Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benim motivasyonum cok dustu ya her an birakmayo dusunuyorum.ama hala vermem gereken 9 kilom var.kilo vermem neredeyse durdu.haftada kac kilo ideal sizce

Benim motivasyonum cok dustu ya her an birakmayo dusunuyorum.ama hala vermem gereken 9 kilom var.kilo vermem neredeyse durdu.haftada kac kilo ideal sizce
başlarda haftada 1- 1.5 kilo gidiyor sonra bazen ayda 1 kiloya kadar düşüyor diye anlatıyor hep yapanalar.. ben çok kaçamak yaptım önümüzdeki haftaya kadar kendime izin verdim tekrar başlayacağım

Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.
Boyum 169 cm, yaşım 24 (Basen problemim var üst bedenimde hiç sıkıntı yok. )

başlangıç tarihi:26.02.2016
başlangıç kilo:67.3
güncel kilo:64.3
hedef kilo:58

Aranızda benim gibi basen için kilo vermeye çalışanlar var mı dukan ile ?

Merhaba Bayanlar,

Dukan diyetini uzun süredir, okumakta çeşitli blogları incelemekteyim. Cazip edici kadar zorlayıcı olur diye niyetlenememiştim. Bu formunda misafir olarak daimi okuyucularındanımdır. ee , katkım olacaksa paylaşım önemlidir.

Yarın itibariyle, Dukanın Atak Evresine başlayacağım. :)

Yol arkadaşı var mı?

Merhaba kızlar dukana 3 martta 90 la başladım suan 85 kiloyum güzel gidiyor herşey hadi bakalım :)

Merhaba arkadaşlar bnde dukan diyeti yapıyorum ve 10 kg verdim suan Güçlendirme de yim ve yardıma ihtiyacım var lütfen güç te olan arkaslar bi bakabilirler mi rica etsem

Kilo bilsirimo gunu bugun
Baslangiz tarihi04/01/2017
Baslangic kilo 76.7
Gecen haftaki kilo 67.2
Simdiki kilo 66.8
Bu hafta giden 300 gr(((
Toplam giden9.9 kilo
Sizlerdende bekliyorummm

kızlar selam ben de tekrar dukana başlamak istiyorum..bilmem kaçıncı kez başladım ama hep atak evresinde dayanamadım bozdum yok mu başlayanlar birlikte yapalım

kızlar burda kimseler yok mu yahu?6 gü atak yapmayı düşünüyorum yok mu benimle başlayan?

Mrba. Merops bende yarin baslayacam benimde 6 gun atak yapmam gerekiyor. Beraber baslayalim olur mu

ve başladık o zaman hadi hayırlısı canım..sabah 2 yumurtadan omlet yaptım çook az yağ ile iki dilim kaşar koydum içine gayet doyurucu oldu.şimdi spora giderim akşam üstü de yoğurt ve haşlanmış tavuk yemeyi düşünüyorum..acıkırsam da gece light süt ısıtırım tarçın döker içerim.bu kez kararlıyım en az cumaya kadar atak yapmayı bakalım kaç kg olcam sanırım 77 kg yum :)

e hadi bayirlisi ben bugun spor yapamayacam disarisi karli. Sabahta iki tane haslanmis yumurta ve peynir yedim suan yeterince tokum. Aksamada yogurt ve haslanmis tavuk desigin gibi. Bende 77 cnm :/ istikrarla devaaammm

Merabalar cok guzel devam etmissiniz diyetinize. Bende arak evresinde bas donmesi oluyor hep basimda bir agirlik oluyor. Bu sizdede oldu mu. Nasil asabilirim bu durumu. Tecrubelerinizi dinlemek isterim.

merhabalar ben de konuya katılmak istiyorum bugün 24. günüm 5 gün atak yaptım . boyum 1.63 başlangıç kilom 77.9 şu an 69.4 üm. 8.4 kilo gitti şükür . hedefim 60 kg olmak .
hiç kaçamak yapmadım bu güne kadar zorlanmadım değil çok zorlandım ama çok şükür emeğimin karşılığını alıyorum .
yalnız şöyle bir şey var ben genelde light ürün kullanmıyorum az yağlı süt, peynir tüketiyorum . yoğurt kendi mayaladığım yoğurdu yiyorum .
tamamen yağsız ürünler tüketseydim vermiş olduğum kilo artarmıydı bilmiyorum ama şimdilik ben böyle iyiyim.

kendime atıştırmalıklar hazırlıyorum sürekli
pudingler, bisküviler , makarnalar , yulaf kepeği gevreği gibi,onlarla aldanıyorum
ziro kola , tatlandırıcılı sakızlar ve rocco şeker can dostum oldular.tatlı krizinden kurtarıyorlar

Masallah muhtesem kilo vermissiniz. Ben atak evresinde cok bas donmesi hissediyorum niye acaba. Cok zorlaniyorum. Bende 77 kiloyum sanki hic olmayacakmis gibi. Dogumdan sonra kaldi kilolar bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…