Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

CamdanIrmak .evet iyi kilo verdim cevremdekiler baya fark ediyorlar.tabi bende ediyorum.belkide dogum kilolari oldugu icin cabuk verdim.diyet disina hic cikmadim.tabi daha kilo vermek istiyorum eti hatta yumurtayi gormek istemiyorum. Protein gunu zor geliyo artik. Bozarsam alirim diye de cok korkuyorum.

Aminnn okutalım
Gerçekten bıttı gıttı yemin ettım bı daga dönmicem o kiloya
Canım doğum günü bugun ve ben yoldayım :)
Söz verıyorum kaçamak yok
Şimdi zero alıcam onu yudumlıcam
Yemek yedım çıktım , dediklerine harfıyen uyguluyorum

Ka
Burada en cok kilosu olan benim herhalde
canın kaç kılosun
Ben en kiloluyum 89 kg , üzülücek bişey yok kilo vermek bizim elimizde , böyle karamsarlığa kapılmak yok
El ele verip üstesınden gelicez inan bana gidicek hepsi
Benim kılolarımda doğum kilosu dert etme

Pardon canim. tesk destegin icin isallah kurtuluruz ama gittik ce insan zorlaniyo. Ben 70.5

Pardon canim. tesk destegin icin isallah kurtuluruz ama gittik ce insan zorlaniyo. Ben 70.5
Canım günaydınn
Zorlanıyo ve sıkılabılıyor bi zaman sonra ama sonuçlara bakarsak herkes ciddi kilolar verip hedefıne ulaşıyor,bizimde bu şansımız varken bence bırakmamalıyız .
Hedef kilon kaç?

Günaydınnnn
Dünkü menüm
Sabah
Yumurta süt peynir
Öğlen
Tavuk ızgara lıght ıce tea
Akşam
Tavuk ızgara ,ton balığı zero
Doğum günü kaçamaksız oldu dıyebılırım
Çatalın ucuyla minicik pastanın tadına baktım , çiğnemeyı gerektırmıcek kadar küçük

Canım günaydınn
Zorlanıyo ve sıkılabılıyor bi zaman sonra ama sonuçlara bakarsak herkes ciddi kilolar verip hedefıne ulaşıyor,bizimde bu şansımız varken bence bırakmamalıyız .
Hedef kilon kaç?
Tesk destegin icin vazgectim birakmayi onceki hedefim 70 idi simdi 65 istiyorum. Suracikta 5 kilo kaldi dimi:)) seninde hedef kac?

Atak bugun bitti
5 gün sonunda 2.400 gram verdim
Seyir döneminde de inşallah her hafta 2 kg veririm

Tesk destegin icin vazgectim birakmayi onceki hedefim 70 idi simdi 65 istiyorum. Suracikta 5 kilo kaldi dimi:)) seninde hedef kac?
5 kg kalmış 1,5 ay da verirsin canım
Benim hedef 70 :) sonrasınındada 67 fln olsam harıka olur aslında
Bana 75 de olsam fena olmuyor ama 70 kg mı tartıda görmek. istiyorum :)

gunaydin dukancilar
bravoodunu kacamaksiz atlatmana cok sevindim haftada 2 kilo veremeyebilirsin cunku seyirde ataga gore daha yavas veriliyor her hafta 600 gr falan bile versen ayda 3 kilo eder buda 5 ayda 15 kilo yani 65 demek cok guzel bir basari olur
birakmamana cok sevindim ha gayret 5 kilo nedirki en fazla 1 ay surer guclendirmede nasilsa meyve ve ekmek bile yiyebileceksin

simdi geleyim bugun ku tarti sonucuma gecen hafta 82.9 dum dun tartildigimda 82.6yi gordum sonra 2 saat tempolu yurudum tekrar tartiya ciktim 81.6 yi gordum yani -1.3 kg.ama bu sabah uyanir uyanmaz tartildigimda 82.1 di.tarti gunumu bugun olarak ayarladigim icin bh sabah cikani yazicam artik
baslangic tarihi 18 eylul 2015
baslangic kilosu 90
gecen hafta 82.9
guncel kilo 82.1
farkedilen -8oo gr
gecen hafta kapiya sutcu cocuklar geldi kiyamadim aldim yagli sutu yogurduda ondan yaptim 1 haftadir o sutu iciyorum sanirim light sut alma zamanim geldi

menumu yazayim
sutlu kahve
kahvalti
dukan ekmegi
biraz peynir
oglen
yulaf kepekli omlet
bol cay
aksam light cola

Canım güzel kilo vermişsin
Ayrıca 2 saat yürümene hayran kaldım bana 1 saat bazen çok zor geliyor :)
Bu gidişle yağların kasa dönüşücrk daha fit görünüceksin :)

Benimde bir sorunum var bilgisi olan bana yardımcı olabılırmı
Dukana başladıgın 2 gün hiç bi şey yoktu ama bu 3 gündür afedersiniz ishal halindeyim
Kabızlık çekilir diye okumustum ama bendeki bu etkisi neden böyle oldu ki

kızlar selam...bende dukan a baslamak ıstıyorum ama ne zaman baslasam tekrar bırakıyorum..bır sene ıcınde 28 kg cıvarı verdım bu aradsa..kendim dıyet yaaptım ve duzenlı spor.98 den 71 lere kdr ındım hatta 70..ama şimdi 71-73 gidip geliyorum ve kendime sinir oluyorum.motıvasyonu m cok bozuldu ve en az 10 kg daha vermek ıstıyorum..sizler ne durumdasınız dukanı kacamaksız yapabiliyor musunuz?

Ohhh bu doğum gününüde atlattım
Hiç bişey yemedim içmedim :) kocaman bi AFERİN bana :)
Bugunku menüm
Sabah
1 bardak süt peynir yumurta 1 adet köy biberi
Öğlen
Kıymalı yumurta 2 yaprak kıvırcık
Akşam
Kıymalı ıspanak bol yogurtlu
3 lt su yeşilçay

Merhaba hoşgeldın
Bende geçen sene senin gibi 97 den 72 kg düştüm ,spor ve sağlıklı beslenerek ama hamile kalınca koruyamadan geri geldi ,tekrar rejime başladım
101 kg dan 92 kg düştüm
92 kg la dukana başladım
5 gün atak yaptım sıfır kaçamakla 2.400gr verdim
Bugun 6.günüm sp günündeyim 1+1 uygulamayı düşünüyorum şimdilik
Burda diyet hakkında daha deneyimli arkadaşlarımız var,seni daha iyi bilgilendiriler canım
Benim hikayem bu şekilde :)

selam kızlar 15 nisanda77 kilo ile başlamıştım dukan diyetine ve hedefim olan 59 kiloya kadar indim eylül ayının sonlarıydı. şimdik güçlendirme yapmam lazım ama okadar çok kaçamak yaptım ki 64 kadar çıktım hala inamıyorum bukadar çabuknasıl kilo alırım tekrar 59 kilo olmak için seyir mi yapmam lazım yardım edenilirmisiniz bilgisi olan paylaşabilir mi

canım tebrık ederim harikasın..darısı basıma..bende basında 2,5 kg fln versem hırslanıp devam edeceğim de bi türlü sonunu getiremiyorum sanırım sıkıldım surekli diyet spor.ama hedefe az kaldı bırakmakta istemiyorum.bu arada dukan ekmeği vs hiçbirini yapamıyorum krep denemiştim tadı hıc hosuma gıtmemıstı.sadece tavuk yediğimden de midem almadı..sizin menüleri takip ederek denicem tekrar.yarın baslıyorum inş.sağol canım yardımın için..

gunaydin dukancilar
bugun ps ye gectim sutun yag oranini dusurdum bakalim ne olacak
menumu yazayim
sabah
buyuk kupa sutlu kahve
sut yulaf kepegi bol baharat ve 4 yumurtayla omlet
arada bol bol cay
ikindi
yagsiz actifry da kizarmis tavuk parcalari
yogurt
bir gun onceki 2 saatlik yuruyusten sonra her tarafim agiriyodu yuruyusu 20 dk yapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…