Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese merhabalar
dün yediklerimi yazayım protein günümdü
sabah
50 gr kadar peynir bol bol şekersiz çay
çay bittikten sonra 2 haşlanmış yumurta
2 kupa yeşilçay
1 sade nescafe
akşam
2 kase tavuk çorba
2.5 L su

Yok cnm seyir evresinde okudum ben onu 2/0 galiba ama eminim alt bolgesinde kilolu olanlar icin
tamamdır canım yanlış hatırlamışım

Teşekkürler kIzlar hoşbuldum
Sabah 1 yumurta
Öğlen 1 ayran light
Ara 1 kase yoğurt
Akşam yarım haşlanmış tavuk göğsü 1 bardak zero
Gün içinde kahve ve çay ve suuuu bolca
aramıza hoş geldin menünde çok güzelmiş

merhaba canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah
bnm naçizane fikrim emzirdiğin için bu diyet protein ağırlıklı olduğundan bebeğe zarar verebilir kabızlık gibi şikayetler karatay senin durumuna daha uygun olabilir yinede sen bilirsin tabii

süper görünüyorlar ellerine sağlık bn yulaf ezmesi kullanıyorum kepeği alıp deniyecem hemen

hayırlı olsun inşallah sonuçları senin istediğin gibi çıkar kolay gelsin takipteyim

Ya ben krep seklinde oisiriorum ne zaman kek gbi yapsam sanki ici islak kalio cnm kac dk pisiriosunuz siz

ben günün listesini paylaşayım :)

sabah :
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
peynir
fotosunu attığım keklerden 5 tane

öğle:
karışık sebze yemeği
ayran
keklerden 5 tane

akşam :
tavuk çorbası
keklerin kalanı

tavuk çorbasını bir kazan yapmışım sanırım

Canm sen 12 yemek kasigi yulaf kullanmissin ama 4 gunluknkek demissin eger seyir donemindeysen gunde 2 kasik yulaf 6 gun o keki yemelisin sanirsam:)

Kizlar anca geldim isten cok yogundum o yuzden suana kadar bisey yiyemedim birazdan artik ya yulak keki veya pogacasi yapcam bilemedim kahveyle veya cayla yemeliyim:)

Canm sen 12 yemek kasigi yulaf kullanmissin ama 4 gunluknkek demissin eger seyir donemindeysen gunde 2 kasik yulaf 6 gun o keki yemelisin sanirsam:)
12 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı kullandım canım , yulaf kepeği değil :)

2 yk yulaf kepeği= 3 yk yulaf kepeği karışımı yapıyor

Canm sanki az yemissin sen
protein günlerimde maalesef genelde öyle oluyor proteinle aram hiç iyi olmadı hayatımda ama mecburen ancak bu kadar

12 yemek kaşığı yulaf kepeği karışımı kullandım canım , yulaf kepeği değil :)

2 yk yulaf kepeği= 3 yk yulaf kepeği karışımı yapıyor
canım bu karışım dediğin ayrımı satılıyor bn bilmiyorumda neler var içinde

Aksine sanki cnm sutum daha bi artti gibi. Birde daha cok etli yemekler yapıyorum az yagla. Yiyorum. Ben fazla devam etmiycem cnm zaten. Bir hafta yapip bir sure ara vercem

aynen öyle yapıp evden görürüyorum canım, ama evde olmadığım günler oluyo bazen, ertesi güne hazırlıksız yakalanıyorum bu sefer, o kötü işte, dışardan da yağsız protein bulmak çok zor oluyo yaaa...

canım bu menüyü acilen çogalt, ne kadar protein o kadar kilo öle diyim sana, en çok atakta veriliyo zaten, bas proteini vücuduna :) hoşgeldin aramıza bu arada :)

ay bende ne çok yerdim, meyveli falan, bende çoook özledim yaa

maalesef ezme değil kepeği var

canım emzirenler için biraz farklı dukan, kıyamam bebişin daha çok küçük, anne sütüne muhtaç daha o, en azından ek gıdaya geçmeyi mi bekleseydin??

ay salatayla bile yiyemedim, basıcam limonu falan tadını bastırsın öle denicem bi de

Günaydın canım; aynen dışarda yiyebileceğin en güzel şey yoğurt ya da bulabilirsen tavuk şiş ye, hastanelerin orda genelde bulunur :)

aa tuzlu kek olmuş bu, süper görünüyo minik minik :) bende peynir ve dereotlu yapcam pugaça niyetine :)[/QUOTE]

Saol cnm. Fazla devam ettiemiycem zatwn cnm. Ara verip yapicam. Karatay diyetinede bi bakayim

[/QUOTE]
Hangi mesajlarin alintilandigi görülmüyor

Kizlar kitapta sp gununde her ogun sebze yemeyin tarzi birsey yaziyordu..ben sabah ogle sp aksam sadece p yemeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…