bugün çok güzel bi dukan alışverişi yaptım vee yeni şeyler keşfettim :87: burda çok tecrübeli arkadaşlar var ama özellikle yeni arkadaşlar için faydası olur diye düşündüm... en yağsız yoğurt olarak sütaş alıyordum, bugün danonenin yoğurdunu gördüm, yağ sadece 1 gr, sütaşınkinden az, tahsildaroğlu'nun light peynirinde de sadece 6 gr yağ var, şimdiye kadar gördüğüm en az yağlı peynir :107: takita stevia tatlandırıcı aldım toz olanından, dr.oetker'in de kakao ve limon aromasını aldım, bu arada migros'ta etinin yulaf kepeği lifalif indirimde tabii iki paket attım sepeteşimdi de dukan kekimin pişmesini bekliyorum :116:
lifalifleri yiyemiyoruz ki ama :S
niye ki :44: lialif saf yulaf kepeği ama..
canım o yulaf kepeği değil ki yulaf ezmesi
Bence gayet iyi 48 gunde 6.5 kilo. Ben anca 4.5 verdim 1 aydamerhaba hanımlar 48 gündür dukan yapıyorum 6,5 kilo verdim çok yavaş gidiyo. spirocket (umarım doğru yazmışıdır) siz baya tecrübeliisiniz galiba ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz
ee ben onu kullanıyorum başladığımdan beriçok da kilo verdim aslında, üff nerde okudum hatırlamıyorum da bi kaç yerde bunu kullanabilirsiniz diyodu sen ne kulanıyosun peki canım bi de nerden alıyosun
Bence gayet iyi 48 gunde 6.5 kilo. Ben anca 4.5 verdim 1 ayda
Migrosta dogalsan marka yulaf kepeği ya da yulaf kepeği karışımı var ondan kullanabiliyoruz sadece. O ezmeyle ekmek falan yapamiosun ki. Sen sirf yogurtla mi yiyosun
Dayanamadim durum cigkofte yedim ve çok pişmanım. O kadar emek verirken ah ahhh
Bu saatte mi yedin. Cok ayıp. Bari sabah tartıya çıkıp yrn ödül verseydin. Ben de cheesecake istiodu canim. Dukan cheesecake yaptim. Daha doğrusu simlanin limonlu yoğurt suflesini yaptim yedim gonul rahatlığıyla. Instagramda da arkadaş buldum daha da hirs ettim kendimeeee.
Burası da bunun için kuzummArkadas,es,dost desteği şart tabi..insana hirs veriyor destek buldukca..
merhaba kizlar
ben bugun 17 gunumdeyim, tam 4.5 kg verdim.
bir kac sorum var.
bu diyet de yemek yeme saati onemli mi? yani gece saat 12 de proteyin yiyebilirmigim?
canim cok ekmek ve pilav istiyor ve patates, neapacami bilemiyorum, nerdeyse pilav gordugumde gozlerimden yas geliyor
benim diyet 5 ay surecek, yani erik, cagala, kayisi yemiyecekmigim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?