Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başka yulaf kepeği ürünlerinidr yiyebiliyormuyuz ki mesela şu kahvaltılık olanlardan alsak ara öğün yapsak olurmu acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınnn
bir şey sorcam: ben dukandan önce kalori hesabıyla bir miktar kilo vermiştim. Ama sanki dukanda çoook yavaş kilo veriyorum. Yani dukana başlayalı 3 hafta gbi birşey oldu verdiğim kilo 2 kg şu ana kadar ki buna atakda dahil.
Yani ole çokta yemiyorum. Ama yavaş mı veriyorum ki

lifalifleri yiyemiyoruz ki ama :S

merhaba hanımlar 48 gündür dukan yapıyorum 6,5 kilo verdim çok yavaş gidiyo. spirocket (umarım doğru yazmışıdır) siz baya tecrübeliisiniz galiba ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz

canım o yulaf kepeği değil ki yulaf ezmesi

ee ben onu kullanıyorum başladığımdan beri çok da kilo verdim aslında, üff nerde okudum hatırlamıyorum da bi kaç yerde bunu kullanabilirsiniz diyodu sen ne kulanıyosun peki canım bi de nerden alıyosun

merhaba hanımlar 48 gündür dukan yapıyorum 6,5 kilo verdim çok yavaş gidiyo. spirocket (umarım doğru yazmışıdır) siz baya tecrübeliisiniz galiba ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz
Bence gayet iyi 48 gunde 6.5 kilo. Ben anca 4.5 verdim 1 ayda
ee ben onu kullanıyorum başladığımdan beri çok da kilo verdim aslında, üff nerde okudum hatırlamıyorum da bi kaç yerde bunu kullanabilirsiniz diyodu sen ne kulanıyosun peki canım bi de nerden alıyosun

Migrosta dogalsan marka yulaf kepeği ya da yulaf kepeği karışımı var ondan kullanabiliyoruz sadece. O ezmeyle ekmek falan yapamiosun ki. Sen sirf yogurtla mi yiyosun

genelde ara öğün olarak yoğurtla yedim, dün de kek yaptım, harika oldu diyemem :105: ben de bunu öğütecek yer bulsam diyodum :97: en kısa zamanda alıcam doğru olanı, çok teşekkür ederim canım :116:

Dayanamadim durum cigkofte yedim ve çok pişmanım. O kadar emek verirken ah ahhh

Dayanamadim durum cigkofte yedim ve çok pişmanım. O kadar emek verirken ah ahhh

Bu saatte mi yedin. Cok ayıp. Bari sabah tartıya çıkıp yrn ödül verseydin. Ben de cheesecake istiodu canim. Dukan cheesecake yaptim. Daha doğrusu simlanin limonlu yoğurt suflesini yaptim yedim gonul rahatlığıyla. Instagramda da arkadaş buldum daha da hirs ettim kendimeeee.

Yok cnm öğle gibiydi ama hala üzülüyorum..yarin iyi bi yürüyüş yapayim

merhaba kizlar

ben bugun 17 gunumdeyim, tam 4.5 kg verdim.
bir kac sorum var.
bu diyet de yemek yeme saati onemli mi? yani gece saat 12 de proteyin yiyebilirmigim?
canim cok ekmek ve pilav istiyor ve patates, neapacami bilemiyorum, nerdeyse pilav gordugumde gozlerimden yas geliyor
benim diyet 5 ay surecek, yani erik, cagala, kayisi yemiyecekmigim?

Arkadas,es,dost desteği şart tabi..insana hirs veriyor destek buldukca..
Burası da bunun için kuzumm

Güçlendirmeye kdr yasak bunlarr. Ben 1 aydır yapiyorum alıştım makarnasizlığa😊 isteyince oluyor. Karnin tok olunca bakmiyorsun bile. Dukan kısır yap istersen o da kesiyor nefsi

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 73
Gecen haftaki kilo :82.7
Güncel kilo:81.8
Hedef kilo : 75
Boy :1.71

81 de gordum ya tartida dahada gozum acik gitmez 😆😆😆 7 li rrakamlari gormeye az kaldi sankiiiiii cok heyecanliyimmm 😆😆😆😆

Son düzenleme:
Başlangıç tarihi : 25.02.2014

Başlangıç kilo : 81

Kaçıncı gün : 37

G. haftaki kilo : 76,5

Güncel kilo : 75,6

Giden kilo : 0,9

Top. giden kilo : 5,4

Hedef kilo : 61

Boy : 1,59

gunaydın canlarım iyi ki varsınız keske daha çok olsak burda...
duraklamayı kırıyorm sanki geçen persembeden berı dıyetın sporun yumruğun dibine vurdum ama daha düne kadar sadece 700 gr
veren ben nasıl oldu anlamadm bi anda 600 gr daha vermişim sukurler olsun...

gelelim bildirime:

başlangıç tarihi: 3 subat 2014
kaçıncı gün: 59
baslangıç kilo:88
geçen haftaki kilo: 78
güncel kilo: 76.7
hedef kilo:67
boy:164cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…