Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aaa bugün gidip bakıyım hemen. a101 in peynirini görmemiştim. yaza kadar zayıflarız inşallah benim yolum daha uzun tabi. 74 teyim daha. 3-4 yıl önce 60 kilodayken ne çetin diyetler yaparmışım geçmişimden okudum şimdi 15 kilo daha fazlayım. nasıl bu hale getirdim kendimi bilmiyorum

Hiç bişi için geç değil 3-4 aya kadar incecik olcağız İnşallahh

fırsat buldukça bize yazarsan motive oluruz sayfa eskiden ne kadar kalabalıkmış herkes kilosunu verip ayrılmış anlaşılan

iyi geceler kızlar..benim için pazartesileri bildirim günü...

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:72,4
güncel kilo:70,7
hedef kilo:60

bu hafta regl oldum ve bu yüzden iyi kilo verdim..inşallah bu haftada böyle devam eder...artık bi an önce 60lara düşmek istiyorummm

Merhabalar bende bi haftadan sonra dukana ara verdigim 70 kiloya dondum.15 gunluk arayi bi haftada hallettim.umarim hizla gider kilolar.bencede her pazartesi bildirim yapilsa coookkk iyi olir motivede iluruz

oo merhabalar çok teşekkürler arkadaşlar çağrıma cevap verdiğiniz için.. pazartesi kilo bildirimi için süper olur.
başlangıç tarihim: 03/02/ 2016
başlangıç kilo: 77
güncel kilo: 74.8
hedef:55
inşallah olur. benim de geçen haftaydı regl..
bundan sonra her pazartesi bildirim yaparım

çok açımmmm
bugün oldukça yoğun geçti,kendime yemek hazırlayıp yeme fırsatı bulamadım
dışarda olduğunda çantadaki alternatifler kurtarıyor evde de hemen yogurt ve yulaf karışımı. tok tutuyor. sebze günü mü saf mı?
tabi ben bu mesajı şimdi okudum ve bugun yazıldı sandım.. özür diliyorum umarım açlığına bir çözüm bulabilmişsindir.

olsun canım evdeydimm ama bi türlü fırsat bulup bişiyler yiyemedim...aç aç uyudum

merhabalaar bugun günlerden pazartesi ve bildirim günü.. her ne kadar kimse olmasa da ben yazarak başlatmak isterim.
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 03.02.2016
BAŞLANGIÇ KİLO:77
GEÇEN HAFTA:74,8
GÜNCEL KİLO:72.6
GİDEN:2,4
HEDEF:55

BAŞLANGIÇ TARİHİ: 07.02.2016
BAŞLANGIÇ KİLO: 69
GEÇEN HAFTA: 65.2
GÜNCEL KİLO: 65
GİDEN: -200
HEDEF:50
bu hafta 200 cük vermişim çok moralim bozuldu inş haftaya daha büyük fark görürrümmmm

iyi geceler kızlar..biraz geç kaldım ama bildirim yapayım bende..

başlangıç tarihi :24/11/2015
başlangıç kilo :83
geçen hafta kilo :70,7
güncel kilo :70,0
hedef kilo :60

hedefim 60lı kilolara düşmekti bu hafta 69,9 a bile razıydım ama olmadı :) neyse kısmet haftaya

Bende dun unuttum bikdirimi hemen yapayim
Baslangic tarihi:04 ocak 2016
Baslangic kilo:76.7
Gecen haftaki kilo:70.3
Simdiki kilo:69.4
Bu hafta giden:900gr
Toplam giden:7.3 kg

Regl oldum dun.insallah bu hafta dahada fazla vericem

Herkese merhabalar benim diyet günlüklerimde açtığım bir konu var orda yaklaşık bir aydır bir diyet mücadelemiz var 5 kg verdim ve iki gündür dukan yapmaya başladım. Dukana inancım çok arttı okuduklarım ve duyduklarımdan sonra. Sizin aranıza da katılmak isterim kabul ederseniz :)

canım dukan öyle güzel bir diyet ki burda onca yapan arkadaş sonuç almış ve şimdi korumadalar. bizler birkaç kişi yalnızca pazartesileri burdan bildirim yapmaya devam ediyoruz. hepimiz çok uzun zaman önce başlamış insanlar değiliz. ama sonuçlarımız çok güzel. umarım senin için de öyle olur. sen yazdıkça ben buralardayım. sayfa yeniden canlanır mı bilemem ama son 6 aydır pek kimse uğramamış. ben geçen yaz düğünüm sırasında ilk kez yaptım ve sonrasında balayından itibaren dikkat edemediğimden geri aldım. şimdi 1 ay bile olmadan 5 kilodan kurtuldum umarım senin için de aynısı olur...

bu arada nasıl unuturum, seni de çok tebrik ederim inşallah en kısa zamanda dilediğin kiloya ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…