Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınlar...

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:72,3
güncel kilo:72,4
hedef kilo:60

69 olana kadar kaçamak yok,kesin karar verdim en azından 60lara düşmem gerek başka yolu yokk...

Tebrikler canım bayaa kilo vemişsin darısı başıma bol eksili kaçamaksız hafta olsunn hepimiz için

Ben mis gibi giden dukanimi 15 tatilde bozmak zorunda kaldim.misafirlikteydim ve hergun bana yemek hazirlamalarina gonlum razi olmadi.gelir gelmez hemen basladim tekrar.3 gun atak yapip seyirden devam edicem.7 kilo olmustu benim 25 gunde ama biraktigum icin 4 kilosunu aldim geri.yilmak yok artik tatil matide yok tam gaz devam

inşallah tam gaz devam...

ben de dukan yaptım daha önce. o zaman düğün hazırlığım vardı. korkarak da olsa başladım ama çok sevdim. 10 kiloya yakın verdim. sonra balayı filan dağıldı. bi hayat şekline dönüştüremedim. 3 şubatta tekrar başladım. bugun seyrin 1. günü. Dukan Diyeti en iyi diyet kesinlikle

kendimi kadınlar kulübünün tek dukan diyeti yapanı gibi görmeye başladım artık motivasyon için eski diyetçilerin yazışmalarda birbirlerine verdikleri önerileri okuyorum.. instagramdan da takip ettiğim yerler var ama keşke burda destekçi bulabilsem.. birlikte zayıflasak.. herkes bilse bu beslenme tarzının ne kadar doğru olduğunu..

Merhaba tek değilsin.

Bende dukan diyetindeyim.dün başladım.63 kg ile..
Atak cumartesi bitecek.
Hedef 54. :)
ben de seyirdeyim daha 3. günüm ama şimdiden nasıl bir rahatlama yaşadım anlatamam. senin çok iyiymiş ben 77 küsürle başladım daha çook verilecek kilom var. ama azımliyim. umarım boyle devam eder de yaza kadar fazlalıkların tamamından kurtuluruz..

umarımm veririz :) sen daha çabuk verirsin.. Seyirin 3.günü rüya gibi geldi bana.tebrikler.. Bol azimli zayıflamalar bizee

selam kızlar...
ben başlayalı 2,5 ay oldu ve 83 kilo ile başladım..oo sizin kilolar çok iyi inşallah hepimiz istediğimiz kilolara en yakın zamanda ulaşırız :)
bende buralardayım..bende tek kaldığım için paylaşımda bulunmuyorum..eski arkadaşlarda epeydir yok ama hep beraber birbirimize destek olalım...gerçekten motivasyon oluyor :)

merhabaa!!! 2.5 aydır nasıl gidiyor peki? bol eksilerin olsun inşallah benim 10. gün diyete inancım tam ama bazen yemek çeşitliliği zorluyor. tatlılar da feci cazip geliyor. bakıyorum tariflere evdeki malzemelerle hemen yapılabilecek şeyler yok

merhaba 2,5 ay ne çok zaman gibi geliyor dimi :) zaman nasıl geçti anlamadım..bazen çok iyi gidiyor bazende motıvasyonum düşüyor..öyle böyle 10 kilo verdim bi on kilo daha vermem lazım..inşallah tez zamanda :)

bende tatlıya çok düşkünüm..kek yapıyorum,pudıng yapıyorum..sende deneyebilirsin..

Günaydınlar kızlar
evet 9. dukan günüme girmiş bulunmaktayım geçen hafta 69 kiloydum bu sabah tartıldım 65.2 olduğumu gördüm ve mutluluktan havalara uçtum ama daha önümde çok yol var neyse herkes için bol eksili kaçamaksız bir hafta olması dileğiyle öpüldünüz

merhaba.. ben de 12. günümdeyim ama sanırım regle denk geldiği için hala -2 de bekliyorum. umarım bitince kiloda azalma görürüm çünkü motivasyonum git gide daha çok düşüyor..

merhaba.. ben de 12. günümdeyim ama sanırım regle denk geldiği için hala -2 de bekliyorum. umarım bitince kiloda azalma görürüm çünkü motivasyonum git gide daha çok düşüyor..

canım büyük ihtimalle vücun su tutmuştur rengli döneminde olduğun için bundan sonra eksileri görürsün hiç merak etme motivasyonun hiç düşmesin yaza zayıf girmeyi hayal et

canım büyük ihtimalle vücun su tutmuştur rengli döneminde olduğun için bundan sonra eksileri görürsün hiç merak etme motivasyonun hiç düşmesin yaza zayıf girmeyi hayal et
innnşallah ne güzel dedin.. bu diyeti ilk kez yapmıyorum aslında. düğün hazırlığımda 10 kilo vermiştim ama bu kez pek iyi gitmiyorum sanırım.. bazı ürünleri yanlış kullanıyor olabilirim. lor peynir mesela. önceki diyettte hiç peynir kullanmamıştım bu kez aldım yağ oranını tutturamamış olabilirim.

Hiç merak etme canım 1 hafta sonra farkı görceksin telaşa gerek yok ben peynir olarak bim aknaz light ve A101 loru yağ oranı %1 olanı kullanıyorum tadlarıda kötü değil güzelll tavsiye ederim
benimde tek kaçamağım kakao sınırları zorluyorum kakao konusunda hatta aşıyorum tatlıyı çok sevdiğimden kepek hakkımı muhallebi yaprak kullanıyorum eee tabi muhallebide kakaosuz olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…