Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar . Bende kararliyim bu diyete baslamaya. Birde son gunlerde moda olan goji berryi katmak istiyorum diyetimin icine. Internette gezerken bazi yazilar buldum. Bi goz atip yorumlayabilirmisiniz. Nasil kullanabilirim. Tesekkur ederim. Dukan diyeti goji berry kullanimi diye arayinca cikiyor googlda.

günaydın kızlar..

başlangıç tarihi:24/11/2015
başlangıç kilo:83
geçen hafta kilo:73,4
güncel kilo :72,3
hedef kilo :60

bu sabah tartı beni çok şaşırttı çok mutlu oldum..bu hafta 1100gr gitti bedenimden yuppii

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım.bugün başladım dukana.6 gün atak yapıcam.hamilelikte aldığım kiloların üstüne doğum sonrası da aldım.serüvenim baya uzun olacak.sizlerden destek bulacağım diye umuyorum.hepimize kolay gelsin.
başlangıç tarihi:01/02/2016
başlangıç kilo:94
hedef kilo :65

tebrik ederim darısı başıma inşallah

çok iyi..inşallah bu hızla devam eder bi an önce hedeflediğin kiloya ulaşırsın..hepimiz ulaşırız inşallah...
Çok sağol hacarcım.şimdilik hızlı gidiyor vücudumda çok fazla ödem vardı onu atıyorum.senin Nasıl gidiyor canım

Ben 3,5 sene önce bu diyeti kardeşimle birlikte yaptım. 11 kilo fazlam vardı ve hepsini verdim. 3,5 sene sonunda geri aldığım kilo sadece 3 kg ve onu da vericem. Ancak kardeşim dikkat etmediği için maalesef fazlasıyla geri aldı. Size tavsiyem Dukan mantığını hayatınızdan çıkarmamanız. Bu sayede bir daha kiloları geri almıyorsunuz. Ben 3,5 senedir dikkat ediyorum yediklerime

Çok sağol hacarcım.şimdilik hızlı gidiyor vücudumda çok fazla ödem vardı onu atıyorum.senin Nasıl gidiyor canım
benimde iyi sayılır..bu akşam misafirim vardı,gelsin pastalar börekler karnımda aç mis gibi kokuyor tabi bu durumda ama ben hiç yemedim umarım gece kalkıpta saldırmam

hepinize merhabaa
ben de hafta başından beri dukancıyım. atak dönemi 6 gündü ve yarın bitiyor sebzesiz hafta çok zordu ama sonucunda 3 kilo vermek eziyetlere değdi. benim yolum baya uzun, umarım böyle devam eder. burada öğünlerde ne yediğinizi paylaşıyor musunuz? ben öğün çeşitlendirmekte zorlanıyorum da belki yediklerimizi yazmak fikir edinmemizi sağlar...

merhaba kızlar
ben de dukan diyeti yapmıştım ama verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım hemde kısa bir süre içinde inş. yarın tekrar başlamak istiyorum sizce atak yapmalımıyım tekrar yoksa seyirden mi başlasamm?????

Merhaba kızlar,
O kadar mutluyum ki anlatamam. Neymiş ya bu dukan diyeti. Defalarca kez görmeme rağmen dikkat edip okumamışım. biraz da uzun bir diyet olduğundan korkmuş olabilirim tabi
Ya bir arkadaşımla konuştum diyetisyen yapabilirsin fakat öncesinde ne olursa olsun kan testi yaptır değerlerini kontrol ettir ve evrelerden sonra da kontrolü ihmal etme diye uyardı beni. Ben de aynen dediği gibi yaptım. Daha önce denediğim diyetlerde açlıktan öldüğüm için hep yarıda bırakmıştım. Ama dukan diyeti gerçekten harikaymış hem hiç aç kalmadım hem de deliler gibi zayıfladım, hiç de bir sağlık problemi yaşamadım.
diyetin genel mantığını şu siteden öğrendim isteyenler okuyabilirler.

Gerçekten inanılmaz mantıklı geldi burdan okuyunca ve dayanamadım bir deneyeyim dedim. ilk evrede atak evresi diyolar tam 3,5 kilo verince deli gibi gaza geldim, sonrasında seyirde 2 kilo verdim, üçüncü aşamada ise tam 3,5 kilo daha verdim. diyetin 100. günündeyim yakın zamanda son evreye geçeceğim. arada bir ödül yemeği olarak istediğimi de yiyebiliyorum.
gerçekten düzenli spor yapıyorum ve bundan inanılmaz keyif alıyorum. zaten arkadaşım kesinlikle sporsuz dukan yapma sağlığın zarar görür demişti.
100 gün tabi kulağa fazla geliyor ama hiç diyet yapıyor gibi hissetmiyorum istediğim gibi yiyip içiyorum. ilk iki evrede zorlansam da sonrasında dukan diyeti çok hafif bir diyet. 100 günde 9 kilo verdim. 1 kilo daha verirsen 51 kiloya düşüp ideal kiloma kavuşcam inşallah.
inşallah hepiniz benim gibi hızlıca ve güzelce zayıflarsınız. Resmen kendimi harika hissediyorum. İstediğimi giyip, istediğimi alabiliyorum.
Gittim mağazalardan büyük bedeni bulunmayan, içine giremediğim herşeyi aldım acayip içimde kalmışlardı.
bence siz de bir deneyin

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün dukanıma başladım
başlangıç : 69 kg
hedef : 55 kg
hepimize bol eksili haftalar kızlarrr

İnşallah hedefine ulaşırsın mavimatmazell
Gerçekten mükemmel bir diyet herkese tavsiye ediyorum. Bu kadar kilodan nasıl kurtulurum diye delirmişken resmen derdime deva oldu dukan. Benim attığım link faydalı olabilir oradan da oku istersen bi. Ben çok başarılı buldum gerçekten.
Aynen orada okuduğum gibi yaptım. Sakın sporu ihmal etme, sporsuz yaparsan sıkıntılar yaşayabilirsin

Benim fikrim baştan başlaman yönünde. Atak evresi biraz sancılı bir süreç tabi ama bence bol sıvı tüketirsen ve iyi spor yaparsan sıkıntı yaşamazsın.

hoşgeldiniz kızlar...benim bu aralar biraz motıvasyonum düştü,sürekli kaçamak yapıyorum moralim biraz bozuk olsun kendimi hemen yemeğe veriyorum yarın tartı günüm ama bu hafta bi ton kaçamak yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…