- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
dene dene hele ataktan sonra menemen nasıl tatlı gelio biliyor musun , ya da köz patlıcan . yemek çeşidi çok fazla aslında tadını çıkartınca keyifle gidiyor kilocuklar
canım çoook teşekkür ederim ikisini de deneyeceğim.Seyir de mi yiyebiliyoruz bunları sadece?
sadece atak zorluyo aslında sonrasında normal diyet yapıyosun aslında.sen haftanın kaç günü atak yapıyorsun canım.
bunu yarın sabah deneyeceğim inşallah canım çoook teşekkür ederim.atakta maydonoz kullanabiliyor muyum peki?
dukan kitabında yazıyordu canım baş dönmesinin sebebini. tuz bakımından sıkı bir diyet uygulanırsa tansiyon düşüklüğüne sebep olur diyordu bir de 1,5 litreden fazla su tüketimi de buna sebep olabilir diyordu. bende de aynı problemler var ama hafiflettim bunlara dikkat ederek . yediklerime normal şekilde tuz atıyorum ve suyu en fazla 1,5 litre içiyorum .
benimkiler de doğum sonrası kiloları malesef
sürekli takipteyim ama feci halde bozmuştum tekrar başladım ben de kilo bildirimi yapacağım artık.. yalnız sana helal çok güzel gidiyorsun rabbim bana da aynı başarıyı göstersinKilo bildirimi guni ama benden baska yapan yok gene
Baslangic tarihi:04/01/2016
Baslangic kilo:76.7
Gecen haftaki kilo:66.8
Simdiki kilo:65.8
Bu hafta giden:1 kilo
Toplam giden10.9 kilo
Ya arkadaslar ben suan disardan gwldim ve cevremde 3 tane koskoca kucuk capli avm gezdim ama yulaf kepegi bulamadim. Her yerde yulaf ezmesi var. Yulaf ezmesi olmaz mi simdi. Ya da aralarindaki fark ne ?
canım heryer satıyo migrosların hepsinde var sarı kutu.bizim küçük markette bile gördüm geçenlerde.hep alıp kullanmayanlardanım tadını sevemedim hiç.
Migros yakinimda yoktu. Neyse bunu kullanmaya calisirim sonrada migrostan aldirim artik. Tesekkurler cnm.
Ancak migrosta bulabilecem ben sanirim cnm. Cevremdekilerde yoktu. Acaba salgam icebiliyor muyuz. Sekersiz oldugu icin sikinti olur mu acaba ?
Yok canim pazartesilericuma değil mi bildirim günü ? ben de y eniyim.
Cokbtesekkur ederim canim.insallah sende biran once inersin istedigin kiloyasürekli takipteyim ama feci halde bozmuştum tekrar başladım ben de kilo bildirimi yapacağım artık.. yalnız sana helal çok güzel gidiyorsun rabbim bana da aynı başarıyı göstersin
krepi güzel oluyor içine kattıklarınla doyucu da üşenirsem eğer tatlandırıcı yoğurda katıp kepeği kullanıyorum dene öyle tok tutuyor balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?