Birini bana yumruk hareketi ne söyleyebilirmi aynı kiloda ikinci haftamı yasıyorum yanlış anlayıp kendimi yumruklucam yakında o kadar bezdim yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dukanın kitabı sayfa 289;
Yeniden 4 gün saf proteinlerle atak rejimini uygulayın.
Her gün az miktarda mineral içeren iki litre su için
Olabildiğince az tuzlu yiyecekler tüketin
Erken yatın
Farkında olmadığınız su tutulması durumlarınazkarşı vücudunuzdan fazla suyu atmak için bitkisel çözümler idrar attırıcılar kullanın
Bu dört gün boyunca günde 60 dakika yürüyün.
kızlaarr karar veremedim bi türlü, siz hangi tatlandırıcıyı kullanıyorsunuz ve nereden alıyorsunuz, ufaktan tatlı krizlerim başladı
ben takitanın online sitesinden sipariş veriyorum... stevia zero kullandım kaç sefer memnundum da hem stevia hemde sıfır kalori liflerle şişirilmiş değil.... bu kezde denemediğim birşey kalmasın diye formtat60 stevianın lifli versiyonu çay için tableti falan filan hepsinden aldım... ben takitanın toz tatlandırıcısını da severdim... bunlarda güzel stevia ya zararı olmaması açısından yöneldim bitkisel bazlı...
Aylardir bas edemedigim kabizlik sorunuyla ilgili yogun arastirmam sonucu az evvel aktardan Tilaks marka bitki cayi aldim. Soylenenler dogrultusunda kesin cozummussss. Dur bakalim denicem aksam icicem. Gelismeleri bildiririmm
güzelim kesin çözüm olursa hemen söyle acaba hamileler kullanabilir mi ki netten bir bakim bende sorunluyum yaaa
Bebisim ilk isim sana haber vermek olurdu biliyorum ayni sorunu yasadigini ama ne yazikki hamileler kullanmasin yaziyo 😞
Doğru söze ne hacetarkadaşlar dukanın kitabı çok önemli dukan diyeti hayatta sadece ve en fazla 2 defa yapılabilir.
çoğunuzda görüyorum daha önce şu kadar kilo verdim falan. sağlığınız açısından sıkıntı olur. çünkü ciddi bir diyet .
tam anlamıyla yapılırsa sıkıntı yok. ancak esnetmeye calışrsak yan etkilerini görüüz.
örneğin protein ağırlıklı olduğu için günde en az 1,5 litre su içilmeli. asla kaçamak olmamalı. yürüyüşler aksatılmamalı.
ben 5 haftayı bitirdim ve sonuçlar şöyle.
toplamda 4,7 kg verdim ve toplamda 17 cm inceldim.
dha çok yolum var.
ben karbonhidrat ve şeker seven ve bu yüzden kilo olayını bir türlü halledemeyen bir insandım.
şuanda yani 5 haftadır kendimi oldkça dinç ve zihnimi berrak hissediyorum
ben aynı zamanda pco hastasıyım.
çok zor kilo veriyorum
buna rağmen temmuz 20 gibi doğru kiloma ulaşabileceğimi düşünüyorum
şimdiden ortalama vermem gereken kilomun 4 te birini verdim.
son olarak lütfen kitabını okuyun ve kendinize göre esnetmeyin diyeti
sevgiler
güzelim kesin çözüm olursa hemen söyle acaba hamileler kullanabilir mi ki netten bir bakim bende sorunluyum yaaa
Doğru söze ne hacet
Canım bak seni dovcem. Bitki Çayı kesinlikleeee yasak demedim mi sana ben!!!!
Dedim mi demedim mi! Ne olursa olsun kuş burnu bile yasak. Maydonoz suyu bile yasak. Aaaaaa. 2 yemek kaşığı zeytinyağı iç, olmadı doktoruna sor prebiyotik toz al iç. Hadi bakiim
kızzz kuşburnu damı yasak???ben yeşil çay içiyorum melisalı limonlu en hafifinden birde adaçayı?????????? zeytinyağını da içiyorum ama 1 kaşık hatta tam doldurmuyorum 2 yk kaşığımı denesem???
kızzz kuşburnu damı yasak???ben yeşil çay içiyorum melisalı limonlu en hafifinden birde adaçayı?????????? zeytinyağını da içiyorum ama 1 kaşık hatta tam doldurmuyorum 2 yk kaşığımı denesem???
Kuzum cidden icme bitki caylarini artik sen. Yagi arttir hic olmadi. Hakiki zeytinyagini 1tatli kasigi degil yemek kasigiyla tuket yapacak biseyin yok okadar yagada ihtiyacin var hatta fazlasina. Baklavadan iyidirmalesefki ustunde yaziyo hamileler kullanmasin diye dikkat et kendinee
Adacayi miiiii ne diosun kizim sen. Hepsi yasak diyorum yeşil cay da emzirirken bile yasak. Yapma etme gözünü seveyim ya. Sen birak bu diyet işini artik. Her gun 3 tane ceviz ve 3 tane incir ye. Ceviz yersen bebegin akıl küpü olur bizimki gibi 😆 ceviz fındık fıstık. Sen daha gitmedin mi doktora.liste vermedi mi sana hamile beslenme listesi.
kesin olsun dedi 8 nisanda çağırdı doktor... değerler yüksek ikiz filan ise net görmek istiyor sanırsam... ceviz yiyorum zaten dukanda izin vermiş yağsız peynir yiyorum peynir hakkımı cevizle dolduruyorum :) tamam birtanem bağırma içmicem bitki çaylarını siyah çayı da azalt mümkünse içme dediydi doktorum neskafeyle pek aramız yoktu arkadaş ne içicem ben yaaa ???
biz beslenme kısmını daha bebiş transfer edileceği gün doktorumla uzun uzun konuştuk. dukan amcamıza karşı değil sadece sıvı ve sebze çorbalarını sebze yemeklerini artır dedi. yağı kuruyemişten al dedi. o kadar kilo vermişsin yazık hemen açılma diyetisyen listelerine de geçme kendi düzeninde menülerini genişlet dedi. protein bizim için iyi hiç bozma dedi. kilo alımım olursa hemen 3-5 kg diyetisyene yönlendireceğim dedi. o yüzden takipteyim... ama 8 nisanda gideceğim herhalde ayrıntılı bir listeyi o zaman alırım... birde hatırladığım muz bana yasak dedim o ise muz ve balı abartmadan eklememi söylüyor... varya güzelim canım bir tatlı çekiyor millet erkek bebişe yoruyor ben ise dukandan sonra özgürlüğün tek ilerlemek istediği nokta olduğunu
Su ic soda ic meyve suyu ic. Ic yani :) hic unutmam bi gun lokantaya girdik. Garson ne istersiniz dedi limon dedim. Adama kal geldi 😎 ilk ekşi yedim dedim bu kesin kız. Sonra yine bi gün eşimle oturuyoruz kusmaktan 2 kilo vermisim, gözümün önünden yemin ederim bülbül yuvası geçti, vallaha geçti. Kalk dedim gidioz, gez dolan yok bülbül. Baklava diolar olmaz bülbül :) tansasta buldum aldım 1 kilo, agzini kapatmayin dedim. Kasaya gidene kadar bitti 😅 ohhh sonra bi açıldı istahim. Kusmalar bi bitti allah yaratti demedim ne varsa yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?