklı tavuk sarma. her zaman sebze düşük olmak zorunda...

Başlangıç tarihi : 24.02.2014

Başlangıç kilo : 69,9

Kaçıncı gün : 36

G. haftaki kilo : 65,5

Güncel kilo : 64,5

Giden kilo : 1 kiloo

Top. giden kilo : 5,4 kg

Hedef kilo : 60

Boy : 1,59

umutsuza bak seeenn..
Başlangıç tarihi : 25.02.2014

Başlangıç kilo : 81

Kaçıncı gün : 37

G. haftaki kilo : 76,5

Güncel kilo : 75,6

Giden kilo : 0,9

Top. giden kilo : 5,4

Hedef kilo : 61

Boy : 1,59
aynı zamanda başlamışız senınle =) aynı gidiyoruz hadi bakalıımm
süper vermişsin yahu..bravooo

turşu tuzluya belki su yapar...

turşu tuzluya belki su yapar...[/QUOTE]

sağol canım kilo çok olunca çok gidiyo senin gibi olsam hiç takılmazdm heralde buralarda
çok da tuzlu değil ama normal sanki tadı olmadı az suda bekletır yerım sıkıntı olmaz insallh

umutsuza bak seeenn..

aynı zamanda başlamışız senınle =) aynı gidiyoruz hadi bakalıımm

turşu tuzluya belki su yapar...

sağol canım kilo çok olunca çok gidiyo senin gibi olsam hiç takılmazdm heralde buralarda
çok da tuzlu değil ama normal sanki tadı olmadı az suda bekletır yerım sıkıntı olmaz insallh

Slm kızlar.hepinizi tebrik ediyorum kendimi etmiyorum.
Başlangıç tarihi : 05.03.2014
Başlangıç kilo :80.500

Kaçıncı gün :29

G. haftaki kilo : 74.800 müş

Güncel kilo : 74

Hedef:60

Boy:1.66

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Başlangıç Tarihi: 19 / 03 / 2014
Başlangıç kilo : 72
Kaçıncı gün:15
Gecen hafta ki kilo : 68
Güncel kilo:67.100
Giden kilo:0.9
Toplam giden kilo:4.9
Hedef kilo:59
Boy: 1. 69

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydinmi desem tünaydin mi bu vakitte bilemiyorum😊 buhün kilo bildirimi yapiyoruz. 3 gündür ayki kilo dayim

B. Tarihi: 24.03.2013
B. Kilom: 83.1
Gün: 11
Gecen haftaki kilom: 80.8
Bu haftaki kilom: 79,8
Hedef: 65
Boy 1,58

Adet oldugum icin gitmedi kilolar, haftaya ümitliyim😊 70li kilolari gördüm ya bunada sükür

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhabalar...

Başlangıç Tarihi : 23.03.2014
Başlangıç kilo : 98,8
Kaçıncı gün : 12
Gecen haftaki kilo : 94,9
Güncel kilo : 94,4
Giden kilo : 0,5
Toplam giden kilo : 4,4
Hedef kilo : 70
Boy : 1.72

üç gündür aynı kilodayım :105: sebepler belli aslında, sebze protein günlerinde yoğun olarak sebze yiyorum, yürüyüşü aksatıyorum, kullandığım kepekte yanlışmış zaten, üfff :85:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar 48 gündür dukan yapıyorum 6,5 kilo verdim çok yavaş gidiyo. spirocket (umarım doğru yazmışıdır) siz baya tecrübeliisiniz galiba ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz

merhaba canım ben zaten zor kilo veren biriydim insülin direncim var... 6 ayda 23 kilo verdim. 1 kg ını güçlendirmede aldım. şimdi güçlendirmenin bile kurallarını tam uygulamıyorum ama iyi gidiyor...

saat önemli değil ama sonuçta bu süreli bir diyet geceleri yemeye alışma derim... ben akşamları çok acıkırsam yumurta haşlar yerdim, yada paso çeçil peyniri....

ne yazıkki hepsinden güçlendirmeye kadar uzaksın...

bende çok yedim minik acı biber turşularını... hatta tuz tüketmemek adına da çok turşu yediğim oldu onu yemezsemde çok tuzlu yiyordum ikisinde de ödem topluyorsun tuz yüzünden...

bence dertlenmen için erken... sebep bile arama henüz başındasın... maşallah atakta iyi vermişsin dur bir vücut toplasın kendini...

çok az kaldı 7 li hanelere...

vücudunun direncini kırdın artık bak nasıl gidiyor... 1-2 hafta içinde özellikle regle doğru bir duraklama yaklaşabilir telaş etme...

arkadaşlar yulaf kepeği ve yulaf kepeği galeta karışımı hariç yulaf ezmesi yada lifalif gibi şeyler yiyemiyoruz.... hiç acele etmeyin güçlendirmeye geçince onları da katarsınız diyetinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…