başlarda haftada 1- 1.5 kilo gidiyor sonra bazen ayda 1 kiloya kadar düşüyor diye anlatıyor hep yapanalar.. ben çok kaçamak yaptım önümüzdeki haftaya kadar kendime izin verdim tekrar başlayacağımBenim motivasyonum cok dustu ya her an birakmayo dusunuyorum.ama hala vermem gereken 9 kilom var.kilo vermem neredeyse durdu.haftada kac kilo ideal sizce
Merhaba kızlar dukana 3 martta 90 la başladım suan 85 kiloyum güzel gidiyor herşey hadi bakalım :)
Merhaba kızlar bir sorum olacak dukanda yulaf kepeği yerine yulaf ezmesi kullanılabilir mi?
kızlar burda kimseler yok mu yahu?6 gü atak yapmayı düşünüyorum yok mu benimle başlayan?
kızlar burda kimseler yok mu yahu?6 gü atak yapmayı düşünüyorum yok mu benimle başlayan?
Mrba. Merops bende yarin baslayacam benimde 6 gun atak yapmam gerekiyor. Beraber baslayalim olur mu
ve başladık o zaman hadi hayırlısı canım..sabah 2 yumurtadan omlet yaptım çook az yağ ile iki dilim kaşar koydum içine gayet doyurucu oldu.şimdi spora giderim akşam üstü de yoğurt ve haşlanmış tavuk yemeyi düşünüyorum..acıkırsam da gece light süt ısıtırım tarçın döker içerim.bu kez kararlıyım en az cumaya kadar atak yapmayı bakalım kaç kg olcam sanırım 77 kg yum :)
Kilo bilsirimo gunu bugun
Baslangiz tarihi04/01/2017
Baslangic kilo 76.7
Gecen haftaki kilo 67.2
Simdiki kilo 66.8
Bu hafta giden 300 gr(((
Toplam giden9.9 kilo
Sizlerdende bekliyorummm
Masallah muhtesem kilo vermissiniz. Ben atak evresinde cok bas donmesi hissediyorum niye acaba. Cok zorlaniyorum. Bende 77 kiloyum sanki hic olmayacakmis gibi. Dogumdan sonra kaldi kilolar bendemerhabalar ben de konuya katılmak istiyorum bugün 24. günüm 5 gün atak yaptım . boyum 1.63 başlangıç kilom 77.9 şu an 69.4 üm. 8.4 kilo gitti şükür . hedefim 60 kg olmak .
hiç kaçamak yapmadım bu güne kadar zorlanmadım değil çok zorlandım ama çok şükür emeğimin karşılığını alıyorum .
yalnız şöyle bir şey var ben genelde light ürün kullanmıyorum az yağlı süt, peynir tüketiyorum . yoğurt kendi mayaladığım yoğurdu yiyorum .
tamamen yağsız ürünler tüketseydim vermiş olduğum kilo artarmıydı bilmiyorum ama şimdilik ben böyle iyiyim.
kendime atıştırmalıklar hazırlıyorum sürekli
pudingler, bisküviler , makarnalar , yulaf kepeği gevreği gibi,onlarla aldanıyorum
ziro kola , tatlandırıcılı sakızlar ve rocco şeker can dostum oldular.tatlı krizinden kurtarıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?